kill_noob Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Δυστυχώς οι περισσότερες θήκες έχουν φτιαχτεί για το i9020 που είναι πιο λεπτό και είναι λογικό να μην χωράει ακριβώς το κινητό. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osotirasas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 θεωρητικά δεν έχουν τις ίδιες διαστάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Όχι, η amoled οθόνη είναι πιο λεπτή. farm6.staticflickr.com/5253/5553270437_954e149c17.jpg Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osotirasas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Όχι, η amoled οθόνη είναι πιο λεπτή. farm6.staticflickr.com/5253/5553270437_954e149c17.jpg καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... όπως αποδείχτηκε ισχύει αυτό που μου αναφέρεις παρότι τα specs δίνουν ίδιες διαστάσεις και στα δύο μοντέλα έχετε να προτείνετε καμιά θήκη που δοκιμασμένα να εφαρμόζει όπως πρέπει στο I9023; Edited May 15, 2012 by osotirasas ορθογραφικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... όπως αποδείχτηκε ισχύει αυτό που μου αναφέρεις παρότι τα specs δίνουν ίδιες διαστάσεις και στα δύο μοντέλα έχετε να προτείνετε καμιά οθόνη που δοκιμασμένα να εφαρμόζει όπως πρέπει στο I9023; oθόνη ή θήκη; :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osotirasas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 σωστός!!! I stand corrected Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotloulis Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Kαλησπερα! Μολις το πηρα! Και ειμαι τρελα ευχαριστημενος! Περασα και την εκδοση 4.0.4 και ειναι ολα ΤΕΛΕΙΑ! εχετε να προτεινετε κατι για αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 έχετε να προτείνετε καμιά θήκη που δοκιμασμένα να εφαρμόζει όπως πρέπει στο I9023; Αγόρασα 3 τέτοιες http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=110796573908&index=6&nav=SEARCH&nid=32380802533 που καλύπτουν την πλάτη του κινητού άλλα δεν την κράτησα πολύ καιρό. Το προτιμώ χωρίς θήκη επειδή είναι πάρα πολύ όμορφο. Kαλησπερα! Μολις το πηρα! Και ειμαι τρελα ευχαριστημενος! Περασα και την εκδοση 4.0.4 και ειναι ολα ΤΕΛΕΙΑ! εχετε να προτεινετε κατι για αρχη? Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ να σου προτείνουμε. Διαβασε το πρώτο ποστ και άμα έχεις απορίες εδώ είμαστε :) Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotloulis Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Εχω μια ερωτηση... Ολα τις εφαρμογες τις αποθηκευω εκει που λεει εξωτερικος χωρος USB? για να αποθηκευτουνε στα 16G ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Εχω μια ερωτηση... Ολα τις εφαρμογες τις αποθηκευω εκει που λεει εξωτερικος χωρος USB? για να αποθηκευτουνε στα 16G ??? ολα σου τα αρχεία τα αποθηκεύσεις εκεί! :happy: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotloulis Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Εννοεις οτι εχω κατεβασει εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osotirasas Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Αγόρασα 3 τέτοιες http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=110796573908&index=6&nav=SEARCH&nid=32380802533 που καλύπτουν την πλάτη του κινητού άλλα δεν την κράτησα πολύ καιρό. Το προτιμώ χωρίς θήκη επειδή είναι πάρα πολύ όμορφο. μωρέ όμορφο είναι αλλά γλυστράει το άτιμο αρκετά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 μωρέ όμορφο είναι αλλά γλυστράει το άτιμο αρκετά.. Γι'αυτό έχω στο πίσω μέρος gelaskin:) Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Καλημέρα στην παρέα, θα ήθελα λιγάκι βοήθεια μιας και το Search δεν πολυβοηθάει. Θέλω να αναβαθμίσω το Nexus s ενός φίλου, αλλά βρίσκεται εκτός πόλης και δεν έχει Internet, άρα θα πρέπει να το κάνω Offline! Μπορεί να μου υποδείξει κάποιος ποιος είναι ο σωστός official τρόπος για να περάσω την 4.0.4? Επίσης από GB σε ICS χάνονται δεδομένα? Η 4.0.4 είναι επίσημη για Ελλάδα, έχει δηλαδή ελληνικά στο μενού και στο πληκτρολόγιο? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ακόμα και μια απλή παραπομπή με Link φτάνει Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Αν γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατί 1)πολύ συχνά σκαλώνει το κινητό και μου βγάζει το συνημμένο και 2) πως δηλώνουμε με ποιο πρόγραμμα θέλουμε να ανοίγουμε μουσικά αρχεία mp3 κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Καλημέρα στην παρέα, θα ήθελα λιγάκι βοήθεια μιας και το Search δεν πολυβοηθάει. Θέλω να αναβαθμίσω το Nexus s ενός φίλου, αλλά βρίσκεται εκτός πόλης και δεν έχει Internet, άρα θα πρέπει να το κάνω Offline! Μπορεί να μου υποδείξει κάποιος ποιος είναι ο σωστός official τρόπος για να περάσω την 4.0.4? Επίσης από GB σε ICS χάνονται δεδομένα? Η 4.0.4 είναι επίσημη για Ελλάδα, έχει δηλαδή ελληνικά στο μενού και στο πληκτρολόγιο? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ακόμα και μια απλή παραπομπή με Link φτάνει Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Δες εδώ είναι πολύ καλός οδηγός. Το επίσημο "pure android" της Google βγαίνει για όλες τις χώρες ίδιο και περιέχει και τα ελληνικά βέβαια αυτό δεν σημαίνει το ότι έχει και ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί η Google σε αυτό το θέμα μας έχει αρκετά γραμμένους γιατί είμαστε "λίγοι". Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Αν γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατί 1)πολύ συχνά σκαλώνει το κινητό και μου βγάζει το συνημμένο και 2) πως δηλώνουμε με ποιο πρόγραμμα θέλουμε να ανοίγουμε μουσικά αρχεία mp3 κλπ. 1. Πρέπει να ορίσεις κάποια λειτουργία ως προεπιλογή (το checkbox κάτω απο τις επιλογές) 2. Συνήθως δεν αναπαράγουμε μουσικά αρχεία απο τον file manager αλλά απο τον music player :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 1. Πρέπει να ορίσεις κάποια λειτουργία ως προεπιλογή (το checkbox κάτω απο τις επιλογές) 2. Συνήθως δεν αναπαράγουμε μουσικά αρχεία απο τον file manager αλλά απο τον music player :) 1. Να επιλέξω μια λειτουργία όταν θέλω να κάνω κάτι, το καταλαβαίνω και το γνωρίζω. Αυτό συμβαίνει όμως στα καλά καθούμενα όταν π.χ το ανοίγω. Συνεπώς πρέπει να βρω τι τρέχει ..... 2. να το θέσω απλά...πώς βάζεις default music player.....? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 1. Να επιλέξω μια λειτουργία όταν θέλω να κάνω κάτι, το καταλαβαίνω και το γνωρίζω. Αυτό συμβαίνει όμως στα καλά καθούμενα όταν π.χ το ανοίγω. Συνεπώς πρέπει να βρω τι τρέχει ..... 2. να το θέσω απλά...πώς βάζεις default music player.....? Ευχαριστώ 1. Αυτό σημαίνει ότι εγκαθιστάς (ή απεγκαθιστάς) προγράμματα τα οποία resetάρουν την συγκεκριμένη ρύθμιση... (ή στην χειρότερη έχει θέμα η συσκευή σου) Για παράδειγμα αν κάνεις install / uninstall τον ADW Launcher, όταν θα πατήσεις το home θα σε ρωτήσει ποιόν launcher θέλεις για default, γιατί η παραπάνω ενέργεια θα σου έχει resetάρει την ρύθμιση του default launcher 2. Βρίσκεις έναν καλό mp3 player που να σε βολεύει (εγώ χρησιμοποιώ το poweramp) και απο κει και πέρα για να ακούσεις τραγούδια ανοίγεις την εφαρμογή και όχι τα mp3 απο τον file manager... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 1. Αυτό σημαίνει ότι εγκαθιστάς (ή απεγκαθιστάς) προγράμματα τα οποία resetάρουν την συγκεκριμένη ρύθμιση... (ή στην χειρότερη έχει θέμα η συσκευή σου) Για παράδειγμα αν κάνεις install / uninstall τον ADW Launcher, όταν θα πατήσεις το home θα σε ρωτήσει ποιόν launcher θέλεις για default, γιατί η παραπάνω ενέργεια θα σου έχει resetάρει την ρύθμιση του default launcher 2. Βρίσκεις έναν καλό mp3 player που να σε βολεύει (εγώ χρησιμοποιώ το poweramp) και απο κει και πέρα για να ακούσεις τραγούδια ανοίγεις την εφαρμογή και όχι τα mp3 απο τον file manager... και τέλος πάντων έστω ότι θέλει το παιδί να ανοίγει τα Mp3 του από file manager, πάλι πατώντας το αρχείο αν υπάρχουν περισσότεροι από ένας media players εγκατεστημένοι, πάλι θα τον ρωτήσει με ποιο θέλει να το ανοίξει. άρα πατώντας το κουτάκι της προεπιλογής θα του ανοίγει πάντα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. το μόνο νόημα που βρίσκω στην ερώτηση φίλε virtus είναι να έχει ήδη προεπιλεγεί κάποιο πρόγραμμα και εσύ θέλεις να το αλλάξεις με κάποιο άλλο. τότε θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις, διαχείριση εφαρμογών, μπαίνεις στην εφαρμογή που θέλεις και να κάνεις καθαρισμό προεπιλογής (clear defaults). μετά ακολουθείς αυτά που λέω παραπάνω για να επιλέξεις αυτό που θέλεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 το μόνο νόημα που βρίσκω στην ερώτηση φίλε virtus είναι να έχει ήδη προεπιλεγεί κάποιο πρόγραμμα και εσύ θέλεις να το αλλάξεις με κάποιο άλλο. τότε θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις, διαχείριση εφαρμογών, μπαίνεις στην εφαρμογή που θέλεις και να κάνεις καθαρισμό προεπιλογής (clear defaults). μετά ακολουθείς αυτά που λέω παραπάνω για να επιλέξεις αυτό που θέλεις... Ευχαριστώ, αυτό έψαχνα αλλά στο default player το google play δεν το βγάζει σαν επιλογή για εκκαθάριση προεπιλογών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotloulis Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Καλησπερα και παλι! Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να αυξησω την αντοχη της μπαταριας...ειτε να εχει να κανεις με το δικτυο ειτε με το σημα η κατι τετοιο... Υ/Σ: την φωτεινοτητα την εχω στο ελαχιστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Ευχαριστώ, αυτό έψαχνα αλλά στο default player το google play δεν το βγάζει σαν επιλογή για εκκαθάριση προεπιλογών? ποιον file manager χρησιμοποιείς? σε ρωτάω γιατί κατέβασα 2-3 ακόμα εφαρμογές για μουσική και αν και χρησιμοποιώ το google play music και είδα ότι ανοίγοντας κάποια Mp3 από es file manager και κάνοντας default το play music είδα ότι ούτε σε μένα εμφανιζόταν ως προεπιλεγμένη η συγκεκριμένη εφαρμογή στην διαχείριση εφαρμογών. το ίδιο μάλιστα συνέβη και με το winamp αλλά και το Poweramp. κατέβασα όμως μετά τον astro file manager και ανοίγοντας αρχεία από κει, μπόρεσα να προ επιλέξω όποιον player ήθελα και μετά μέσα από την διαχείριση να καθαρίσω την προεπιλογή. επιστρέφοντας τώρα στον es δεν ισχύουν αυτά που έκανα με τον astro και έχει κρατήσει τα δικά του. μάλλον αυτό οφείλεται στο ότι ο es κάνει δική του διαχείριση. αν πας στις ρυθμίσεις του, file settings- clear defaults νομίζω ότι θα κάνεις δουλειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Σκέφτομαι να αγοράσω το Nexus S. Για 250Ε μου φαίνεται πολύ καλό. Αξίζει όμως η αγορά ενός κινητού που κυκλοφόρησε πριν 1 χρόνο; Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) Το κινητό αξίζει αλλά πλέον υπάρχει κάτι καλύτερο. Sony Sole στα 259. Πολύ όμορφο και δυνατότερο από το Nexus S.. Αλλά δεν είναι εδώ το σωστό θέμα γι αυτές τις συζητήσεις! Edited May 18, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts