Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

MobilBoxPro v1.2.2 και Nokia DAB Radio στην Ενημέρωση Λογισμικού

Μολις το συνδεσα στο ovi suite και βγάζει Asphalt 5, MobilBoxPro v1.2.2, Nokia DAB Radio, Nokia maps 3.6(587-αν θυμάμαι καλά).

Αναβαθμιση λογισμικού πουθενά ακόμα- cosmote branded

:ninja:

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα σέβη μου από πανευτυχή κάτοχο Ν8! :D

Παιδιά θέλω να περάσω την ελληνική γλώσσα και με το navifirm δεν ξέρω ποια έκδοση balkan είναι η σωστή!

Για ρίξτε μια ματιά στη συνημμένη εικόνα σας παρακαλώ και φωτίστε με κάποιος.

Ευχαριστώ!!

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

Αφού λοιπόν πρόκειται γαι προπαγάνδα, βρες μου σε παρακαλώ στο OVI ή εκτός OVI εφαρμογή για Dropbox, Evernote, Kindle, Rss reader (της προκοπής, όχι την πατάτα της Nokia) , AthensBook, Instapaper, ReadItLater, Zinio, Flight status, Athens airport κλπ, κλπ. Για να σε διευκολύνω, σου λέω ότι απλά δε θα βρεις τίποτα. Το 80-90% των developers γράφουν εφαρμογές για όλα τα λειτουργικά πλην Symbian. Κι αυτό πριν καν ανακοινωθεί το τέλος του. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ... εγώ παραμένω ευτυχής χρήστης του Ν8.:)

Για πτήσεις το StreamThru και πολλά άλλα, για ξενοδοχεία ακόμη περισσότερα, για Google Reader το Gravity (που είναι και εξαιρετικός twitter client, καλύτερος από κάθε άλλον σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, πχ ο μοναδικός που υποστηρίζει multiple accounts) και το NewsFlow, για e-book readers το Albite Reader, το Dorian, το Foliant και άλλα, ενώ upload σε Dropbox και Evernote μπορείς να κάνεις με το Pixelpipe. Ναι, η Amazon δεν έχει βγάλει Kindle reader για Symbian. Για Instapaper και ReadItLater όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάζεσαι «εφαρμογές», ο browser δεν σου φτάνει; Θεωρώ εξαιρετικά ανόητες όλες αυτές τις «εφαρμογές» που δεν είναι παρά η mobile έκδοση κάποιου site.

Εκτός από τις (ελάχιστες) εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο Symbian, γιατί κανείς ποτέ δεν αναφέρει αυτές που υπάρχουν μόνο σ' αυτό; Όπως πχ το Ovi Maps ή το Mobile Documents.

Δεν υπάρχει DAB στην Ελλάδα. Μήπως έχεις αγγλικό product code;

Edited by iNot

Beware of the Steves...

Jobs, Ballmer, Elop :rocket:

δεν μου το βγαζει. τι product code εχεις?

Εμενα τις εβγαλε κ τις εκανα εγκατασταση με επιτυχια.εχω το 059f047 απο nokia care

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

και οι δυο αχρηστες αναβαθμισεις.

1) Nokia DAΒ : Ειχε ψηφιακα ακουστικα στη συσκευασια και δε το ξερω? μαλλον προσπαθεια να προωθησει οσα ακουστικα μπορει τωρα που αλλαζει ροτα.

2) mobilbox pro: δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο και δε μπορω να δω γιατι δεν ανοιγε καν η εφαρμογη

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

εχω ασημι απο ουγγαρια 059D8G5 , αν κανω εργοστασιακο φλασαρισμα ακολουθωντας τον οδηγο σας πρεπει να αλλαξω καποια επιλογη η απολυτως τιποτα? κ μετα λογικα θα βγει η ουγγρικη γλωσσα,σωστα? υπαρχουν κ τα αγγλικα σε αυτο πακετο γλωσσων, τουλαχιστον μεχρι να μου περασουν τα ελληνικα? ευχαριστω

τιποτα κανεις??

Μια βοήθεια ρε παιδιά ένας στο προηγούμενο ποστ μου!

Είμαι σε standby αλλαγής γλώσσας. :whistle:

Edit: Το dark grey έχω (αν αυτή η πληροφορία χρειάζεται), 059C5Q8

Edited by giorgosnp

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

και οι δυο αχρηστες αναβαθμισεις.

1) Nokia DAΒ : Ειχε ψηφιακα ακουστικα στη συσκευασια και δε το ξερω? μαλλον προσπαθεια να προωθησει οσα ακουστικα μπορει τωρα που αλλαζει ροτα.

2) mobilbox pro: δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο και δε μπορω να δω γιατι δεν ανοιγε καν η εφαρμογη

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δίνουν στην Ελλάδα αυτές τις εφαρμογές. DAB radio φυσικά και δεν υποστηρίζεται καν στη χώρα και το άλλο είναι πρόγραμμα της Deutsche telekom για voicemail!:wacko:

τιποτα κανεις??

Στο navifirm έχεις βρει ποια έκδοση πρέπει να κατεβάσεις; Εγώ εκεί έφαγα σκάλωμα...

οχι..αν μπορει καποιος να βοηθησει

Φιλε καλησπέρα,

πήγαινε στην πρώτη σελίδα του θέματος και δες ποιο Product code θες να κατεβάσεις. εγώ έχω βάλει το 059F053 που είναι του ελληνικού ασημί. ΄(είχα το cosmote branded) ανοιξε το navifirm και ψάξε αυτον τον κωδικό και κατέβασε το μετα με το phoenix θα το περάσεις. το άλλο πο ρώτησες για τα αγγλικά μάλλον ενοείς το ουγγρικό firmware πρέπει. πήγαινε μενού-->ρυθμίσεις-->τηλέφωνο και γλώσσα θα δεις ένα παγκοσμιο χαρτη εκεί για εικονίδιο(τριρη επιλογή μετά η πρώτη επιλογη είναι η γλώσσα τηλ. εκεί πρεπει να ειναι αυτόματη βάλε english

Symbian dead and i like it!!!

Φιλε καλησπέρα,

πήγαινε στην πρώτη σελίδα του θέματος και δες ποιο Product code θες να κατεβάσεις. εγώ έχω βάλει το 059F053 που είναι του ελληνικού ασημί. ΄(είχα το cosmote branded) ανοιξε το navifirm και ψάξε αυτον τον κωδικό και κατέβασε το μετα με το phoenix θα το περάσεις. το άλλο πο ρώτησες για τα αγγλικά μάλλον ενοείς το ουγγρικό firmware πρέπει. πήγαινε μενού-->ρυθμίσεις-->τηλέφωνο και γλώσσα θα δεις ένα παγκοσμιο χαρτη εκεί για εικονίδιο(τριρη επιλογή μετά η πρώτη επιλογη είναι η γλώσσα τηλ. εκεί πρεπει να ειναι αυτόματη βάλε english

Το μαύρο έχω που αντιστοιχεί στον κωδικό 059F047. Στο navifirm όμως δεν τον βρίσκω αυτόν τον κωδικό. Αν θες ρίξε μια ματιά στο screenshot που έκανα

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=18657&d=1297944516

Το μαύρο έχω που αντιστοιχεί στον κωδικό 059F047. Στο navifirm όμως δεν τον βρίσκω αυτόν τον κωδικό. Αν θες ρίξε μια ματιά στο screenshot που έκανα

cv greece dark grey μηπως υπαρχει ετσι?

δεν μου το βγαζει. τι product code εχεις?

059F053 Ελληνικό ασημή τις βγάζει

:)

αυτό που έχεις κλικάρει είναι το πράσινο balkans ψάξε ποιο κάτω να βρεις το 059F047 που θες

Edited by antheod
http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

cv greece dark grey μηπως υπαρχει ετσι?

Σωστός ο Πάνος!! Το βρήκα το ελληνικό!

Να ρωτήσω τώρα κάτι μην κάνω καμιά πατάτα.

Κατεβάζω το ελληνικό firmware με το navifirm και το περνάω απευθείας με το phoenix; Δεν χρειάζεται φορμάτ πρώτα ή κάτι τέτοιο;

Δείτε αυτό τον οδηγό εμένα με βοήθησε πολύ έχει και λινκ για Navi θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το navifirm 1.1 plus

http://i8910tuning.com/how-to-flash-n8-uda

οχι..αν μπορει καποιος να βοηθησει

Στο navifirm ψάξε και κατέβασε την έκδοση Country Variant Greece GR Silver White V1 που αντιστοιχεί στο δικό σου τηλέφωνο.

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δίνουν στην Ελλάδα αυτές τις εφαρμογές. DAB radio φυσικά και δεν υποστηρίζεται καν στη χώρα και το άλλο είναι πρόγραμμα της Deutsche telekom για voicemail!:wacko:

Μήπως είναι κάτι άλλο το mobilboxpro?

Οτι και να λετε,εβαλα χτες κι επαιξα το PES 2011 κι επαθα την πλακα μου.

Και γω κολλησα!:p

Οντως οτι να ναι, τι εβγαλα παλι.

Δοκίμασε κι αυτό που είχα δημοσιεύσει παλαιότερα:

ενώ χτες χρησιμοποιήσα την τσαχπινιά σου και όλα δούλεψαν ρολόι, σήμερα μου άρχισε τα ίδια πάλι το wlan ! !

Mιλάμε πρέπει να είναι το πιο μισητό bug που έχω συναντησει ποτέ σε τηλ :mad::mad:, πρέπει να λυθεί το συντομότερο, είναι εντελώς απαράδεκτο !

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αφού λοιπόν πρόκειται γαι προπαγάνδα, βρες μου σε παρακαλώ στο OVI ή εκτός OVI εφαρμογή για Dropbox, Evernote, Kindle, Rss reader (της προκοπής, όχι την πατάτα της Nokia) , AthensBook, Instapaper, ReadItLater, Zinio, Flight status, Athens airport κλπ, κλπ. Για να σε διευκολύνω, σου λέω ότι απλά δε θα βρεις τίποτα. Το 80-90% των developers γράφουν εφαρμογές για όλα τα λειτουργικά πλην Symbian. Κι αυτό πριν καν ανακοινωθεί το τέλος του. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ... εγώ παραμένω ευτυχής χρήστης του Ν8.:)

φιλε γιαννη έχεις δίκιο για το ovi δεν είναι ευχρηστο ισως και για τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν ιντερνετ αν και για εμενα δεν είναι συμαντικό. Πέρα απο αυτά θα παραθέσω μερικά πράγματα που με βόλεψαν σε αυτό το κινητό (τα οποία δεν ειναι Hardware που είναι τα μόνα που διαφημήζονται) και θα προσπαθησω να μην βγω offtopic αν και πιστύω θα βοηθήσει φίλους υποψηφιους που παρακολουθούν το θέμα...

Smartphone είναι λίγο υποκημενικό, για εμένα σημαίνει ευκολία χρήσης και εξηγούμαι:

Συνδεσημότητα Α)Να συνδέεις το τηλέφωνο σε οποιοδήποτε Η/Υ και να γίνει εγκατάσταση μόνο του χωρίς download της σουητας η απλα σαν αποθηκευτικός χώρος βάζοντας mp3 και ταινία χωρίς να συνδεθώ με σουίτα αναγκαστηκά.

Β)Aποστολή και λήψη μέσω κινητών χωρίς την χρηση υπολογιστών... με bluetooth ή συνδέοντας την συσκευή με USB OTG είτε stick είτε την ίδια την συσκευή και καρτα μνημης.

Γ)Τορεντ από το κινητό(symtorrent) και απευθείας προβολή με hdmi και bluetooth ποντικι(Big screen)

Δ)x-plore file manager για να τακτοποιείς την μνήμη (με ταινίες υπότιτλους, εφαρμογές .sis του κινητού και freesigner για να την πιστοποιήσεις χωρίς pc.

Ε)Wifi hotspot (joikuspot)

Τελος συμαντικό είναι το one touch update μεσω OTA. Οπως και το backup σε msdhc. Αυτα για συνδεσιμότητα(κατι θα ξεχασα σίγουρα....:lol:)

και κάπιοες εφαρμογές παιχνίδια που μου άρεσαν πολύ:

panorama, soundhound,skype, spiderman, asphalt5,raging thunder, avatar assasins, angry birds,uno και αλλα μην σας κουράσω άλλο.

θα κλεισω λέγοντας οτι με όλα αυτά δεν υπάρχει κάτι άλλο που να χρειάζομαι καταλαβαίνω οτι δεν υπάρχει τέλειο αλλα πρέπει να δια λέξεις appstore ή όλα τα παραπάνω! Να σημειώσω οτι δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλω κανέναν απλα παραθέτω την εμπειρια μου!

Φιλικά!!!:)

Edited by john_15
λαθος

Παιδια έκανα λάθος προφανώς κατά τη διαδικασία με το phoenix και το τηλέφωνο ΠΕΘΑΝΕ!!!

HELP!!! τι κάνω τώρα;;; δεν ανοίγει!!

Παιδια έκανα λάθος προφανώς κατά τη διαδικασία με το phoenix και το τηλέφωνο ΠΕΘΑΝΕ!!!

Δοκίμασε την παρακάτω διαδικασία To κινητό μου έσβησε και δεν ανοίγει, τι κάνω; (Flashing dead device). Αν δεν τα καταφέρεις τότε πήγαινε σε κάποιο Nokia Care να στο επαναφέρουν. Μην πεις όμως ότι εσύ το κόλλησες με το Phoenix, πες απλά ότι κόλλλησε και δεν ανάβει.

Υ.Γ. Πριν προχωρήσετε σε τέτοιες διαδικασίες καλό είναι να βλέπετε πρώτα τα βήματα σε κάποιο βίντεο και μετά να προχωράτε. Αν δεν είστε σίγουροι ή δεν γνωρίζετε τότε το αφήνετε έτσι ώστε να αποφεύγετε τέτοιες καταστάσεις.

Edited by stendor

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δοκίμασε την παρακάτω διαδικασία To κινητό μου έσβησε και δεν ανοίγει, τι κάνω; (Flashing dead device). Αν δεν τα καταφέρεις τότε πήγαινε σε κάποιο Nokia Care να στο επαναφέρουν. Μην πεις όμως ότι εσύ το κόλλησες με το Phoenix, πες απλά ότι κόλλλησε και δεν ανάβει.

Υ.Γ. Πριν προχωρήσετε σε τέτοιες διαδικασίες καλό είναι να βλέπετε πρώτα τα βήματα σε κάποιο βίντεο και μετά να προχωράτε. Αν δεν είστε σίγουροι ή δεν γνωρίζετε τότε το αφήνετε έτσι ώστε να αποφεύγετε τέτοιες καταστάσεις.

το κινητο δεν παθαινει τπτ.. ουτε χρειαζεται να το πασ σε Nokia Care και βλακειεσ.. το επαθα 3 φορεσ και το ξαναεπανεφερα αλλεσ τοσες ειναι γελοιο πλεον....

μην αγχωνεσαι τπτ δεν παθαινει το κινητο ....ετσι εκανα κ γω στην αρχη με το ν8 αλλα πλεον τωρα καταλαβα οτι δεν παθαινει απολυτωσ τπτ..επαναφερεται για πλακα.. με το phoenix πατασ no connection και μετα πανω αριστερα στο file scan product,. σου βγαζει το rm του κινητου μοντελου που εχεισ και πατασ...refurbish και επαναφερεται...

τι ξεπουλάει? Με χρέωση είναι 3,62

και περιμενετε να τα βαλει το ovi store Η to ovi suite για να τα κατεβασετε??? ενω υπαρχουν ποσα site που τα καταβαζεισ σπασμενα δωρεαν...

Για χιλιοστή φορά

Χρησιμοποίησε την "ΤΡΟΠΟΠΟΊΗΣΗ" όταν θες να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι στο μήνυμα σου και την πολλαπλή παράθεση (http://images.myphone.gr/buttons3/multiquote_off.gif) όταν θες να απαντήσεις σε πολλά μηνύματα.

Edited by stendor

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...