Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα μου ηρθε εχθες αυτοματα η 4.0.4. , ολα καλα αλλα καμια μεγαλη διαφορα δεν ειδα να πω την αληθεια... Το προβλημα μου ειναι οτι το τηλεφωνο μου πριν την αναβαθμιση ηταν root ενω μετα επαψε να ειναι... παρολο που οταν το ανοιγω παραμενει το ξεκλειδωτο λουκετο... πως μπορω να το ξανακανω ροοτ ρε παιδια ??????? ξερει κανεις??????

Εγω ακολουθησα ξανα τον ιδιο οδηγο http://osarena.net/videos/vinteo-kanoume-root-sto-nexus-s-me-android-4-0-3.html

με την πρωτη φορα που ειναι και στα Ελληνικα και μου επιασε.:)

Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το πλαίσιο το ξαναέφερε με 250 ευρώ...

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Και εδώ είναι το δίλημμα. Να το πάρω μεταχειρισμένο στα 180 ή καινούργιο στα 250; Να τονίσω ότι δυστυχώς δεν βρίσκονται καθόλου εύκολα 70ευρώ..

Και εδώ είναι το δίλημμα. Να το πάρω μεταχειρισμένο στα 180 ή καινούργιο στα 250; Να τονίσω ότι δυστυχώς δεν βρίσκονται καθόλου εύκολα 70ευρώ..

Αρα απαντας μονος σου φιλε αλκη...

Αρα απαντας μονος σου φιλε αλκη...

Έχεις ένα δίκιο σε αυτό, αλλά σκέφτομαι ότι αν το πάρω καινούργιο, θα έχει εγγύηση από την αρχή... Αυτό με κάνει να το σκέφτομαι... Βέβαια απο την άλλη, 70 ευρώ για ένα χρόνο εγγύηση;:wacko:

Έχεις ένα δίκιο σε αυτό, αλλά σκέφτομαι ότι αν το πάρω καινούργιο, θα έχει εγγύηση από την αρχή... Αυτό με κάνει να το σκέφτομαι... Βέβαια απο την άλλη, 70 ευρώ για ένα χρόνο εγγύηση;:wacko:

Αμα κρατας τα τηλεφωνα σου πολυ καιρο, ισως να δεις καινουργιο.. Προσωπικα τα περισσοτερα βαρια στο χρονο τα δινω και δε μου χρειαστηκε ποτε εγγυηση...

Αμα κρατας τα τηλεφωνα σου πολυ καιρο, ισως να δεις καινουργιο.. Προσωπικα τα περισσοτερα βαρια στο χρονο τα δινω και δε μου χρειαστηκε ποτε εγγυηση...

Γενικά είμαι προσεκτικός με τα κινητά. Φαντάσου σε τσέπες τα βάζω μόνο με χαρτονομίσματα. Ούτε κέρματα, ούτε φυσικά κλειδιά. Το x8 που έχω ούτε χρόνο δεν έκλεισε (δε παλεύεται το κινητό:p) και πάω σε κάτι καλύτερο. Καλύτερα να γλιτώσω το 70αρι μάλλον..

Γενικά είμαι προσεκτικός με τα κινητά. Φαντάσου σε τσέπες τα βάζω μόνο με χαρτονομίσματα. Ούτε κέρματα, ούτε φυσικά κλειδιά. Το x8 που έχω ούτε χρόνο δεν έκλεισε (δε παλεύεται το κινητό:p) και πάω σε κάτι καλύτερο. Καλύτερα να γλιτώσω το 70αρι μάλλον..

Σωστο σε βρισκω ;)

settings-Developers options-Window animation scale. η ρύθμιση εκεί θα πρέπει να είναι στο τουλάχιστον στο 1x

το βρηκα.ευχαριστω

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Το πλαίσιο το ξαναέφερε με 250 ευρώ...

και εδω θα θελα κι εγω να ρωτησω

ειναι value for money αυτη η συσκευη :

με ενδιαφερει η καλη φωτογραφια και η ευκολη προσβαση στοο ιντερνετ μεσω wifi

εχω το samsung s8500 wave και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και θα θελα να δω αν το nexus s ειναι καταλληλος αντικαταστατης

συγνωμη αλλα ραδιοφωνο δεν εχει ;;;

Edited by mr_pepe

:thanks:

RIDE HARD_LIVE FREE

και εδω θα θελα κι εγω να ρωτησω

ειναι value for money αυτη η συσκευη :

με ενδιαφερει η καλη φωτογραφια και η ευκολη προσβαση στοο ιντερνετ μεσω wifi

εχω το samsung s8500 wave και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και θα θελα να δω αν το nexus s ειναι καταλληλος αντικαταστατης

Είναι τρομερό value from money εντελώς απροβλημάτιστο τηλέφωνο και αν ασχοληθείς μπορείς να το πειράξεις περισσότερο και πιο εύκολα απο άλλα κινητά γιατί είναι το google phone. Απο φωτογραφίες είμαι ευχαριστημένος και βίντεο καλά βγάζει απλά στα βίντεο είναι τρομερά δυνατός ο ήχος σε σημείο που σε ενοχλεί. Γενικά είναι γρήγορο η οθόνη "γλιστράει" τέλεια λόγω oleophobic panel και είναι πολύ ευαίσθητη στην αφή. Δεν γρατσουνιέται εύκολα και το πίσω καπάκι αν πάθει κάτι το αλλάζεις με 15Ε. Μπορεί να είναι πλαστικό αλλά δεν είναι καθόλου φτηνιάρικο αλλά πολύ στιβαρό και δεν τρίζει καθόλου. Δυστυχώς δεν έχει ραδιόφωνο αλλά τι να κάνουμε

Edited by jimdem582

Δυστυχώς όχι. Μόνο μέσω ίντερνετ..

@Δημήτρη εδώ διαφωνώ λίγο μαζί σου..!

Δυστυχώς όχι. Μόνο μέσω ίντερνετ..

@Δημήτρη εδώ διαφωνώ λίγο μαζί σου..!

Λάθος κατάλαβες μάλλον. Το κινητό τί να το κάνουμε που δεν έχει ραδιο. Να το μαλώσουμε? :p Το διόρθωσα!

Λάθος κατάλαβες μάλλον. Το κινητό τί να το κάνουμε που δεν έχει ραδιο. Να το μαλώσουμε? :p Το διόρθωσα!

Έτσι ναι. Τι να κάνουμε. Δυστυχώς αυτό δε διορθώνεται (το μόνο αρνητικό του ίσως)!

οπως και να χει εμενα μου ειναι χρησιμο αφου το χω ανοιχτο 4-5 ωρες καθε πρωϊ

οποτε μαλλον θα προσπερασω....

:thanks:

RIDE HARD_LIVE FREE

Γεια σε όλη την πάρε!

Ρε παιδιά έχω μια απορία, τώρα στο play store όταν πάμε στις εφαρμογές μου, μας δείχνει τις εφαρμογές μας και αν κάνουμε μία θέση δεξιά μας εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που τις είχαμε εγκαταστήσει παλιότερα.

Πως μπορώ να τις διαγράψω?

:wacko:

Καλησπέρα παίδες, έχω ένα ρημάδι Nexus S με 4.0.3.

Εχθές εμφανίστηκε 1η φορά το μήνυμα της διαθέσιμης αναβάθμισης. Το κακό είναι ότι δε λέει να ξεκουμπιστεί. Κάθε μισή με μία ώρα πετάγεται.

ΔΕΝ θέλω να κάνω την αναβάθμιση, γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο να ξεφορτωθώ το σπαστικότατο μήνυμα;

αν δε κάνω λάθος, κάπου στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για να μη σε ενημερώνει για νέες εκδόσεις λογισμικού

Καλησπέρα παίδες, έχω ένα ρημάδι Nexus S με 4.0.3.

Εχθές εμφανίστηκε 1η φορά το μήνυμα της διαθέσιμης αναβάθμισης. Το κακό είναι ότι δε λέει να ξεκουμπιστεί. Κάθε μισή με μία ώρα πετάγεται.

ΔΕΝ θέλω να κάνω την αναβάθμιση, γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο να ξεφορτωθώ το σπαστικότατο μήνυμα;

και αμα στον χαρίζανε? http://4.bp.blogspot.com/-F7f0WnZo4_A/T2n9PvXPcGI/AAAAAAAAG1M/h6o0tzfdYMc/s320/γαιδαρος.jpg

Στις ρυθμίσεις τέτοιο πράγμα δεν έχει, εκτός αν το έχουν πολύ καλά κρυμμένο.

Και εμένα μου το βγάζει και δεν έχω βρει από που απενεργοποιείται

Θα τον πουλούσα σούμπιτο, δεν έχω καμιά χρησιμότητα για γάιδαρο στο διαμέρισμά μου. Προτείνεις να πουλήσω την 4.0.4;

πάνε settings, about phone, system updates

εκει τι εμφανίζει;

Μου εμφανίζει την καταπληκτική δυνατότητα να κάνω update. Τίποτε χρήσιμο πέρα απ αυτό.

Το θέμα είναι ότι το κινητό είναι rooted με custom kernel και βαριέμαι να το stockάρω (sic) για να μπορέσει να κάνει το update, μετά πάλι root και πάλι custom kernel. Θα ήθελα την επιλογή να μη μου τα ζαλίζει κάθε μισή ώρα να κάνω update. Στην τελική δικό μου είναι το τηλέφωνο, αν θέλω θα κάνω (ακούς google; ). Χειρότερη απ την apple είναι σ αυτό το νταβατζηλίκι.

• The title was changed to Google Nexus S