Steve_athens Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 ναι με μια διαφορα (εκτος της αμερικανικης πριζας) το καλωδιο usb χρησιμοποιητε στον φορτιστη δεν ειναι αλλο φορτιστης αλλο καλωδιο usb-pc οπως στο galaxy Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Εγώ πάλι χαίρομαι που θα έρθει με SLCD το Nexus S στην Ελλάδα. Ειλικρινά δεν αντέχω τις (S)AMOLED οθόνες.. Είναι ωραίες στα πρώτα 10 λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσεις οτι τα χρώματα ειναι υπερβολικά saturated.. Και αυτό το pentile matrix μου χτυπάει προσωπικά πολύ άσχημα στο μάτι... Ξέρουμε πότε περίπου θα το χει η Vodafone; Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hagic200_ Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Εγώ πάλι χαίρομαι που θα έρθει με SLCD το Nexus S στην Ελλάδα. Ειλικρινά δεν αντέχω τις (S)AMOLED οθόνες.. Είναι ωραίες στα πρώτα 10 λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσεις οτι τα χρώματα ειναι υπερβολικά saturated.. Και αυτό το pentile matrix μου χτυπάει προσωπικά πολύ άσχημα στο μάτι... Ξέρουμε πότε περίπου θα το χει η Vodafone; Φίλε μου νομίζω ότι θα είναι το ίδιο αλλά η super amoled λιγότερη κατανάλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkrks Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Μπορεί κάποιος φίλος να ενημερώσει πόσο καιρό έκανε να έρθει το δικό του nexus s από Αμερική? Το παρήγγειλα την περασμένη εβδομάδα, από το site του usps βρίσκεται στα ελληνικά τελωνεία από 14/2 και ακόμη περιμένω. Πότε εκτελωνίζεται? Λογικά, να περιμένω κάποιο ειδοποιητήριο από εταιρία courrier? Συγνώμη που ρωτάω τόσα, αλλά είναι η πρώτη φορά που παίρνω κάτι τέτοιο μέσω ebay και από Αμερική και ψάχνομαι... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Μπορεί κάποιος φίλος να ενημερώσει πόσο καιρό έκανε να έρθει το δικό του nexus s από Αμερική? Το παρήγγειλα την περασμένη εβδομάδα, από το site του usps βρίσκεται στα ελληνικά τελωνεία από 14/2 και ακόμη περιμένω. Πότε εκτελωνίζεται? Λογικά, να περιμένω κάποιο ειδοποιητήριο από εταιρία courrier? Συγνώμη που ρωτάω τόσα, αλλά είναι η πρώτη φορά που παίρνω κάτι τέτοιο μέσω ebay και από Αμερική και ψάχνομαι... Ευχαριστώ10 με 15 μερες υπολογιζε....κανονικα δευτερα-τριτη πρεπει να το εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 παιδια μου δινει κολλητος μου το nexus s απο αγγλια υπεραριστο μεταχειρισμενο με 300 ευρω τι λετε ? να το παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 παιδια μου δινει κολλητος μου το nexus s απο αγγλια υπεραριστο μεταχειρισμενο με 300 ευρω τι λετε ? να το παρω?Aν οντως ειναι υπεραριστο ακομα το σκεφτεσαι?:blink: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Εγώ πάλι χαίρομαι που θα έρθει με SLCD το Nexus S στην Ελλάδα. Ειλικρινά δεν αντέχω τις (S)AMOLED οθόνες.. Είναι ωραίες στα πρώτα 10 λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσεις οτι τα χρώματα ειναι υπερβολικά saturated.. Και αυτό το pentile matrix μου χτυπάει προσωπικά πολύ άσχημα στο μάτι... Ξέρουμε πότε περίπου θα το χει η Vodafone; Γιατί ποιος είπε ότι θα έρθει με slcd ? Λίγο δύσκολο το βλέπω.... κάτσε να έρθει πρώτα Ελλάδα γιατί και αυτό σχετικό είναι ... Sent from my Nexus S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Εκτός του οτι το γράφει στην σελίδα της Vodafone, εξ αρχής είχε ανακοινωθεί οτι SAMOLED θα έχουν τα Nexus S που προορίζονται για ΗΠΑ & Αγγλία. Για τον υπόλοιπο κόσμο, λόγω έλλειψης πάνελ, οι συσκευές θα πωλούνται με SLCD οθόνες. Which is fine by me :) Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Ρε παιδιά από τη στιγμή που έβαλα την 2.3.2 όταν κάποιος με παίρνει τηλ και του μιλάω τριζει το ακουστικο.Έχει κανείς παρομοιο προβλημα?Να είναι hardware η η αναβαθμιση όπως έχει ξαναγίνει σε αλλά κινητα? Μετά από λίγο ψάξιμο στο google και στα forum του nexus είδα ότι κάποιοι έχουν προβλήματα με το μεγάφωνο όταν τους παίρνουν.Σαν να ακούς μπάσο και τρίξιμο από την ένταση.Το θέμα είναι ότι κανείς δε ξέρει το λόγο.Μάλιστα ένας πήγε και του το αντικαταστήσανε αλλά πάλι το ίδιο.Άρα λογικά δεν είναι θέμα hardware.Κάτι με το update έχει γίνει.Για να δούμε και τι θα απαντήσουν οι super xda!!!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 http://android.geeklino.com/wp-content/uploads/2011/02/DSCF07822.jpg http://android.geeklino.com/wp-content/uploads/2011/02/DSCF0781.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Μετά από λίγο ψάξιμο στο google και στα forum του nexus είδα ότι κάποιοι έχουν προβλήματα με το μεγάφωνο όταν τους παίρνουν.Σαν να ακούς μπάσο και τρίξιμο από την ένταση.Το θέμα είναι ότι κανείς δε ξέρει το λόγο.Μάλιστα ένας πήγε και του το αντικαταστήσανε αλλά πάλι το ίδιο.Άρα λογικά δεν είναι θέμα hardware.Κάτι με το update έχει γίνει.Για να δούμε και τι θα απαντήσουν οι super xda!!!!!:happy: Λοιπόν παιδιά απενεργοποιησα το NFC και το πρόβλημα διορθώθηκε.Μήπως κάτι τέτοιο αποτελεί bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 εμενα μια χαρα μου φαινετε ρε παιδια και samoled του δεν ειναι τοσο εντονο οσο το galaxy s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Τι λαθος κανω ,προχθες που πηγαινε να το κατεβασει κολουσε τελικα.μπορεις μεσω πμ να μου στειλεις το λινκ που το κατεβασες εσυ? Ξαναδοκιμασε. Εγω πριν λιγο δοκιμασα σαν free user και αν και κολλουσε λιγο σε καποια διαστηματα, κατεβηκε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 εμενα μια χαρα μου φαινετε ρε παιδια και samoled του δεν ειναι τοσο εντονο οσο το galaxy s Βασικά δε ξέρω τι λένε αλλά εμένα η super amoled μου φαίνεται πολύ καλύτερη.Κι όσον αφορά ρε παιδιά τα έντονα χρώματα μη τρελαθούμε.Απλα το ρυθμίζετε....Γι αυτό λέτε η samsung να θέλει να αποσύρει τις amoled?Επειδή δεν είναι καλές?Είναι απλά τέλειες....και με μεγάλο κόστος(κάτι βέβαια που αφορά τη Samsung).Για μένα είναι και οι μοναδικές που ανταγωνίζονται ανοιχτά το iphone 4.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 παιδια μου δινει κολλητος μου το nexus s απο αγγλια υπεραριστο μεταχειρισμενο με 300 ευρω τι λετε ? να το παρω? Αν δεν το θέλεις... το αγοράζουμε εμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Βασικά δε ξέρω τι λένε αλλά εμένα η super amoled μου φαίνεται πολύ καλύτερη.Κι όσον αφορά ρε παιδιά τα έντονα χρώματα μη τρελαθούμε.Απλα το ρυθμίζετε....Γι αυτό λέτε η samsung να θέλει να αποσύρει τις amoled?Επειδή δεν είναι καλές?Είναι απλά τέλειες....και με μεγάλο κόστος(κάτι βέβαια που αφορά τη Samsung).Για μένα είναι και οι μοναδικές που ανταγωνίζονται ανοιχτά το iphone 4.:) Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα όσο αφορά οθόνη super amoled και slcd. Είναι εμφανής η διάφορα προς όφελος της super amoled. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καν περιθώριο σύγκρισης. Και απορώ γιατί κάποιοι τις συγκρίνουν. Και φυσικά η samsung δεν θα σταματήσει την παραγωγή οθονών super amoled. Αυτό δείχνει άλλωστε και η παρουσίαση του νέου galaxy s 2, με οθόνη super amoled plus !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Αν δεν το θέλεις... το αγοράζουμε εμείς. σας ακουσα και το πηρα:) απλα εχω μουρλα με iphone αλλα και αυτο απο το λιγο που το κοιταξα μαμαει!:lol: τωρα αν θα το βαρεθω βλεπουμε!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 εμενα παλι μου βγαζει ενα αισθημα οτι μαζι του δεν χρειαζομαι το 4ρι μου ειναι τοσο γρηγορο ειδικα στο browsing και στην αποκριση της οθονης απο κει και περα το ενα ειναι pure awesome android και το αλλο σταθερο ios λιγο καλυτερη καμερα να ειχε περασα εχθες την cyanogen rc1 το τηλεφωνο απογειωθηκε σε ολα τα benchoπρογραμματα αλλα εχει bugs ακομα καθως τρωω μερικα fc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Όπως είπε και ένας developer της google στο forum της,πρέπει να είμαστε σε αναμονή γιατί απο μέρα σε μέρα θα έρθει το νέο update που διορθώνει τα εως τώρα bugs!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 εμενα παλι μου βγαζει ενα αισθημα οτι μαζι του δεν χρειαζομαι το 4ρι μου ειναι τοσο γρηγορο ειδικα στο browsing και στην αποκριση της οθονης απο κει και περα το ενα ειναι pure awesome android και το αλλο σταθερο ios λιγο καλυτερη καμερα να ειχε περασα εχθες την cyanogen rc1 το τηλεφωνο απογειωθηκε σε ολα τα benchoπρογραμματα αλλα εχει bugs ακομα καθως τρωω μερικα fc ναι ειναι τρομερα γρηγορο!!! αλλα βιντεο 720p θα δουμε καμια φορα?τι κουλο ειναι αυτο να μην εχει!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Μεχρι να βγαλει την δικη της προταση η barely there μια πολυ καλη και φθηνη λυση ειναι η παρακατω θηκη.Μου ηρθε σημερα και ειναι αρκετα διακριτικη. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140499975503&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_2176wt_1139 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 λοιπον φιλοι εγω μετα απο δοκιμες και πειραματα ξαναγυρισα σε stock,καλες οι ρομ <so far> εχουν βεβαια και τα bugs τους,αλλα δεν ειναι και η μερα με τη νυχτα και με kernel απο τα1.2 μεχρι 1.5 υπαρχει καποια αισθηση βελτιωσης ταχυτητας αλλα το 95%περιοριζεται στα bench. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 παιδια μια χαζη ερωτηση..πως κανω firmware update στο τηλεφωνο?με το kies?εχει καποια επιλογη το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 παιδια μια χαζη ερωτηση..πως κανω firmware update στο τηλεφωνο?με το kies?εχει καποια επιλογη το τηλεφωνο? Μολις ανοιξεις το wi-fi θα δεις στην Notification bar επιλογη για firmware update.Αλλιως μεσα απο settings->about phone->system updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts