v@gelis Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Γεια σου φιλε.σε συγκριση με το lg optimus 2x? Διαφορετικες συσκευες. Το ενα εχει potential: Tegra 2 που θα αξιοποιηθει πολυ απο android 2.4 κι επειτα, το αλλο σου πιστοποιει οτι θα εχεις παντα το τελευταιο android release (που για μενα ειναι σημαντικο) εγκαιρως κι εχει πολυ πιο καλαισθητο σχεδιασμο (μενου + hardware). Το εντυπωσιακο? Με τη 2.3.3 του nexus s ειναι πιο γρηγορο σε καποια πραγματα στην πραξη. Για παραδειγμα, μια απο τις επομενες ημερες (προς το σαββατοκυριακο) θα ανεβασω ενα μικρο βιντεο που θα δειχνω το launching ιστοσελιδων - το οποιο φορτωμα γινεται πιο γρηγορα στο nexus s(!!!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Καλησπερα παιδες.Γιατι η ενδειξη για τα data ειναι μονιμως 3g και δεν γινεται hsdpa (H)?Το HTC HD μου με τον ιδιο παροχο δειχνει Η.Το nexus s ειναι με 2.3.3 gri54.Επισης κατι περιεργο,οταν μπηκα να το ρυθμισω για πρωτη φορα και του επελεξα στην ωρα GMT+2 δεν την αλλαζε και μονο με το set time αλλαξε.Εχει κανεις συναντησει κατι παρομοιο? Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Εχω κανονικα hsdpa ενδειξη οταν ειναι διαθεσιμο αλλα ας απαντησει και ενας φιλος με stock rom Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 εγω που σκεφτομαι για μεταβαση σε android απο omnia2 να το προτιμησω η να παρω ενα desire ? απο μεγεθος σε σχεση με το desire πως ειναι ; Δεν το ειδα και σε κανενα καταστημα απο κοντα για να δω το μεγεθος ..παντως απο χαρακτηριστικα πιστευω με καλυπτει .. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Το desire ηταν απο αγαπημενες μου συσκευες πολυ καλο και βολικο το nexus ομως ειναι πολυ καλυτερο, μεγεθος λιγο παραπανω αλλα δεν ενοχλει καθολου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) Καλησπερα παιδες.Γιατι η ενδειξη για τα data ειναι μονιμως 3g και δεν γινεται hsdpa (H)?Το HTC HD μου με τον ιδιο παροχο δειχνει Η.Το nexus s ειναι με 2.3.3 gri54.Επισης κατι περιεργο,οταν μπηκα να το ρυθμισω για πρωτη φορα και του επελεξα στην ωρα GMT+2 δεν την αλλαζε και μονο με το set time αλλαξε.Εχει κανεις συναντησει κατι παρομοιο? Sent from my Desire HD using TapatalkΜονο στις custom rom φαινεται στη notification bar ποτε αλλαζει το κινητο απο 3G (UMTS) σε HSDPA.Λογικα οταν κανεις upload/download γυρναει αυτοματα σε HSDPA...τσεκαρε το στον dialer καθως κανεις download το οτιδηποτε *#*#4636#*#* ->phone info -> Network type. εγω που σκεφτομαι για μεταβαση σε android απο omnia2 να το προτιμησω η να παρω ενα desire ? απο μεγεθος σε σχεση με το desire πως ειναι ; Δεν το ειδα και σε κανενα καταστημα απο κοντα για να δω το μεγεθος ..παντως απο χαρακτηριστικα πιστευω με καλυπτει ..Πω πω αυτο το omnia αντεξα να το δουλεψω 2 μερες και το σουταρα...ο ορισμος του lag παροτι το βελτιωσαν σε σχεση με το πρωτο.Desire παρε με εξτρα δευτερη μπαταρια.Το nexus s στην τιμη που το δινει η voda ειναι κοροιδια. Edited March 21, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 googlenexus #googlenexus S now in Spain, France, Greece, Italy, Portugal, and Romania. Go to google(.es, .fr, .gr, .it, .pt, or .ro)/nexus for details VIA TWITTER.. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Επισης κατι περιεργο,οταν μπηκα να το ρυθμισω για πρωτη φορα και του επελεξα στην ωρα GMT+2 δεν την αλλαζε και μονο με το set time αλλαξε.Εχει κανεις συναντησει κατι παρομοιο? Επισης για το θεμα rooting στην 2.3.3 (gri54) ποιος ειναι ο πιο ασφαλης τροπος γιατι εχω διαβασει οτι οτι σε καποιες περιπτωσεις εχει θεμα το recovery.Κανεις συμφορουμιτης με εμπειρια? Ευχαριστω Edited March 22, 2011 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Μονο στις custom rom φαινεται στη notification bar ποτε αλλαζει το κινητο απο 3G (UMTS) σε HSDPA.Λογικα οταν κανεις upload/download γυρναει αυτοματα σε HSDPA...τσεκαρε το στον dialer καθως κανεις download το οτιδηποτε *#*#4636#*#* ->phone info -> Network type. Πω πω αυτο το omnia αντεξα να το δουλεψω 2 μερες και το σουταρα...ο ορισμος του lag παροτι το βελτιωσαν σε σχεση με το πρωτο.Desire παρε με εξτρα δευτερη μπαταρια.Το nexus s στην τιμη που το δινει η voda ειναι κοροιδια. μα δεν θελω να κουβαλαω η να εχω δευτερη μπαταρια .. το omnia με την τελευταια ρομ απλα πεταει... δουλευουν ολα ρολοι ,και απο μπαταρια μιαμιση μερα μου κραταει εμενα με τη χρηση που κανω αλλα εχει τυχει και να κρατησει μεχρι 3 μερες . Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 αν με το καλο παρεις το S θα αλλαξεις γνωμη για την ταχυτητα του omnia:rolleyes: επισης αν δεν σκιζεις το τηλεφωνο η μπαταρια κραταει μια χαρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 alex_n80 λεω να ριξω το βραδακι modaco με kernel Morfic's and Honity14. Επειδη δεν εχω καθολου χρονο, ειναι οκ αυτος ο συνδυασμος για να "χτισω" πανω σε αυτον και να μεινω για καποιο διαστημα με αξιοπιστια και ταχυτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 αν με το καλο παρεις το S θα αλλαξεις γνωμη για την ταχυτητα του omnia:rolleyes: επισης αν δεν σκιζεις το τηλεφωνο η μπαταρια κραταει μια χαρα ποσο ειναι το μια χαρα ; εγω αυτο που θελω απο ενα τηλεφωνο ειναι να βγαζει μιαμιση μερα με απαιτητικη χρηση (χωρις gps ) .αν βγαζει τοτε ναι ειναι οκ αλλιως δεν αξιζει .. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ποσο ειναι το μια χαρα ; εγω αυτο που θελω απο ενα τηλεφωνο ειναι να βγαζει μιαμιση μερα με απαιτητικη χρηση (χωρις gps ) .αν βγαζει τοτε ναι ειναι οκ αλλιως δεν αξιζει .. Επειδη πρακτικα περασα απο ολες τις android συσκευες, το νεξους ς ειναι ισως η μοναδικη που καταφερνω να βγαζω με ανεση τη μερα. Οποτε εχεις μια ταξη μεγεθους. Βεβαια τωρα που θα παει στα 1.4 GHz ισως αναθεωρησω... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 v@gelis : εγω σε αυτον το συνδυασμο εχω καταληξει μεχρι τωρα,αψογη συνεργασια και 100%σταθερο+αξιοπιστο στα 1.4ghz nikos2004dj : πιστευω δε θα εχεις προβλημα,εγω στα 1.4ghr βγαζω τη μερα μεχρι το βραδυ σχετικα ανετα(χωρις gaming:p)αναλογα τη χρηση θυμαμαι το desire το ειχα φορτισει και 3φορες τη μερα:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Εγω παλι με την ιδια χρηση που κανω παρατηρησα οτι στο galaxy s μου κραταει η μπαταρια τουλαχιστον 20% περισσοτερο. Ειναι θεμα καθαρα ρομ εκει. Με "μαμισιες" roms σε galaxy s, nexus s, η αυτονομια του δευτερου ειναι ελαφρως μεγαλυτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Από όσο έχω δει και εγώ ως τώρα, με το Ν1 τουλάχιστον η αυτονομία είναι σε καλύτερα επίπεδα από stock. Εχω περάσει την GRI54 του Modaco ως τώρα, αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη σε kernel. Προς το παρόν δεν θέλω o/c αφου μια χαρά πάει το τηλέφωνο, αλλά κάτι που να έχει καλή αυτονομία σε μπαταρία και να "ρίχνει" την cpu όταν δεν χρησιμοποιείται. Δεν έχω αρχίσει ακόμη το ψάξιμο λόγω έλλειψης χρόνου, οπότε μια ιδέα για αρχή θα ήταν ευπρόσδεκτη. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Μιας και φοραμε την ιδια rom μπορεις να βαλεις honity χωρις να πας στα 1.4 αστο stock στο 1 και παραλληλα εχεις bonus voodoo sound+coulors για εκπληκτικα χρωματα στην amoled αλλιως υπαρχουν και τα stock kernel+voodoo αλλα δεν τα εχω testαρει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Για οποιον θελει το ρολοι του htc sense κατεβαζει το fancy widget pro στα γνωστα μερη η το αγοραζει (clock και weather skin το H7C) Για το wallpaper εδω http://www.neowin.net/forum/uploads/monthly_09_2010/post-39580-12854550394912.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Για το θεμα rooting στην 2.3.3 (gri54) ποιος ειναι ο πιο ασφαλης τροπος γιατι εχω διαβασει οτι οτι σε καποιες περιπτωσεις εχει θεμα το recovery?Κανεις συμφορουμιτης με εμπειρια? Ενας πολυ καλος οδηγος για rooting ειναι αυτος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=895545 Αναγκαστικα ομως εχει unlock bootloader.Αν και δεν νομιζω οτι γινοταν διαφορετικα στη δικη μου περιπτωση λογω 2,3,3 και GRI54 Edited March 22, 2011 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Για οποιον θελει το ρολοι του htc sense κατεβαζει το fancy widget pro στα γνωστα μερη η το αγοραζει (clock και weather skin το H7C) Για το wallpaper εδω http://www.neowin.net/forum/uploads/monthly_09_2010/post-39580-12854550394912.jpg TO clock & weather skin ΗΤC που το βρίσκεις ,έχω κατεβάσει το widget pro??(το βρήκα άκυρο) Edited March 23, 2011 by PANOSGR Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 καλημέρα σε όλους...να κάνω κι εγώ δύο ερωτησούλες. 1ον) Είχα εγκατεστημένο το foursquare και είχα βάλει μάλιστα και το widget του στη αρχική οθόνη. Από χθες έχει εξαφανιστεί το widget, η εφαρμογή τρέχει κανονικά από το εικονίδιο, και δε μου το ξαναεμφανίζει στη λίστα με τα widgets!!! 2ον) Από τις ρυθμίσεις, στο λογαριασμοί και συγχρονισμός, πάω να προσθέσω λογαριασμό facebook και δεν το δέχεται. Ομοίως και από τις επαφές πάω να προσθέσω τις επαφές facebook και ΔΕΝ. Στο x10i που είχα είχε και επιλογή συγχρονισμού των επαφών facebook με του τηλεφώνου μέσα από την εφαρμογή facebook. Τώρα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Κάνω κάτι λάθος ή στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής facebook δεν υποστηρίζεται πλέον ο συγχρονισμός??? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 καλημέρα σε όλους...να κάνω κι εγώ δύο ερωτησούλες. 1ον) Είχα εγκατεστημένο το foursquare και είχα βάλει μάλιστα και το widget του στη αρχική οθόνη. Από χθες έχει εξαφανιστεί το widget, η εφαρμογή τρέχει κανονικά από το εικονίδιο, και δε μου το ξαναεμφανίζει στη λίστα με τα widgets!!! 2ον) Από τις ρυθμίσεις, στο λογαριασμοί και συγχρονισμός, πάω να προσθέσω λογαριασμό facebook και δεν το δέχεται. Ομοίως και από τις επαφές πάω να προσθέσω τις επαφές facebook και ΔΕΝ. Στο x10i που είχα είχε και επιλογή συγχρονισμού των επαφών facebook με του τηλεφώνου μέσα από την εφαρμογή facebook. Τώρα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Κάνω κάτι λάθος ή στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής facebook δεν υποστηρίζεται πλέον ο συγχρονισμός??? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 1)Κανε uninstall και ξανα install. 2)Απο 2.3.3 και μετα δεν μπορεις να κανεις synch με fb...αφαιρεσαν την δυνατοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ξέρει κάποιον εάν το Nexus S μπορεί να πάρει με κάποια coocked rom το sence της HTC...? Επίσης μπορεί να τρέξει windows mobile 6.1...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 γιατι να τρεξει WM 6.1??!!:wacko::cry::cry: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ξέρει κάποιον εάν το Nexus S μπορεί να πάρει με κάποια coocked rom το sence της HTC...? Επίσης μπορεί να τρέξει windows mobile 6.1...? καλα εμεις που εχουμε κινητο με windows mobile κανουμε αμαν μπας και βγει καμια ρομ με android και εσυ θες να βαλεις 6.1 ? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts