amoramor Δημοσιεύτηκε December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2010 Κυκλοφόρησε τελικά ή ακόμα αναμένουμε??? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. December 12, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Κανείς????? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Κανείς????? http://www.expansys.com.gr/sony-ericsson-liveview-eu-206378/ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. December 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Δεν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα??? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Δεν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα??? Κατάστημα είναι αυτό που σου έδωσα πιο πάνω;) Στην Ελλάδα μην περιμένεις να το δείς σύντομα,μάλλον μετά τις γιορτές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. December 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Ναι,εννοούσα αν υπάρχει σε κάποιο Πλαίσιο τπτ τέτοιο...Τεσπά επδ δεν εμπιστεύομαι αγορές με κάρτες θα παεριμένω μπας και έρθει Ελλάδα...Ευχαριστώ! Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 αμοραμορ το πουλαει ενα παιδι στις αγγελιες μπες να δεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=290458 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 πωλείται μόνο σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και ΗΠΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Γιατι λειτουργει μονο με Android ρε παιδια? Θα μου αρεςε πολυ αν λειτουργουσε με οποιαδηποτε συσκευη... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 καλησπερα!! το εχει παρει κανεις?? εμενα με το htc μου χανει συνεχεια την συνδεση και για να ξανασυνδεθει θελει το τηλ.restart. καμια ιδεα καποιος με htc?? ευχαριστω!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Εγώ το έχω αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το HTC... Στο Xperia μου δουλεύει άψογα! :) Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 στα sony ξερω οτι δουλευει μια χαρα. το προβλημα μαλλον ειναι με τα αλλα τηλ.:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Ε ναι...Λογικά δεν θα 'ναι 100% αποδοτικό σε άλλης εταιρείας συσκευές... Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 περίεργο που δε δουλεύει και τόσο καλά με άλλες μάρκες μιας και το λειτουργικό Android είναι κοινό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 το εκανα σημερα αναβαθμιση και πλεον δουλευει αψογα με το htc μου χωρις κανενα προβλημα.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 το εκανα σημερα αναβαθμιση και πλεον δουλευει αψογα με το htc μου χωρις κανενα προβλημα.:happy: αναβάθμιση την εφαρμογή από το market ή το ίδιο το ρολόι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 το ιδιο το ρολοι εκανα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 το ιδιο το ρολοι εκανα. πως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 κατεβασε το προγραμμα απο εδω http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/liveviewmicrodisplay?cc=gr&lc=el#layerid=liveview βαλε ενα καλωδιο usb(εγω εβαλα του htc το οποιο ειναι ιδιο με του live view) το τρεχεις απο το pc και σε 1λεπτο εισαι ετοιμος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 κατεβασε το προγραμμα απο εδω http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/liveviewmicrodisplay?cc=gr&lc=el#layerid=liveview βαλε ενα καλωδιο usb(εγω εβαλα του htc το οποιο ειναι ιδιο με του live view) το τρεχεις απο το pc και σε 1λεπτο εισαι ετοιμος. σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 το πηρα πριν 3-4 μερες,αλλα η μπαταρια του δεν μου κραταει ουτε καλα καλα 24ωρο. Θα κανω αναβαθμιση σημερα.Καμμια εμπειρια στο θεμα μπαταρια.Το χρησιμοποιω μ ενα Galaxy Tab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Δεν αλλαξαν και πολλα σχετικα με την μπαταρια,αλλα υπαρχει μια διαφορα προς το καλυτερο. Ξερει κανεις την εμβελεια που εχει το bluetooth της συσκευης? Γιατι Στα 3-4 μετρα χανει την συνδεση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Δεν αλλαξαν και πολλα σχετικα με την μπαταρια,αλλα υπαρχει μια διαφορα προς το καλυτερο. Ξερει κανεις την εμβελεια που εχει το bluetooth της συσκευης? Γιατι Στα 3-4 μετρα χανει την συνδεση!!! Γύρο στα 10 μέτρα πρέπει να είναι. Το πήρα και εγώ πριν 3 βδομάδες και μου άρεσε πολύ σαν gadgetaki. Το μόνο εκνευριστικό της υπόθεσής είναι ότι που και που χάνει την επαφή του με το κινητό και αν δε το πάρεις χαμπάρι στην ουσία είναι άχρηστο! Αληθεύει ότι μπορεί να πιάσει τους σφυγμούς;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Τελικα πατατα το liveview. Ωραια σαν ιδεα αλλα κακη εφαρμογη στην πραξη. Οταν το ειχα με το galaxy tab ολο αποσυνδεσεις εκανε και απο οτι βλεπω ολοι παραπονα κανουν. Κριμα γιατι ηθελα ενα τετοιο γκατζετ για μονιμη χρηση με οποιο android κινητο και να εχω. Καποιος αλλος δεν εχει βγαλει κατι αντιστοιχο??? Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Γνωρίζει κάποιος αν το LivieView είναι συμβατό με το Samsung Galaxy S2 ? Μου έκαναν δώρο (το LiveView) αλλά δεν κατάφερα να κάνω σύζευξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts