kaivlorapanos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Α ρε ΝΟΚΙΑ. Πάνε τα παλιά μεγαλεία σου. Το Ν8 ξεκίνησε με το πρόβλημα του sudden death, διορθώθηκε αλλά βγήκαν άλλα προβλήματα. Οθόνη, που το έχουμε οι περισσότεροι, και θόρυβος στο ακουστικό που το έχει μία μεγάλη μερίδα χρηστών...Δεν είναι πλέον η παλιά, καλή αξιόπιστη ΝΟΚΙΑ που ξέραμε!!! Η ανάγκη να τυπήσει τις τιμές που φαίνεται πως έριξε την ποιότητα κατακόρυφα...:(:(:( εισαι αδικος. το προβλημα ακουστικου το εχουν αναφερει 4-5 παιδια στο φορουμ το ξαφνικο θαναντο 1 και η οθονη σε καμια 10αρια. πολυ μικρα νουμερα για να βγαζεις τετοια συμπερασματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 βλακεία θα ρωτήσω αλλά εγώ θα την κάνω.......προ λίγου έσβησα κατά λάθος μία φωτό, υπάρχει τρόπος ανάκτησης? ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyranannakat Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Καλημέρα σε όλους. Σχετικά με το πρόβλημα στο ακουστικό "χρατς χρουτς" το έχω και εγώ σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Μετά από παρατήρηση είδα ότι το πρόβλημα τουλάχιστον στη δικιά μου συσκευή εντοπίζεται όταν υπάρχει κάποιο εμπόδιο στο εισερχόμενο σήμα. Για να εξηγηθώ παρατηρώ το "χρατς χρουτς" όταν είμαι κάτω από τα καλώδια του τρόλευ, όταν είμαι στο σπίτι λόγω της ενίσχυσης με εκτοξευμένο τσιμέντο (που γονατίζει το σήμα) αλλά και μέσα σε μικρά τούνελ. Δεν ξέρω αν και κάποιος άλλος έχει παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 βλακεία θα ρωτήσω αλλά εγώ θα την κάνω.......προ λίγου έσβησα κατά λάθος μία φωτό, υπάρχει τρόπος ανάκτησης? πως να γινει κατι τετοιο ρε φιλαρακι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 ας πούμε ότι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης όπως στα win ( λέω εγώ τώρα:X) ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 εισαι αδικος. το προβλημα ακουστικου το εχουν αναφερει 4-5 παιδια στο φορουμ το ξαφνικο θαναντο 1 και η οθονη σε καμια 10αρια. πολυ μικρα νουμερα για να βγαζεις τετοια συμπερασματα Δεν είμαι καθόλου άδικος. Παρακολουθώ και πολλά από τα ξένα forums και τα προβλήματα είναι πραγματικότητα και σε βαθμό που για μένα δε θα έπρεπε να τα έχει η ΝΟΚΙΑ. Είμαι οπαδός της ΝΟΚΙΑ, πάντα πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω σε αυτή, αλλά πρέπει να θυμηθεί την ένδοξη ιστορία της. Μιλάω ως χρήστης ΝΟΚΙΑ κινητών από το 1998 μέχρι σήμερα, με ένα διάλειμμα ενός χρόνου για ένα SE που με απογοήτευσε και μετά πάλι ΝΟΚΙΑ. Το Ν8 είναι κινητάρα, δεν το αλλάζω με τίποτα, αλλά το πρόβλημα της οθόνης έχει αρχίσει και μου τη δίνει άσχημα. Γιατί όσο λές έλα μωρέ δε θα το προσέχω, τόσο περισσότερο το προσέχεις!!! A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Δεν είμαι καθόλου άδικος. Παρακολουθώ και πολλά από τα ξένα forums και τα προβλήματα είναι πραγματικότητα και σε βαθμό που για μένα δε θα έπρεπε να τα έχει η ΝΟΚΙΑ. Είμαι οπαδός της ΝΟΚΙΑ, πάντα πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω σε αυτή, αλλά πρέπει να θυμηθεί την ένδοξη ιστορία της. Μιλάω ως χρήστης ΝΟΚΙΑ κινητών από το 1998 μέχρι σήμερα, με ένα διάλειμμα ενός χρόνου για ένα SE που με απογοήτευσε και μετά πάλι ΝΟΚΙΑ. Το Ν8 είναι κινητάρα, δεν το αλλάζω με τίποτα, αλλά το πρόβλημα της οθόνης έχει αρχίσει και μου τη δίνει άσχημα. Γιατί όσο λές έλα μωρέ δε θα το προσέχω, τόσο περισσότερο το προσέχεις!!! δεν ειπα οτι δεν ειναι υπαρκτα τα προβληματα αλλα ειναι σε μικρη κλιμακα. μη ξεχνας οτι τα κινητα εχουν ξεφυγει πολυ απο το να ειναι τηλεφωνα οποτε λογικο ειναι να βγαζουν προβληματα. οσο πιο πολλα πραγματα εχουν πανω τοσο πιο ευκολο ειναι να βγαλουν προβληματα. μη συγκρινεις με το παρελθον γιατι ηταν πολυ διαφορετικα τα μηχανηματα. οσο για τα αλλα φορουμς μη δινεις και πολυ σημασια γιατι παιζεται μεγαλοσ βιομηχανικοσ πολεμος. το εχω ξαναγραψει και θα το ξαναπω. αυτοι που γραφουν ειναι υπαλληλοι αλλων εταιριων. (το ιδιο κανει και η νοκια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiatiko Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Καλημερα,Taliban υπαρχει τροπος ανακτησης της φωτο με την πρυποθεση να την ειχες αποθηκευμενη στην καρτα μνημης του κιν.Θα βαλεις την καρτα μνημης σε καποιο card reader και με προγραμα recovery μπορεις να το ανακτησης.Δοκιμασε το Sony Vaio Recovery Disk που ειναι και free Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Καλημερα,Taliban υπαρχει τροπος ανακτησης της φωτο με την πρυποθεση να την ειχες αποθηκευμενη στην καρτα μνημης του κιν.Θα βαλεις την καρτα μνημης σε καποιο card reader και με προγραμα recovery μπορεις να το ανακτησης.Δοκιμασε το Sony Vaio Recovery Disk που ειναι και free ευχαριστώ για την ενημέρωση αλλά δυστυχώς τις έχω στην Ε :worry: ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiatiko Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Δοκιμασε τοτε να συνδεσης το κιν. στο pc ως ''Μοναδα μαζικης αποθηκευσης'',τρεξε το προγραμμα και επελεξε recovery απο την Ε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Πάντως,εδω και μέρες διαβάζω οτι έχετε πολλοί αναβαθμίσει στην 1.1 και ουσιαστικές βελτιώσεις δεν έχετε δεί...αντιθέτως κάποιοι έχουν και κάποια προβλήματα που η φυση τους δεν είναι σαφής. Εγω έχω Cosmote branded 059D427,λειτουργεί άψογα χωρις κολλήματα,χωρις restart και λέω ευτυχώς που ακόμη δεν έχει βγει η 1.1 για αυτο το product code και δεν έχω μπεί στον πειρασμό να μπλέξω... GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Πάντως,εδω και μέρες διαβάζω οτι έχετε πολλοί αναβαθμίσει στην 1.1 και ουσιαστικές βελτιώσεις δεν έχετε δεί...αντιθέτως κάποιοι έχουν και κάποια προβλήματα που η φυση τους δεν είναι σαφής. Εγω έχω Cosmote branded 059D427,λειτουργεί άψογα χωρις κολλήματα,χωρις restart και λέω ευτυχώς που ακόμη δεν έχει βγει η 1.1 για αυτο το product code και δεν έχω μπεί στον πειρασμό να μπλέξω... δεν ισχυει αυτο που λες. μια χαρα ειναι η 1.1 και εχει και καποιες αρκετα καλες βελτιωσεις. δεν εχει δημιουργησει προβληματα. οταν ερθει και για σενα και τη βαλεις θα δεις οτι ειναι πολυ καλη σε θεματα ταχυτητας αλλα και τα μικρα εξτρα που εχει ειναι σημαντικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 παιδια το εχω βρει 300 ευρω σφραγισμενο.το προβλημα με την οθονη τι ειναι ακριβως?τι πρεπει να προσεξω?κατοχος Ν82 εδω και 2.5 χρονια.ωρα για αλλαγη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 παιδια το εχω βρει 300 ευρω σφραγισμενο.το προβλημα με την οθονη τι ειναι ακριβως?τι πρεπει να προσεξω?κατοχος Ν82 εδω και 2.5 χρονια.ωρα για αλλαγη. βγαζει μια κοκκινιλα στη διαβαθμιση του γκρι για αλλους σημαντικη για αλλους οχι. η τιμη που το βρηκες ειναι πολυ χαμηλη γιαυτο ψαξτο καλα μη βρεθεις με μαιμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 το παρήγγειλα και εγω χθες, φυσικα απο γερμανια, καθως οι τιμες εδω στην ελλαδα δε πεφτουν ποτε. 340 ευρώ με 2 χρόνια εγγυηση. Τώρα το μενού ίσως να μην εχει ελληνικα, αλλα οπως εκανα και στα προηγούμενα νοκια μου, σε μαγαζι νοκια σου περνανε firmaware με τη γλωσσα που θες (~20€) δε βιάβασα όλες τις 308 σελίδες, της πηρα ανα δεκάδα περίπου, προβλήματα διάφορα διάβασα, αλλα όχι άλυτα όπως wlan access κτλ προβλήματα hardware κάτι για φωτισμό που δέν κατάλαβα... (οπως και στο 5800 λέγαν πως φαίνεται μια σχισμη αναμεσα στο πλαστικο κ την οθόνη) αλλα αυτό το φαντάζομαι να είναι πολυ μεγαλη λεπτομερια. Γενικότερα διάβασα αρκετα άτομα που είναι απόλυτα ευχαριστημένα... καλό θα ήταν όσα προβλήματα υπήρξαν/υπάρχουν για το κινητό να αναγράφονται στην αρχική σελίδα. δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) ειναι απο ενα παιδι απο φορουμ που το εχει απο αναβαθμιση και το πουλαει.αξιζει για 300 ευρω?συνηθως τα κινητα τα κραταω 2-3 χρονια.τελικα το αφηνει 280 Edited February 18, 2011 by tolispao13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 ειναι απο ενα παιδι απο φορουμ που το εχει απο αναβαθμιση και το πουλαει.αξιζει για 300 ευρω?συνηθως τα κινητα τα κραταω 2-3 χρονια. 300 ειναι απιστευτη τιμη ακομα και για παραεισαγωγης. προφανως το εχει παρει απο wind που ειναι παραεισαγωγης γιαυτο και το δινει τοσο φτηνα. ελεγξε το καλα πριν αγορασεις και για 3 χρονια ειναι το σουπερ τηλεφωνο,το φθηνοτερο που κυκλοφορει ειναι πανω απο 400 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 ειναι απο ενα παιδι απο φορουμ που το εχει απο αναβαθμιση και το πουλαει.αξιζει για 300 ευρω?συνηθως τα κινητα τα κραταω 2-3 χρονια.τελικα το αφηνει 280 Αν αξίζει;;; Και δεν το έχεις πάρει ακόμα;;; Είναι απίστευτη τιμή για αυτό το κινητό:!: Με τέτοια τιμή 2 θα έπαιρνα!!! A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 το παρήγγειλα και εγω χθες, φυσικα απο γερμανια, καθως οι τιμες εδω στην ελλαδα δε πεφτουν ποτε. 340 ευρώ με 2 χρόνια εγγυηση. Τώρα το μενού ίσως να μην εχει ελληνικα, αλλα οπως εκανα και στα προηγούμενα νοκια μου, σε μαγαζι νοκια σου περνανε firmaware με τη γλωσσα που θες (~20€) δε βιάβασα όλες τις 308 σελίδες, της πηρα ανα δεκάδα περίπου, προβλήματα διάφορα διάβασα, αλλα όχι άλυτα όπως wlan access κτλ προβλήματα hardware κάτι για φωτισμό που δέν κατάλαβα... (οπως και στο 5800 λέγαν πως φαίνεται μια σχισμη αναμεσα στο πλαστικο κ την οθόνη) αλλα αυτό το φαντάζομαι να είναι πολυ μεγαλη λεπτομερια. Γενικότερα διάβασα αρκετα άτομα που είναι απόλυτα ευχαριστημένα... καλό θα ήταν όσα προβλήματα υπήρξαν/υπάρχουν για το κινητό να αναγράφονται στην αρχική σελίδα. θα σου προτεινα να εισα προσεκτικος στην αγορα γιατι στην γερμανια η καλη τιμη του ειναι στα 400 ευρω απο οτι μου λενε φιλοι δηλαδη 50 ευρω κατω απο το site της νοκια. τσεκαρε το καλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Αν αξίζει;;; Και δεν το έχεις πάρει ακόμα;;; Είναι απίστευτη τιμή για αυτό το κινητό:!: Με τέτοια τιμή 2 θα έπαιρνα!!! σημερα το βρηκα...μεχρι τριτη λογικα θα το εχω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) εισαι αδικος. το προβλημα ακουστικου το εχουν αναφερει 4-5 παιδια στο φορουμ το ξαφνικο θαναντο 1 και η οθονη σε καμια 10αρια. πολυ μικρα νουμερα για να βγαζεις τετοια συμπερασματα Βλέποντάς το εκ των υστέρων, το πρόβλημα του «ξαφνικού θανάτου», που «ανακάλυψε» και διαφήμισε ο γνωστός πολέμιος της Nokia (και συνεργάτης της Samsung) Eldar Murtazin, μεγαλοποιήθηκε απίστευτα, ενώ δεν αφορούσε ούτε το 1% των συσκευών. Το πρόβλημα όμως της οθόνης είναι υπαρκτό και ευρύτατα διαδεδομένο, αν και όχι τόσο σημαντικό (δεν επηρεάζει τη λειτουργία της συσκευής). Το συγκεκριμένο δεν αφορά βέβαια μόνο το N8 αλλά τις οθόνες AMOLED γενικά. Κι όμως, όπως και στην περίπτωση του «ξαφνικού θανάτου» (που επίσης συναντάται και σε πολλά μοντέλα, στο iPhone για παράδειγμα), υπερπροβλήθηκε μόνο για το N8 (με πολλούς που παρίσταναν τους κατόχους N8 να γράφουν κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια στο Nokia Support Discussions). Μέχρι πρόσφατα πίστευα ότι όλα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο του βρώμικου πολέμου που κάνουν στη Nokia τα sites/blogs που συνδέονται με Αμερικάνους ανταγωνιστές. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όμως δεν αποκλείω και την περίπτωση εσωτερικού σαμποτάζ. Βλέποντας πχ ότι ο Savander είναι από τους λίγους που όχι μόνο διατήρησαν τη θέση τους αλλά και αναβαθμίστηκαν μετά τις τελευταία διοικητική αναδιοργάνωση (αν και ήταν γενικός διευθυντής marketing, τομέα στον οποίο η Nokia όχι απλώς υστερεί αλλά τα κάνει πραγματικά θάλασσα), μπαίνω στον πειρασμό να σκεφτώ ότι η εσκεμμένα ασαφής «εξήγησή» του για το πρόβλημα του «ξαφνικού θανάτου» (που περισσότερο τρομοκράτησε παρά καθησύχασε τους πιθανούς αγοραστές) ίσως να ήταν μέρος σχεδίου για να μειωθούν οι πωλήσεις του, ώστε με την ψεύτικη έκθεση της Canalys (που εμφανίζει το Android να ξεπερνά το Symbian σε πωλήσεις το Q4 2010, η οποία και αμφισβητήθηκε από τις αντίστοιχες εκθέσεις της IDC και της Gartner) και το "burning platform" memo του Elop, να εκβιαστεί το Board of Directors για να συναινέσει στην υιοθέτηση των Windows Phone. Κάτι που όπως φαίνεται ο Elop σχεδίαζε από την πρώτη μέρα που πήγε στη Nokia. Εξάλλου ο ίδιος ο Ballmer το παραδέχτηκε τότε, όταν κατά πολύ περίεργο τρόπο, έστειλε mail σε όλους τους εργαζόμενους της Microsoft εκθειάζοντάς τον, αμέσως αφού έφυγε από την εταιρεία, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι οργισμένος μαζί του. Σε εκείνο το mail ο Ballmer κατέληγε ως εξής: "I appreciate the way that Stephen has been a good steward of the brand and business in his time here, and look forward to continuing to work with him in his new role at Nokia". Εκ των υστέρων όλα βγάζουν νόημα... ΥΓ: Παρεμπιπτόντως, μετά την 11/2 το Engadget αγαπάει ξαφνικά τη Nokia. Edited February 18, 2011 by terrestial Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Λογικά η ενημέρωση που αφορά το DAB θα είναι διαθέσιμη μόνο για product codes χωρών που υπάρχει αυτή υπηρεσία, π.χ. Αγγλία κλπ. Γι' αυτό εμείς με ελληνικά ή άλλα product codes δεν την βλέπουμε. ;) @terrestial: Ωραία υπογραφή! :lol: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) Με ελληνικο product code(059f047)μου τις εβγαλε και τις 2 αναβαθμισεις αλλα τι να τις κανεις που δεν δουλευουν στην ελλαδα αυτες οι υπηρεσιες...... Edited February 18, 2011 by chocbhed_6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Και εγώ ελληνικό και μου τις έβγαλε. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Λογικά η ενημέρωση που αφορά το DAB θα είναι διαθέσιμη μόνο για product codes χωρών που υπάρχει αυτή υπηρεσία, π.χ. Αγγλία κλπ. Γι' αυτό εμείς με ελληνικά ή άλλα product codes δεν την βλέπουμε. ;) Κι όμως, εδώ είναι το κουλό... εμένα είναι ελληνικό dark grey, και μου έβγαλε αυτές τις αναβαθμίσεις που τις απεγκατέστησα γιατί είναι εντελώς άχρηστες! Επιβεβαίωσα ότι είναι ελληνικό και μετά την αναβάθμιση σε PR.1 από Ovi, όπου δεν χάθηκαν τα ελληνικά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts