giothesuper Δημοσιεύτηκε December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 8, 2010 δεν ηξερα που να γραψω ελπιζω να εκανα το σωστο..θα ηθελα να φτιαξω ενα βιντεο για το φορουμ μας...να εχουμε και να το βλεπουμε...θελω ομως καποιες φωτογραφιες...αν εχετε μπορειτε να μου τις προσθεσετε να τις παρω? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι εννοείς. Για κάντα πιο λιανά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 εννοω να φτιαξω ενα βιντεο που να εχει μεσα τα ονοματα τον moderators και φωτογραφιες απο το myphone ενα slideshow Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 συγνωμη για το διπλο ποστ...βρηκα φωτογραφιες και εφτιαξα το βιντεο που ελεγα Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Καλό βιντεάκι, αλλά λείπουν τα βασικά... screenshots που να φαίνεται το forum με αυτή τη μορφή ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Καλό βιντεάκι, αλλά λείπουν τα βασικά... screenshots που να φαίνεται το forum με αυτή τη μορφή ... δεν βρηκα φιλε μου...και μου ειχε χαλασει το προγραμμα που βγαζεις φωτογραφιες για αυτο δεν εβαλα θα φτιαξω σιγουρα και αλλο Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Να ρωτήσω και κάτι άλλο, χωρίς να θέλω να φανώ κακός...;;; Πρός τί όμως όλο αυτό το παίδεμα με το βιντεο ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 καμια παρεξηγηση...απλος ειχα ορεξη να φτιαξω βιντεο και μου ηρθε ιδεα για το φορουμ...μου αρεσει που ειμαι εδω μεσα και θελω να το εκφρασω:lol::p;) Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eru Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 καμια παρεξηγηση...απλος ειχα ορεξη να φτιαξω βιντεο και μου ηρθε ιδεα για το φορουμ...μου αρεσει που ειμαι εδω μεσα και θελω να το εκφρασω:lol::p;) Φορουμ είναι φίλε μου ουτε καν για ομαδες δεν κανουμε ετσι. κομματακι υπερβολη νομιζω, εκτος κι αν νομιζεις οτι τωρα θα σε κανουν μοντ. ;p τεσπα το θεμα δεν το βλεπω να φτουραει πολυ ακομα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Χεχεχε...Πρωτη φορα ακουω τετοιο πραγμα,fanatic ενος φορουμ... Αλλα οκ,ισως εχω αρχισει και χανω την επαφη με τη νεολαια... Sent from my Milestone Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Τόσο πορωμένος με ένα forum...;;; Eγώ με την θεματολογία είμαι πορωμένος και όχι με το forum καθ'αυτου ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Χεχεχε...Πρωτη φορα ακουω τετοιο πραγμα,fanatic ενος φορουμ... Αλλα οκ,ισως εχω αρχισει και χανω την επαφη με τη νεολαια... και ομως εμενα μου αρεσει η τεχνολογια και θα εκανα κατι τετοιο..:p Φορουμ είναι φίλε μου ουτε καν για ομαδες δεν κανουμε ετσι. κομματακι υπερβολη νομιζω, εκτος κι αν νομιζεις οτι τωρα θα σε κανουν μοντ. ;p τεσπα το θεμα δεν το βλεπω να φτουραει πολυ ακομα... μην νομιζεις ειμαι φανατικος οπαδος..εχω φτιαξει 2 βιντεο και αρεσαν πολυ απλος οπως ειπαν μου αρεσε εδω...δεν θελω να γινω moderator ετσι και αλλιος δεν θελω να παρω την ευθυνη του φορουμ πανω μου;)..απλος μου αρεσει το φορουμ και η τεχνολογια... Τόσο πορωμένος με ένα forum...;;; Eγώ με την θεματολογία είμαι πορωμένος και όχι με το forum καθ'αυτου ... δεν ειμαι και τοσο ενα βιντεακι εφτιαξα:lol: Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Κρίνουμε τις ιδέες, όχι τους ανθρώπους. Ο φίλος μας, είχε όλη την καλή διάθεση να ασχοληθεί και να φτιάξει κάτι πολύ όμορφο. Τον ευχαριστούμε και ενθαρρύνουμε κάθε ανάλογη κίνηση από τα παιδιά εδώ στο φορουμ. :) Καλό το video, χτυπήστε το να πάρει hits στο youtube :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) ευχαριστω φιλε...εγω απλος ηθελα να κανω κατι καλο...δεν ειμαι τοσο εμπειρος για moderator και δεν θελω να γινω και δεν γινεσαι τοσο ευκολα ετσι και αλλιος...δικιο εχει ο mythozz Edited December 10, 2010 by giothesuper Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 ευχαριστω φιλε...εγω απλος ηθελα να κανω κατι κακο... WTF??? :what::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 καλο ηθελα να πω πραγματικα...δεν ξερω τι σκεφτομουν εκεινη την ωρα:lol::lol: Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Γλώττα λανθάνουσα ,αλήθεια λέγει. :p :whistle: Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Γλώττα λανθάνουσα ,αλήθεια λέγει. :p :whistle: δεν καταλαβαινω τι θες να πεις...αλλα δεν εννουσα κακο αλλα καλο...και νομιζω αυτο εχει φανει Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 καλη προσπαθεια! μπραβο σου παλικαρε!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 να εισαι καλα φιλε...το βιντεο το εφτιαξα με το pinaccle studio 12 Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Ψυχραιμία, χιούμορ κάνουμε. :) Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts