manosk66 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 εμενα μου ηρθε εχθες αυτοματα η 4.0.4. , ολα καλα αλλα καμια μεγαλη διαφορα δεν ειδα να πω την αληθεια... Το προβλημα μου ειναι οτι το τηλεφωνο μου πριν την αναβαθμιση ηταν root ενω μετα επαψε να ειναι... παρολο που οταν το ανοιγω παραμενει το ξεκλειδωτο λουκετο... πως μπορω να το ξανακανω ροοτ ρε παιδια ??????? ξερει κανεις?????? Εγω ακολουθησα ξανα τον ιδιο οδηγο http://osarena.net/videos/vinteo-kanoume-root-sto-nexus-s-me-android-4-0-3.html με την πρωτη φορα που ειναι και στα Ελληνικα και μου επιασε.:) Παράθεση Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Το πλαίσιο το ξαναέφερε με 250 ευρώ... Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Παααρα πολυ καλη τιμη!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Και εδώ είναι το δίλημμα. Να το πάρω μεταχειρισμένο στα 180 ή καινούργιο στα 250; Να τονίσω ότι δυστυχώς δεν βρίσκονται καθόλου εύκολα 70ευρώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Και εδώ είναι το δίλημμα. Να το πάρω μεταχειρισμένο στα 180 ή καινούργιο στα 250; Να τονίσω ότι δυστυχώς δεν βρίσκονται καθόλου εύκολα 70ευρώ.. Αρα απαντας μονος σου φιλε αλκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Αρα απαντας μονος σου φιλε αλκη... Έχεις ένα δίκιο σε αυτό, αλλά σκέφτομαι ότι αν το πάρω καινούργιο, θα έχει εγγύηση από την αρχή... Αυτό με κάνει να το σκέφτομαι... Βέβαια απο την άλλη, 70 ευρώ για ένα χρόνο εγγύηση;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Έχεις ένα δίκιο σε αυτό, αλλά σκέφτομαι ότι αν το πάρω καινούργιο, θα έχει εγγύηση από την αρχή... Αυτό με κάνει να το σκέφτομαι... Βέβαια απο την άλλη, 70 ευρώ για ένα χρόνο εγγύηση;:wacko: Αμα κρατας τα τηλεφωνα σου πολυ καιρο, ισως να δεις καινουργιο.. Προσωπικα τα περισσοτερα βαρια στο χρονο τα δινω και δε μου χρειαστηκε ποτε εγγυηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Αμα κρατας τα τηλεφωνα σου πολυ καιρο, ισως να δεις καινουργιο.. Προσωπικα τα περισσοτερα βαρια στο χρονο τα δινω και δε μου χρειαστηκε ποτε εγγυηση... Γενικά είμαι προσεκτικός με τα κινητά. Φαντάσου σε τσέπες τα βάζω μόνο με χαρτονομίσματα. Ούτε κέρματα, ούτε φυσικά κλειδιά. Το x8 που έχω ούτε χρόνο δεν έκλεισε (δε παλεύεται το κινητό:p) και πάω σε κάτι καλύτερο. Καλύτερα να γλιτώσω το 70αρι μάλλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Γενικά είμαι προσεκτικός με τα κινητά. Φαντάσου σε τσέπες τα βάζω μόνο με χαρτονομίσματα. Ούτε κέρματα, ούτε φυσικά κλειδιά. Το x8 που έχω ούτε χρόνο δεν έκλεισε (δε παλεύεται το κινητό:p) και πάω σε κάτι καλύτερο. Καλύτερα να γλιτώσω το 70αρι μάλλον.. Σωστο σε βρισκω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 settings-Developers options-Window animation scale. η ρύθμιση εκεί θα πρέπει να είναι στο τουλάχιστον στο 1x το βρηκα.ευχαριστω Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Το πλαίσιο το ξαναέφερε με 250 ευρώ... και εδω θα θελα κι εγω να ρωτησω ειναι value for money αυτη η συσκευη : με ενδιαφερει η καλη φωτογραφια και η ευκολη προσβαση στοο ιντερνετ μεσω wifi εχω το samsung s8500 wave και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και θα θελα να δω αν το nexus s ειναι καταλληλος αντικαταστατης συγνωμη αλλα ραδιοφωνο δεν εχει ;;; Edited April 11, 2012 by mr_pepe Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) και εδω θα θελα κι εγω να ρωτησω ειναι value for money αυτη η συσκευη : με ενδιαφερει η καλη φωτογραφια και η ευκολη προσβαση στοο ιντερνετ μεσω wifi εχω το samsung s8500 wave και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και θα θελα να δω αν το nexus s ειναι καταλληλος αντικαταστατης συγνωμη αλλα ραδιοφωνο δεν εχει ;;; Είναι τρομερό value from money εντελώς απροβλημάτιστο τηλέφωνο και αν ασχοληθείς μπορείς να το πειράξεις περισσότερο και πιο εύκολα απο άλλα κινητά γιατί είναι το google phone. Απο φωτογραφίες είμαι ευχαριστημένος και βίντεο καλά βγάζει απλά στα βίντεο είναι τρομερά δυνατός ο ήχος σε σημείο που σε ενοχλεί. Γενικά είναι γρήγορο η οθόνη "γλιστράει" τέλεια λόγω oleophobic panel και είναι πολύ ευαίσθητη στην αφή. Δεν γρατσουνιέται εύκολα και το πίσω καπάκι αν πάθει κάτι το αλλάζεις με 15Ε. Μπορεί να είναι πλαστικό αλλά δεν είναι καθόλου φτηνιάρικο αλλά πολύ στιβαρό και δεν τρίζει καθόλου. Δυστυχώς δεν έχει ραδιόφωνο αλλά τι να κάνουμε Edited April 11, 2012 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 συγνωμη αλλα ραδιοφωνο δεν εχει ;;; Δυστυχώς όχι. Μόνο μέσω ίντερνετ.. @Δημήτρη εδώ διαφωνώ λίγο μαζί σου..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Δυστυχώς όχι. Μόνο μέσω ίντερνετ.. @Δημήτρη εδώ διαφωνώ λίγο μαζί σου..! Λάθος κατάλαβες μάλλον. Το κινητό τί να το κάνουμε που δεν έχει ραδιο. Να το μαλώσουμε? :p Το διόρθωσα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Λάθος κατάλαβες μάλλον. Το κινητό τί να το κάνουμε που δεν έχει ραδιο. Να το μαλώσουμε? :p Το διόρθωσα! Έτσι ναι. Τι να κάνουμε. Δυστυχώς αυτό δε διορθώνεται (το μόνο αρνητικό του ίσως)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 οπως και να χει εμενα μου ειναι χρησιμο αφου το χω ανοιχτο 4-5 ωρες καθε πρωϊ οποτε μαλλον θα προσπερασω.... Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgestef Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Γεια σε όλη την πάρε! Ρε παιδιά έχω μια απορία, τώρα στο play store όταν πάμε στις εφαρμογές μου, μας δείχνει τις εφαρμογές μας και αν κάνουμε μία θέση δεξιά μας εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που τις είχαμε εγκαταστήσει παλιότερα. Πως μπορώ να τις διαγράψω? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Δεν μπορεις. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Καλησπέρα παίδες, έχω ένα ρημάδι Nexus S με 4.0.3. Εχθές εμφανίστηκε 1η φορά το μήνυμα της διαθέσιμης αναβάθμισης. Το κακό είναι ότι δε λέει να ξεκουμπιστεί. Κάθε μισή με μία ώρα πετάγεται. ΔΕΝ θέλω να κάνω την αναβάθμιση, γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο να ξεφορτωθώ το σπαστικότατο μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 αν δε κάνω λάθος, κάπου στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για να μη σε ενημερώνει για νέες εκδόσεις λογισμικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Στις ρυθμίσεις τέτοιο πράγμα δεν έχει, εκτός αν το έχουν πολύ καλά κρυμμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik007 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Καλησπέρα παίδες, έχω ένα ρημάδι Nexus S με 4.0.3. Εχθές εμφανίστηκε 1η φορά το μήνυμα της διαθέσιμης αναβάθμισης. Το κακό είναι ότι δε λέει να ξεκουμπιστεί. Κάθε μισή με μία ώρα πετάγεται. ΔΕΝ θέλω να κάνω την αναβάθμιση, γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο να ξεφορτωθώ το σπαστικότατο μήνυμα; και αμα στον χαρίζανε? http://4.bp.blogspot.com/-F7f0WnZo4_A/T2n9PvXPcGI/AAAAAAAAG1M/h6o0tzfdYMc/s320/γαιδαρος.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Στις ρυθμίσεις τέτοιο πράγμα δεν έχει, εκτός αν το έχουν πολύ καλά κρυμμένο. Και εμένα μου το βγάζει και δεν έχω βρει από που απενεργοποιείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 πάνε settings, about phone, system updates εκει τι εμφανίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 και αμα στον χαρίζανε? http://4.bp.blogspot.com/-F7f0WnZo4_A/T2n9PvXPcGI/AAAAAAAAG1M/h6o0tzfdYMc/s320/γαιδαρος.jpg Θα τον πουλούσα σούμπιτο, δεν έχω καμιά χρησιμότητα για γάιδαρο στο διαμέρισμά μου. Προτείνεις να πουλήσω την 4.0.4; πάνε settings, about phone, system updates εκει τι εμφανίζει; Μου εμφανίζει την καταπληκτική δυνατότητα να κάνω update. Τίποτε χρήσιμο πέρα απ αυτό. Το θέμα είναι ότι το κινητό είναι rooted με custom kernel και βαριέμαι να το stockάρω (sic) για να μπορέσει να κάνει το update, μετά πάλι root και πάλι custom kernel. Θα ήθελα την επιλογή να μη μου τα ζαλίζει κάθε μισή ώρα να κάνω update. Στην τελική δικό μου είναι το τηλέφωνο, αν θέλω θα κάνω (ακούς google; ). Χειρότερη απ την apple είναι σ αυτό το νταβατζηλίκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts