dbal Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Φίλε teopas, Ας όψονται οι αναβαθμίσεις της Samsung που πάνε το κινητό από το κακό στο χειρότερο. Μόνο η Gingerbread άξιζε. Σταθερή και όλα τα καλά! Μετά η ICS και τώρα η JB μας έχουν πρήξει!!! :( Το κινητο σου δεν παιρνει αναβαθμισεις από την Samsung αλλά από την Google απευθειας. Αν παλι εισαι ο μονος ανθρωπος στον κοσμο που δεν του αρεσει ουτε η ICS ουτε η jelly bean, μπορεις να γυρισεις στην gingerbread, έλεος πια... Με το που σας συμβει κατι, όλα τα λειτουργικα στον κοσμο ειναι άχρηστα-ηθελα να ξερα τι κανετε με τους υπολογιστες σας που συνηθως εχουν περισσοτερα προβληματα, downgrade σε Win98??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 καλησπερα σε ολους..θελω να παρω το galaxy nexus αλλα εχω μια απορια..απο οτι ξερω δεν δεχεται sd card ,οποτε δεν μπορω να βαλω τισ εφαρμογες που εχω στη καρτα μνημης απο το παλιο κινητο μου...μεσω pc υπαρχει τροπος να τις περασω; help ; thank u.. κατεβαζεις απο το μαρκετ το titanium back up,παιρνεις back up ολες τις εφαρμογες σου και μετα αντιγραφεις το φακελο titaniumbackups με τις εφαρμογες στο πισι σου. Στο νεο τηλεφωνο πετας οπως ειναι αυτον τον φακελο στην sdcard και εγκαθηστας το Titanium ξανά. Κανεις restore και εισαι με της εφαρμογες που ειχες στο παλιο τηλέφωνο με ολες τις ρυθμισεις.. (σκορ στα παιχνιδια κτλ) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Κανενα Link με καλα screen protectors γυρω στα 5-6 ευρω γιατι 2 φορες που εχει παρει απο τις φθηνες εχουν βγει μαπα? Μια φορα ειχα παρει την θηκη σιλινοκης της Nillkin η οποια ειχε δωρο ενα screenprotector το οποιο ηταν φοβερο αλλα δεν τα πουλαει σκετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Το κινητο σου δεν παιρνει αναβαθμισεις από την Samsung αλλά από την Google απευθειας. Αν παλι εισαι ο μονος ανθρωπος στον κοσμο που δεν του αρεσει ουτε η ICS ουτε η jelly bean, μπορεις να γυρισεις στην gingerbread, έλεος πια... Με το που σας συμβει κατι, όλα τα λειτουργικα στον κοσμο ειναι άχρηστα-ηθελα να ξερα τι κανετε με τους υπολογιστες σας που συνηθως εχουν περισσοτερα προβληματα, downgrade σε Win98??? Φίλε dbal, δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που ανεβάζεις τους τόνους !?! Πέρα από το κόλλημα που έφαγε το Nexus μου με την μαύρη οθόνη, συνολικά το κινητό έχει γίνει πιο βαρύ με τις ICS και JB, και πολύ πριν το κόλλημα. Μακάρι να μπορούσα να κάνω downgrade σε Gingerbread αν υπήρχε αυτή η επιλογή ή αν γνώριζα πως γίνεται. Τέλος πάντων...ας είναι! Για να γνωρίζουν πάντως οι υπόλοιποι φίλοι πως αντιμετώπισα εγώ την μαύρη οθόνη, σας λέω ότι τελικά αφού κατάφερα και μπήκα στο κινητό (χωρίς SIM αφού με SIM πάντα έβγαινε μαύρη οθόνη) έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Από τότε το κινητό δουλεύει σωστά και ίσως και πιο γρήγορα από πριν. ΥΓ προς φίλο dbal: Το ενδεχόμενο φίλε μου να χρησιμοποιεί η Samsung/Google εμάς τους χρήστες των Nexus S ως demo/πειραματόζωα/beta testers των καινούργιων αναβαθμίσεων που μετά θα φορέσουν οι υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας το έχεις σκεφτεί? Μπορεί και ναι. Εγώ απλά το θέτω σαν υποσημείωση! Καλή συνέχεια σε όλους! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Το ενδεχόμενο φίλε μου να χρησιμοποιεί η Samsung/Google εμάς τους χρήστες των Nexus S ως demo/πειραματόζωα/beta testers των καινούργιων αναβαθμίσεων που μετά θα φορέσουν οι υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας το έχεις σκεφτεί? Μπορεί και ναι. Εγώ απλά το θέτω σαν υποσημείωση! Τα nexus είναι developer phones, έτσι όπως το βλέπω εγώ, παίρνουν την τελευταία έκδοση του android κανά εξάμηνο πριν βγουν για τις υπόλοιπες συσκευές. Αλλά δεν πιστεύω οτι είναι αρνητικό, η (stock) ics είχε μερικά θέματα με τις επιδόσεις στο nexus s και οι πρώτες εκδόσεις πολλά bugs στο gnex αλλά η jb είναι πάρα πολύ καλή κατά τη γνώμη μου. Τι να πουν και αυτοί που έχουν galaxy s2 και πήραν ics με ένα σωρό προβλήματα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 συνολικά το κινητό έχει γίνει πιο βαρύ με τις ICS και JB, και πολύ πριν το κόλλημα. ΥΓ προς φίλο dbal: Το ενδεχόμενο φίλε μου να χρησιμοποιεί η Samsung/Google εμάς τους χρήστες των Nexus S ως demo/πειραματόζωα/beta testers των καινούργιων αναβαθμίσεων που μετά θα φορέσουν οι υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας το έχεις σκεφτεί? Μπορεί και ναι. Εγώ απλά το θέτω σαν υποσημείωση! Ουτε καν μπαινω στον κοπο να σου απαντησω, δυστυχως...ας σχολιασει καποιος με περισσοτερη υπομονη - φιλικα, παντα Μακάρι να μπορούσα να κάνω downgrade σε Gingerbread αν υπήρχε αυτή η επιλογή ή αν γνώριζα πως γίνεται. Για να σε βοηθησω όμως ξεκινα από εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1381747 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 @ treasure Και windows '95 να βάλεις σε ένα σύγχρονο μηχάνημα θα είναι πιο γρήγορα απο τα 7 αλλά ποιό το νόημα? Προσωπικά δεν χρησιμοποίησα καθόλου gingerbread στο nexus μου γιατί μόλις το αγόρασα, άνοιξα το wifi και έβαλε αμέσως ics. Η ics ήταν ταχύτατη και η jb είναι ακόμα πιο γρήγορη. Δεν μπορώ να παραπονεθώ. Ακόμα και αν ήταν πιο γρήγορη η gb (που δεν νομίζω οτι έχει αξιόλογη διαφορά ταχύτητας) με τίποτα δεν θα πήγαινα πίσω, λόγω μειωμένων χαρακτηριστικών και πολύ χειρότερης εμφάνισης! Ακριβώς σαν τους υποστηρικτές των xp, "είναι σούπερ, ελαφριά" ναι αλλά έχουν και πάνω απο δεκαετία που κυκλοφόρησαν! Φυσικά και είναι επιλογή του καθενός τι θα κάνει, απλά λέω τη γνώμη μου. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Φίλε dbal, δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που ανεβάζεις τους τόνους !?! Πέρα από το κόλλημα που έφαγε το Nexus μου με την μαύρη οθόνη, συνολικά το κινητό έχει γίνει πιο βαρύ με τις ICS και JB, και πολύ πριν το κόλλημα. Μακάρι να μπορούσα να κάνω downgrade σε Gingerbread αν υπήρχε αυτή η επιλογή ή αν γνώριζα πως γίνεται. Τέλος πάντων...ας είναι! Για να γνωρίζουν πάντως οι υπόλοιποι φίλοι πως αντιμετώπισα εγώ την μαύρη οθόνη, σας λέω ότι τελικά αφού κατάφερα και μπήκα στο κινητό (χωρίς SIM αφού με SIM πάντα έβγαινε μαύρη οθόνη) έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Από τότε το κινητό δουλεύει σωστά και ίσως και πιο γρήγορα από πριν. ΥΓ προς φίλο dbal: Το ενδεχόμενο φίλε μου να χρησιμοποιεί η Samsung/Google εμάς τους χρήστες των Nexus S ως demo/πειραματόζωα/beta testers των καινούργιων αναβαθμίσεων που μετά θα φορέσουν οι υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας το έχεις σκεφτεί? Μπορεί και ναι. Εγώ απλά το θέτω σαν υποσημείωση! Καλή συνέχεια σε όλους! Αν θέλεις να γυρίσεις σε gb μπορείς. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στο νετ. Το είχα κάνει, δες εδώ. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι ακριβώς τι έκανα γιατί πλέον είμαι με jelly bean (και αναπολώ, η αλήθεια είναι, την gb)... ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Για να γνωρίζουν πάντως οι υπόλοιποι φίλοι πως αντιμετώπισα εγώ την μαύρη οθόνη, σας λέω ότι τελικά αφού κατάφερα και μπήκα στο κινητό (χωρίς SIM αφού με SIM πάντα έβγαινε μαύρη οθόνη) έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Από τότε το κινητό δουλεύει σωστά και ίσως και πιο γρήγορα από πριν. ΥΓ προς φίλο dbal: Το ενδεχόμενο φίλε μου να χρησιμοποιεί η Samsung/Google εμάς τους χρήστες των Nexus S ως demo/πειραματόζωα/beta testers των καινούργιων αναβαθμίσεων που μετά θα φορέσουν οι υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας το έχεις σκεφτεί? Μπορεί και ναι. Εγώ απλά το θέτω σαν υποσημείωση! Καλή συνέχεια σε όλους! Τωρα που εχεις καθαρη rom μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, θα δεις ποσο γρηγορη, σταθερη και καλυτερη απο gb ειναι η jb. Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να εφταιγε καποια εφαρμογη. Πχ. Δεν πιστευω να ειχες την εφαρμογη facebook? Αυτη η σκ@τοεφαρμογη δημιουργει προβληματα σε οποιο κινητο και να την βαλεις. Το δευτερο που λες, δεν ισχυει. Τα πειραματα τα κανει μονη της η google και ο,τι φοραμε εμεις, φοραει και το galaxy nexus. Αυτες οι δυο ειναι οι συσκευες της εταιρείας. Αν φορουσαμε διαφορετικη εκδοση, τοτε θα υποστηριζα την γνωμη σου. Και επισης, εχουμε ενα κινητο 2 χρονων με ξεπερασμενα τεχνικα χαρακτηριστικα και ομως εχουμε ο,τι πιο νεο κυκλοφορει απο sortware. Τετοια υποστηριξη δεν εχω δει απο καμια εταιρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leap_ahead Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 εδώ είναι το JRO03L OTA update απο την vodafone au ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1826459 IMM76D to JRO03L http://support.vodafone.com.au/articles/FAQ/Samsung-NexusS---Android-4-1-Jelly-Bean-Update- [ATTACH]26574[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 δεν ξερω αν το ειχα διαβασει εδω.αν οχι ζηταω συγνωμη. καποιος ειχε γραψει αλλα δεν το βρισκω τωρα να βγαλουμε την εφαρμογη facebook γιατι πραγματι γονατιζει το τηλεφωνο και ειχε πει να βαλουμε την friendcaster?η καποια αλλη? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Ακριβώς. Το μεγαλο μειονεκτημα της εφαρμογης του fb, περα απο το αν αρεσει σε καποιον η οχι, είναι το απαραδεκτα μεγάλο memory footprint περίπου 50ΜΒ, που εχει αντικτυπο σε κινητο με 512RAM...το αυτο ισχυει και για την friendcaster (διασημος ανταγωνιστης) οποτε αρκετοι καταληγουμε να χρησιμοποιουμε το m.facebook.com απευθειας από τον browser-και δουλευει καλα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Ναι απλα βλεπω οτι η συγκεκριμενη εφαρμογη πιανει την μιση μνημη και μετα απο λιγο σταματαει και δεν καταναλωνει μνημη.δεν ξερω αν καποιος αλλος το εχει ψαξει ποιο πολυ Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Ναι απλα βλεπω οτι η συγκεκριμενη εφαρμογη πιανει την μιση μνημη και μετα απο λιγο σταματαει και δεν καταναλωνει μνημη.δεν ξερω αν καποιος αλλος το εχει ψαξει ποιο πολυ Αν του απενεργοποιήσεις τελείως τα notifications εξακολουθει να σου γονατίζει την συσκευή; Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Αν του απενεργοποιήσεις τελείως τα notifications εξακολουθει να σου γονατίζει την συσκευή; Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα... μαλλον ειμαστε εκτος θέματος αλλα ειχα καποια προβλήματα με το τηλέφωνο και επειδη διαβαζω οτι εχουν πολλα προβληματα με αυτην την εφαρμογή ειπα να την βγαλω και να δοκιμασω καποια αλλη. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Αν του απενεργοποιήσεις τελείως τα notifications εξακολουθει να σου γονατίζει την συσκευή; Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα... και εγώ έτσι είμαι και είμαι μια χαρά με την συγκεκριμένη εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Σκέφτομαι να πάω να πάρω το nexus S . Τι λέτε όσοι το έχετε αξίζει να το πάρω 200 ευρώ για ένα κινητό το οποίο ανακοινώθηκε 2 χρόνια σχεδόν πριν ; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Σκέφτομαι να πάω να πάρω το nexus S . Τι λέτε όσοι το έχετε αξίζει να το πάρω 200 ευρώ για ένα κινητό το οποίο ανακοινώθηκε 2 χρόνια σχεδόν πριν ; Αν το βρηκες 200 ευρω παρ'το. Ναι, 2 χρονων σε λιγο θα γινει, αλλα φοραει την επισημη jelly bean. Εκτος που υπαρχει απο πισω τεραστια κοινότητα για roms, kernels κτλ. Με 370 ευρω υπαρχει το galaxy nexus, το οποιο αν πεσει λιγο ακομα η τιμη του, θα ειναι πολυ καλυτερη επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzazleas Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Σκέφτομαι να πάω να πάρω το nexus S . Τι λέτε όσοι το έχετε αξίζει να το πάρω 200 ευρώ για ένα κινητό το οποίο ανακοινώθηκε 2 χρόνια σχεδόν πριν ; Που το βρικες σε αυτη τη τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Μπάινω στο play market από το κινητό. Πάω στην εφαρμογή qr droid και κρασάρει το play! Μου λέει has stopped και κλείνει! το κάνει και σε σας? με jelly bean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos70 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Μπάινω στο play market από το κινητό. Πάω στην εφαρμογή qr droid και κρασάρει το play! Μου λέει has stopped και κλείνει! το κάνει και σε σας? με jelly bean. Μου το έκανε και μένα ακριβώς όπως το περιγράφεις. Uninstall και εγκατάσταση από την αρχή και δουλεύει κανονικά η εφαρμογή. Τώρα στο επόμενο update... βλέπουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Μου το έκανε και μένα ακριβώς όπως το περιγράφεις. Uninstall και εγκατάσταση από την αρχή και δουλεύει κανονικά η εφαρμογή. Τώρα στο επόμενο update... βλέπουμε :) Εγω εγκατάσταση της εφαρμογής μπορώ να κάνω μόνο από το pc μου. Να μπω δηλαδή από το market στο στο pc μου. Από το Play market στο κινητό ΠΑΝΤΑ κρασάρει. Είτε δηλαδή με uninstall της εφαρμογής είτε όχι. Εσενα σου παίζει δηλαδή οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Καλησπέρα. Παίζω με το κινητό και τους Launcher (καλά αυτό το χαρακτηριστικό δεν υπάρχει πουθενά αλλού όπως στο Android) και δοκιμάζω το Espier Launcher αλλα μου κρασάρει. Στο μεταξύ δεν μπορώ να διαβάσω το μήνυμα που βγάζει. Έχετε τίποτα υπόψιν σας; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Μέσω επιδότησης κατέληγε σε αυτή την τιμή.. Το screen protector στο κινητό μήπως αφαιρεί το anti-oil protection της οθόνης ; Προφανώς όσο έχει κανείς το screen protector επάνω δεν έχει πρόβλημα αλλά όταν το βγάλει μήπως δημιουργείται θέμα ; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Oχι. Δεν έχω βάλει ποτέ και δεν έχω καμία γρατζουνιά παρόλο που δεν το πολυπροσέχω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts