aby Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Βιντεο τραβηγμενο απο το 2χ μαλλον μετα απο καποια αναβαθμιση εχει βελτιστοποιηθει η ποιοτητα ληψης! Εγω δεν τη βλεπω βελτιστοποιημενη.. Θαμπαδα και συνεχης αλλαγη φωτισμου βλεπω. Μια απ τα ιδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 εχεις δικιο σ'αυτα που λες αλλα αν παρατηρησεις πιο παλια βιντεο ειχαν ενα κολημα σαν να λαγκαραν εδω ομως εχει εξαφανιστει ισως φτιαξουν και αυτα καποια στιγμη! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 εχεις δικιο σ'αυτα που λες αλλα αν παρατηρησεις πιο παλια βιντεο ειχαν ενα κολημα σαν να λαγκαραν εδω ομως εχει εξαφανιστει ισως φτιαξουν και αυτα καποια στιγμη! Εχω δει πολλα βιντεο φιλε μου, τη προσεξα αυτη τη διαφορα που λες, αλλα για μενα θελει πολυ δουλεια ακομη η καμερα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Δεν λεω για σενα φιλε μου, λεω για ολους εμας.. :lol: Το καταλαβα....γιαυτους το λεω και εγω που μας κοροιδευουνε και δεν τους τα εχουμε π...ει αναγκαια Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Πρέπει να έχει να κάνει με το software και όχι το hardware της συσκευής , αφού οι περισσότεροι χρήστες , αναφέρουν ότι τους συνέβη 1-2 φορές μία μέρα και μετά δεν τους εμφανίστηκε ποτέ ξανά . Ελπίζω βέβαια να το διορθώσει η gingerbread ή κάποιο lagfix από τη μαμά LG . αυτο δε μου κανει για προβλημα. δηλαδη κανει 2 ρεσετ και μετα τιποτα? αυτο κανονικα δε γινεται. αν εχει προβλημα θα πρεπει να κανει και αλλα ρεσετς. αλλιως τα ρεσετ πρεπει να ειναι μεσα στη λειτουργια του τηλεφωνου. δεν υπαρχει εξηγηση σε αυτο. μιλαμε για fixed λειτουργικο που δεν εχει πειραχθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) Ενταξει, και το sgs 2 κορυφαιο ειναι, παντως αν ειχε Nvidia Tegra 2 το sgs 2, αυτο θα παιρνα. Α. Ίσως έχει Tegra. B. Τα benchmarks που έχουμε δει ίσως είναι ΠΟΛΥ διαφορετικά από αυτά που θα δούμε με τελική συσκευή/software.... Όσο για το support... δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Αν ο exynos/omap υποστηρίζει ότι και το tegra (π.χ. MMS, SS3, SSE4.1 αλλά και έξτρα πράγματα π.χ. ΝΕΟΝ) τότε θα είναι σαν ένας tegra με έξτρα δυνατότητες. εδω λεει οτι το 3d θα ερθει 25 απριλη με τιμη 514 λιρες με το 2χ να κανει 449 λιρες λετε να ισχυει?? http://www.expansys.com/lg-optimus-3d-209158/ Ωραίο ακούγεται. Αν η διαφορά 3D / SGS2 είναι στις 100 πολύς κόσμος θα προτιμήσει τα δεύτερα. Άρα εκεί θα χάσει το παιχνίδι η LG με την καθυστέρηση (εγώ είμαι ένας από τους πιθανούς πελάτες που θα χάσει... :( Τωρα που τη διορθοσες τη τιμη τι να σε κανω εγω που ηδη το ειχα γραψει..? Πες οτι τη διορθωσες να μην φενεται ο αλλος λαθος... :rolleyes: Τωρα...?? Παει αργησες.....:lol::lol: ( Πλακα πλακα παιδια ως που να ερθει το Optimus X2 εγω θα εχω ξενερωσει τελειως οπως βλεπω... :( ) Και εγώ Εγω δεν τη βλεπω βελτιστοποιημενη.. Θαμπαδα και συνεχης αλλαγη φωτισμου βλεπω. Μια απ τα ιδια.. Και εγώ. Τα frames είναι καλύτερα λόγω φωτισμού γιατί σε Low light conditions είναι πολύ εύκολο να έχεις dropped frames. Συμφωνω φιλε μου...δεν βριζουμε...οπως και αυτοι ομως δεν πρεπει να ανaκοινωνουν πραγματα που δεν ισχυουν(22 μαρτιου-plaisio) και ειμαι σιγουρος οτι το κανουν για να μαζεψουν προπαραγγελιες... Σε αυτούς έτσι είπαν και το ανακοινώσαν. Τώρα άλλαξε. Τι να κάνουν; Θες να γράψουν στο http://www.plaisio.gr : Το κινητό μας ενημέρωσε πως θα παραλάβουμε στις 22 Μαρτίου αλλά εμείς δεν σας εγγυώμαστε τίποτα. Δεν είναι δική μας ευθύνη αλλά της LG. Οπότε αν δεν έρθει χιιιιίλια συγγνώμη, αλλά δεν θα φταίμε εμείς. ... ... :Ρ Edited March 21, 2011 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Σε αυτούς έτσι είπαν και το ανακοινώσαν. Τώρα άλλαξε. Τι να κάνουν; Θες να γράψουν στο http://www.plaisio.gr : Το κινητό μας ενημέρωσε πως θα παραλάβουμε στις 22 Μαρτίου αλλά εμείς δεν σας εγγυώμαστε τίποτα. Δεν είναι δική μας ευθύνη αλλά της LG. Οπότε αν δεν έρθει χιιιιίλια συγγνώμη, αλλά δεν θα φταίμε εμείς. ... ... :Ρ Δεν ειπα να γραψουν αυτο αλλα ξαφνικα ενημερωθηκαν μια μερα πριν απο τις 22 μαρτιου οτι δεν θα ερθει???Λιγο δυσκολο μου φαινετε... Απλα μας κοροιδευουν και εμεις την παταμε...δεν ανακοινωνεις 22 μαρτιου αν δεν εισαι απολυτως σιγουρος!και αν τελικα δεν ερθει στις 22 μαρτιου φροντιζεις να ενημερωσεις αυτους που το εχουν παραγγελει...εχουμε μαθει να μας κοροιδευουν και να τους διακαιολογουμε! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Νομίζω ότι το συγκεκριμένο θέμα χρειάζεται μια καλή εκκαθάριση. Ή ακόμα καλύτερα, όταν έρθουν οι πρώτες συσκευές να κλειδωθεί το παρόν και να ανοίξει καινούργιο "καθαρό" θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrocoy09 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 μολις τωρα στο πλαισιο γραφει για τις 5 απριλου 2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Δεν ειπα να γραψουν αυτο αλλα ξαφνικα ενημερωθηκαν μια μερα πριν απο τις 22 μαρτιου οτι δεν θα ερθει???Λιγο δυσκολο μου φαινετε... Απλα μας κοροιδευουν και εμεις την παταμε...δεν ανακοινωνεις 22 μαρτιου αν δεν εισαι απολυτως σιγουρος!και αν τελικα δεν ερθει στις 22 μαρτιου φροντιζεις να ενημερωσεις αυτους που το εχουν παραγγελει...εχουμε μαθει να μας κοροιδευουν και να τους διακαιολογουμε! Αυτό γίνεται στις 99,999999% των περιπτώσεων κυκλοφορίας νέων κινητών, παιχνιδομηχανών, παιχνιδιών κτλ. Εγώ προσωπικά δεν προπαραγγέλνω διότι είμαι σίγουρος ότι δεν θα τηρηθεί η ημερομηνία που έχουν αναγγείλει. Επειδή την έχω πατήσει (έχω προπαραγγείλει παιχνίδι για κονσόλα και έκανα 2 χρόνια να το παραλάβω) φαντάζομαι πως νιώθεις, καταλαβαίνεις όμως πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό, απλά την επόμενη φορά δεν τους πιστεύεις και δεν προπαραγγέλνεις. Ας έρθει πρώτα το κινητάκι να το δούμε από κοντά και μετά τους ακουμπάμε τα ευρουδάκια που με κόπο μαζέψαμε. Ως τότε υπομονή παιδιά, κοντεύει να τελειώσει και ο Μάρτης. Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Νομίζω ότι το συγκεκριμένο θέμα χρειάζεται μια καλή εκκαθάριση. Ή ακόμα καλύτερα, όταν έρθουν οι πρώτες συσκευές να κλειδωθεί το παρόν και να ανοίξει καινούργιο "καθαρό" θέμα. Εννοείται αυτό! Ας κλειδωθεί, ας πεταχτει στα τάρταρα... νομίζω ο σκοπός το τώρα είναι να βγάλουμε τα αχτια μας.... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Αυτό γίνεται στις 99,999999% των περιπτώσεων κυκλοφορίας νέων κινητών, παιχνιδομηχανών, παιχνιδιών κτλ. Εγώ προσωπικά δεν προπαραγγέλνω διότι είμαι σίγουρος ότι δεν θα τηρηθεί η ημερομηνία που έχουν αναγγείλει. Επειδή την έχω πατήσει (έχω προπαραγγείλει παιχνίδι για κονσόλα και έκανα 2 χρόνια να το παραλάβω) φαντάζομαι πως νιώθεις, καταλαβαίνεις όμως πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό, απλά την επόμενη φορά δεν τους πιστεύεις και δεν προπαραγγέλνεις. Ας έρθει πρώτα το κινητάκι να το δούμε από κοντά και μετά τους ακουμπάμε τα ευρουδάκια που με κόπο μαζέψαμε. Ως τότε υπομονή παιδιά, κοντεύει να τελειώσει και ο Μάρτης. Γιαυτο ακριβως φιλε μου αυριο ακυρωνετε η παραγγελια....γιατι δεν εχω μαθει να με κοροιδευουν!!!και αν δεν ακυρωσουν τοτε το κινητακι δεν θα το παραλαβω ποτε...γιατι με βαση την ημερομηνια υπολογισα οτι θα ειμαι ελλαδα ενω στις 5 απριλιου οχι...και δεν φταιω σε τιποτα!!!! Υ.Γ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΩ-ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) η lg μας την εκανε δεν φταινε τα καταστηματα! Today I contacted the shop where I've placed my preorder, and they shared with me information, that the shipment may be delayed once again because of Japan tsunami http://mobileboard.blogspot.com/2011/03/why-lg-disappointed-me-with-o2x-once.html Edited March 21, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylo_20 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 πω πω,το μάτιασα!ελπίζω τουλάχιστον να έρθει στις 5 του άλλου μιας και στις 8 εχω επιδότηση,κ ελπίζω επίσης να ακυρωθούν πολλές προπαραγγελίες για να βρώ κομμάτι να πάρω χωρίς να περιμένω περαιτέρω!αλλιώς πάμε για samsung g2 με ελαφρά πηδηματάκια.. πλάκα πλάκα μεγάλο φάουλ απο την lg,πόνταρε πολυ στο γρήγορο λανσάρισμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές..φυσικά η καθυστέρηση αυτή θα κρύβει σίγουρα και εναν η περισσότερους καλούς λόγους(software,hardware problem?),τον οποίον πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ..τέσπα,χαλαρά κ με υπομονή!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Εγω παλι παω για το 3D αν ειναι να περιμενω ακομα 20 μερες μονο θα δειξει!!! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Εννοείται αυτό! Ας κλειδωθεί, ας πεταχτει στα τάρταρα... νομίζω ο σκοπός το τώρα είναι να βγάλουμε τα αχτια μας.... συμφωνω να κλειδωθει αλλα οχι να πεταχτει ειναι ιστορικο εντυπο αναδειξης προεδρου!!:lol: δεν ξερω τι λετε και τι σας ειπανε εμενα με πηρε ο διευθυντης της lg και μου ειπε με δακρυα στα ματια οτι απεσυραν ολα τα κομματια για να βαλουν μεσα καλωδια.η προεδραρα τους φοβισε...:respect: aby!!!!:up: Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 η lg μας την εκανε δεν φταινε τα καταστηματα! http://mobileboard.blogspot.com/2011/03/why-lg-disappointed-me-with-o2x-once.html ελα ρε γμτ :( το φοβομουν οτι θα γινοταν αυτο. Πραγματικα κριμα, γιατι τα βασικα πλεονεκτηματα του κινητου ηταν η χαμηλη τιμη και το οτι θα εβγαινε 2-3 μηνες νωριτερα στην αγορα απο τους ανταγωνιστες. Παντως, εγω συνεχιζω να το προτιμω απο το SGS2....αντε να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο πώς κάνουν κάποιοι... :wacko: Μακάρι τα προβλήματα σας όλα να είναι σαν αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) η lg μας την εκανε δεν φταινε τα καταστηματα! Επιτέλους το καταλάβατε; Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη λογική που βλέπω εδώ μέσα που βγαίνουν κάποιοι και κατηγορούν τους πάντες! :wacko: η lg μας την εκανε δεν φταινε τα καταστηματα! Αυτό ακριβώς! Edited March 22, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Επιτέλους το καταλάβατε; Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη λογική που βλέπω εδώ μέσα που βγαίνουν κάποιοι και κατηγορούν τους πάντες! :wacko: Επιτέλους το καταλάβατε; Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη λογική που βλέπω εδώ μέσα που βγαίνουν κάποιοι και κατηγορούν τους πάντες! :wacko: Αυτό ακριβώς! Φιλε μου επειδη και εγω ειμαι εμπορας και μαλιστα μεγαλης αλυσιδας οταν ενας πελατης παραγγελνει κατι και του ανακοινωνω ενα χρονοδιαγραμμα μετα ειμαι εγω υπολογος στον πελατη και οχι ο προμηθευτης μου...αρα φροντιζω να ειμαι πολυ σιγουρος γιαυτο που θα του πω...και επειδη εχω διαβασει ολη την παραπανω κουβεντα δεν ειδα κανεναν να κατηγορει τους παντες...κατηγορουν απλα αυτους που τους κοροιδεψαν και πιστευω πως εχουν καθε δικαιωμα!εμενα συγκεκριμενα που εχω προπαραγγειλει το εν λογω κινητο για της 22 μαρτιου μιλαγα σημερα στις 6 το απογευμα με εκπροσωπο του plaisio και μου ελεγε οτι αν δεν ερθει την τριτη θα ερθει σιγουρα εντος εβδομαδας και ολα αυτα με τις ημερομηνιες ειναι απλα παιχνιδια μαρκετινγκ...και τελικα μαθαινω απο εδω μεσα οτι τελικα βγηκε καινουργια ημερομηνια 2+ εβδομαδες μετα (5 απριλιου)...τι περιμενεις να πουμε μπραβο??? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Φιλε μου επειδη και εγω ειμαι εμπορας και μαλιστα μεγαλης αλυσιδας οταν ενας πελατης παραγγελνει κατι και του ανακοινωνω ενα χρονοδιαγραμμα μετα ειμαι εγω υπολογος στον πελατη και οχι ο προμηθευτης μου...αρα φροντιζω να ειμαι πολυ σιγουρος γιαυτο που θα του πω...και επειδη εχω διαβασει ολη την παραπανω κουβεντα δεν ειδα κανεναν να κατηγορει τους παντες...κατηγορουν απλα αυτους που τους κοροιδεψαν και πιστευω πως εχουν καθε δικαιωμα!εμενα συγκεκριμενα που εχω προπαραγγειλει το εν λογω κινητο για της 22 μαρτιου μιλαγα σημερα στις 6 το απογευμα με εκπροσωπο του plaisio και μου ελεγε οτι αν δεν ερθει την τριτη θα ερθει σιγουρα εντος εβδομαδας και ολα αυτα με τις ημερομηνιες ειναι απλα παιχνιδια μαρκετινγκ...και τελικα μαθαινω απο εδω μεσα οτι τελικα βγηκε καινουργια ημερομηνια 2+ εβδομαδες μετα (5 απριλιου)...τι περιμενεις να πουμε μπραβο??? Πιστεύεις δλδ ότι το Πλαίσιο είχε δόλο να ανακοινώσει μια λανθασμένη ημερομηνία εσκεμένα...? Νομίζεις δηλαδή ότι η επιχείρηση αυτή δεν θέλει να σου πουλήσει ή την συμφέρει να μην έχει την συσκευή στα ράφια της...? Και αν το πλαίσιο έκανε όλη αυτή την δολοπλοκία για να πάρει τα λεφτά σου, γιατί δεν το έχει διαθέσιμο κανένας άλλος...? Μήπως δεν σου δίνει την δυνατότητα το Πλαίσιο να πάρεις τα λεφτά σου πίσω...? Μήπως τελικά δεν φταίει κάποιο κατάστημα αλλά η εταιρία...? Απορώ που μας λες ότι είσαι έμπορος και σου φαίνεται αδιανόητο... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Πιστεύεις δλδ ότι το Πλαίσιο είχε δόλο να ανακοινώσει μια λανθασμένη ημερομηνία εσκεμένα...? Νομίζεις δηλαδή ότι η επιχείρηση αυτή δεν θέλει να σου πουλήσει ή την συμφέρει να μην έχει την συσκευή στα ράφια της...? Και αν το πλαίσιο έκανε όλη αυτή την δολοπλοκία για να πάρει τα λεφτά σου, γιατί δεν το έχει διαθέσιμο κανένας άλλος...? Μήπως δεν σου δίνει την δυνατότητα το Πλαίσιο να πάρεις τα λεφτά σου πίσω...? Μήπως τελικά δεν φταίει κάποιο κατάστημα αλλά η εταιρία...? Απορώ που μας λες ότι είσαι έμπορος και σου φαίνεται αδιανόητο... :rolleyes: πες μου αλλο ελληνικο ιντερνιακο καταστημα που ανηγγειλε ημερομηνια διαθεσιμοτητας...?και που ειδες οτι μου φαινετε αδιανοητο....μηπως διαβαζεις πραγματα που δεν γραφω?και φιλε μου για να σου μαθω και λιγα περι εμποριου εχει περισσοτερες επισκεψεις ενα ηλεκτρονιακο καταστημα οταν δηλωνει πραγματα που δεν δηλωνουν αλλα!ετσι προπαραγγελνεις απο εκει και μετα δισταζεις ή ακομη και βαριεσαι να ακυρωσεις και παραμενεις εκει περιμενωντας...εδω ο ιδιος εκπροσωπος απο το πλαισιο μου μιλησε για παιχνιδια μαρκετινγκ....κατα την ταπεινη μου αποψη ειχαν πληρη γνωση της καθυστερησης και απλα ολα αυτα γινονται για τις προπαραγγελιες! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 πες μου αλλο ελληνικο ιντερνιακο καταστημα που ανηγγειλε ημερομηνια διαθεσιμοτητας...?και που ειδες οτι μου φαινετε αδιανοητο....μηπως διαβαζεις πραγματα που δεν γραφω?και φιλε μου για να σου μαθω και λιγα περι εμποριου εχει περισσοτερες επισκεψεις ενα ηλεκτρονιακο καταστημα οταν δηλωνει πραγματα που δεν δηλωνουν αλλα!ετσι προπαραγγελνεις απο εκει και μετα δισταζεις ή ακομη και βαριεσαι να ακυρωσεις και παραμενεις εκει περιμενωντας...εδω ο ιδιος εκπροσωπος απο το πλαισιο μου μιλησε για παιχνιδια μαρκετινγκ....κατα την ταπεινη μου αποψη ειχαν πληρη γνωση της καθυστερησης και απλα ολα αυτα γινονται για τις προπαραγγελιες! Πάλι καλά που μάθαμε κάτι σήμερα... Το μεγαλύτερο κατάστημα ειδών τεχνολογίας στην Ελλάδα δεν είχε αρκετά κλικ την μέρα και περίμενε αυτά του Optimus 2X για να κάνει την διαφορά... Δεν ήθελε να σου πουλήσει, αλλά ήθελε να σε "μαντρώσει"... Και αφού έγινε όλη αυτή η πλεκτάνη εναντίον σου και αφού δεν είσαι από αυτούς που "βαριέσαι", γιατί ασχολείσαι ακόμα με το κακό κατάστημα και δεν πας αλλού να το αγοράσεις...? Εδώ τόση ώρα μας λες ότι είσαι ο μεγάλος έμπορας αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα τον προμηθευτή τον ίδιο (LG) για να ρωτήσεις και μιλάς με τον "υπεύθυνο" του καταστήματος... Το ότι μπορεί να είσαι χρόνια σε ένα χώρο δεν σε κάνει αυθεντία και πόσο μάλλον δεν κάνει τους άλλους, που δεν γνωρίζεις, άσχετους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) Καλα τζοε αστα αυτα γιατι μεγαλυτεροι απατεωνες σε τετοιου ειδους τακτικες δεν υπαρχουν απο τους κυριους στο πλαισιο ειναι γνωστη οι τακτικη τους να βαζουν πραγματα στο σαιτ τους που δεν υπαρχουν δαθεσιμα και μετα να σου λενε εξαντληθηκε πιστευω οτι ξερεις στα αλλα φορουμ τι λεγεται για το πλαισιο! διαβασε λιγο και μετα ξαναυποστηριξε αυτα το καταστημα που μαλλον για να το κανεις με τοσο ζηλο καποιο λογο θα εχεις! http://www.insomnia.gr/topic/378686-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1/ εγω καποια στιγμη εστειλα κατι ραμ για αλλαγη περασμενες απο μεμτεστ οπου και εβγαζαν σφαλματα σε διαφορετκα pc και οταν τις εστειλα ο τεχνικος μου ειπε δεν εχουν τιποτα και θα τις ξαναστειλουμε και το ωραιο ξερεις ποιο ειναι οτι δεν μου τις εστειλαν γιατι τις εχασαν και οταν τους κατηγγειλα επειδη με κοροιδευαν ενα μηνα μου ειπαν οτι εφταιγα κιολας που τις εχασαν! Edited March 21, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Πάλι καλά που μάθαμε κάτι σήμερα... Το μεγαλύτερο κατάστημα ειδών τεχνολογίας στην Ελλάδα δεν είχε αρκετά κλικ την μέρα και περίμενε αυτά του Optimus 2X για να κάνει την διαφορά... Δεν ήθελε να σου πουλήσει, αλλά ήθελε να σε "μαντρώσει"... Και αφού έγινε όλη αυτή η πλεκτάνη εναντίον σου και αφού δεν είσαι από αυτούς που "βαριέσαι", γιατί ασχολείσαι ακόμα με το κακό κατάστημα και δεν πας αλλού να το αγοράσεις...? Εδώ τόση ώρα μας λες ότι είσαι ο μεγάλος έμπορας αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα τον προμηθευτή τον ίδιο (LG) για να ρωτήσεις και μιλάς με τον "υπεύθυνο" του καταστήματος... Το ότι μπορεί να είσαι χρόνια σε ένα χώρο δεν σε κάνει αυθεντία και πόσο μάλλον δεν κάνει τους άλλους, που δεν γνωρίζεις, άσχετους... 1ον μαλλον μιλας με αλλον γιατι εγω δεν σου ειπα οτι ειμαι ποτε εμπορος ΚΙΝΗΤΩΝ...εμπορος σου ειπα οτι ειμαι εχοντας καποιες λιγες γνωσεις εμποριου και εγω ο αμοιρος και γιαυτο λεω την γνωμη μου 2ον το μεγαλυτερο καταστημα ειδων τεχνολογιας στην ελλαδα μαλλον δεν εισαι ουτε εσυ αλλα ουτε εγω αρμοδιος να πουμε πιο ειναι....εκτος και αν εχεις προσωπικο οφελος απο αυτο και γιαυτο το υποστηριζεις!αλλα οπως και να εχει να μην ειμαστε υπερβολικοι... 3ον φιλε μου τα κλικ δεν μετρανε για ενα καταστημα αλλα οι πωλησεις....και στις δυσκολες μερες που διανυουμε ο καθενας κανει το παν για να προσεγγισει και να κατοχυρωσει περισσοτερους πελατες...αρα μου φαινετε πολυ λογικο ενα τεχνασμα ημερομηνιων απλα για να αυξησει τις προπαραγγελιες του 4ον ποιος σου ειπε οτι ασχολουμαι?σημερα που επιβεβαιωσα την "πλεκτανη" οπως λες ακυρωσα δια email την παραγγελια...το ζητημα ειναι οτι εσυ ασχολεισαι περισσοτερο απο εμενα για να δικαιωσεις το "μεγαλυτερο καταστημα ηλεκτρονικων" και χωρις προφανη λογο....απλα σαν παρατηρητης-και μου λες εμενα γιατι ασχολουμαι που νοιωθω οτι με κοροιδεψαν? τελος το αν ειμαι ή οχι αυθεντια δεν θα το κρινεις εσυ που με ξερεις μονο απο 10 μνμτα...και συνεχιζεις να βαζεις λογια στο στομα μου:ποτε δεν εκρινα κανενα ως ασχετο.... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts