alexx Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Το πηρα και γω τελικα απ το ebay :). Να ερθει με το καλο και να ξεκινησω και γω στο χωρο του android γιατι στο symbian μετα απο 5 χρονια εχω βαρεθει :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Δεν νομίζω ότι έχει κατώτερη ποιότητα απο το galaxy σε καμιά περίπτωση. Θέματα υπάρχουν απλά όταν παίρνεις μια nexus πρέπει να ξέρεις γιατί την παίρνεις... Όχι για το τέλειο hardware αλλά για τις αναβαθμίσεις και την αμεσότητα με το android.. Sent from my Nexus S Συμφωνώ αλλα δεν είναι δυνατόν να φτάνει στη Ευρώπη στα 550-580 ευρώ. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι γι αυτά τα λεφτά. Δηλαδή το S2 πόσο θα πρέπει να πωλείται να μην πω για το επόμενο iPhone. Στην Αμερική έχει την τιμή που πρέπει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 εχει δικιο παιδια... αν ειναι ετσι το sgs2 πρεπει να χτυπαει 600+... κατω απο 450 τρωγεται.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 ασπρο.... http://bestboyz.de/google-nexus-s-in-weis/ Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myworld Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Μόνο σε μένα δεν αρέσει το άσπρο?:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 649e http://www.skroutz.gr/s/312690/Samsung-Google-Nexus-S.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Άσπρο μαύρο βασικά να πω την αλήθεια δεν με πειράζει ιδιαίτερα. Απλά το κακό είναι ότι δεν μπορείς να βρεις εύκολα αξεσουάρ.... Βλακια δεν πήρα απο best buy... Sent from my Nexus S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Άσπρο μαύρο βασικά να πω την αλήθεια δεν με πειράζει ιδιαίτερα. Απλά το κακό είναι ότι δεν μπορείς να βρεις εύκολα αξεσουάρ.... Βλακια δεν πήρα απο best buy... Sent from my Nexus SΒρισκεις τα παντα στο ebay....και η case που δινει το bestbuy ειναι αθλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 το ασπρο σε στυλ gs δεν μου αρεσει καθολου,αν ηταν και απο μπροστα κατι θα ελεγε.αν και νομιζω εχει παραγινει μοδα το ασπρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Kατεληξα στo παρακατω full skin...απ οτι διαβαζω βελτιωνει ελαχιστα το grip,αντεχει 6 μηνες,ειναι το πιο φθηνο της αγορας (εξισου καλο με τα αντιστοιχα των Ζagg/Skinomi) και μειωνει της δαχτυλιες στο back cover. http://www.bestskinsever.com/google-nexus-s-skin Edited January 26, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 http://androidspin.com/wp-content/uploads/2011/01/whitenexuss-650x870.jpg http://androidspin.com/2011/01/27/white-nexus-s-looks-pretty-real-to-me/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 βρηκα λιγο ελευθερο χρονο να δοκιμασω ορισμενα kernel,στη stock ρομ φαινεται το οριο να ειναι τα 1.3ghz (trinity2.1) δουλευει χωρις προβληματα με μονη εξαιρεση το b/t,αν προλαβω θα testαρω και cfw στο 1.6 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bLk88memoRz Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Παίζει πρόβλημα με το Nexus S που πωλείται στην αμερική οτι στην at&t δν δουλέυει το 3G. Με αυτό της Αγγλίας τι γίνεται; Λέτε να υπάρξει το πρόβλημα του αμερικάνικου και με τα ελληνικά δίκτυα or no? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xfader Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Παίζει πρόβλημα με το Nexus S που πωλείται στην αμερική οτι στην at&t δν δουλέυει το 3G. Με αυτό της Αγγλίας τι γίνεται; Λέτε να υπάρξει το πρόβλημα του αμερικάνικου και με τα ελληνικά δίκτυα or no? Δεν υπάρχει θέμα στην Ελλάδα. Το έχω με Wind και το έχω δοκιμάσει με Vodaphone και Cosmote, χωρίς κανένα πρόβλημα. Με την AT&T έχει πρόβλημα επειδή δεν υποστηρίζει το 850 3G Band. Μία λίστα με τις χρήσεις "μπάντας" ανά χώρα. Υ.Γ. Από Αμερική το έφερα (όχι ότι παίζει ρόλο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 (edited) To κινητο μου εφτασε σημερα.Οποιος ενδιαφερεται το αγορασα απο τον παρακατω πωλητη...τελωνειο δεν πληρωσα κανα τρελο ποσο παρα μονο 3.67 ευρω....ισως ημουν τυχερος...who knows....παντως ανοιχτηκε και εκτελωνιστηκε κανονικα....και επειδη ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω κατι τοσο ακριβο απο ebay μου ηρθε με ταχυμεταφορες Eλτα μολις σε 7 εργασιμες.Σαν πρωτη εντυπωση ειναι ενα πιο ομορφο Galaxy S,με καλυτερο κρατημα στο χερι λογω των καμπυλων και πιο στιβαρο κουμπωμα του back cover και των κουμπιων ηχου/on/off...η κουρμπα στο κατω μερος δεν ξερω αν προσφερει κατι πρακτικα οπως και η κλιση στο γυαλι...ολα αυτα κυριως αισθητικα ειναι και για λογους marketing παρα ουσιαστικα....σε γενικες γραμμες ΟΧΙ σε καμια περιπτωση δεν αξιζει καποιος να πουλησει το Galaxy S για να παρει Nexus S οπως εκανα εγω :p...αν καποιος δεν εχει Galaxy S ΝΑΙ προτεινω το Nexus S αλλα να ξερει τι παιρνει οχι να κοιταζει οτι χανει την 720p και το radio του Galaxy.....απλως ειχα βαρεθει καθε λιγο και λιγακι να φλασαρω το Galaxy....το Nexus εχει το λειτουργικο που θελω & προς το παρων δεν υπαρχει λογος να το κανω root.Κατα τα λοιπα ειναι ωραια εμπειρια να εχεις καθαρο android χωρις πολλα πολλα....σε θεμα ταχυτητας με το φλασαρισμενο μου Galaxy δεν ειδα μεγαλες διαφορες...ελαχιστα πιο γρηγορο το Nexus...αλλα εκει που διαφερει ειναι το ποσο smooth δουλευουν ολα στο Nexus κατι που ειναι & λογικο. http://cgi.ebay.com/NEW-SEAL-Samsung-Google-Nexus-S-Unlocked-Global-Shiping-/300506083781?pt=Cell_Phones&hash=item45f78ef1c5#ht_2069wt_1139 Edited February 4, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Με γεια sakiss,ελπιζω να σου αρεσει,σου προτεινω να μην πεσεις στην αβυσσο του φλασαρισματος για να το ευχαριστηθεις,εγω τη πατησα και τωρα ψαχνω ψυλλους στ'αχυρα ghz,bench κτλ..οντως δεν ειναι πανεμορφο:p?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Με γεια sakiss,ελπιζω να σου αρεσει,σου προτεινω να μην πεσεις στην αβυσσο του φλασαρισματος για να το ευχαριστηθεις,εγω τη πατησα και τωρα ψαχνω ψυλλους στ'αχυρα ghz,bench κτλ..οντως δεν ειναι πανεμορφο:p??Πολυ μουρη το κινητο κλειστο χωρις hard buttons και μαματο το εφε της παλιας tv στο on/off.Πηρα και τον ανταπτορα που μου ειπες για τον φορτιστη.Mου ηρθε και η pouch θηκη...ποιοτικη μεν στενη δε...θα δοκιμασω να βαλω και το clear skin μονο στο πισω μερος και κομπλενταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bLk88memoRz Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Δεν υπάρχει θέμα στην Ελλάδα. Το έχω με Wind και το έχω δοκιμάσει με Vodaphone και Cosmote, χωρίς κανένα πρόβλημα. Με την AT&T έχει πρόβλημα επειδή δεν υποστηρίζει το 850 3G Band. Μία λίστα με τις χρήσεις "μπάντας" ανά χώρα. Υ.Γ. Από Αμερική το έφερα (όχι ότι παίζει ρόλο). alright! thnx φίλε. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του τώρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 (edited) Swype με ελληνικα για το Nexus S....απλως καντε install το apk. http://www.mediafire.com/?bid2hk52zzbt24a Edited February 7, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Έχει κανεις ενα μικρό κενό στην οθονη επάνω δεξιά που να ακούει ένα μικρό κλικ απο κάτω.... Sent from my Nexus S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Swype με ελληνικα για το Nexus S....απλως καντε install το apk. http://www.mediafire.com/?bid2hk52zzbt24a Ποια έκδοση έχεις; Sent from my Nexus S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Ποια έκδοση έχεις; Sent from my Nexus SΑυτη που εβαλα στο link ειναι η Swype_1.60.36.8214 WVGA...αν εχεις καποια νεοτερη με ελληνικα στειλε Pm.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Τι εννοεις?αν σου πω δεν καταλαβα θα με πιστεψεις? Σαν να εχει ξεκωλησει η οθονη δεξια επανω στην καμερα και παιζει λιγο Sent from my Nexus S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Αυριο θα το εχω και γω :). Ελληνικο μενου εχει? Ελληνικο πληκτρολογιο μπορουμε να βαλουμε? Οπως θα καταλαβατε ειμαι τελειως ασχετος με το android :( επανερχομαι τις επομενες μερες με πιο πολλες ερωτησεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anzachar Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ VODAFONE ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΑ 573 €. ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΑΣ ΣΤΑ 300 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited February 8, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση TASOS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts