mirrorofsorrow Δημ. December 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλησπέρα στο forum. Είμαι νέο μέλος εδώ αλλά πιστεύω ότι μπορώ κι εγώ να προσφέρω με τις δικές μου γνώσεις στα τηλέφωνα nokia... Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το οποίο επισήμανα στο N8 και να μου πείτε αν και κάποιος άλλος το έχει προσέξει στο δικό του τηλέφωνο Ν8 ή αν γνωρίζει κάτι παραπάνω. Δεν μπορώ να ορίσω σαν πρώτη μνήμη τον σκληρό δίσκο ούτε την κάρτα μνήμης όπως στα μέχρι σήμερα symbian τηλέφωνα. Υποθέτω ότι δεν υποστηρίζει το τηλέφωνο αυτήν την λειτουργία τουλάχιστον αυτήν την στιγμή. Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί αυτό με κάποιο νέο λογισμικό στο μέλλον; Καλωσόρισες στην παρέα μας φίλε Γιώργο (συνονόματος). :) Επίσης, καλορίζικο το Ν8 σου. Αυτό που ρωτάς δεν το κατάλαβα. Θέλεις να ονομάσεις C την μαζική μνήμη και Ε την εσωτερική; Αν ναι, δεν γίνεται. Αν ρωτάς αν γίνεται να αποθηκεύονται όλα σου τα μηνύματα στην μαζική μνήμη, όπως σε προηγούμενα symbian, ούτε αυτό γίνεται. Το κινητό από μόνο του αποθηκεύει όλα τα αρχεία που λαμβάνεις στην μαζική μνήμη και έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να σου γεμίσει απροσδόκητα το C και να βλέπεις μηνύματα χαμηλής μνήμης. Επίσης, θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις συνέχεια το ίδιο μήνυμα. Να είσαι σίγουρος ότι από όλα τα άτομα που διαβάζουν το εκάστοτε θέμα, μόλις δουν κάποια απορία σου ή σχόλιο, και γνωρίζουν την απάντηση, θα στην δώσουν με την πρώτη ευκαιρία. Καλή συνέχεια. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosfr Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 μπορει καποιος να μου θυμισει αυτο το θέμα με την ταινία γνησιότητας στο κουτί της Νοκια και αυτο με το product code? εχουν να κανουν αυτα με κατι περι παραεισαγωγης;συγχωρειστε με αλλα ειμαι λιγο ασχετος σ αυτα κ τωρα προσπαθω να μαθω @pexth εννοεις απο εκει που λεει Επιλογες στην αρχικη οθονη να επιλεξω Θεση widget σε συνδεση;αυτη τη στιγμη ειναι σ αυτη την επιλογη Επισης,αυτο με το Ovi και το συνδεθειτε σε κοινωνικα δικτυα.Νομιζω πρεπει να μπω κ να φτιαξω εναν λογαριασμο Νοκια πρωτα,ετσί;Αυτο χρεωνεται;κ τι σημαινει;:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_nseries Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Δεν κατάλαβα ότι είχα το μήνυμα πολλές φορές και ζητάω συγγνώμη γι αυτό. Τα πάντα πάνε στην μαζική μνήμη (σκληρό δίσκο) και όχι στην μνήμη του τηλεφώνου? Επειδή δεν το διευκρινίζει από τις ρυθμίσεις και δεν υπάρχει καν η επιλογή όπως σωστά ανέφερες από τα μηνύματα--> ρυθμίσεις--> άλλο--> μνήμη σε χρήση... Καλωσόρισες στην παρέα μας φίλε Γιώργο (συνονόματος). :) Επίσης, καλορίζικο το Ν8 σου. Αυτό που ρωτάς δεν το κατάλαβα. Θέλεις να ονομάσεις C την μαζική μνήμη και Ε την εσωτερική; Αν ναι, δεν γίνεται. Αν ρωτάς αν γίνεται να αποθηκεύονται όλα σου τα μηνύματα στην μαζική μνήμη, όπως σε προηγούμενα symbian, ούτε αυτό γίνεται. Το κινητό από μόνο του αποθηκεύει όλα τα αρχεία που λαμβάνεις στην μαζική μνήμη και έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να σου γεμίσει απροσδόκητα το C και να βλέπεις μηνύματα χαμηλής μνήμης. Επίσης, θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις συνέχεια το ίδιο μήνυμα. Να είσαι σίγουρος ότι από όλα τα άτομα που διαβάζουν το εκάστοτε θέμα, μόλις δουν κάποια απορία σου ή σχόλιο, και γνωρίζουν την απάντηση, θα στην δώσουν με την πρώτη ευκαιρία. Καλή συνέχεια. ;) Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Σε μήνυμα μου αναφέρω ότι ζητώ συγγνώμη για το ότι ρώτησα αρκετές φορές το ίδιο πράγμα δεν το κατάλαβα γιατί δεν το έβλεπα και μπέρδεψα το quick reply με την απάντηση σε παράθεση. Άρα δεν τίθεται θέμα μνήμης πλήρης στο τηλέφωνο επειδή δεν υπάρχει επιλογή μνήμης από τα μηνύματα για το αν θα διαλέξω μνήμη μαζικής αποθήκευσης ή μνήμη τηλεφώνου γιατί έτσι κι αλλιώς αποθηκεύονται στην μαζική μνήμη και όχι στην μνήμη του τηλεφώνου! Με καλύψατε παιδιά γιατί αναρωτιόμουν αν θα έπρεπε συχνα να κάνω αντίγραφα ασφαλείας στο ovi suite. Edited December 7, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Tα μηνύματα αποθηκεύονται στο C. Όλα τα συνημμένα όμως πάνε κατευθείαν στην μαζική μνήμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 μπορει καποιος να μου θυμισει αυτο το θέμα με την ταινία γνησιότητας στο κουτί της Νοκια και αυτο με το product code? εχουν να κανουν αυτα με κατι περι παραεισαγωγης;συγχωρειστε με αλλα ειμαι λιγο ασχετος σ αυτα κ τωρα προσπαθω να μαθω @pexth εννοεις απο εκει που λεει Επιλογες στην αρχικη οθονη να επιλεξω Θεση widget σε συνδεση;αυτη τη στιγμη ειναι σ αυτη την επιλογη Επισης,αυτο με το Ovi και το συνδεθειτε σε κοινωνικα δικτυα.Νομιζω πρεπει να μπω κ να φτιαξω εναν λογαριασμο Νοκια πρωτα,ετσί;Αυτο χρεωνεται;κ τι σημαινει;:ninja: Αν σου είναι εύκολο πες μας το product code της συσκευής είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να που πούμε αν είναι ελληνικό η παράεισαγωγής. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Το παρέλαβα σήμερα από Expansys και είναι DOA. Ούτε ανοίγει, ούτε φορτίζει! Πέρα από αυτό, η σφραγίδα ήταν ανοιγμένη και μέσα προφάνώς είχαν βάλει Ευρωπαϊκό αντάπτορα στην πρίζα που ήταν Αμερικάνικη, το δε κινητό είναι Made in China. Τα πήρα κανονικά (πρώτη φορά με απογοητεύει το Expansys μετά από 50-60 αγορές) και τους ξε...α κανονικά. Να δω αύριο τι θα μου απαντήσουν. Φυσικά ζητάω φουλ επιστροφή των χρημάτων μου και όχι αντικατάσταση, εκτός αν έχουν Ευρωπαϊκό μοντέλο... [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Προς όλους τους κατόχους του Ν8 που προβληματίζονται σχετικα΄με τις ρυθμίσεις σύνδεσης, στο Symbian^3 Platform FAQ έχει προστεθεί ένας οδηγός που αφορά τις συνδέσεις. Ρίξτε του μια ματιά: Ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Το παρέλαβα σήμερα από Expansys και είναι DOA. Ούτε ανοίγει, ούτε φορτίζει! Πέρα από αυτό, η σφραγίδα ήταν ανοιγμένη και μέσα προφάνώς είχαν βάλει Ευρωπαϊκό αντάπτορα στην πρίζα που ήταν Αμερικάνικη, το δε κινητό είναι Made in China. Τα πήρα κανονικά (πρώτη φορά με απογοητεύει το Expansys μετά από 50-60 αγορές) και τους ξε...α κανονικά. Να δω αύριο τι θα μου απαντήσουν. Φυσικά ζητάω φουλ επιστροφή των χρημάτων μου και όχι αντικατάσταση, εκτός αν έχουν Ευρωπαϊκό μοντέλο... Το ότι είναι αμερικάνικο και made in China είναι φυσικό, απορώ γιατί περίμενες κάτι άλλο από το Expansys. Επίσης απορώ γιατί αγοράζετε από e-shops του εξωτερικού, όταν μάλιστα πουλάνε και ακριβότερα. DOA μπορούσε να σου τύχει κι εδώ, με μικρότερη όμως πιθανότητα καθώς τα περισσότερα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι νέες παρτίδες. Το ότι ήταν όμως ανοιχτό το κουτί είναι τεράστιο θέμα, και σε συνδυασμό με το ότι η συσκευή ήταν DOA μπορεί να προκαλέσει υποψίες ακόμη και για δόλο. Ζήταν άμεση επιστροφή των χρημάτων και παρ' το από Ελλάδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosfr Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Αν σου είναι εύκολο πες μας το product code της συσκευής είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να που πούμε αν είναι ελληνικό η παράεισαγωγής. αν εννοεις εναν κωδικο που εχει πισω στη συσκευη ειναι ο 059053KR241C εκτος κ αν θελεις καποιον απο το κουτι επισης στο κουτι εχει μια ταινια η οποια γραφει Nokia Sealed με αριθμο 047219654 MikroSd καρτα μνημης παιρνει ετσι;διοτι δοκιμασα να βαλω αυτη που ειχα στο παλιο κινητο κ ειναι Μ2 αλλα δε μπορω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Οι Μ2 δεν κάνουν φυσικά. microsd και microsdhc θα πάρεις κατά προτίμηση να είναι class 6. περισσότερα εδώ. Για να βρεις το product code, θα πατήσεις στην αρχική οθόνη κλήση και θα πληκτρολογήσεις *#0000#. Δες και εδώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Micro SD παίρνει το Ν8 (όπως κι η πλειοψηφία των συσκευών σήμερα), M2 παίρνουν μόνο Sony Ericsson συσκευές κι αυτές από έτους και πάνω, καθώς τον τελευταίο καιρό το γύρισε κι αυτή σε Micro SD... Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 αν εννοεις εναν κωδικο που εχει πισω στη συσκευη ειναι ο 059053KR241C εκτος κ αν θελεις καποιον απο το κουτι επισης στο κουτι εχει μια ταινια η οποια γραφει Nokia Sealed με αριθμο 047219654 MikroSd καρτα μνημης παιρνει ετσι;διοτι δοκιμασα να βαλω αυτη που ειχα στο παλιο κινητο κ ειναι Μ2 αλλα δε μπορω. η Μ2 ειναι διαφορετικη καρτα,δεν κανει για το Ν8 για τον κωδικο που ρωταμε κανε το εξης πατα κληση και στο πληκτρολογιο που θα βγαλει στην οθονη γραψε *#0000# και σε αυτο ου θα σου βγαλει σε καποιο σημειο θα γραφει product code αυτο θελουμε να μας πεις για να δουμε εαν ειναι ''ελληνικο'' η παραεισαγωγη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Να ρωτήσω κάτι.Βρήκα αυτό στο Beta Labs αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Ας με διαφωτίσει κάποιος. Nokia Software Updater Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Να ρωτήσω κάτι.Βρήκα αυτό στο Beta Labs αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Ας με διαφωτίσει κάποιος. Nokia Software Updater Είναι πρόγραμμα για τον υπολογιστή, το οποίο όταν συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή ψάχνει για ενημερώσεις για τις εφαρμογές, για το ovi suite αλλά και για το την έκδοση λογισμικού 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 ok guys 059F053 Ελληνικότατο είναι να το χαίρεσαι!Χάρηκα και γω γιατί το περιμένω από μαγαζί που θα κάνει παραλαβή από wind.Λογικά αυτό θά'χω και γω Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 ok guys 059F053 059F053: N8-00 RM-596 Country Variant Greece GR Silver White V1_COLOR Ελληνικό είναι. :) Να ρωτήσω κάτι.Βρήκα αυτό στο Beta Labs αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Ας με διαφωτίσει κάποιος. Nokia Software Updater Η συσκευή μας αυτό το έχει ήδη ενσωματωμένο και ονομάζεται Ενημέρωση Λογισμικού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 μπορει καποιος να μου πει πως βγαζω το connectivity στο homescreen σαν shortcut? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 @pexth εννοεις απο εκει που λεει Επιλογες στην αρχικη οθονη να επιλεξω Θεση widget σε συνδεση;αυτη τη στιγμη ειναι σ αυτη την επιλογη εκει θα επιλεξεις εκτος συνδεσης αλλιως θα κατεβαζει συνεχεια δεδομενα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 μπορει καποιος να μου πει πως βγαζω το connectivity στο homescreen σαν shortcut? Δε γίνεται κατευθείαν το Connectivity (Συνδεσιμότητα), γιατί δεν είναι εφαρμογή, αλλά υποφάκελος της εφαρμογής Ρυθμίσεις. Είτε θα βάλεις τις Ρυθμίσεις σαν συντόμευση, είτε έτσι κι αλλιώς σε οποιαδήποτε οθόνη, με δύο κλικ είσαι στη Συνδεσιμότητα. Αυτό γίνεται πατώντας το εικονίδιο του σήματος της μπαταρίας πάνω δεξιά. Στο popup που ανοίγει, το αριστερό εικονίδιο (διπλά βέλη) ανοίγει τη Συνδεσιμότητα, το μεσαίο ανοίγει το ρολόι και το δεξιό δίνει πληροφορίες για τη στάθμη της μπαταρίας, καθώς και επιλογή για να ενεργοποιήσεις την Εξοικονόμηση Ενέργειας. :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekatira Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Επειδή έχω μπερδευτεί τα 16Gb τα έχει από μόνο του το κινητό; :) Married with N8:love: I have a dream... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 παντως η ποιο μεγάλη και η μόνη απογοήτεση είναι το ηχείο, έλεγαν για πολύ δυνατο ηχείο, με εσωτερικό ενυσχητη... μλκιες! ειδικά αμα το ακουμπίσεις πάνω σε ύφασμα, όπως καναπέ η κρεβάτι ή ακόμα και μέσα σε τσέπη ακούς ελάχιστα. και μου κάνει εντύπωση που δεν το αναφέρει κανένας!!! The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) ευχαριστω ομως εκει που το εψαχνα πριν απαντησεις εσβησα κατα λαθος ολη την 2η γραμμη συντομευσευων, πως την επαναφερω?? απο το ηχειο ουτε εγω ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος, νομιζω οτι παραμορφωνει κιολας με την ενταση πριν το φουλ... Edited December 7, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση Μηνύματος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekatira Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 παντως η ποιο μεγάλη και η μόνη απογοήτεση είναι το ηχείο, έλεγαν για πολύ δυνατο ηχείο, με εσωτερικό ενυσχητη... μλκιες! ειδικά αμα το ακουμπίσεις πάνω σε ύφασμα, όπως καναπέ η κρεβάτι ή ακόμα και μέσα σε τσέπη ακούς ελάχιστα. και μου κάνει εντύπωση που δεν το αναφέρει κανένας!!! Αυτό συμβαίνει σε όλα τα κινητά που το ηχείο είναι από πίσω. Έτσι και αλλιώς για την μουσική αν δεν κάνω λάθος είναι η σειρά Χ της Νόκια... Είναι όμως τόσο τέλειο που αυτό για εμένα είναι λεπτομέρεια :love: Ν8 ανυπομωνώ να περάσουν 2 εβδομαδούλες να πάρω και εγώ το δικό μου.. Married with N8:love: I have a dream... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 παντως η ποιο μεγάλη και η μόνη απογοήτεση είναι το ηχείο, έλεγαν για πολύ δυνατο ηχείο, με εσωτερικό ενυσχητη... μλκιες! ειδικά αμα το ακουμπίσεις πάνω σε ύφασμα, όπως καναπέ η κρεβάτι ή ακόμα και μέσα σε τσέπη ακούς ελάχιστα. και μου κάνει εντύπωση που δεν το αναφέρει κανένας!!! λογικο δεν ειναι αν καλυφθει το ηχειο η ποιοτητα και η ενταση του ηχου να ειναι πολυ μετρια? αν θελεις να ακουσεις μουσικη δεν θα το βαλεις το κινητο με το ηχειο κατω, αλλα προς τα πανω [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Το ανέφερα γιατί διάβασα σε κάποιο σημείο: N8 device application update fixed Μετά βρήκα και αυτό αλλά δεν ξέρω αν κάνει για Symbian^3: Nokia diagnostics Αν μπορεί και θέλει κάποιος Mod να κάνει ένα θέμα για να προτείνουμε και να βάζουμε εφαρμογές και να λύνουμε τις απορίες μας σχετικά με αυτές. Αν έχεις ήδη το Ovi Suite στον υπολογιστή σου, θα σου συνιστούσα να μην το βάλεις. Όλες οι λειτουργίες του είναι ενσωματωμένες στο Ovi Suite. Το NSU είναι συνοδευτικό του παλαιότερου Nokia PC Suite. Γενικά, είναι καλό να μην έχεις και τα δύο στον υπολογιστή σου, και PC Suite και Ovi Suite γιατί έτσι αυξάνεις κατά πολύ την πιθανότητα να μην δουλεύει κάποια στιγμή κανένα από τα δύο. Άκου με, είμαι παθών. Οπότε αποφασίζεις και βάζεις το ένα απ' τα δύο. Προτείνω το Ovi Suite που είναι πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο (εξάλλου το PC Suite κάποια στιγμή θα καταργηθεί). Edited December 25, 2010 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts