zxr Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Είναι πιθανό να φταίει ότι το λογισμικό του είναι branded. Αν θυμάμαι καλά όλα αυτά τα κινητά πέρνανε update μετά από καιρό σε σχέση με αυτά που ήταν unbranded. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παίδες για Α1 συσκευή τι κάνουμε;;Ποιος είναι ο καλύτερος (και free) τρόπος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roubis Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Πολύ καλός οδηγός, συγχαρητήρια! Φιλε μου μπορείς να με βοηθήσεις? Δε μπορώ να κατεβάσω τα αρχεία FW & LP.. μου ζητάει την άδεια της omnius. Μου εμφανίζει αυτο το μήνυμα: "You must have Omnius license on your account to be allowed to download files." Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση! Υπαρχει περίπτωση να μπορείς να τα έχεις εσυ και να μου τα στείλεις σε e-mail? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katkan Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Πολύ καλός οδηγός, συγχαρητήρια! Φιλε μου μπορείς να με βοηθήσεις? Δε μπορώ να κατεβάσω τα αρχεία FW & LP.. μου ζητάει την άδεια της omnius. Μου εμφανίζει αυτο το μήνυμα: "You must have Omnius license on your account to be allowed to download files." Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση! Υπαρχει περίπτωση να μπορείς να τα έχεις εσυ και να μου τα στείλεις σε e-mail? Ευχαριστω! Αχ και εγω εχω το ιδιο προβλημα ! Βρηκες καποια λυση γιατι και εμενα με ενδιαφερει ! Εχω το w995 και μου το φερανε απο Γερμανια, ειναι στην εταιρια Τ και δε εχει Ελληνικα! εμενα ειναι CID : 53 R1HA035 Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει! Ευχαριστω :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts