zafos90 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Καλησπερα Αν και πιστευω οτι εχει αναφερθει, μετα την αναβαθμιση σε 4.1.2 εμφανιστηκε bug με το ξεκλειδωμα του τηλεφωνου.Συγκεκριμενα, κανοντας scrolling down τη μπαρα ξεκλειδωματος η μπαρα εξαφανιζεται αλλα το κινητο δεν ξεκλειδωνει και μενει παγωμενο.Αναγκαζομαι να πατησω το κουμπι κλειδωματος/ξεκλειδωματος για να επανελθει.Μου το κανει σχεδον σε καθε ξεκλειδωμα.Εκτος απο αλλαγη του τροπου ξεκλειδωματος υπαρχει κατι αλλο?Δεν ειναι ροοτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Ενδιαφέρομαι και εγώ να κάνω root στο κινητό μου με σκοπό backup και factory reset. Έχει αρχίσει να πηγαίνει κάπως αργά τελευταία και η μπαταρία είναι ιδιαίτερα γρήγορη στο να αδειάζει. Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος οδηγός για σκέτο root; Γιατί είναι καλή ιδέα να ξεκλειδώσω τον bootloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
preveza_modenas Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλησπέρα, είμαι σίγουρος πως έχει αναφερθεί, γι'αυτό απλα ζητώ να με παραπέμψετε στα ανάλογα link... Έχω το nexus s με 4.1.2 εδώ και 1 χρόνο. Θέλω να κάνω root. Προυποθέτει να χάσω τα δεδομένα μου; Δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω ROM κλπ... Αλλο θεμα: Υπάρχει κάποιος που το κινητό του να επανεκκινεί όταν μιλάει; το έχω από την έκδοση 4.0 και δεν άλλαξε με την αναβάθμιση σε 4.1.2. Αρκετά παιδιά από φόρουμ του εξωτερικού έχουν το ίδιο πρόβλημα και στέλνουν αναφορές στην google, χωρίς λύση μέχρι τώρα.... Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα φίλε μου από την αναβάθμιση σε 4.1 !!Έχω στείλει και αναφορά στην google αλλά τίποτα ακόμα!!Ελπίζω ότι θα διορθωθεί με την 4.2 που δεν ξέρω αν θα το διορθώσει και αν θα την πάρουμε:worry:!!Αν δεν γίνει τπτ από τα 2 θα το γυρίσω και εγώ σε ICS.Πάντως απαράδεκτη η συμπεριφορά της Google στο συγκεκριμένο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Oχι δεν έχω πρόβλημα σε αυτό που λέτε. Είμαι με στοκ 4.1.2. Δεν το είχα ποτέ! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 οσοι εχετε προβληματα γιατι δεν ξαναπερνατε το λογισμικο σε καθαρη μορφη? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Καλημερα αν και δεν αρχισαμε καλα...προσπαθωντας να περασω φωτο από το κινητο στον υπολογιστη, και ενω η Usb συνδεση γινεται κανονικά, ειναι αδυνατο να μπω στο removable storage και να κανω browse στα περιεχομενα του - o δεικτης στα Win7 γυριζει συνεχομενα και αποτελεσμα μηδεν.... Δοκιμασα ενα ασχετο Samsung Galaxy στο ιδιο μηχανημα, καλωδιο κλπ και ολα δουλεψαν κανονικα οπως και με το δικο μου μεχρι σημερα... Δοκιμαζω το xoom, ολα καλά, browse, copy, paste της εσωτερικης του μνημης (οχι της sd) Δοκιμασα το nexus s σε laptop και ολα ενταξει!??!! Αρα, στα καλα καθουμενα κατι δεν παει καλά μεταξυ του Nexus συγκεκριμενα και του desktop - στις απελπιδες προσπαθειες εκανα repair στον Samsung USB driver, update στο Android SDK με αναβαθμιση του Google USB driver, αλλά τζιφος... Καμια...ιδεα?? (4.1.2 stock) Edited October 28, 2012 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλημερα αν και δεν αρχισαμε καλα...προσπαθωντας να περασω φωτο από το κινητο στον υπολογιστη, και ενω η Usb συνδεση γινεται κανονικά, ειναι αδυνατο να μπω στο removable storage και να κανω browse στα περιεχομενα του - o δεικτης στα Win7 γυριζει συνεχομενα και αποτελεσμα μηδεν.... Δοκιμασα ενα ασχετο Samsung Galaxy στο ιδιο μηχανημα, καλωδιο κλπ και ολα δουλεψαν κανονικα οπως και με το δικο μου μεχρι σημερα... Δοκιμαζω το xoom, ολα καλά, browse, copy, paste της εσωτερικης του μνημης (οχι της sd) Δοκιμασα το nexus s σε laptop και ολα ενταξει!??!! Αρα, στα καλα καθουμενα κατι δεν παει καλά μεταξυ του Nexus συγκεκριμενα και του desktop - στις απελπιδες προσπαθειες εκανα repair στον Samsung USB driver, update στο Android SDK με αναβαθμιση του Google USB driver, αλλά τζιφος... Καμια...ιδεα?? (4.1.2 stock) Στήσε airdroid... και δεν θα ξαναχρησιμοποιησεις καλώδιο! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Πράγματι φαίνεται φανταστική εφαρμογή, ευχαριστώ για την πρόταση! Αλλά αν έχει κανείς κάποια εμπειρία ή εξήγηση για το πρόβλημα που προέκυψε στα ξαφνικά με το καλώδιο θα ήμουν ευγνώμων. Δεν εγκαταλείπω ποτέ το ψάξιμο εύκολα...γκρρρρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 καλησπερα...θελω να βαλω σαν ταπετσαρια στο κινητο καποια απο τις φωτογραφιες που εχω τραβηξει απο την καμερα αλλα με υποχρεωνει να κανω περικοπη της εικονας και ετσι δεν βγαινει αυτο που θελω...πως μπορω να βαλω την φωτογραφια χωρις περικοπη???ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλημερα αν και δεν αρχισαμε καλα...προσπαθωντας να περασω φωτο από το κινητο στον υπολογιστη, και ενω η Usb συνδεση γινεται κανονικά, ειναι αδυνατο να μπω στο removable storage και να κανω browse στα περιεχομενα του - o δεικτης στα Win7 γυριζει συνεχομενα και αποτελεσμα μηδεν.... Δοκιμασα ενα ασχετο Samsung Galaxy στο ιδιο μηχανημα, καλωδιο κλπ και ολα δουλεψαν κανονικα οπως και με το δικο μου μεχρι σημερα... Δοκιμαζω το xoom, ολα καλά, browse, copy, paste της εσωτερικης του μνημης (οχι της sd) Δοκιμασα το nexus s σε laptop και ολα ενταξει!??!! Αρα, στα καλα καθουμενα κατι δεν παει καλά μεταξυ του Nexus συγκεκριμενα και του desktop - στις απελπιδες προσπαθειες εκανα repair στον Samsung USB driver, update στο Android SDK με αναβαθμιση του Google USB driver, αλλά τζιφος... Καμια...ιδεα?? (4.1.2 stock) Μετα από αρκετο λοιπον ξενυχτι, το προβλημα λυθηκε! Τι δοκιμασα?? Wipe cache partition μεσα από recovery menu και το browsing του usb storage μεσα από τον explorer των Windows 7, τρεχει παλι σφαιρα όπως παλια...! :happy: ΥΓ: Το airdroid ειναι οντως μια πολυ καλή εφαρμογη - σουιτα και μαλιστα δωρεαν με task killer, device info, file browser κλπ αλλά η εξερευνηση φακελων over wifi στον υπολογιστη ειναι σαφως πιο αργη από την συνδεση usb...σε καθε περιπτωση ομως, θα μεινει εγκατεστημενο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Ενδιαφέρομαι και εγώ να κάνω root στο κινητό μου με σκοπό backup και factory reset. Έχει αρχίσει να πηγαίνει κάπως αργά τελευταία και η μπαταρία είναι ιδιαίτερα γρήγορη στο να αδειάζει. Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος οδηγός για σκέτο root; Γιατί είναι καλή ιδέα να ξεκλειδώσω τον bootloader; Τον bootloader τον ξεκλειδωνεις για να μπορεις να βαλεις custom recovery( την clockwordmod οπως ολοι), αλλιως δεν γινεται να την εκγαταστησεις. Με το ξεκλειδωμα χανεις ολα τα δεδομενα. Περνα ο,τι δεν θες να χασεις στο pc και μετα ξαναβαλτα στο κινητο. Αν κανεις root δεν προκειται να δεις διαφορα ουτε στην ταχυτητα, ουτε στην μπαταρια. Θα πρεπει να περασεις μια custom rom η οποια φλασαρεται απο την custom recovery. Αν ειναι να κανεις root, κανε ολοκληρωμενη την δουλεια: ξεκλειδωμα bootloader, root, superuser, busybox και μετα αγορασε και το titanium backup για να μην ξαναχασεις ποτε τιποτα. Στο http://www.nexusshacks.com εχει πολυ καλες οδηγιες και βιντεακι οδηγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 γιατι δεν υπαρχει ειδικος τομεας για τα googlo-φωνα όπως για τα galaxy? 3χχ σελιδες & χανομαστε εντελως .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Εφτασε λοιπον και η 4.2 που επιβεβαιωνει τις φημες και λεγεται ακομα jelly bean... http://www.android.com/whatsnew/ Ειναι ομως η πρωτη φορα που δεν βλεπω το κινητο μας να αναφερεται πουθενα παρα μονο το Galaxy Nexus...Λετε ο δρομος των αναβαθμισεων να ηταν μεχρι εδω για μας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Εφτασε λοιπον και η 4.2 που επιβεβαιωνει τις φημες και λεγεται ακομα jelly bean... http://www.android.com/whatsnew/ Ειναι ομως η πρωτη φορα που δεν βλεπω το κινητο μας να αναφερεται πουθενα παρα μονο το Galaxy Nexus...Λετε ο δρομος των αναβαθμισεων να ηταν μεχρι εδω για μας??? Άμα θέλει μπορεί να την βγάλει με μερικούς περιορισμούς η google. Βέβαια σίγουρα θα υπάρχει υποστήριξη από cm/aokp κτλ. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Εφτασε λοιπον και η 4.2 που επιβεβαιωνει τις φημες και λεγεται ακομα jelly bean... http://www.android.com/whatsnew/ Ειναι ομως η πρωτη φορα που δεν βλεπω το κινητο μας να αναφερεται πουθενα παρα μονο το Galaxy Nexus...Λετε ο δρομος των αναβαθμισεων να ηταν μεχρι εδω για μας??? Όλα έχουν κάποια στιγμή επίσημο τέλος... Ανεπίσημα σίγουρα κάτι θα γίνει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Εδω που τα λεμε βεβαια προκειται για μια minor παλι αναβαθμιση σε σχεση με την αρχικη 4.1.1, από την οποια δεν με πολυενδιαφερουν ουτε το photo sphere, ουτε το gesture πληκτρολογιο (ας ειναι καλα το swype τοσο καιρό) ουτε οι πολλαπλοι χρηστες. Αυτος ειναι ο λογος μαλλον που για πρωτη φορα δεν αλλαζει και η ονομασια και παραμενει jbean οποτε αν ειναι να 'ρθει εχει καλως, αλλιως ας προσπερασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Εχει κανεις καμια προταση για μπαταρια?Βρηκα μια τσιπικη στο νετ αλλα δεν ξερω τι παιζει γενικα με αυτες ουτε αν χρειαζεται αλλο καλυμα πισω για να χωρεσει. Ειναι αυτη εδω http://viewitem.eim.ebay.gr/Galilio-1750mAh-Battery-For-Samsung-Galaxy-I6500U-I7500-Nexus-S-I9023-I9020/300540975280/item Την εχει δοκιμασει κανεις ή εχει να προτεινει κανεις κατι αλλο?? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Παιδιά το NFC για ανταλλαγή φωτογραφιών δουλεύει κανονικά στο nexus s? Δοκίμασα πριν λίγες μέρες με ένα Galaxy Nexus έχοντας το ενεργοποιημένο και στις δύο συσκευές αλλά με πέταγε στο desktop. Πρέπει να μπω σε κάποιο συγκεκριμένο mode για να "φύγει" η εικόνα προς το άλλο τηλέφωνο ή απλά όπως βλέπω φώτο από τη συλλογή μου μπορώ κ να στείλω? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Παιδιά το NFC για ανταλλαγή φωτογραφιών δουλεύει κανονικά στο nexus s? Δοκίμασα πριν λίγες μέρες με ένα Galaxy Nexus έχοντας το ενεργοποιημένο και στις δύο συσκευές αλλά με πέταγε στο desktop. Πρέπει να μπω σε κάποιο συγκεκριμένο mode για να "φύγει" η εικόνα προς το άλλο τηλέφωνο ή απλά όπως βλέπω φώτο από τη συλλογή μου μπορώ κ να στείλω?Αν διαβασεις αυτα που λεει στο android beam κατω απο την επιλογη της NFC θα δεις.. οταν ειναι απενεργοποιημενο το android beam (νομιζω) δινει δεδομενα στο αλλο που ειναι ενεργοποιημενο... ριξε μια ματια και πες.. εγω παντως στελνω και περνω κανονικα.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 εγω παντως στελνω και περνω κανονικα.. Τότε γίνεται, θα διαβάσω τις οδηγίες στο μενού λοιπόν... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλημέρα σε όλους Παρατήρησε κανείς κάτι τέτοιο ; http://www.forbes.com/sites/kashmirhill/2012/11/02/big-healthy-brother-google-now-surprises-users-by-tracking-miles-walked-and-biked/ Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλημέρα σε όλους Παρατήρησε κανείς κάτι τέτοιο ; http://www.forbes.com/sites/kashmirhill/2012/11/02/big-healthy-brother-google-now-surprises-users-by-tracking-miles-walked-and-biked/ Ναι σε μενα το εδειξε πριν λιγες μερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 μια βοηθεια οποιος ξερει ..! ειχα το κινητακι αυτο ..! και το ειχα δωσει τελος παντων...και ειχα ξεχασει μεσα τον ανταπτορα της micro sim ... ε,αυτος που πηγε να το βγαλει επειδη ειχε σκαλωσει τραβηχτηκε μαζι και η 1-2 επαφες(τα δοντακια) απο την πλακετα που διαβαζει την σιμ ...! με αποτελεσμα να μην διαβαζεται η σιμ ...! το πηγαν στο γερμανο να ρωτησουν τους λενε 90ε γιατι πρεπει να αλλαχτει η μιση πλακετα και μπλα μπλα ...! Εννοειται πως δεν το αφησε ...! και θελω να ρωτησω ξερει κανεις κανενα τεχνικο/ηλεκτρονικο κατι απο ΘΕσσαλονικη ... ? γιατι περα του οτι ειναι ασχετοι εκει στον γερμανο ειναι και κλεφτες ...! :) :D Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 μια βοηθεια οποιος ξερει ..! ειχα το κινητακι αυτο ..! και το ειχα δωσει τελος παντων...και ειχα ξεχασει μεσα τον ανταπτορα της micro sim ... ε,αυτος που πηγε να το βγαλει επειδη ειχε σκαλωσει τραβηχτηκε μαζι και η 1-2 επαφες(τα δοντακια) απο την πλακετα που διαβαζει την σιμ ...! με αποτελεσμα να μην διαβαζεται η σιμ ...! το πηγαν στο γερμανο να ρωτησουν τους λενε 90ε γιατι πρεπει να αλλαχτει η μιση πλακετα και μπλα μπλα ...! Εννοειται πως δεν το αφησε ...! και θελω να ρωτησω ξερει κανεις κανενα τεχνικο/ηλεκτρονικο κατι απο ΘΕσσαλονικη ... ? γιατι περα του οτι ειναι ασχετοι εκει στον γερμανο ειναι και κλεφτες ...! :) :DΛοιπον το ανταλακτικο ειναι αυτο http://www.ebay.ie/itm/SIM-Card-Holder-Socket-MicroSD-Slot-Flex-Cable-Samsung-I9020-I9023-NEXUS-S-/280980843963?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item416bc36dbb Για να το βαλεις μονο σου δες αυτο το βιντεο.. Ο grigri444 το αλλαξε μονος του.. Για τυχον αποριες στειλτου pm. Απο το 90 που σου ζητανε πιστευω τα 20Ε ειναι καλα.. ;) Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Ναι σε μενα το εδειξε πριν λιγες μερες! Ποιες ετικέτες από το google now έχεις ενεργοποιημένες; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts