Jump to content

Master Chef - Master Chef Junior (Mega)

NetSurfer_g7
 Κοινοποίηση

Ποιος πιστευετε οτι θα ειναι ο νικητης του MasterChef 2019?  

11 members have voted

1. 1. Ποιος πιστευετε οτι θα ειναι ο νικητης του MasterChef 2019?

• Χρήστος
      5
    • Μανώλης
      3
    • Ζαχίρ
      1
    • Παντελής
      1
    • Πάνος
      0
    • Σπυριδούλα
      0
    • Ασημίνα
      1
    • Ιωάννα
      0

Recommended Posts

Κρίμα την Ιωάννα.

Έπρεπε να φύγει η Ασημίνα.

Φαίνεται σωστή/καλή μαγείρισσα.

Εχει και πρόταση απ' τον Ιωαννίδη για εργασία! Το αξίζει!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 471
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κρίμα την Ιωάννα.

Έπρεπε να φύγει η Ασημίνα.

Φαίνεται σωστή/καλή μαγείρισσα.

Εχει και πρόταση απ' τον Ιωαννίδη για εργασία! Το αξίζει!

Συμφωνώ! Καλή είναι μαγειρικά! Απλά εμένα ως τηλεθεατή μου φαίνοταν αδιάφορη ως προσωπικότητα στο παιχνίδι... Μαγειρικά πάντως, ναι είναι καλύτερη από την Ασημίνα!

Συμφωνω οτι αξιοκρατικα το πιο δικαιο θα ηταν να φυγει η Ασημινα.Αλλα ρε και η Ιωαννα ρε παιδι μου πολυ αδιαφορη τηλεοπτικα προσωπικοτητα.Ειτε υπηρχε στο παιχνιδι ειτε δεν υπηρχε ηταν το ιδιο και το αυτο.Παντως σημασια εχει οτι δεν εφυγε ο Παντελης

Σεφ είναι η κοπέλα, ούτε μοντέλο, ούτε χ@ζη.

Πήγε, έδειξε αυτό που μπορεί να κανει και θέλει να εξελίξει. Έφτασε σχεδόν στο τέλος.

Δεν ακούστηκε κάπου(είτε θετικά είτε αρνητικά) γιατί ίσως αυτό επιδίωξε.

Τύπου είμαι αυτή, κάνω αυτα, σας αρέσει δε σας αρέσει σκασιλα μου.

Μπράβο της!!!

Φυσικά και ο Παντελής πολύ καλός μάγειρας. Και σαν άτομο είναι οκ (ότι φάνηκε δηλαδη-δε τον γνωρίζω προσωπικά).

Επόμενη Ασημίνα, Σπυριδούλα, μετά Πάνος, Μάνος και τέλος να κερδίσει ο Χρήστος/Παντελής.

Συμφωνω οτι αξιοκρατικα το πιο δικαιο θα ηταν να φυγει η Ασημινα.Αλλα ρε και η Ιωαννα ρε παιδι μου πολυ αδιαφορη τηλεοπτικα προσωπικοτητα.Ειτε υπηρχε στο παιχνιδι ειτε δεν υπηρχε ηταν το ιδιο και το αυτο.Παντως σημασια εχει οτι δεν εφυγε ο Παντελης

Aυτό ακριβώς! Τα είπες όλα! :)

Παντέλος-Ζαχίρ-Καταρίδα οι προτεινόμενοι σήμερα... Λέτε ρε παιδιά να γίνει κάνα θαύμα και να πέσουν έξω όλες οι διαρροές και να φύγει αύριο η ακατανόμαστη;;; Μακάρι, μακάρι, μακάρι... :)

Παντέλος-Ζαχίρ-Καταρίδα οι προτεινόμενοι σήμερα... Λέτε ρε παιδιά να γίνει κάνα θαύμα και να πέσουν έξω όλες οι διαρροές και να φύγει αύριο η ακατανόμαστη;;; Μακάρι, μακάρι, μακάρι... :)

Μακαρι δεν θα πει τιποτα. Αλλα βλεπω να αποχωρει ο Ζαχιρ οπως τα λενε.

Νομιζω ολοι οσοι βλεπουν master chef θα πανυγυρισουν αν φυγει η ακατανομαστη,αλλα φοβαμαι περισσοτερο για τον Ζαχιρ.Στο χθεσινο επεισοδιο φανηκε σαν να εχει αρχισει να τα παραταει.Στο mystery box παρα λιγο να μην σερβιρει καν το πιατο του στους κριτες ενω ηταν μια χαρα και στο τεστ δημηουργικοτητας εβγαλε ενα πιατο καθολου αντιπροσωπευτικο του μεγειρικου επιπεδου του,ενω με το κομματι του αρνιου που ειχε παρει θα μπορουσε να εβγαζε ενα αρκετα πιο δημηουργικο και πρωτοτυπο πιατο.Εξαλλου το αρνι ηταν στο στοιχειο του,αφου ειναι ενα υλικο που το χρησημοποιουν αρκετα στην ανατολιτικη κουζινα,θα μπορουσε να το ειχε εκμεταλλευτει πολυ καλυτερα.Σαν να εχει κουραστει/βαρεθει/ξενερωσει.Η συμπεριφορα του μου θυμιζει την συμπεριφορα του Σταματη λιγο πριν αποχωρησει ουσιαστικα οικιοθελως

Ετσι και αλλιως ο τελικος θα γινει εξωτερικο οποτε ο Ζαχιρ ειχε χασει το τραινο απο το bootcamp. Τελικο λενε Μανος Κατσαριδα και επειδη ο Μανος πηρε τα 10k απο το silver award βλεπω να ριχνει κλαμα ολη η Ελλαδα. Κριμα αν γινει κατι τετοιο. Χρησταρας η Παντελης η ακομα και Μανος ελπιζω να το παρουν. Οχι η κατσαριδα ειναι οτι χειροτερο εχει περασει απο την Ελληνικη τηλεοραση.

Ωχ ωχ ωχ και ξανά ωχ....

Δε θέλω να κερδίσει αυτή μωρέ. Πέρα απ' τη συμπεριφορά, τα πιάτα της δε λένε κάτι.

Ναι παιδιά όλοι λένε για Ζαχίρ σήμερα και βλέπω να επιβεβαιώνονται τα spoilers που θέλουν τελικό Σπυριδούλα-Μάνο... Κρίμα ρε ****το... Δηλ. αν φτάσει αυτή τελικό, είναι πραγματικά απορίας άξιο πως τα καταφέρνουν κάποιοι άνθρωποι...

Για σημερα βλεπω να φευγει Ασημινα αν χασουν οι μπλε ή Πανος αν χασουν οι κοκκινοι.Συμφωνα με τα σχολια των σεφ μαλλον κοκκινους βλεπω να κερδιζουν

Kαι τελικα η παρακατω διαρροη επιβεβαιωνεται:

"Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” αναφέρθηκε ότι έχει γίνει γνωστή η τελική πεντάδα του MasterChef. Οι πέντε καλύτεροι μάγειρες, λοιπόν, είναι ο Παντελής Βούρος, ο Χρήστος Μπάρκας, ο Μανώλης Σαρρής, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Πάνος Τόγιας."

Αχ μακαρι να μην επιβεβαιωθουν και οι διαρροες που θελουν την σιχαμενη να παει τελικο.

22/05 θα προβληθει κατα πασα πιθανοτητα

Edited by NetSurfer_g7

Μας τον έφαγαν τον παντελο........

Πάει και ο Παντέλος, ναι... Κρίμα... Από τους πιο ωραίους τύπους που θυμάμαι σε διαγωνισμούς/ριάλιτι... Αυθεντικός, χαμογελαστός, αισιόδοξος πάντα...

Kριμα....Επρεπε να ειχε περασει στην 4αδα.Σημερα αν δεν φυγει η σιχαμενη ελπιζω τουλαχιστον να φυγει ο Πανος

Πάνος λογικά θα αποχωρήσει. Σιχαμενη βλέπω να γίνεται η πρώτη γυναίκα μάστερ σεφ, όπως έλεγε.

Και κάπως έτσι πάει και ο Χρηστάρας ο Κρατς... Ωραίος, ήρεμος τύπος και αυτός....

Επιβεβαιώθηκαν λοιπόν πλήρως οι διαρροές που έλεγαν για δίδυμο αχώνευτης-Μάνου στον τελικό...

Σχετικά αδιάφορος ως χαρακτήρας ο Μάνος, αλλά εννοείται στον τελικό τον στηρίζουμε πλέον...

Πραγματικά πάντως είναι απορίας άξιο, πως τα κατάφερε η Σπυριδούλα και έφτασε στον τελικό... Ούτε καμιά φοβερή μαγείρισσα είναι και είναι και έντονος χαρακτήρας οπότε δεν ήταν απαρατήρητη... Βέβαια ήταν και αρκετά τυχερή, καθώς όσες φορές ήταν σε δοκιμασία αποχώρησης, όλο κάποια γερή αστοχία τύχαινε στους αντιπάλους της...

Ακόμα και σήμερα κορόιδευε και γελούσε εις βάρος του Χρήστου το ταγάρι η σάπια...

Δεν είδα το σημερινό επεισόδιο.

Μόνο στο τέλος που αποχωρούσε ο χρησταρας.

Η σιχαμενη θα το πάρει μάλλον

Δυνατός ο Μάνος αλλά τα μαγικά της θα την βοηθήσουν

Κανονικα το δικαιο ηταν αφου ο Μανωλης πηρε το silver award να επαιρνε καποιος αλλος τα 50 χιλιαρικα,αλλα απ'το να παρει τον τιτλο η κακιασμενη 1000 φορες καλυτερα να παρει ο Μανος και τα 60 χιλιαρικα

Δεν είδα το σημερινό επεισόδιο.

Μόνο στο τέλος που αποχωρούσε ο χρησταρας.

Η σιχαμενη θα το πάρει μάλλον

Δυνατός ο Μάνος αλλά τα μαγικά της θα την βοηθήσουν

Έχει point αυτό που λες... Αφού έφτασε, όπως έφτασε μέχρι εδώ, μπορεί πάλι κάτι να γίνει και να το πάρει κιόλας...

Αν ήταν πάντως να ποντάρω σε κάποιον, θα πόνταρα στον Μάνο... Είναι και δυνατός μαγειρικά και αντικειμενικά δίκαια έφτασε ψηλά αλλά κυρίως γιατί είναι πολύ ψύχραιμος και σε τελικούς αυτό μετράει πάρα πολύ...

Η ανεκδιήγητη θυμάστε πόσο αγχωμένη ήταν στις δοκιμασίες αποχώρησης, σκεφτείτε πόσο αγχωμένη θα είναι στον τελικό που διακυβεύονται 50 χιλιάρικα...

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, χίλιες φορές να τα πάρει ο Μάνος και ας πήρε και το 10άρικο στο silver award...

Ακουω/διαβαζω δεξια-αριστερα οτι και καλα ειναι στημενο να το παρει η Σπυριδουλα.Πραγματικα,τι ωφελος θα ειχε το καναλι με το να το στησει ωστε να το παρει η παικτρια που εχει προκαλεσει το μεγαλυτερο ρευμα αντιπαθειας στην ιστορια των ελληνικων ριαλιτυ?Υψηλη τηλεθεαση?Μαλλον το ακριβως αντιθετο θα πετυχει αφου μετα την ξενερα του φετινου αποτελεσματος κανεις δεν θα το βλεπει του χρονου,αρα χασουρα για το καναλι.Αμα ηταν να το στησουν,το λογικο θα ηταν να το στησουν να το παρει π.χ. ο Παντελης που ειναι ενας αρκετα συμπαθης παικτης στο τηλεοπτικο κοινο,και θα εδιωχναν την Σπυριδουλα πολυ νωριτερα.Το οτι περναει μια τοσο αντιπαθητικη πρωσοπικοτητα στον τελικο,για μενα αποδεικνυει το ακριβως αντιθετο,οτι δηλ. το παιχνιδι δεν ειναι στημενο.Τωρα για ποιους λογους εφτασε τελικο ,πιστευω οτι απλως ειχε την τυχη με το μερος της και καθε φορα που εβγαινε προτεινομενη τυχαινε στραβη σε καποιον αντιπαλο της,για τον ιδιο δηλαδι λογο που εφτασε και η Ασημινα μεχρι την 7αδα. Γιατι ετσι οπως εχουν κανει τους κανονες περισσοτερο ρολο παιζει η τυχη παρα οι μαγειρικες ικανοτητες.Ας ελπισουμε στον τελικο να κερδισει ο αντικειμενικα καλυτερος μαγειρας δηλ. ο Μανος.

Ακουω/διαβαζω δεξια-αριστερα οτι και καλα ειναι στημενο να το παρει η Σπυριδουλα.Πραγματικα,τι ωφελος θα ειχε το καναλι με το να το στησει ωστε να το παρει η παικτρια που εχει προκαλεσει το μεγαλυτερο ρευμα αντιπαθειας στην ιστορια των ελληνικων ριαλιτυ?Υψηλη τηλεθεαση?Μαλλον το ακριβως αντιθετο θα πετυχει αφου μετα την ξενερα του φετινου αποτελεσματος κανεις δεν θα το βλεπει του χρονου,αρα χασουρα για το καναλι.Αμα ηταν να το στησουν,το λογικο θα ηταν να το στησουν να το παρει π.χ. ο Παντελης που ειναι ενας αρκετα συμπαθης παικτης στο τηλεοπτικο κοινο,και θα εδιωχναν την Σπυριδουλα πολυ νωριτερα.Το οτι περναει μια τοσο αντιπαθητικη πρωσοπικοτητα στον τελικο,για μενα αποδεικνυει το ακριβως αντιθετο,οτι δηλ. το παιχνιδι δεν ειναι στημενο.Τωρα για ποιους λογους εφτασε τελικο ,πιστευω οτι απλως ειχε την τυχη με το μερος της και καθε φορα που εβγαινε προτεινομενη τυχαινε στραβη σε καποιον αντιπαλο της,για τον ιδιο δηλαδι λογο που εφτασε και η Ασημινα μεχρι την 7αδα. Γιατι ετσι οπως εχουν κανει τους κανονες περισσοτερο ρολο παιζει η τυχη παρα οι μαγειρικες ικανοτητες.Ας ελπισουμε στον τελικο να κερδισει ο αντικειμενικα καλυτερος μαγειρας δηλ. ο Μανος.

Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι, απλά κάθε φορά που συμβαίνει κάτι που δε θέλουμε/περιμένουμε, ξεκινάνε οι θεωρίες συνωμοσίας κλπ... Οχι μόνο στην τηλεόραση, γενικότερα...

Τα 2 μεγάλα όπλα της Σπυριδούλας ήταν η τύχη καθώς σε δοκιμασίες με δυνατούς αντιπάλους (Αλέξανδρος, Σταμάτης, Ζαχίρ) έγιναν πράγματα και θαύματα και η φιλοδοξία και δίψα να πετύχει το σκοπό της με οποιοδήποτε τρόπο... Όλα μετράνε, άρα μετράει και αυτό, το ήθελε πολύ αντικειμενικά...

Θέλω να πιστεύω και εγώ πάντως ότι ο Μάνος θα είναι νικητής, γιατί είναι καλύτερος μαγειρικά και αρκετά ήρεμος... Δε μπορεί πάλι από τύχη η Σπυριδούλα να κερδίσει και στον τελικό...

Αν τελικά το πάρει ο Μάνος, έχοντας πάρει και το silver award νομίζω δε θα μπορεί να πει κανείς κάτι, ότι δεν το άξιζε, ότι ήταν τυχερός κλπ...