Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

με δουλεύετε; :blink:

χάλια είναι αλλά μάλλον αλλιώς ορίζουμε το μια χαρά.:lol:

+1 για την μετριότητα του φακού. Sorry folkes αλλά στην μεγάλη οθόνη όλες φαίνονται πολύ κάπως.

ειδα τα σχολια και πηγα αμεσως να δω τις ηδη τραβηγμενες φωτογραφιες(μερα και νυχτα) και μου αρεσαν αρκετα ποιοτικα.

τωρα αν κανεις μεγενθυση λογικο ειναι να πιξελιαζει. αλλα σε γενικες γραμμες παρολο που δεν εχει ζουμ ,εχει καλη αναλυση και ενα απο τα πιο δυνατα φλας που εχω δει ποτε.

επισης το πανοραμα που ειναι ιδιοτητα της ics ειναι παρα πολυ καλο.εχω τραβηξει με αλλα 2 κινητα και τοσο καλα αποτελεσματα δεν εχω ξαναδει.

ασχετο με τα παραπανω εχω αυτη τη θηκη σε μαυρη,και εχω ακουσει τις καλυτερες κριτικες(και μου εκαναν ακομα κ παραγγελιες να παρω κ για αυτους)

http://www.ebay.com/itm/Green-Mesh-Hole-Hard-Skin-Case-Cover-Mask-For-Samsung-NEXUS-S-I9023-/200721787371?pt=PDA_Accessories&hash=item2ebbf369eb#ht_3670wt_1163

δεν θα μπορούσε να είναι bug?? το service σκέφτομαι γιατί το λιγότερο που θα το κρατήσουν είναι μια μέρα..****το και είναι 10 ημερών κινητό...

Και βρήκες την τέλεια λύση.

Μου το πούλησες 23/3 σε άλλο forum χωρίς

να αναφέρεις το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

Και βρήκες την τέλεια λύση.

Μου το πούλησες 23/3 σε άλλο forum χωρίς

να αναφέρεις το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

Για να ανάβουν όλα τα button leds (άσχετα αν τα 2 πριν και τα άλλα 2 μετά), δεν είναι καμμένα

αρα υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι θέμα software...

δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και στρώσει...

Είναι πολύ πιθανό να είναι θέμα κακού περάσματος του 4.0.4

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καλησπέρα,

Έχω ένα πρόβλημα το οποίο νομίζω ότι εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες. Συγκεκριμένα, με καλούν αριθμοί τους οποίους έχω αποθηκευμένους κανονικά αλλά στην οθόνη εμφανίζεται μόνο ο αριθμός (και όχι το όνομα της επαφής) κ μάλιστα σε μορφή:

000 000 00 00

με αυτά τα κενά δηλαδή ανάμεσα. Είμαι με CyberGR και 4.0.4.

Ευχαριστώ

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Ακόμα δεν το πήρα άρχισαν τα προβλήματα;;:blink:

Το φορτίζω και αυτό όταν φτάνει στο 93% μου βγάζει Charged. Δοκίμασα και με άλλον φορτιστή τα ίδια.

Το έκλεισα και το άφησα την νύχτα τα ίδια. Το εικονιδιάκι της μπαταρίας είναι γεμάτο πάντως.

Παίζει να μην δίνει σωστά το ποσοστό;

Edited by elteo
Ι need a six month vacation, twice a year.

Ακόμα δεν το πήρα άρχισαν τα προβλήματα;;:blink:

Το φορτίζω και αυτό όταν φτάνει στο 93% μου βγάζει Charged. Δοκίμασα και με άλλον φορτιστή τα ίδια.

Το έκλεισα και το άφησα την νύχτα τα ίδια. Το εικονιδιάκι της μπαταρίας είναι γεμάτο πάντως.

Παίζει να μην δίνει σωστά το ποσοστό;

Its not a bug its a feature.

Δεν πάει μέχρι 100%

Oneplus 6 8/128

Καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι τελευταία για την απόκτηση του nexus s(κάτοχος wildfire) το χω βρει στο πλαίσιο 250 ευρώ και πιστεύω πως αξίζει με αυτά που δίνει … θα ήταν εύκολο σε όσους το έχουν αποκτήσει και έχουν και την έκδοση android 4 να μας πουn λίγα λόγια γι’αυτό το κινητό και να γράψουν τα υπέρ και τα κατά? Ξέρω πως σίγουρα στις προηγούμενες σελίδες θα έχουν αναφερθεί αλλά 300 σελίδες είναι αρκετές . ευχαριστώ πολύ εκ τον πρότερων!

Καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι τελευταία για την απόκτηση του nexus s(κάτοχος wildfire) το χω βρει στο πλαίσιο 250 ευρώ και πιστεύω πως αξίζει με αυτά που δίνει … θα ήταν εύκολο σε όσους το έχουν αποκτήσει και έχουν και την έκδοση android 4 να μας πουn λίγα λόγια γι’αυτό το κινητό και να γράψουν τα υπέρ και τα κατά? Ξέρω πως σίγουρα στις προηγούμενες σελίδες θα έχουν αναφερθεί αλλά 300 σελίδες είναι αρκετές . ευχαριστώ πολύ εκ τον πρότερων!

υπερβολικέ μόλις 109 είναι

μια χαρα είναι το τηλεφωνακι για όλες τις δουλειες

δεν ράβει πουθενά όμως πλέον...

καλυτερα να διαβασεις. για να εχεις μια προσωπικη αποψη πριν πας να το αγορασεις. η τιμη του ειναι πολυ καλη. εμενα με χαλαει που δεν εχει ραδιοφωνο fm να ακουω λαλα. :p

Άμα έχετε κανά γνωστό που έρχεται από Αμερική σύντομα πάρτε κανένα Galaxy Nexus... το πουλάει από σήμερα ξεκλείδωτο η Google 400 δολλάρια...κάτι πιο πάνω απο 300 ευρώ :)

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Για επιλογή συσκευής υπάρχει αντίστοιχο forum.

Το παρόν θέμα αφορά μόνο το Nexus S.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

overclock παιζει???εαν ναι ποσο φτανει περιπου safe?????

εγω φοραω αυτη την ρομ CyberGR-MOD|NS.NGN ver. 10 Hybrid Mix ICS με matrix kernel. το εχω στα 1,2mhz και δεν εχω δει καποιο θεματακι. :)

Βattery protection ?? :blink:

Thnx anyway!

μην ανησυχεις ετσι ειναι εγω εχω δυο μπαταριες και ποτε δεν ειδα πανω απο 96%

;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Σε ενα φιλο με nexus s συμβαίνει το εξης περιεργο. Καθε φορα που κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, το κινητο απο μονο του οταν μπουταρει αρχιζει και κατεβαζει καποιες εφαρμογες τις οποιες ειχε εγκατεστημενες πριν την επαναφορα. Περιπου 10 με 15 εφαρμογες (και paid και free). Το εχει εναμιση χρονο, δεν ειναι root και εχει κανει επαναφορα 3 φορες. Και τις 3 φορες το ιδιο σκηνικό. Παντα κατεβαζει (νομιζω) τις ιδιες εφαρμογες. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να γινεται?

μην ανησυχεις ετσι ειναι εγω εχω δυο μπαταριες και ποτε δεν ειδα πανω απο 96%

;)

Το γκούγκλαρα και διάβασα σχετικά. Κουλό αλλά αληθινό. Το Huawei πήγαινε πάντως ως το 100%.:lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Σε ενα φιλο με nexus s συμβαίνει το εξης περιεργο. Καθε φορα που κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, το κινητο απο μονο του οταν μπουταρει αρχιζει και κατεβαζει καποιες εφαρμογες τις οποιες ειχε εγκατεστημενες πριν την επαναφορα. Περιπου 10 με 15 εφαρμογες (και paid και free). Το εχει εναμιση χρονο, δεν ειναι root και εχει κανει επαναφορα 3 φορες. Και τις 3 φορες το ιδιο σκηνικό. Παντα κατεβαζει (νομιζω) τις ιδιες εφαρμογες. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να γινεται?

It's a feature!

Μόλις βάζεις το λογαριασμό Google και επιλέγεις να γίνεται backup των ρυθμίσεων σου και των εφαρμογών κάνει συγχρονισμό ότι μπορεί...και αυτό περιλαμβάνει τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει από το market.

Στο settings->backup & restore μπορείς να το απενεργοποιήσεις...νομίζω πάντως όταν ανοίγεις πρώτη φορά το τηλέφωνο (δε θυμάμαι αν συμβαίνει και μετά από Factory Reset) βάζεις το gmail κλπ και σε ρωτάει και αν θες να γίνεται αυτό το backup και restore...

Nexus 7 (2012), CM 1.2

It's a feature!

Μόλις βάζεις το λογαριασμό Google και επιλέγεις να γίνεται backup των ρυθμίσεων σου και των εφαρμογών κάνει συγχρονισμό ότι μπορεί...και αυτό περιλαμβάνει τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει από το market.

Στο settings->backup & restore μπορείς να το απενεργοποιήσεις...νομίζω πάντως όταν ανοίγεις πρώτη φορά το τηλέφωνο (δε θυμάμαι αν συμβαίνει και μετά από Factory Reset) βάζεις το gmail κλπ και σε ρωτάει και αν θες να γίνεται αυτό το backup και restore...

Και εγώ έχω ενεργοποιημένη αυτή τη ρύθμιση αλλά μετά από επαναφορά δεν μου έκανε κάτι τέτοιο. Μάλιστα του είχα γι αυτη την επιλογή και την είχε απενεργοποίησει (νομιζω)

Και εγώ έχω ενεργοποιημένη αυτή τη ρύθμιση αλλά μετά από επαναφορά δεν μου έκανε κάτι τέτοιο. Μάλιστα του είχα γι αυτη την επιλογή και την είχε απενεργοποίησει (νομιζω)

Παίζει από 2.3 σε 4.0.3 που το είχα κάνει με wipe να μη μου τις είχε κρατήσει...δεν είμαι σίγουρος όμως..θα σε γελάσω..

Nexus 7 (2012), CM 1.2

καλησπέρα κάτοχος και εγώ σήμερα του nexus s έκανα αναβάθμιση σε 4.0.4 για ελληνικα στο μαμα ics πληκτρολογιο παίζει κάποιο link για apk??? Edited by TourbilaS

• The title was changed to Google Nexus S