Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι ρε φιλε δεν το βγαζει στη λιστα να το επιλεξω και ειναι widget γιατι εγκατεστησα wgz αρχειο. τι προτεινεις?

Κάνε μια επανεκκίνηση μήπως και εμφανιστεί. Στην διαχείριση αρχείων το βλέπεις εγκατεστημένο; Ίσως χρειαστεί να το ξανατρέξεις ώστε να κάνει εγκατάσταση πάλι μήπως και την πρώτη φορά δεν είχε ολοκληρωθεί σωστά.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με το ζόρι μισή μέρα;! Αυτό δεν ήταν κινητό αλλά ηλεκτρική κουζίνα...

Αυτή τη μια βδομάδα που τοχες παρατήρησες τίποτα φαινόμενα υπερθέρμανσης ή κάποιου είδους ασταθούς λειτουργίας (κολλήματα - reboots) στην παλιά σου συσκευή, σε σύγκριση με την καινούρια που έχεις τώρα;

καμια απολυτως παρενεργεια . ουτε υπερθερμανση , ουτε reboot ουτε μισο κολλημα . το τηλεφωνο πηγαινε σφιρα αλλα η μπαταρια τελειωνε για πλακα .

και το καινουργιο που πηρα χθεσ δεν βλεπω να εχει πολυ μεγαλυτερη αυτονομια ,απλα λιγο καλυτερη . δεν πιστευω να εχω κανει 2 στα 2 ελλατωματικα .

καμια απολυτως παρενεργεια . ουτε υπερθερμανση , ουτε reboot ουτε μισο κολλημα . το τηλεφωνο πηγαινε σφιρα αλλα η μπαταρια τελειωνε για πλακα .

και το καινουργιο που πηρα χθεσ δεν βλεπω να εχει πολυ μεγαλυτερη αυτονομια ,απλα λιγο καλυτερη . δεν πιστευω να εχω κανει 2 στα 2 ελλατωματικα .

όταν έγραψες στο προηγούμενο ποστ "μισή μέρα με το ζόρι", πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Αλλά αυτό που αντιλήφθηκα εγώ με την παραπάνω έκφραση, ήταν ότι σχεδόν δεν έκανες τίποτα με το κινητό και αυτό κρατούσε μισή μέρα...

Το παραπάνω, με αυτό που περιέγραψες ότι κάνεις τώρα με το καινούριο κινητό σου, δεν έχουν καμία σχέση...

όταν έγραψες στο προηγούμενο ποστ "μισή μέρα με το ζόρι", πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Αλλά αυτό που αντιλήφθηκα εγώ με την παραπάνω έκφραση, ήταν ότι σχεδόν δεν έκανες τίποτα με το κινητό και αυτό κρατούσε μισή μέρα...

Το παραπάνω, με αυτό που περιέγραψες ότι κάνεις τώρα με το καινούριο κινητό σου, δεν έχουν καμία σχέση...

ακριβως φιλε μου . πριν δεν εκανα ουτε τα μισα απο οτι εκανα σημερα και τελειωνε σε μιση μερα ( 12 ωρες ) η μπαταρια . πιστευω οτι αν αυτα που εκανα στο καινουργιο σημερα το εκανα στο προηγουμενο τοτε στο 6 ωρο θα τελειωνε η μπαταρια .

Παιδιά μια μικρή βοήθεια σε κάποια πράγματα που θέλω να μάθω,μην κάτσω και διαβάζω 85 σελίδες... :P

Έχει βγεί νέο firmware?Η συσκευή που έχω έχει πάνω ΈΚΔΟΣΗ PR10 και ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ 011.012...

Παρουσιάζει προβλήματα επανεκίννησης και κολλημάτων...Τι μπορεί να φταίει???

Στο πρώτο ποστ του θέματος, αναγράφεται και μένει ενημερωμένο το τελευταίο firnware της συσκευής. Οπότε μια ματιά εκεί αρκεί για να δεις αν έχεις το τελευταίο firmware ή όχι.

Πότε σου κάνει επανεκκίνηση; Μπορείς να αναπαράγεις το πρόβλημα ή είναι εντελώς τυχαίο; Αν ισχύει το δεύτερο, να ανησυχείς.

ολα αυτα μετα απο την πρωτη φορτιση . 15 ωρες ακριβως καιεχει ακομα 20% . ελπιζω μεσα στις επομενες μερες να αυξηθει η αυτονομια . 2 η 3 μερες δεν βλεπω να βγαζει οπως λενε αρκετοι φιλοι αλλα 1,5 μερες πιστευω πως ναι .

Έτσι όπως το περιγράφεις, η αυτονομία σου ακόμα και τώρα είναι καλή και άνετα μπορεί να φτάσει τις 3+ μέρες αν στρωθεί και της κάνεις χαλαρή χρήση.

Πότε σου κάνει επανεκκίνηση; Μπορείς να αναπαράγεις το πρόβλημα ή είναι εντελώς τυχαίο; Αν ισχύει το δεύτερο, να ανησυχείς.

Στα καλά καθούμενα κάνει επανεκκίνηση...Το έχω 2 βδομάδες το τηλ. και το έχω προσέξει να γίνεται αυτό 2 φορές...

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Το να σου έχει κάνει 2 φορές στις 2 βδομάδες δεν είναι πολύ (αυτοί που είχαν σοβαρό πρόβλημα μιλούσαν για 5-10 τουλάχιστον την ημέρα). Τώρα που έχει περάσει η περίοδος DOA να εύχεσαι μην επιδεινωθεί και στο κάνει συνέχεια. Προς το παρόν, σύμφωνα με όσα μας λες, δεν έχεις κάποιο πρόβλημα.

Χωρις να είμαι ειδικος, εχω την εντυπωση οτι οι επανεκκινησεις εχουν να κανουν με τη μπαταρια και το ... στρωσιμο της.

Οι επανεκκινησεις που συνεβαιναν στο δικο μου εχουν σταματησει για την ωρα..

Καλησπερα ,

το εχω εδω και 10 μερες , και ειμαι πολυ ευχαριστημενος .

Κανει τα παντα καλα .

Μου εχει φαει 2 φορες κολημα (και τις 2 φορες το ξεκλειδωσα και μπετωσε) αλλα ολα επανηλθαν με ενα restart .

Η μπαταρια μου κραταει 2,5 μερες με λιγη χρηση , και 1,5 μερα με πολυ χρηση .

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει η θα υπαρξει msn client ?

Στα καλά καθούμενα κάνει επανεκκίνηση...Το έχω 2 βδομάδες το τηλ. και το έχω προσέξει να γίνεται αυτό 2 φορές...

50 κινητα που ειχα εως τωρα, το κανανε ολα. και το ν8 και το c7. 1 φορα την βδομαδα δεν χρειαζεται να σε ανησυχει καθολου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση σχετικά με το N8. Αυτά που πωλούνται στην Αγγλία έχουν / μπορούν να πάρουν ελληνικά (με αλλαγή product key αν γίνεται ) ή έχουν 4-5 γλώσσες και τέλος; Ρωτάω γιατί πρόκειται να μου φέρουν ένα Ν8 από Αγγλία και θέλω να ξέρω αν δέχεται ελληνικά διαφορετικά να μην το πάρω.

Ευχαριστώ!!

Δημήτρης

Το'χω από 9 Νοεμβρίου κ χθές έφαγε το 1ο κόλλημα. Δεν έχει πάθει ποτέ (πριν) τίποτα. Ούτε το τηλ. έχει κολλήσει, ούτε εφαρμογή. Χθές όμως, κόλλησε μετά από 20 λεπτά Real Golf. Κράτησα πατημένο το power κ μετα από 8-10 sec έσβησε. Μετά δεν άνοιγε αμέσως. Ανοιξε μετά από 1 λεπτό περίπου.

καλημερα, παιδια...επειδη εχω μπερδευτει με τοσα που εχω διαβασει, μπορει καποιος να μου πει, εγω που θελω να αγορασω το τηλεφωνο, απο που θα πρεπει να το κανω, ωστε να ειναι γνησιο και οχι παραεισαγωγης και τι θα πρεπει να προσεξω?? ευχαριστω πολυ..

καλημερα, παιδια...επειδη εχω μπερδευτει με τοσα που εχω διαβασει, μπορει καποιος να μου πει, εγω που θελω να αγορασω το τηλεφωνο, απο που θα πρεπει να το κανω, ωστε να ειναι γνησιο και οχι παραεισαγωγης και τι θα πρεπει να προσεξω?? ευχαριστω πολυ..

Και τα παραεισαγωγης γνησια ειναι, απλα δεν ειναι ελληνικα.

Για να εισαι σιγουρος πως ειναι ελληνικα, κοιτα πανω στη συσκευασια για το Ελληνικό Product Code:

059F047 (Dark Grey) / 059F053 (Silver White) / 059F061 (Green)

Οπως βλεπεις , αναλογα με το χρωμα , ο κωδικος διαφερει.

Ολες οι πληροφοριες ειναι στο πρωτο post, στην πρωτη σελιδα αυτου του thread.

Tσεκαρε τες.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Τα ελληνικής εισαγωγής τηλέφωνα έχουν αυτό το αυτοκόλλητο πάνω στην συσκευασία. Το κοιτάς πριν το πληρώσεις και αν το έχει είσαι εντάξει.

ευχαριστω πολυ φιλαρακι!! πιστευεις οτι στο πλαισιο θα βρω ελληνικο?? πανω στο κουτι λοιπον να δω αν εχει τα νουμερα που γραφεις ετσι??

αα!! και μια τελευταια ερωτηση..το τηλεφωνο εχει δυνατοτητα pdf αρχειων??

Edited by pathos

ευχαριστω πολυ φιλαρακι!! πιστευεις οτι στο πλαισιο θα βρω ελληνικο?? πανω στο κουτι λοιπον να δω αν εχει τα νουμερα που γραφεις ετσι??

Nαι, λογικα πλεον ολα τα "γνωστα" καταστηματα θα εχουν ελληνικα Ν8.

θα πας απο εκει, θα δεις το χρωμα του κινητου (το γραφει και αυτο στο λευκο αυτοκολλητο πανω στο κουτι) και αναλογα το χρωμα θα ψαξεις για το αντιστοιχο ελληνικο p. code.

Γραφει , μοντελο, χρωμα, product code, IMEI... ειναι ολες οι πληροφοριες εκει πανω.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παιδιά όσοι έχετε το Ν8 στα χέρια σας πείτε μου αν το κάνει και σε σας αυτό.

Στα μηνύματα όταν πας στις αναφορές παράδοσης και ρολάρεις προς τα κάτω σε πάει από μόνο του πάλι πάνω στην αρχή.Τουλάχιστον σε μένα αυτό κάνει....σε σας?

Όχι, το είχα ελέγξει και την προηγούμενη φορά που ρώτησες και τώρα. Πηγαίνει κανονικά κάτω, δεν κολλάει ούτε επανέρχεται μόνο του πάνω. Μήπως όταν πας να κατέβεις δέχεσαι νέα αναφορά παράδοσης και σε πηγαίνει σε αυτήν (πράγμα λογικό) ή στο κάνει πάντα;

Όχι, το είχα ελέγξει και την προηγούμενη φορά που ρώτησες και τώρα. Πηγαίνει κανονικά κάτω, δεν κολλάει ούτε επανέρχεται μόνο του πάνω. Μήπως όταν πας να κατέβεις δέχεσαι νέα αναφορά παράδοσης και σε πηγαίνει σε αυτήν (πράγμα λογικό) ή στο κάνει πάντα;

Μου το έκανε πάντα,δοκίμασα ξάνα τώρα που το έκανα restart και δεν το κάνει πια.

Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα?Εδώ και 2 εβδομάδες μετά και την τελευταία πλήρη φόρτιση/αποφόρτιση ήταν η πρώτη φορά που το έκανα επανακίνιση και είχα εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές.Ανάμεσα σε αυτές το JoikuSpot που μου ζητούσε να κάνω restart για να δουλέψει η εφαρμογή εδώ και 10 μέρες.Υπάρχει περίπτωση να έφταιγε κάτι τέτοιο?δηλαδή που δεν το έχω κλείσει καθόλου εδώ και 10 μέρες?

Το καλό είναι ότι restart από μόνο του δεν μου έχει κάνει ποτέ.

Τέτοια μικροκοληματάκια είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν. Σε προηγούμενες συσκευές symbian, έπρεπε πολύ συχνά να κάνεις επανεκκίνηση γιατί είτε μέναν από ram είτε κολλούσαν έντονα. Με το Ν8 έχω ξεχάσει τι σημαίνει επανεκκίνηση και στον 1,5 μήνα που το έχω, το έχω κλείσει ελάχιστες φορές με μόνο μία από αυτές να είναι υποχρεωτική.

30 σελιδες τωρα βλεπω να γινονται ενα σωρο παραπονα για αυτονομια για ρεσταρτ και για bugs!!!

ελεος μονο 2 περιπτωσεις απο τους εκατονταδες που το αγορασαν εδω μεσα ειχαν αντικειμενικα προβλημα και αυτο το προβλημα δεν γνωριζουμε αν ηταν πραγματι το sudden death η κατι αλλο

οι αλλοι που ρωτατε για doa και τρεχετε και τα πρηζετε στους υπαλληλους των καταστηματων πωλησης εχετε ακουσει καταρες !!!

οπως εχει πει και ενας john doe to 99% των προβληματων ενος υπολογιστικου συστηματος βρισκετε αναμεσα στο πληκτρολογιο και την καρεκλα

σταματειστε να βλεπετε φαντασματα οι συσκευες σας ειναι μια χαρα απλα ποτε δεν εχετε δουλεψει με symbian οι περισσοτεροι απο εσας οποτε δεν ξερετε ακομα τις παραξενιες του

καντε αναζητηση υπαρχουν ολες οι απαντησεις μεσα στο φορουμ

Θα συμφωνήσω εν πολλοίς μαζί σου. Πολλές φορές γίνεται πολύ κακό για το τίποτα. Βεβαίως, δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να υπάρχουν και προβληματικές συσκευές, αλλά στην καλή λειτουργία και την αυτονομία του τηλεφώνου, παίζουν ρόλο πολλές παράμετροι.

Θα εστιάσω αρχικά στην αυτονομία της μπαταρίας. Πιστεύω ότι έχουν γραφτεί αρκετές υπερβολές εδώ μέσα όσον αφορά αυτό το θέμα, ή γράφονται πράγματα με ελλειπείς πληροφορίες ή κάποιες φορές ίσως, διογκωμένα.

Γράφει κάποιος φίλος πιο πίσω π.χ. ότι το κινητό του κρατάει 5 μέρες, χωρίς να διευκρινίζει όμως ότι τις νύχτες το απενεργοποιεί. Το διαβάζει ο άλλος που του κρατάει 1-2 μέρες με εύλογη χρήση και συνεχή λειτουργία και τρελαίνεται. Σου λέει, δεν μπορεί, κάποιο πρόβλημα θα έχει το ρημάδι μου. Πάω να το αλλάξω.

Ας έχουμε υπόψιν, πως δεν τρέχουμε όλοι τις ίδιες εφαρμογές (πολλές από τις οποίες τρέχουν στο παρασκήνιο, καταναλώνοντας πόρους). Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ρυθμίσεις. Κάποιες μάλιστα από τις ρυθμίσεις που είναι ενεργοβόρες, πολλοί τις αγνοούν.

Προσωπικά, όταν αγόρασα το Ν8, στο θέμα αυτονομία, η βασική προσδοκία μου, ήταν να μου κρατά τουλάχιστον 1 ημέρα με χρήση λίγο απ' όλα (ίντερνετ, μουσική, βίντεο, κλήσεις, μηνύματα κ.λπ.) και να μην με αφήνει στα κρύα του λουτρού, σε χώρο που δεν μπορούσα να το φορτίσω. Δεν με έχει προδώσει μέχρι τώρα.

Όσον αφορά τα κολλήματα και τις επανεκκινήσεις και σε μένα έχουν τύχει. Όχι χωρίς λόγο όμως. Η μοναδική φορά που μου κόλλησε, ήταν γιατί είχα ένα κάρο εφαρμογές ανοιχτές και άλλες τόσες σελίδες στο ίντερνετ (και με YouTube μέσα). Επανεκκίνηση μου έχει κάνει 2-3 φορές, όταν δοκίμαζα εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, έχοντας ήδη κάποιες εφαρμογές να τρέχουν.

Στην τελική, ίσως θα πρέπει να επιλέξουμε, αν θέλουμε ένα κινητό γεμάτο φρου φρου κι αρώματα με τίμημα την αυτονομία ή και την λειτουργικότητα, ή ένα λειτουργικό τηλέφωνο που να κάνει την δουλειά του, το ίδιο καλά χωρίς περιττές «πολυτέλειες», κερδίζοντας σε αυτονομία.

Προσωπικά έχω κρατήσει μόνο μια οθόνη. Έχω πετάξει όλα τα widgets που τρώνε ενέργεια στην άκρη και δουλεύω με συντομεύσεις. Έχω απενεργοποιήσει τις αυτόματες συνδέσεις και ενημερώσεις και την διπλή λειτουργία δικτύου. Εννοείται ότι ανοίγω το bluetooth, μόνο όταν το χρειάζομαι, όπως επίσης και τις όποιες εφαρμογές. Όποτε τα χρειάζομαι, κάνω 1-2 κλικ και τελειώνει η υπόθεση.

Κάνοντας τον δικό μου απολογισμό, μέχρι τώρα, το ελάχιστο που μου έχει κρατήσει η μπαταρία είναι 4 ώρες, όταν το σύνδεσα στην τηλεόραση και έπαιξε συνεχόμενα 2 ταινίες, και το μέγιστο 3 ημέρες με περιστασιακή χρήση (και συνεχή λειτουργία φυσικά).

Αυτά. :)

Μόλις το πήρα και εγώ από Πλαίσιο. Dark Grey με product code 059F047, ελληνικότατο. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, το γνώριμο symbian βελτιωμένο και ΚΥΡΙΩΣ μπορώ να έχω τις επαφές μου, τα μηνύματά μου από το προηγούμενο symbian καθώς και backup αυτών.

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Καλημέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση σχετικά με το N8. Αυτά που πωλούνται στην Αγγλία έχουν / μπορούν να πάρουν ελληνικά (με αλλαγή product key αν γίνεται ) ή έχουν 4-5 γλώσσες και τέλος; Ρωτάω γιατί πρόκειται να μου φέρουν ένα Ν8 από Αγγλία και θέλω να ξέρω αν δέχεται ελληνικά διαφορετικά να μην το πάρω.

Ευχαριστώ!!

Δεν έχει ελληνικά και προς το παρόν δεν μπορείς αν αλλάξεις το product code (δεν το υποστηρίζει η υπάρχουσα έκδοση του NSS). Μπορείς μόνο να το φλασάρεις με Phoenix, αλλά πρέπει μετά να κάνεις όλα τα update OTA, γιατί με το NSU θα σου ξαναβάλει την αγγλική έκδοση.

Μου το έκανε πάντα,δοκίμασα ξάνα τώρα που το έκανα restart και δεν το κάνει πια.

Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα?Εδώ και 2 εβδομάδες μετά και την τελευταία πλήρη φόρτιση/αποφόρτιση ήταν η πρώτη φορά που το έκανα επανακίνιση και είχα εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές.Ανάμεσα σε αυτές το JoikuSpot που μου ζητούσε να κάνω restart για να δουλέψει η εφαρμογή εδώ και 10 μέρες.Υπάρχει περίπτωση να έφταιγε κάτι τέτοιο?δηλαδή που δεν το έχω κλείσει καθόλου εδώ και 10 μέρες?

Το καλό είναι ότι restart από μόνο του δεν μου έχει κάνει ποτέ.

Κι αφού σου ζήτησε να κάνεις restart γιατί δεν έκανες και το αγνούσες επί 10 μέρες; Για να στο ζητάει, κάποιο λόγο θα είχε. Όταν σου ζητάνε τα Windows να κάνεις restart, τα αγνοείς κι αυτά;

30 σελιδες τωρα βλεπω να γινονται ενα σωρο παραπονα για αυτονομια για ρεσταρτ και για bugs!!!

ελεος μονο 2 περιπτωσεις απο τους εκατονταδες που το αγορασαν εδω μεσα ειχαν αντικειμενικα προβλημα και αυτο το προβλημα δεν γνωριζουμε αν ηταν πραγματι το sudden death η κατι αλλο

οι αλλοι που ρωτατε για doa και τρεχετε και τα πρηζετε στους υπαλληλους των καταστηματων πωλησης εχετε ακουσει καταρες !!!

οπως εχει πει και ενας john doe to 99% των προβληματων ενος υπολογιστικου συστηματος βρισκετε αναμεσα στο πληκτρολογιο και την καρεκλα

σταματειστε να βλεπετε φαντασματα οι συσκευες σας ειναι μια χαρα απλα ποτε δεν εχετε δουλεψει με symbian οι περισσοτεροι απο εσας οποτε δεν ξερετε ακομα τις παραξενιες του

καντε αναζητηση υπαρχουν ολες οι απαντησεις μεσα στο φορουμ

Καλύτερα δεν θα μπορούσες να τα πεις. Ειδικά όσον αφορά την αυτονομία, έχω διαβάσει άπειρες κοτσάνες. Άλλος έχει το email να κατεβαίνει κάθε 10', άλλος έχει online widgets στη homescreen, άλλος μιλάει 1 ώρα τη μέρα, άλλος ακούει 5 ώρες ραδιόφωνο, άλλος έχει ενεργοποιημένη την αναζήτηση WLAN, και όλοι αυτοί έχουν την απαίτηση να τους κρατάει η μπαταρία μια βδομάδα. Smartphone έχετε ρε παιδιά, και μάλιστα με τόσες ενεργοβόρες λειτουργίες, δεν έχετε το παλιό σας dumpphone που σας έβγαζε 5 μέρες. 1 μέρα αν κρατάει θα πρέπει να είστε ευχαριστημένοι. Πηγαίνετε να δείτε τι γίνεται κατά iOS και Android μεριά. Στο μέσον της μέρας ψάχνουν φορτιστή.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...