junglist Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Παιδιά αν ψαχτείτε με τις στήλες μέσα στο ebill, στην στήλη που γράφει το κόστος, αρκεί να κάνετε κλικ πάνω για να κάνει σορτάρισμα με βάση το κόστος. Οπότε μπορείτε αντίστοιχα να μαζέψετε όλες τις σειρές με χρέωση και να δείτε τι χρεώθηκε και πότε. ilka71 αν δεν βρεις πρώτα εσύ αν υπάρχει λάθος στον λογαριασμό, τι περιμένεις να σου πούνε από την εταιρεία? Δικαιώνεται όποιος ξέρει υπεύθυνα το τι έχει γίνει και μπορεί να το δικαιολογήσει με επιχειρήματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Παιδιά αν ψαχτείτε με τις στήλες μέσα στο ebill, στην στήλη που γράφει το κόστος, αρκεί να κάνετε κλικ πάνω για να κάνει σορτάρισμα με βάση το κόστος. Οπότε μπορείτε αντίστοιχα να μαζέψετε όλες τις σειρές με χρέωση και να δείτε τι χρεώθηκε και πότε. ilka71 αν δεν βρεις πρώτα εσύ αν υπάρχει λάθος στον λογαριασμό, τι περιμένεις να σου πούνε από την εταιρεία? Δικαιώνεται όποιος ξέρει υπεύθυνα το τι έχει γίνει και μπορεί να το δικαιολογήσει με επιχειρήματα. μάλλον δεν διαβάζεις αυτά που γράφω.... πως εξηγείται να μου λέει η μια στο 1260 ότι ΕΧΩ το wind plus non stop που περιλαμβάνει 40 MB free,η άλλη να μου λέει ότι δεν το εχω και στο λογαριασμό να εχω 16333 kb ΕΝΤΌΣ ΠΑΓΙΟΥ ( δηλαδη εχω το wind plus?και γιατι δεν εχω 40mb free και χρεωσε μετα τα 16333) και μέσα στο μηνα να ειναι ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ και αναμικτα τα free και τα χρεωσιμα δεδομένα ????? εχω το wind max 660 που έχει καταργηθεί Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurtz Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 μάλλον δεν διαβάζεις αυτά που γράφω.... πως εξηγείται να μου λέει η μια στο 1260 ότι ΕΧΩ το wind plus non stop που περιλαμβάνει 40 MB free,η άλλη να μου λέει ότι δεν το εχω και στο λογαριασμό να εχω 16333 kb ΕΝΤΌΣ ΠΑΓΙΟΥ ( δηλαδη εχω το wind plus?και γιατι δεν εχω 40mb free και χρεωσε μετα τα 16333) και μέσα στο μηνα να ειναι ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ και αναμικτα τα free και τα χρεωσιμα δεδομένα ????? εχω το wind max 660 που έχει καταργηθεί Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Μήπως έχεις δωρεάν σε συγκεκριμένες υπηρεσίες; παλαιοτέρα είχαν κάτι τέτοια ηλίθια κατά την γνώμη μου προγράμματα. Η μόνη πιθανή λύση κατά την γνώμη μου είναι να πεις που ακριβώς σου είπαν ότι έχεις 40 ΜΒ δωρεάν (κατάστημα,τηλεφωνική εξυπηρέτηση κ.λ.π.) και να προσπαθήσεις να πληρώσεις μόνο τα παραπάνω. Απείλησε και με φορητότητα και ίσως κάνεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 σημερα στείλαμε και φαξ απο κατάστημα wind .ο υπάλληλος πάντως ήταν στην κοσμαρα του.δεν ξέρω παρε το 1260 έλεγε. @koss τωρα περιμένω ? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koss81 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Τώρα φίλε μου περιμένεις,ζητάς να σου στείλουν αναλυτικό λογαριασμό (επίσης με fax) και πιθανόν να σε καλέσουν από το τμήμα γραπτής επικοινωνίας.Εξηγησε απλά και ωραία πως έγινε το περιστατικό και τόνισε το γεγονός πως ήταν εν αγνοία σας οι κινήσεις δεδομένων. Πρέπει να μιλήσεις με αυτούς,στο τμήμα γραπτής επικοινωνίας (εφόσον έστειλες με fax την αμφισβήτηση σου). Η εξυπηρέτηση πελατών κατά 90% θα λέει να το πληρώσεις,έτσι είναι δασκαλεμένοι να λένε. Καλό θα είναι να συμβουλευτείς κάποιον δικηγόρο φίλο/η σου για να σου πει πως να θέσεις το θέμα σου,εξηγώντας πλήρως και εμπεριστατωμένα την κατάσταση.Έχω ακούσει πως πλέον οι εταιρίες δεν προχωρούν με αγωγή,αλλά με απευθείας διαταγή πληρωμής.Πρέπει να εξετάσεις όλα τα πιθανά σενάρια. Εάν δεις πως δεν βγάζεις άκρη με από μία ακόμα αμφισβήτηση,διεμύνησε πως θα φύγεις ΑΜΕΣΑ και κάνε κάποιο διακανονισμό προκειμένου να πληρώσεις το ποσό.Δεν αξίζει να τραβιέσαι δικαστικά σε καμία περίπτωση.Αυτό θα έκανα κι εγώ σε περίπτωση που δεν είχα άλλα περιθώρια.Ευτυχώς έπεσα σε άτομο με το οποίο συνεννοήθκα στο τέλος.Και η αλήθεια είναι πως φάνηκαν σωστοί και προστάτεψαν το όνομα της εταιρίας τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Τώρα φίλε μου περιμένεις,ζητάς να σου στείλουν αναλυτικό λογαριασμό (επίσης με fax) και πιθανόν να σε καλέσουν από το τμήμα γραπτής επικοινωνίας.Εξηγησε απλά και ωραία πως έγινε το περιστατικό και τόνισε το γεγονός πως ήταν εν αγνοία σας οι κινήσεις δεδομένων. Πρέπει να μιλήσεις με αυτούς,στο τμήμα γραπτής επικοινωνίας (εφόσον έστειλες με fax την αμφισβήτηση σου). Η εξυπηρέτηση πελατών κατά 90% θα λέει να το πληρώσεις,έτσι είναι δασκαλεμένοι να λένε. Καλό θα είναι να συμβουλευτείς κάποιον δικηγόρο φίλο/η σου για να σου πει πως να θέσεις το θέμα σου,εξηγώντας πλήρως και εμπεριστατωμένα την κατάσταση.Έχω ακούσει πως πλέον οι εταιρίες δεν προχωρούν με αγωγή,αλλά με απευθείας διαταγή πληρωμής.Πρέπει να εξετάσεις όλα τα πιθανά σενάρια. Εάν δεις πως δεν βγάζεις άκρη με από μία ακόμα αμφισβήτηση,διεμύνησε πως θα φύγεις ΑΜΕΣΑ και κάνε κάποιο διακανονισμό προκειμένου να πληρώσεις το ποσό.Δεν αξίζει να τραβιέσαι δικαστικά σε καμία περίπτωση.Αυτό θα έκανα κι εγώ σε περίπτωση που δεν είχα άλλα περιθώρια.Ευτυχώς έπεσα σε άτομο με το οποίο συνεννοήθκα στο τέλος.Και η αλήθεια είναι πως φάνηκαν σωστοί και προστάτεψαν το όνομα της εταιρίας τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον). αναλυτικό εχω απο την προηγούμενη εβδομάδα μέσω ebill .να ζητήσω κι αλλον?ξανα έστειλα φαξ χτες .τρεις εργάσιμες περάσαν και ούτε φωνή ούτε ακρόαση ! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koss81 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Σε πόσες μέρες λήγει ο λογαριασμός; Περίμενε,κάνε λίγο υπομονή μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αν δεν σου απαντήσουν,βάλτα κάτω και δες...εγώ είχα πει πως αν δεν μου απαντήσουν μέχρι και την τελευταία μέρα,θα έκανα αυτό που σου έγραψα...άμεση φυγή από την εταιρία και διακανονισμός. Με δικηγόρο μίλησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Σε πόσες μέρες λήγει ο λογαριασμός; Περίμενε,κάνε λίγο υπομονή μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αν δεν σου απαντήσουν,βάλτα κάτω και δες...εγώ είχα πει πως αν δεν μου απαντήσουν μέχρι και την τελευταία μέρα,θα έκανα αυτό που σου έγραψα...άμεση φυγή από την εταιρία και διακανονισμός. Με δικηγόρο μίλησες; όχι με δικηγόρο δεν μιλησα.εχω στείλει δυο φαξ και ένα email. σημερα που πήραν μου είπαν τα έχουν παρει αλλα ειναι στην επεξεργασία ακομα. τη δεύτερα μάλιστα πήραν τη γυναίκα μου και στην ψυχρά της είπαν έχετε για ένα χρονο έκπτωση δεκα ευρω στο παγιο !στην ερώτηση εαν εχει σχέση με την αμφισβήτηση ειπε όχι η έκπτωση ειναι άσχετη!αρα ηδη 10 επί δώδεκα μήνες 120 ευρω μείον απο τα 448 του φουσκωμενου λογαριασμου !μπράβο wind!(μεχρι τωρα) ο λογαριασμος λήγει 5/10/11 Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 μάλλον δεν διαβάζεις αυτά που γράφω.... πως εξηγείται να μου λέει η μια στο 1260 ότι ΕΧΩ το wind plus non stop που περιλαμβάνει 40 MB free,η άλλη να μου λέει ότι δεν το εχω και στο λογαριασμό να εχω 16333 kb ΕΝΤΌΣ ΠΑΓΙΟΥ ( δηλαδη εχω το wind plus?και γιατι δεν εχω 40mb free και χρεωσε μετα τα 16333) και μέσα στο μηνα να ειναι ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ και αναμικτα τα free και τα χρεωσιμα δεδομένα ????? εχω το wind max 660 που έχει καταργηθεί Sent from my HTC Desire S using Tapatalk απλα να πω οτι τα 40Mb του windplus ειναι για χρηση μεσω wap,δηλαδη με προφιλ gwap.b-online.gr και οχι για κανονικο Internet με προφιλ gint.b-online.gr. προφανως για αυτο εχεις χρεωθει το internet. επρεπε να εχεις την υπηρεσια πχ 100mb και οχι το windplus nonstop. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 απλα να πω οτι τα 40Mb του windplus ειναι για χρηση μεσω wap,δηλαδη με προφιλ gwap.b-online.gr και οχι για κανονικο Internet με προφιλ gint.b-online.gr. προφανως για αυτο εχεις χρεωθει το internet. επρεπε να εχεις την υπηρεσια πχ 100mb και οχι το windplus nonstop. κανεις μεγαλο λαθος.εδω και καιρο η χρηση ειναι για gint! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 κανεις μεγαλο λαθος.εδω και καιρο η χρηση ειναι για gint! EDIT: λοιπονννννννν ευχαριστα νεα!με πηρε οπως ειχε πει και ο koss μια κοπελα υπερευγενικη και μου ειπε οτι στα πλαισια καλης συνεργασιας θα μας κανει η wind χαρη να μας μειωσει κατα 50% το εξτρα κοστος των δεδομενων.με ρωταει ειστε ευχαριστημενος?της λεω ευχαριστουμε αλλα θα ηθελα μια εξηγηση για το wind plus non stop.μου λεει οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ενεργο στο προγραμμα της γυναικας μου.τοτε της λεω γιατι ενω εχει 40 mb free μονο τα 16 ηταν μηδενικα και μαλιστα σπαρμενα μεσα στον μηνα?εκει λιγο δεν ειχε απαντηση και μου λεει θα δω τι μπορω να κανω παραπανω για σας.σε δεκα λεπτα με ξαναπαιρνει και μου λεει θα ειστε ευχαριστημενος με 100% μειωση της χρεωσης των δεδομενων?της ειπα ευχαριστω παρα πολυ και τωρα περιμενουμε ενα sms με το τελικο ποσο! ολα καλα λοιπον.βεβαια μου ειπε να κανω τις απαραιτητες ενεργειες απο το android κινητο ωστε να μην ξανα υπερχρεωθουμε.εννοειται! αυτη τη wind-tim-telestet απο το 1994 εκει που θες να τους βρισεις(για χαλια σημα ,λιγες συσκευες κλπ) σου κανει κατι κουφο(σαν αυτο με την χρεωση,πολυ καλες προσφορες για να μην φυγεις) και σε κανει να την ξανα...αγαπησεις! σχεση αγαπης-μισους που λεμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 σχεση αγαπης-μισους που λεμε :lol: Αμ δεν το λέμε, είναι η μοναδική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία στην Ελλάδα, την οποία ο κόσμος αγαπάει και μισεί ταυτόχρονα, όσο καμία άλλη, δεν ξέρω πώς το καταφέρνουν αυτό, αλλά πραγματικά είναι περίπτωση για Case Studies in Love and Hate. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 EDIT: λοιπονννννννν ευχαριστα νεα!με πηρε οπως ειχε πει και ο koss μια κοπελα υπερευγενικη και μου ειπε οτι στα πλαισια καλης συνεργασιας θα μας κανει η wind χαρη να μας μειωσει κατα 50% το εξτρα κοστος των δεδομενων.με ρωταει ειστε ευχαριστημενος?της λεω ευχαριστουμε αλλα θα ηθελα μια εξηγηση για το wind plus non stop.μου λεει οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ενεργο στο προγραμμα της γυναικας μου.τοτε της λεω γιατι ενω εχει 40 mb free μονο τα 16 ηταν μηδενικα και μαλιστα σπαρμενα μεσα στον μηνα?εκει λιγο δεν ειχε απαντηση και μου λεει θα δω τι μπορω να κανω παραπανω για σας.σε δεκα λεπτα με ξαναπαιρνει και μου λεει θα ειστε ευχαριστημενος με 100% μειωση της χρεωσης των δεδομενων?της ειπα ευχαριστω παρα πολυ και τωρα περιμενουμε ενα sms με το τελικο ποσο! ολα καλα λοιπον.βεβαια μου ειπε να κανω τις απαραιτητες ενεργειες απο το android κινητο ωστε να μην ξανα υπερχρεωθουμε.εννοειται! αυτη τη wind-tim-telestet απο το 1994 εκει που θες να τους βρισεις(για χαλια σημα ,λιγες συσκευες κλπ) σου κανει κατι κουφο(σαν αυτο με την χρεωση,πολυ καλες προσφορες για να μην φυγεις) και σε κανει να την ξανα...αγαπησεις! σχεση αγαπης-μισους που λεμε :lol: Ευχάριστη εξέλιξη και μια καλή απάντηση σε όσους έτρεξαν να προλογήσουν την εξέλιξη της ιστορίας... Είπαμε, ο provider προσέχει για να έχει, επιβεβαιώνοντας την άποψη μου ότι η Wind παραμένει το μόνο "ανθρώπινο" δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrief Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Εγώ πήρα τηλέφωνο στη wind για καμιά εκπτωσούλα έτσι για τα μάτια αφού ήμουν από τους πρώτους πελάτες και δέν μου χαρίσαν ούτε σενσ. Θά είχα αγοράσει 10 gps. Φυσικά πρέπει να πληρώσω πρωτα τά χαράτσια του Βενιζέλου κι αν μείνει τίποτα, βλέπουμε. Ερώτηση, Αν ξεγραφτούμε ή πάμε σε άλλα εταιρεία παίρνουμε προπληρωμένο πάγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Εγώ πήρα τηλέφωνο στη wind για καμιά εκπτωσούλα έτσι για τα μάτια αφού ήμουν από τους πρώτους πελάτες και δέν μου χαρίσαν ούτε σενσ. Θά είχα αγοράσει 10 gps. Φυσικά πρέπει να πληρώσω πρωτα τά χαράτσια του Βενιζέλου κι αν μείνει τίποτα, βλέπουμε. Ερώτηση, Αν ξεγραφτούμε ή πάμε σε άλλα εταιρεία παίρνουμε προπληρωμένο πάγιο; Νομίζω ότι μπορείς να το διαπραγματευτείς με τη Wind. Να αναφέρεις ότι σκοπεύεις να μετακινηθείς σε άλλο δίκτυο και θα σε εξυπηρετήσουν - έτσι γίνται με όλους τους παρόχους. Αν θέλεις πάντως πες μας τι ακριβώς ζήτησες και ποιο είναι το ακριβώς συμβόλαιο σου μήπως και μπορέσουμε να σε κατατοπίσουμε καλύτερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrief Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Αν θέλεις πάντως πες μας τι ακριβώς ζήτησες και ποιο είναι το ακριβώς συμβόλαιο σου μήπως και μπορέσουμε να σε κατατοπίσουμε καλύτερα :) Συμβόλαιο 40 ευρώ σταθερό καί χωρίς πάγιο κινητό. Ζήτησα τόν ὑπεύθυνο καί τοῦ ἐξήγησα ὅτι εἶμαι ἀπό τούς πρώτους πελάτες τῆς tellas , τοῦ ἐξήγησα ὃτι γιά πρώτη φορά ἀνέβηκε ὁ λογαριασμός (πού νά φανταστῶ 50 ευρώ γιά μισή-μια ὥρα GPS; ) , τόν ρώτησα μήπως μποροῦσε νά κάνει ἔκπτωση, δέν ἔκρυψα ὃτι σκέφτομαι νά ἀλλάξω ἐταιρεία μέ νέους ἀριθμούς. Μοῦ ἀπάντησε εὐγενικά ὃτι δέν μπορεῖ νά κάνει ἔκπτωση, τό μόνο πού μπορεῖ νά κάνει εἶναι νά τεμαχίσει τό ποσό σέ δύο δόσεις πληρωμής σύμφωνα μέ τά δύο τελευταία τιμολόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Σιγά μη τα χάριζε! Λεφτά...δεν υπαρχουν! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 πάνω από όλα η wind φροντίζει τους καλούς πελάτης της :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Συμβόλαιο 40 ευρώ σταθερό καί χωρίς πάγιο κινητό. Ζήτησα τόν ὑπεύθυνο καί τοῦ ἐξήγησα ὅτι εἶμαι ἀπό τούς πρώτους πελάτες τῆς tellas , τοῦ ἐξήγησα ὃτι γιά πρώτη φορά ἀνέβηκε ὁ λογαριασμός (πού νά φανταστῶ 50 ευρώ γιά μισή-μια ὥρα GPS; ) , τόν ρώτησα μήπως μποροῦσε νά κάνει ἔκπτωση, δέν ἔκρυψα ὃτι σκέφτομαι νά ἀλλάξω ἐταιρεία μέ νέους ἀριθμούς. Μοῦ ἀπάντησε εὐγενικά ὃτι δέν μπορεῖ νά κάνει ἔκπτωση, τό μόνο πού μπορεῖ νά κάνει εἶναι νά τεμαχίσει τό ποσό σέ δύο δόσεις πληρωμής σύμφωνα μέ τά δύο τελευταία τιμολόγια. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι ανέβηκε για μισή-μια ώρα GPS. Από το GPS καταναλώνεις ελάχιστα kb, οπότε αυτό που γράφεις δεν ισχύει. Μήπως εννοούσες GPRS, δηλαδή χρήση ίντερνετ?Από εκεί μπορεί εύκολα να πιάσεις μεγάλα νούμερα σε €. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrief Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι ανέβηκε για μισή-μια ώρα GPS. Από το GPS καταναλώνεις ελάχιστα kb, οπότε αυτό που γράφεις δεν ισχύει. Μήπως εννοούσες GPRS, δηλαδή χρήση ίντερνετ?Από εκεί μπορεί εύκολα να πιάσεις μεγάλα νούμερα σε €. Ἀπλά ἀπασχόλησα τό τηλέφωνο σαν gps με χάρτες google ἐπί 1 ὥρα ψάχνοντας στήν Ἀθήνα ἓνα διαμέρισμα καί πλήρωσα 50 εὐρώ Ἄν τό γνώριζα ἀπό πρίν θά ρωτούσα τόν γαλατά τῆς γειτονιάς . Τόν Αὔγουστο γιά 15 μέρες ἐξερευνούσα τήν Σικελία μέ μότο κι εὐτυχώς πού δέν πρόλαβα νά ἐνεργοποιήσω ὑπηρεσίες ἐξωτερικοῦ. Ὁ Θεός μέ φύλαξε γιατί θά εἶχα λογαριασμό ἄνω τῶν 10.000 εὐρώ. Κάποιος θά πρέπει νά προφυλάττει τούς πολίτες. Ἄν ὑπάρχει κράτος. Πού γιά μένα ἔχει βαρέσει διάλυση. Edited October 12, 2011 by dimitrief Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ἀπλά ἀπασχόλησα τό τηλέφωνο σαν gps με χάρτες google ἐπί 1 ὥρα ψάχνοντας στήν Ἀθήνα ἓνα διαμέρισμα καί πλήρωσα 50 εὐρώ Ἄν τό γνώριζα ἀπό πρίν θά ρωτούσα τόν γαλατά τῆς γειτονιάς . Τόν Αὔγουστο γιά 15 μέρες ἐξερευνούσα τήν Σικελία μέ μότο κι εὐτυχώς πού δέν πρόλαβα νά ἐνεργοποιήσω ὑπηρεσίες ἐξωτερικοῦ. Ὁ Θεός μέ φύλαξε γιατί θά εἶχα λογαριασμό ἄνω τῶν 10.000 εὐρώ. Κάποιος θά πρέπει νά προφυλάττει τούς πολίτες. Ἄν ὑπάρχει κράτος. Πού γιά μένα ἔχει βαρέσει διάλυση. Φταίει το κράτος επειδή εσύ δεν φρόντισες να μάθεις πώς δουλεύει το συγκεκριμένο πρόγραμμα? Μήπως φταίει και ο ΟΤΕ?? :lol::lol: Φίλε μου κάτι δεν έχεις καταλάβει.Πολύ σωστά σε χρέωσε η Wind για δική σου απερίσκεπτη χρήση των δεδομένων ίντερνετ. Με την ίδια λογική, αν είχες αμάξι πχ Yaris, θα έπρεπε να πας στην Toyota και να ζητάς να σου πληρώσει την βενζίνη για να μπορείς εσύ να κινείσαι... :O Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrief Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Φίλε μου κάτι δεν έχεις καταλάβει.Πολύ σωστά σε χρέωσε η Wind για δική σου απερίσκεπτη χρήση των δεδομένων ίντερνετ. Ἔγραψα πουθενά ὅτι δέ χρέωσε σωστά ἡ Wind; Συμφέρει ή ὄχι τήν κάθε ἐταιρεία νά ἔχει φουσκωτούς λογαριασμούς των 1000 ευρώ; Ἄν τη συμφέρει γιατί νά προφυλάξει τόν πελάτη; Φιλική τηλ ἐταιρεία θυμίζει ἀνέκδοτο ἠ διαφήμιση. π.χ. Μπόμπολας ὁ ἐλεήμων! :D Ἀντίθετα ἐπειδή ἀκριβώς οἱ ἐταιρείες ἐνδιαφέρονται μόνο γιά τό χρήμα θά ἔπρεπε νά εἶχε ἀναλάβει τό κράτος (ἡ Κοινωνία) νά προστατεύει τόν πολίτη από μεγάλους λογαριασμούς, ναρκωτικά κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ἔγραψα πουθενά ὅτι δέ χρέωσε σωστά ἡ Wind; Συμφέρει ή ὄχι τήν κάθε ἐταιρεία νά ἔχει φουσκωτούς λογαριασμούς των 1000 ευρώ; Ἄν τη συμφέρει γιατί νά προφυλάξει τόν πελάτη; Φιλική τηλ ἐταιρεία θυμίζει ἀνέκδοτο ἠ διαφήμιση. π.χ. Μπόμπολας ὁ ἐλεήμων! :D Ἀντίθετα ἐπειδή ἀκριβώς οἱ ἐταιρείες ἐνδιαφέρονται μόνο γιά τό χρήμα θά ἔπρεπε νά εἶχε ἀναλάβει τό κράτος (ἡ Κοινωνία) νά προστατεύει τόν πολίτη από μεγάλους λογαριασμούς, ναρκωτικά κλπ. Ρε συ Δημήτρη γράφεις με όλους τους τόνους και στο tapatalk δεν φαίνονται αυτά τα γράμματα! :) Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrief Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ρε συ Δημήτρη γράφεις με όλους τους τόνους και στο tapatalk δεν φαίνονται αυτά τα γράμματα! :) Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Συγνώμη δέν το ηξερα. Ευχαριστώ για την παρατήρηση. Γράφω με λινουξ και γραμματοσειρές utf-8 πολυτονικές αποδεκτές και σύμφωνες με διεθνή δεδομένα που συμφωνεί η διεθνής αλλά όχι και η Μαικροσοφτ επειδή αυτή έχει σώνει και καλά τις δικές της γραμματοσειρές και έχει πηδ.. το μισό πλανήτη. Θα συμορφωθώ κι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση ρε παιδιά... Από την μία οι εταιρείες χρεώνουν 1 ευρώ τη μέρα σε μερικά συμβόλαια και σε άλλα χωρίς ίντερνετ 1 ευρώ το ΜΒ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts