Conception Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Γιατι ειναι υποπτη φιλε; Ο τυπος κερδισε το HD2 και προφανως δεν τον ενδιαφερει να βγαλει λεφτα απο το Nokia, θελει απλα να το πουλησει για να φευγει! Ομως ο φιλος που ενδιαφερεται, μπορει να το δοκιμασει πριν το παρει. Εγω αυτο θα εκανα και αν ηταν ok το τηλεφωνακι, θα το επαιρνα χωρις δισταγμο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 ρε παιδιά διαβάστε καλά και σωστά τι γράφει ο άνθρωπος, 250 € του το δίνει επειδή έχει τηλ, ως ιδιώτης το πουλάει, όχι ως έμπορος ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Γιατι ειναι υποπτη φιλε; Ο τυπος κερδισε το HD2 και προφανως δεν τον ενδιαφερει να βγαλει λεφτα απο το Nokia, θελει απλα να το πουλησει για να φευγει! Ομως ο φιλος που ενδιαφερεται, μπορει να το δοκιμασει πριν το παρει. Εγω αυτο θα εκανα και αν ηταν ok το τηλεφωνακι, θα το επαιρνα χωρις δισταγμο! δηλαδη θα εδινες τηλ. των 460 ευρω 250? δεν ξερω αλλα μας τα λεει περιεργα ο φιλος για πορτοκαλι ελληνικο και εγγραφη στη νοκια για εγγηυση. δεν ξερω. δεν με ενδιαφερει να το αγορασω οποτε οποιος θελει ας το δει. απλα ειπα την αποψη μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Εφοσον αυτον ενδιαφερει, εμας δεν μας αφορα. Απλως ζητησε τη γνωμη μας για το αν αξιζει να το παρει και ποσο θα τον καλυψει στο θεμα του ιντερνετ. Και εμενα η γνωμη μου ειναι να το παρει, αφου πρωτα το δοκιμασει για να δει 1ον οτι ολα δουλευουν σωστα και 2ον οτι ανταποκρινεται στις προσδοκιες του για το ιντερνετ. Εγω αυτο θα εκανα. Απο κει και περα ας πραξει οπως θελει ο φιλος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Τα 250ε δεν είναι πολλα για εμένα βρε παιδιά,,απλά ρωτο όσους το έχουν αν θα αντέχε με χαμηλό φωτισμό και με όπερα μίνι ένα 8ωρο.δεν με ενδιαφέρει ούτε μρ3. Ραδιόφωνο.κάμερα,βίντε και τέτοια.μόνο το ιντερνετ με ενδιαφέρει.και δεν ενδιαφέρο για κάποιο ταμπλετ πι σι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Τα 250ε δεν είναι πολλα για εμένα βρε παιδιά,,απλά ρωτο όσους το έχουν αν θα αντέχε με χαμηλό φωτισμό και με όπερα μίνι ένα 8ωρο.δεν με ενδιαφέρει ούτε μρ3. Ραδιόφωνο.κάμερα,βίντε και τέτοια.μόνο το ιντερνετ με ενδιαφέρει.και δεν ενδιαφέρο για κάποιο ταμπλετ πι σι. το πηρα το μυνημα και περιμενω απαντηση:happy: android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Ερώτηση , όποτε συνδέετε/αποσυνδέετε το κινητό στο pc τα ψιλοπαίζει η micro sd? μου εξαφανισε πχ τώρα τα μισά mp3 και χτές τα εικονίδια απο κάποιες εφαρμογές. Την βγάζω/βάζω και όλα οκ μετά Nαι μου το χει κανει και μενα,και εχανα το xplore που ειχα βαλει στην καρτα,το ξαναπερασα και παλυ το χασε:lol: τελικα το εβαλα στη fix του τηλεφωνου,mp3 να σου πω δεν προσεξα... Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 την εγγραφή στην νόκια την κάνεις για εγγύηση από κλοπή,,τι δεν το ξέρετε?αν στο κλέψει κανένας πως θα το βρεις?ενώ αν κάνει αναβάθμιση η το στείλει για service τον ποιανουν.όσο για της απορίες αν είναι ελληνικό.2710233936 το τηλ της βονταφον στην τρίπολη.από αυτούς πήρα και το σατιο.σε χρώμα μπορντο.που άλλου το έφεραν το φλεβάρη..ενώ εκεί το είχαν από 2δεκεμβρίου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Τι συζητάμε τώρα φυσικά και δεν αντέχει.....Δεν υπάρχει συσκευή με μπαταρία, που να αντέχει 8 ώρες αναμμένη και συνδεδεμένη στο ίντερνετ. Μπορεί μα βρείς κάποιο net book που να αντέχει 6 ώρες, το Σατιο σου αντέχει κάνα δύο ώρες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 την εγγραφή στην νόκια την κάνεις για εγγύηση από κλοπή,,τι δεν το ξέρετε?αν στο κλέψει κανένας πως θα το βρεις?ενώ αν κάνει αναβάθμιση η το στείλει για service τον ποιανουν.όσο για της απορίες αν είναι ελληνικό.2710233936 το τηλ της βονταφον στην τρίπολη.από αυτούς πήρα και το σατιο.σε χρώμα μπορντο.που άλλου το έφεραν το φλεβάρη..ενώ εκεί το είχαν από 2δεκεμβρίου. εγω δεν διαφωνω αλλα νομιζω οτι ελληνικο δεν υπαρχει σε πορτοκαλι γιατι δεν υπαρχει ακομα product code. ασ μας βοηθησει καποιο παιδια απο την Ο.Δ. μηπως ξερει κατι για ελληνικα ποτροκαλι. παντως η νοκια λεει οτι δεν εχουν ερθεο ελληνικα πορτοκαλι ακομα. τωρα το τι κανει η βονταφον τριπολης δεν ξερω. παντως ειναι καλη περιπτωση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tito7gr Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Παιδιά γεια χαρά. Σε 2 θέματα θα ήθελα, τη βοήθειά σας. Πως μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματά από το τηλέφωνο N8 στον υπολογιστή, όπως με το pc suite. Το Οvi suite, σου δίνει αυτή τη δυνατότητα, αλλά για όλα μαζί και τα βγάζει σε ένα αρχείο csv, όπου όταν το ανοίγω τα μισά είναι αλαμπουρνέζικα, δεν αναγνωρίζονται κάποιο χαρακτήρες γραμμάτων. Και το άλλο, όταν μεταφέρω από το pc αρχεία βίντεο στον αντίστοιχο φάκελο, είτε της μνήμης του τηλεφώνου, είτε στη "μαζική μνήμη", δε μπορώ να τα δω όταν ανοίγω το εικονίδιο: βίντεο στο τηλέφωνο. Μου δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα βίντεο. Μόνο αν τα βάλω στο φάκελο attacments, είτε στη μία μνήμη είτε στην άλλη,τότε τα δείχνει αλλά μόνο όταν ανοίγω το εικονίδιο με τις φωτό. Και τα βλέπω όλα μαζί και τις φωτό. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να είναι ξεχωριστά από τις φωτό και να τα βλέπω κανονικά από το φάκελο βίντεο; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Μόλις παρέλαβα απο Πλαίσιο ελληνικότατο silver white. Όλα τα λεφτά λέμε το εργαλείο!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 4-5 ώρες.αλλά με μπαταρία ενός ετούς.γιαυτο έχω και δεύτερη μπαταρία.βέβαια μιλάμε με την φωτεινότητα στο 0 χωρίς καθόλου κλήσεις,ούτε μηνύματα.το θέμα είναι ότι το ν8 θέλει διαδικασία για να βγάλεις μπαταρία...και εδώ θέλω να χάσω εγγύηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Παντως η μπαταρια του N8 ειναι παρα πολυ καλη για τετοιου ειδους κινητο! Σε αυτο βεβαια οφειλεται κατα ενα μεγαλο μερος και η αυτοματη ρυθμιση της φωτεινοτητας που προσωπικα την εχω συνηθισει και δεν με χαλαει καθολου πλεον...καλυτερα ετσι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SelectivePants Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Ρε παιδια, αυτο το γ***update ποτε θα ερθει?:p Καθε μερα ψαχνω στο κινητο και δεν μου βγαζει τιποτα. Μονο σημερα μου εβγαλε μια ενημερωση για Βιντεο ..:confused: Sent from my iPhone 4S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 παιδια εγω εχω βρει την υγεια μου! Περα απο προβληματα με το Opera και το social networks widget το κινητο πεταει, και περιμενω το Pr1.1 για να του κανω hard reset να στρωσει και σε αυτα. Οσον αφορα την μπαταρια που ρωτησε ο φιλος η λυση ειναι απλη στο Ν8. Εγω το χω σχεδον ολη μερα στην επιλογη Εξοικονόμηση ενέργειας που το κανω enable και disable πολυ ευκολα απο το εικονιδιο τησ μπαταριας στην αρχικη οθονη. Οταν βγαινω απο το σπιτι και το χρησιμοποιω το ενεργοποιω σε full ενεργεια και ετσι μου κραταει απο 3.5 μερες και πανω ανετα χωρις να το κλεινω οταν κοιμαμαι! Οσον αφορα τις 8 ωρες, αγορασε ρε φιλε εναν φορτιστη αυτοκινητου για σιγουρια (αφου υποθετω θα σαι εξω συνεχεια) αλλιως η πιο λογικη λυση ειναι το tablet. Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 οντως παιδια κι εγω εκανα τωρα την ενημερωση με τιτλο βιντεο. τι να ειναι αραγε αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 οντως παιδια κι εγω εκανα τωρα την ενημερωση με τιτλο βιντεο. τι να ειναι αραγε αυτο? στη διαχειριση εφαρμογων παντως που το κοιταξα(μητρωο) η πληρη ονομασια της εφαρμογης ειναι video player (9.22(52)) λογικα πρεπει να ειναι νεοτερη βερσιον του player της συσκευης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Και σε εμένα παρόλο που φοράω την PR1.1 μου έβγαλε μία αναβάθμιση για το video μεγέθους 1 MB. Μάλλον είναι νέος Video Player. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Και σε εμένα παρόλο που φοράω την PR1.1 μου έβγαλε μία αναβάθμιση για το video μεγέθους 1 MB. Μάλλον είναι νέος Video Player. αφου φορας την 1.1 μηπως εχειις δοκιμασει hard reset? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 λοιπόν παιδιά αυτή η αναβάθμιση είναι για να υποστηρίζει υπότιτλους στα video μόλις πέρασα video με ξεχωριστούς υπότιτλους τους δείχνει αλλα τους δείχνει χαλια δεν διαβάζονται βγάζει περίεργα γράμματα για δοκιμάστε και εσείς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 αφου φορας την 1.1 μηπως εχειις δοκιμασει hard reset? Ποιος ο λόγος να κάνω hard reset ? Εδώ πέρασα την 1.1 με update και δεν χρειάστηκε να ξαναστήσω το κινητό. Αντί hard reset κανε refurbish με το phoenix. Κοινώς πέρνα το λογισμικό ξανά (χάνεις τα πάντα όμως), εννοείται ότι θα κατεβάσεις και το αρχείο RM596_029_000_M008_16G.fpsx που είναι όλος ο σκληρός δίσκος του κινητού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Ποιος ο λόγος να κάνω hard reset ? Εδώ πέρασα την 1.1 με update και δεν χρειάστηκε να ξαναστήσω το κινητό. Αντί hard reset κανε refurbish με το phoenix. Κοινώς πέρνα το λογισμικό ξανά (χάνεις τα πάντα όμως), εννοείται ότι θα κατεβάσεις και το αρχείο RM596_029_000_M008_16G.fpsx που είναι όλος ο σκληρός δίσκος του κινητού. οχι δεν θελω να κανω κατι εγω. ρωταω μηπως ειχες κανεις για να μας πεις αν σβηνονται τα qt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Έλεος δεν υποστηρίζει ελληνική κωδικοποίηση πάνε να κάνουν ένα καλο και το κάνουν μισό έλεος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Έλεος δεν υποστηρίζει ελληνική κωδικοποίηση πάνε να κάνουν ένα καλο και το κάνουν μισό έλεος Αν σώσεις τον υπότιτλο σε μορφή unicode, δε φαίνεται; :what: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts