Jump to content

Apple: Έρχεται τον Απρίλιο το «iPad 2»;


mpempoulinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι ειναι αυτο που δε μπορει να κανει ενα ταμπλετ ακριβως?

 

Μα είναι δυνατόν να ρωτάς κιόλας;...:p Το λάπτοπ είναι υπολογιστής και κάνει ότι κάνει και ο σταθερός σου!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 141
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι ειναι αυτο που δε μπορει να κανει ενα ταμπλετ ακριβως?

Αν τα εκανες ολα με το tablet (βλ. iPad) δεν θα χρειαζοσουν PC με το iTunes, αλλα θα ηταν αυτονομο το tablet.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0
Link to comment
Share on other sites

Μετα απο 7 μήνες συμβίωσης με το iPad, νομίζω ότι μπορω να πω τι μπορείς και τι δεν μπορείς να κανείς μ ένα tablet.

 

Το σίγουρο είναι ότι δεν αντικαθιστά ένα laptop.

Τούλαχιστον όχι στις βαριές εργασίες, όπως δημιουργια και επεξεργασία ενός σοβαρου, επαγγελματικου θα ελεγα αρχείου excel, η ενός βίντεο.

Απο εκει και πέρα το 75% όσων κάνουμε καθημερινά με το laptop μας, γίνεται και μάλιστα πιο άνετα και πιο γρήγορα.

 

Πολλοί ίσως δεν μπορούν να φανταστουν πως μπορούν να γίνουν όλα αυτα, γιατί δεν το έχουν δει.

 

Ας τα πάρουμε απο την αρχή.

Κατ´ αρχας πρέπει να ξεχάσουμε το παλιό παραδοσιακό τροπο χρήσης υπολογιστών με USB flash κλπ.

Σήμερα σ όλες τις ανεπτυγμένες χώρες τα πάντα γίνονται μέσω του Διαδικτύου.

Άρα είναι απαραίτητο ένα καλο πακέτο data τούλαχιστον γι αυτούς που είναι όλη μέρα στον δρόμο.

 

Υπάρχουν τρόποι μ ένα κλικ να μπεις στον υπολογιστη σου απ όπουδηποτε κι αν βρίσκεσαι και να κατεβασεις στο iPad οποιοδήποτε αρχείο, φωτο, βίντεο η απλα να τα "τρεξεις-προβαλεις" στην οθόνη του tablet. Όταν λέω μακριά εννοώ να μπεις στο pc σου που βρίσκεται στο σπίτι σου στην Αθηνα, ενω βρίσκεσαι στην Θεσσαλονίκη ταξίδι.

 

Μπορείς να έχεις όλα τα αρχεία σου συχρονισμενα σε web servers όπως το dropbox.

 

Μπορείς να οργανώσεις τον χρόνο σου ραντεβού - εργασίες πολυ καλύτερα απ ότι σε κάποιο λάπτοπ.

 

Μπορείς να πεταξεις το στυλο και να κρατάς χειρογραφες σημειώσεις που αν τις δείτε θα νομίζετε ότι είναι γραμμένες σε χαρτί.

Τις εξαγεις σε μορφή PDF και μπορείς να τις επεξεργαζεσαι οπότε θες.

 

Υπάρχουν εκατοντάδες ειδικές εφαρμογές που κάνουν τα πάντα ευκολότερα.

 

Πλέον στο γραφείο μου χρησιμοποιω το pc μόνο για excel.

Βεβαίως στην δουλεια μου το iPad είναι το ιδανικό εργαλείο. Το ίδιο συμβαίνει και σε αλλα επαγγέλματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Να σας προλέσω θελω βρε παιδια,με την καλη ενοια αλλοιμονο αν δεν ξερω!

Απλα για ενα οχι και ΤΟΣΟ heavy user μια χαρα ειναι το ipad!Πρεπει αν εισαι επαγγελματιας για να μη μπορεις να ζησεις διχως το λαπ τοπ σου!Εχοντας παιξει μ ενα ipad καταλαβα αμεσα οτι για μενα ειναι η ιδανικη λυση και πως θα μπορουσε να αντικαταστησει το hp μου :)

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Link to comment
Share on other sites

Να σας προλέσω θελω βρε παιδια,με την καλη ενοια αλλοιμονο αν δεν ξερω!

Απλα για ενα οχι και ΤΟΣΟ heavy user μια χαρα ειναι το ipad!Πρεπει αν εισαι επαγγελματιας για να μη μπορεις να ζησεις διχως το λαπ τοπ σου!Εχοντας παιξει μ ενα ipad καταλαβα αμεσα οτι για μενα ειναι η ιδανικη λυση και πως θα μπορουσε να αντικαταστησει το hp μου :)

Μα και για μένα θεωρώ πως είναι ότι πιο ιδανικό για να αντικαταστήσει το netbook μου!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω οτι κανεις δεν μπορει να καταλαβει τι εστι iPad παρα μονο αν το εχεις στα χερια σου. Εχω υπολογιστη σταθερο στο σπιτι, laptop στο γραφειο και δυο netbook. Το ενα απο τα δυο netbook το πουλησα καπου μεσα στο καλοκαιρι επειδη πηρα το iPad. Μαλιστα το ενα το κρατησα για να το εχω στη περιπτωση που μου χρειαστει λογω USB αλλα τελικα απο τοτε ειναι μεσα στη θηκη του παρατημενο στο σπιτι. Πραγματικα το iPad με εχει καλυψει εντελως και θα ελεγα οτι ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν μπορω χωρις αυτο σε καθημερινη βαση καθως κανω σχεδον τα παντα οσα χρειαζεται να κανω για τα επαγγελματικα μου αλλα και την ψυχαγωγια μου οταν χρειαστει. Αυτο που καταφερε το iPad ηταν να συνειδητοποιησω οτι ακομα και ενα netbook ηταν υπεραρκετο με τις δυνατοτητες που εχει για τη δικη μου χρηση.

 

Τωρα σχετικα με το θεμα μας, γενικοτερα πιστευω οτι το iPad ειναι πολυ μπροστα ως μηχανημα εναντι στον ανταγωνισμο με τις αλλες ταμπλετες. Ακομα και αυτες που εχουν βγει προσφατα πιστευω οτι δεν πλησιαζουν το iPad. Δεν το λεω επειδη ειμαι χρηστης αυτου και θα μπορουσα να ονομαστω iPad-ακιας ή Apple-fan, αλλα επειδη εχω δουλεψει και τα γνωστα αλλα tablets τα οποια παντα σε σχεση με το iPad, μου δινουν την εντυπωση οτι στη κυριολεξια σερνονται και ειναι αργα.

 

Αν ηταν στο χερι μου να αντικαταστησω το iPad με το "iPad 2" αυτο θα το εκανα ως Apple τον Σεπτεμβριο του 2011. Στο μεταξυ μπαινουν στο παιχνιδι και αλλοι κατασκευαστες στο χωρο των tablet οπως και η Motorola που θα παρουσιασει καποια στιγμη μεσα στον Ιανουαριο (αν οχι, στο πρωτο τριμηνο) το δικο της tablet. Αυτο που ακουγεται στην αγορα για τη διαθεση του "iPad2" μεσα στο Φεβρουαριο του 2011 ηταν λιγο απιθανο μεχρι που επεσε στα ματια μου το εξης αρθρο με τα σχετικα παλαιοτερα links που περιεχει, τα οποια μπορει να φερουν σκεψεις οτι πραγματι το "iPad 2" ειναι πιο κοντα απο τον Σεπτεμβριο του 2011 που προανεφερα.

 

Apple iPad 2: Νέες φήμες και leaked images

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Link to comment
Share on other sites

@energetic

Έτσι είναι φίλε μου.

Το κυριότερο όλων είναι οι ειδικές εφαρμογές που είναι σχεδιασμένες ειδικά για το iPad και κάνουν την ζωή μας πολυ εύκολη.

 

Μέσα σ αυτο το πραγματάκι έχω περασμένα τα πάντα. Προσωπικά και επαγγελματικά.

Χωρίς αυτο δεν μπορω πλέον να κάνω βήμα.

Δεν με νοιάζει το κινητο μου. Το iPad όμως μου είναι απαραίτητο.

 

Ναι είναι μεγάλο και θέλει τσαντακι για να μεταφερθεί. Αν όμως ήταν μικρότερο θα χαναμε αυτη την άνεση που έχουμε τώρα.

Αν μπορούσα να το έχω συνεχώς μαζί μου, δεν θα αγόραζαν καν το iPhone. Θα μου αρκούσε ένα απλό ΝΟΚΙΑ.

 

Αυτο που χρειάζεται το ipad2 εκτός απο κάμερα για chatting, είναι μεγαλύτερη μνήμη ram ώστε να μένουν περισσότερες εφαρμογές ενεργές.

Σε επαγγελματική χρήση δεν έχω πρόβλημα με την ram γιατί είναι αρκετή ώστε να μου κρατά τις εφαρμογές που χρησιμοποιω. Δηλαδή: mail, ToDo, Documents to Go, Evernote, Note taker browser, twitter και άλλες.

Στο σπίτι όμως που ανοίγω ένα σωρό πράγματα, που κρατούν αρκετή μνήμη, όπως παιχνίδια, περιοδικά σε PDF κλπ, κάποιες φορές βρίσκω τις παλιότερες κλειστές.

Όχι ότι αργεί να τις ξαναφορτωσει αλλα αν κρίνω απο την άνεση του iPhone, πιστεύω ότι με διπλάσια ram θα μπορούμε να ανοίγουμε εφαρμογές επ αοριστον:lol:

 

Αν βρω τροπο να το φέρω απο Αμερική οπως το ipad1 θα πάρω το 2 αμέσως μόλις κυκλοφορήσει.

Διαφορετικά θα περιμένω.

Δεν το πληρώνω στην Ελλάδα 200 - 300 ευρω παραπάνω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Μόνο και μόνο ο τρόπος που κρατάς αυτή την παντόφλα φτάνει για να πω ότι δε θα αγοράσω ποτέ tablet. Πραγματικά, αν δε θεωρεί κάποιος ότι είναι εργαλείο δουλειάς του (πχ για κάποιο πολιτικό μηχανικό ίσως τα σχέδια είναι πρακτικό να τα έχει σε ένα τέτοιο εργαλείο) τότε ένα καλό netbook νομίζω ότι είναι φοβερή λύση... Με πλήρες λειτουργικό σύστημα και κυρίως...πληκτρολόγιο.

Το netbook το χρησιμοποιείς άνετα (μη μου πει κανένας ότι βγάζει τα μάτια του στο netbook και όχι στο ipad γιατί θα τρελαθώ...) με πληκτρολόγιο και ακουμπισμένο πάνω στα πόδια. την άλλη την γκουμούτσα την κρατάς σαν εφημερίδα για να διαβάσεις και κάνεις καμπούρα.

Tablet = πραγματική gadgeτιά... Το παίρνεις για να πεις ότι πήρες,υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις για multimedia/εφαρμογές γραφείου και κυρίως...πιο οικονομικές!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω στα περισσοτερα και κυριως στον τροπο με τον οποιο θετεις το ολο ζητημα,θα σου θυμησω μονο πως οι αναγκες του καθενος ειναι τοσο διαφορετικες οσο διαφορετικοι ειμαστε εμεις οι ιδιοι!

 

Εγω παντως με το ζορι κρατιεμαι να μη παρω το 1!!

Edited by cicilianos
επιπλεον σχολιο!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Link to comment
Share on other sites

Σεβαστη η αποψη του mixtri χωρις φυσικα να συμφωνω σε κανενα μερος του ποστ του.

 

Το iPad ειναι πληρης προσαρμοσιμο στις αναγκες του καθε κατοχου του και προσωπικα το touch πληκτρολογιο του ειναι απολαυση να το δουλευεις για να γραφεις κειμενο. Και δεν μιλαω για απλα ενα "ποσταρισμα" σε ενα forum αλλα ολοκληρο κειμενο word, αρθρα κτλ. Επισης μεγαλο ατου του iPad, ειναι η απιστευτη μπαταρια που για πρωτη φορα κραταει οσο ακριβως αναφερει ο κατασκευαστης, 10 ωρες δηλαδη σε πληρη συνεχη χρηση. Ενας βασικος λογος που τα netbook ειναι πλεον (για μενα παντα αναφερω) αχρηστα.

 

Καποτε οταν βγηκαν τα πρωτα netbook τα ιδια ελεγαν οι περισσοτεροι, οτι ειναι κι αυτα "gadget και τα μοστραρουν". Μια απο τα ιδια ελεγαν οταν ηρθε για πρωτη φορα η κινητη τηλεφωνια στην Ελλαδα, το περιεγραψαν ως "gadget και μοστρα". Τελικα αποδειχτηκε το αντιθετο αφου ο κοσμος αποδεχτηκε τα παραπανω οταν καταλαβε ποιες ηταν οι αναγκες στο τροπο ζωης του.

 

Για να μη ξεφευγουμε απο το θεμα, τα tablets ειναι γεγονος, ηρθαν και μπηκαν για τα καλα στη ζωη μας. Τωρα πως το καταφερε η Apple και οχι κανενας αλλος ως τωρα, ειναι απορια που μπορει να απαντηθει γρηγορα ακομα κι απο μενα που προσπαθουσα να μην ακολουθησω τα νερα και τη φιλοσοφια της. Δεν θα κανω αναλυση περι αυτου, καθως θα μεταμορφωθει το τοπικ σε "Apple vs The World". Για κατι τετοιο υπαρχουν παντα οι Διαξιφισμοι. Παραμενω παντως στη γνωμη μου ,συμφωνα με το παραπανω ποστ μου, για το ποτε θα βγει στην αγορα το "iPad 2". Φυσικα, μεχρι τοτε ή και μετεπειτα, κανεις δεν αναγκαζει καποιον να αγορασει ενα iPad. ;)

 

Καλα Χριστουγεννα παρεμπιπτοντως, και γυρναω τις ευχες μου απο σημερα σε καλη χρονια να εχουμε συντομα. :happy:

Edited by energetic

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Link to comment
Share on other sites

Μόνο και μόνο ο τρόπος που κρατάς αυτή την παντόφλα φτάνει για να πω ότι δε θα αγοράσω ποτέ tablet. Πραγματικά, αν δε θεωρεί κάποιος ότι είναι εργαλείο δουλειάς του (πχ για κάποιο πολιτικό μηχανικό ίσως τα σχέδια είναι πρακτικό να τα έχει σε ένα τέτοιο εργαλείο) τότε ένα καλό netbook νομίζω ότι είναι φοβερή λύση... Με πλήρες λειτουργικό σύστημα και κυρίως...πληκτρολόγιο.

Το netbook το χρησιμοποιείς άνετα (μη μου πει κανένας ότι βγάζει τα μάτια του στο netbook και όχι στο ipad γιατί θα τρελαθώ...) με πληκτρολόγιο και ακουμπισμένο πάνω στα πόδια. την άλλη την γκουμούτσα την κρατάς σαν εφημερίδα για να διαβάσεις και κάνεις καμπούρα.

Tablet = πραγματική gadgeτιά... Το παίρνεις για να πεις ότι πήρες,υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις για multimedia/εφαρμογές γραφείου και κυρίως...πιο οικονομικές!

 

Μάλλον είναι θέμα προτιμήσεων φίλε mixtri. Είχα 2 χρόνια netbooks αλλά δε με βολέψανε ποτέ και με το ipad σώθηκα! Η αλήθεια είναι οτι περίμενα αρκετό καιρό το Archos 101 που ποτέ δε βγήκε και στο τέλος αποφάσισα να πάρω ipad όταν τα έφερε το getitnow.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον είναι θέμα προτιμήσεων φίλε mixtri. Είχα 2 χρόνια netbooks αλλά δε με βολέψανε ποτέ και με το ipad σώθηκα! Η αλήθεια είναι οτι περίμενα αρκετό καιρό το Archos 101 που ποτέ δε βγήκε και στο τέλος αποφάσισα να πάρω ipad όταν τα έφερε το getitnow.

Πώς ακριβώς σώθηκες με μια συσκευή που δεν έχει flash ούτε θύρα usb είναι κάτι που δεν θα το καταλάβω ποτέ..

Link to comment
Share on other sites

Εγω παιδια θα το επαιρνα,και χωρις το φλας,μου εκοβε λιγο τα χερια αλλα ας πουμε οτι συμβιβαζεσαι με κατι τετοιο,αλλα το να μην εχει usb ειναι κατι το απιστευτο για μενα.

Το παραδεχομαι οτι εχει ωραια εμπειρια στη χρηση κτλ,ολα γινονται σαφως πιο smooth απο οτι σε πολλα netbooks ας πουμε

Τα iphone πες ενταξει,απευθεινονται σε ενα κοινο που γουσταρει αυτο που βλεπει και δεν ασχολειται πολυ,αλλα το ipad vπου το πλασαρουν σσαν εργαλειο?αναγνωριζω οτι εχει πολυ καλη αυτονομια.

Αλλα μονο με itunes?

Θελω να πεταξω μεσα δυο ταινειες,και τα βιβλια μου ομως,η τα εγγραφα μου,και θα πρεπει να τρεχω στο pc μου???εχουμε φτασει στην εποχη που τα κινητα διαβαζουν καρτες μνημης και φλασακια πλεον,και εγω θα πρεπει να εξαρτωμαι παλι απο υπολογιστη?

Ειλικρινα εσεις οι φανς πειτε μου γιατι...

Ποση διαφορα εντελει εχει το ipad απο ενα iphone???

Θα πεταχτει καποιος και θα πει "ρε μεγαλε στραβος εισαι,μια οθονη ΝΑ εχουμε"

Αλλα τιποτα παραπανω δυστυχως.

Μμμ,μεγαλη πατεντα,ειδικα αυτοι που εχουν και τα δυο,πρεπει να ειναι πολυ περηφανοι,αφηστε τους βλαχους να κραζουν,ποιος ειπε οτι αν αγοραζεις ενα πολυ ακριβο πραγμα που εχει 25 περιορισμους στη χρηση του,δεν μπορεις να το ξαναπληρωσεις για να το δεις και σε μεγεθυνση???

Προβατα και θυματα του μαρκετινγκ ειναι και φαινονται...

 

 

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2
Link to comment
Share on other sites

Τελικα πηγε αλλου το θεμα σε κλιμα διαξιφισμου για αλλη μια φορα αλλα δεν θα το σχολιασω περαιτερω. Διαβαστε απο την αρχη το θεμα ωστε να υπαρξει μια συζητηση ουσιας σχετικα με το επομενο iPad και τη πιθανη ημερομηνια παραγωγης - διαθεσης αυτου. Για διαξιφισμους υπαρχει αλλο section. ;)

 

Επισης για να γραφουμε και καποια πραγματα σχετικα με το θεμα ας ριξουμε μια ματια σε αυτη την ειδηση. :)

Edited by energetic

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Link to comment
Share on other sites

Τον χαρακτηρισμό πρόβατο στον επιστρέφω.

Ασε εμάς που έχουμε και τα δυο να γνωρίζουμε καλύτερα απο σένα τον λόγο.

Αυτα που έχεις στο φλασακι, απο κάποιο pc δεν τα πήρες; Άρα χρησιμοποιησες pc.

 

Ποιος σου είπε ότι δεν μπορω να πάρω ότι θέλω απο οποιοδήποτε pc η Mac χωρίς iTunes.

 

Γίνεται παρα πολυ εύκολα.

 

Το iPad δεν ξεχωρίζει μόνο λόγο οθόνης. Διαθέτει εφαρμογές ειδικά φτιαγμένες γι αυτο, που παρόμοιες θα αργησετε πολυ να τις δείτε στα android tablet.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Θα αργησουμε?ποιοι ειμαστε εμεις?οι αντροινταδες?οι ανροιντοταμπλεταδες?

Δε νομιζω να ειπα καπου οτι εχω android tablet,ουτε καν tablet χε χε χε

Με μπερδεψες μαλλον.

 

Edit

Το οτι το φλασακι παλι απο υπολογιστη το γραφεις υποθετω οτι ηταν αστειο,γιατι οτι εγραψα κατι,σε ενα φλασακι,απο ενα pc,καπου,δε σημαινει οτι εχω την προθεση να τον κουβαλαω μαζι και να τον εχω απικο μηπως χρειαστει να περασω καμια φωτογραφια η κανενα εγγραφο,μιας και ουτε bluetooth διαθετει το εργαλειο.

Δυστυχως τσαμπα τον επεστρεψες το χαρακτηρισμο αν βλεπεις λογικη σε ολα αυτα τα περιοριστικα μετρα που παρθηκαν για το καλο σου.

 

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2
Link to comment
Share on other sites

Εγώ παιδιά θα παραδεχόμουν με τη μία έναν που υποστηρίζει την apple να πει:Ναι μάγκες, κατανοώ τις ελλείψεις της συσκευής αλλά το παίρνω επειδή το γουστάρω.

 

Με εκνευρίζει όμως όταν μερικοί προσπαθούν να υποβιβάσουν τις ελλείψεις.

Δεν πειράζει που δεν έχει usb δεν μας χρειάζεται, το bluetooth είναι ξεπερασμένο, το flash είναι βαρύ, ραδιόφωνο ακούω από το ίντερνετ ή δεν το χρειάζομαι κλπ κλπ.

 

Πες ρε παιδί μου γουστάρω και το πήρα.Οι δικαιολογίες είναι αστείες.

Link to comment
Share on other sites

Συνεχίζεις να λες ανοησίες.

Δηλαδή εσυ πας οπουδήποτε με ένα φλασακι και μετα πας σπίτι σου και το βάζεις στο tablet.

Γιατί δεν το βάζεις στο pc σου καλύτερα;

 

Δεν εχετε καταλάβει τι είναι tablet και ποια η χρησιμότητα του.

Το δουλεύω σχεδόν αποκλειστικά επαγγελματικά.

Όλα τα αρχεία έρχονται με mail η ανεβαζονται σε web servers.

Παρ όλο που θα μπορούσα να χρησιμοποησω USB σε jailbrocken, δεν το κάνω γιατί δεν μου χρειάζεται.

 

Τα tablets δεν ήλθαν για να καταργήσουν τα laptops και τα pc.

Κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη στο 70% των δραστηριοτήτων μας και τα αγοράζουν αυτοί που τα χρειάζονται.

 

@@zafos

 

Εννοείται ότι τα αγοράζουμε γιατί τα γουστάρουμε. Και απο την στιγμη που οι οποίες ελειψεις καλύπτονται με διαφορετικούς τρόπους, δεν μας ενοχλούν.

Ζυγιζουμε τα πράγματα και επιλέγουμε μια συσκευη + λειτουργικο χωρίς τα προβλήματα και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις των συσκευών του ανταγωνισμού.

 

Για κάποιους είναι πιο σημαντικό να δουλεύουν ολα τέλεια παρα ο όποιες μικροελιψεις.

 

Εγω δεν λέω ψέματα. Ούτε φλας χρησιμοποιω ούτε ΒΤ. Όχι μόνο τώρα αλλα ανεκαθεν.

 

Και στο HD2 που του πέρασα android rom, δεν ένεργοποιησα το flash

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Με εκνευρίζει όμως όταν μερικοί προσπαθούν να υποβιβάσουν τις ελλείψεις.

Δεν πειράζει που δεν έχει usb δεν μας χρειάζεται, το bluetooth είναι ξεπερασμένο, το flash είναι βαρύ, ραδιόφωνο ακούω από το ίντερνετ ή δεν το χρειάζομαι κλπ κλπ.

 

Πες ρε παιδί μου γουστάρω και το πήρα.Οι δικαιολογίες είναι αστείες.

 

Γιατί δεν αποδέχεσαι έναν άνθρωπο ο οποίος δουλεύει επαγγελματικά

- χωρίς να χρησιμοποιεί usb και χωρίς να χρειάζεται Bluetooth (γιατί χρησιμοποιεί π.χ το Dropbox το οποίο εκμεταλλεύεται έχοντας απεριόριστο internet στο κινητό του!);

- χωρίς να θεωρεί τον flash απαραίτητο στον browser (προσωπικά και εγώ το θεωρώ άχρηστο ) και

- ακούγοντας ράδιο από το internet (γιατί βρίσκεται στην Ουγκάντα και θέλει να ακούει Λαικό FM ο οποίος εκεί ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ);

 

Γιατί πρέπει να είναι σωστός ο δικός σου τρόπος δουλειάς και όχι ο δικός μου; Γιατί κάτι που χρειάζεσαι ΕΣΥ να πρέπει οπωσδήποτε να το χρειάζομαι ΚΑΙ ΕΓΩ. Γιατί πρέπει σων και καλά ο δικός μου τρόπος να έχει ελλείψεις και ο δικός σου όχι.

 

Και φυσικά αγοράζω κάτι γιατί το γουστάρω ΕΓΩ. Μήπως θα έπρεπε να αγοράσω αυτό που γουστάρεις εσύ;

Και ναι. Αυτό που ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ για μένα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ. Εάν για σένα έχει … μην το πάρεις…!

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1

Link to comment
Share on other sites

@@zafos

 

Εννοείται ότι τα αγοράζουμε γιατί τα γουστάρουμε. Και απο την στιγμη που οι οποίες ελειψεις καλύπτονται με διαφορετικούς τρόπους, δεν μας ενοχλούν.

Ζυγιζουμε τα πράγματα και επιλέγουμε μια συσκευη + λειτουργικο χωρίς τα προβλήματα και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις των συσκευών του ανταγωνισμού.

 

Για κάποιους είναι πιο σημαντικό να δουλεύουν ολα τέλεια παρα ο όποιες μικροελιψεις.

 

Εγω δεν λέω ψέματα. Ούτε φλας χρησιμοποιω ούτε ΒΤ. Όχι μόνο τώρα αλλα ανεκαθεν.

 

Και στο HD2 που του πέρασα android rom, δεν ένεργοποιησα το flash

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το bluetooth και το flash δεν καλύπτονται με κανένα τρόπο.Δικαίωμά σου να μην σε ενοχλεί μια έλλειψη και μπορεί για τις δικές σου ανάγκες όντως να είναι ασήμαντη.Αλλά δεν δέχομαι να γενικεύουμε και να υποβιβάζουμε μια έλλειψη όπως πολλοί χρήστες κάνουν.Ήμαρτον.

 

Τώρα, για το "ανεκπλήρωτες υποσχέσεις των συσκευών του ανταγωνισμού" δεν γίνεσαι λίγο πιο σαφής?Τί είναι ανεκπλήρωτο?

 

Μικροελλείψεις δεν είναι ούτε το usb ούτε το flash.

Έχεις κατεβάσει μια ταινία στο pc σου και θες να τη περάσεις στο pad.

Πώς ακριβώς σε διευκολύνει το email ή ένας web server σε αυτό?Μάλλον τη ζωή σου πιο δύσκολη θα κάνει..

 

Μαγκιά σου που δεν χρησιμοποιείς bluetooth ή flash.Αυτό όμως δεν τις καθιστά μικροελλείψεις.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν αποδέχεσαι έναν άνθρωπο ο οποίος δουλεύει επαγγελματικά

- χωρίς να χρησιμοποιεί usb και χωρίς να χρειάζεται Bluetooth (γιατί χρησιμοποιεί π.χ το Dropbox το οποίο εκμεταλλεύεται έχοντας απεριόριστο internet στο κινητό του!);

- χωρίς να θεωρεί τον flash απαραίτητο στον browser (προσωπικά και εγώ το θεωρώ άχρηστο ) και

- ακούγοντας ράδιο από το internet (γιατί βρίσκεται στην Ουγκάντα και θέλει να ακούει Λαικό FM ο οποίος εκεί ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ);

 

Γιατί πρέπει να είναι σωστός ο δικός σου τρόπος δουλειάς και όχι ο δικός μου; Γιατί κάτι που χρειάζεσαι ΕΣΥ να πρέπει οπωσδήποτε να το χρειάζομαι ΚΑΙ ΕΓΩ. Γιατί πρέπει σων και καλά ο δικός μου τρόπος να έχει ελλείψεις και ο δικός σου όχι.

 

Και φυσικά αγοράζω κάτι γιατί το γουστάρω ΕΓΩ. Μήπως θα έπρεπε να αγοράσω αυτό που γουστάρεις εσύ;

Και ναι. Αυτό που ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ για μένα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ. Εάν για σένα έχει … μην το πάρεις…!

Καλά εσείς που βρίσκεστε και είναι όλα τόσο όμορφα και ιδανικά φτιαγμένα; Που είναι αυτό το μέρος που το 3g είναι τόσο αποδοτικό και μπορεί να αντικαταστήσει ένα dropbox μια θήρα usb; Εσείς που τα λέτε όλα αυτά έχετε μεταφέρει ποτέ αρχείο 100 mb μέσω 3g wireless internet; Και βέβαια είναι έλλειψη το usb αλλά τo ipad έχει άλλα καλά χαρακτηριστικά που το κάνουν κορυφαίο. Αυτή είναι η απάντηση που περιμένει ένας λογικός άνθρωπος να ακούσει.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν αποδέχεσαι έναν άνθρωπο ο οποίος δουλεύει επαγγελματικά

- χωρίς να χρησιμοποιεί usb και χωρίς να χρειάζεται Bluetooth (γιατί χρησιμοποιεί π.χ το Dropbox το οποίο εκμεταλλεύεται έχοντας απεριόριστο internet στο κινητό του!);

- χωρίς να θεωρεί τον flash απαραίτητο στον browser (προσωπικά και εγώ το θεωρώ άχρηστο ) και

- ακούγοντας ράδιο από το internet (γιατί βρίσκεται στην Ουγκάντα και θέλει να ακούει Λαικό FM ο οποίος εκεί ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ);

 

Γιατί πρέπει να είναι σωστός ο δικός σου τρόπος δουλειάς και όχι ο δικός μου; Γιατί κάτι που χρειάζεσαι ΕΣΥ να πρέπει οπωσδήποτε να το χρειάζομαι ΚΑΙ ΕΓΩ. Γιατί πρέπει σων και καλά ο δικός μου τρόπος να έχει ελλείψεις και ο δικός σου όχι.

 

Και φυσικά αγοράζω κάτι γιατί το γουστάρω ΕΓΩ. Μήπως θα έπρεπε να αγοράσω αυτό που γουστάρεις εσύ;

Και ναι. Αυτό που ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ για μένα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ. Εάν για σένα έχει … μην το πάρεις…!

Αποδέχομαι έναν άνθρωπο που δουλεύει έτσι όπως επέλεξε.Δεν αποδέχομαι κάποιον που προσπαθεί να υποβιβάζει μια μεγάλη έλλειψη.

 

Δεν έχουμε όλοι απεριόριστο ίντερνετ στα κινητά ή τάμπλετ.Κάποιοι από μας δουλεύουμε μόνο με wifi.

 

Προσωπικά θεωρείς άχρηστο το flash:rolleyes:

Τι να κάνουμε όμως που τόσες σελίδες το χρησιμοποιούν και το μήλο τις εμφανίζει πετσοκομμένες!

 

Θέλω αναλογικό ραδιόφωνο γιατί δεν έχω απεριόριστο ίντερνετ ή γιατί είμαι στο χωριό μου που δεν έχει σήμα 3G(30 km από Θεσσαλονίκη) και με το απλό έχω συνέχεια διακοπές.

 

Πουθενά δεν αναφέρω ότι ο δικός μου τρόπος είναι σωστός και ο δικός σου λάθος.

Ούτε ξέρεις ποιος είναι ο τρόπος μου και τί συσκευές χρησιμοποιώ.

 

Αυτές οι ελλείψεις όμως κάνουν τι ζωή σου δυσκολότερη.Δεν μπορώ να ασχολούμαι με web servers για να βάλω μια ταινία ή ένα τραγούδι που κατέβαζα από το pc στο tablet.

 

Θέλω να έχω δεδομένα πράγματα που δεν θα ήταν δύσκολο να προστεθούν αλλά όταν ο steves έχει κολλήματα απλά πάω αλλού.Και φυσικά δεν το παίρνω.Δεν συζητάμε αυτό εδώ.Συζητάμε ότι υποβιβάζετε σοβαρές ελλείψεις.Λόγο δε βρίσκω.

Edited by zafos90
Link to comment
Share on other sites

Καλά εσείς που βρίσκεστε και είναι όλα τόσο όμορφα και ιδανικά φτιαγμένα; Που είναι αυτό το μέρος που το 3g είναι τόσο αποδοτικό και μπορεί να αντικαταστήσει ένα dropbox μια θήρα usb; Εσείς που τα λέτε όλα αυτά έχετε μεταφέρει ποτέ αρχείο 100 mb μέσω 3g wireless internet; Και βέβαια είναι έλλειψη το usb αλλά τo ipad έχει άλλα καλά χαρακτηριστικά που το κάνουν κορυφαίο. Αυτή είναι η απάντηση που περιμένει ένας λογικός άνθρωπος να ακούσει.

 

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ :

 

Εάν θεωρείς την μη ύπαρξη usb μειονέκτημα ΜΗΝ το πάρεις. Δεν σε αναγκάζει κανένας! Εγώ δεν το θεωρώ μειονέκτημα ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ...

 

Τα υπόλοιπα για το πού βρισκόμαστε και το τι θέλει να ακούσει ένας λογικός άνθρωπος … άστα καλύτερα…:mad:

Εγώ δεν προσέβαλα ΚΑΝΕΝΑΝ.

 

1) Πουθενά δεν αναφέρω ότι ο δικός μου τρόπος είναι σωστός και ο δικός σου λάθος.

2) Αυτές οι ελλείψεις όμως κάνουν τι ζωή σου δυσκολότερη.

 

1) Οκ πάω πάσο. :rolleyes:

2) ΟΧΙ την δική μου... :cool:

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1

Link to comment
Share on other sites

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ :

 

Εάν θεωρείς την μη ύπαρξη usb μειονέκτημα ΜΗΝ το πάρεις. Δεν σε αναγκάζει κανένας! Εγώ δεν το θεωρώ μειονέκτημα ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ...

 

Τα υπόλοιπα για το πού βρισκόμαστε και το τι θέλει να ακούσει ένας λογικός άνθρωπος … άστα καλύτερα…:mad:

Εγώ δεν προσέβαλα ΚΑΝΕΝΑΝ.

 

 

 

1) Οκ πάω πάσο. :rolleyes:

2) ΟΧΙ την δική μου... :cool:

 

Δυστυχώς ενώ περιμένω να ακούσω την απάντησή σου με επιχειρήματα για να μας πείσεις βρε παιδί μου πως εσύ καταφέρνεις παντού και χωρίς προβλήματα να έχεις HSDPA για να στέλνεις μεγάλα αρχεία από και προς το tablet, απλώς φωνάζεις και δείχνεις πόσο άδικο έχεις. Συγνώμη πάντως αν σε συγχίζω.!! :)

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς ενώ περιμένω να ακούσω την απάντησή σου με επιχειρήματα για να μας πείσεις βρε παιδί μου πως εσύ καταφέρνεις παντού και χωρίς προβλήματα να έχεις HSDPA για να στέλνεις μεγάλα αρχεία από και προς το tablet, απλώς φωνάζεις και δείχνεις πόσο άδικο έχεις. Συγνώμη πάντως αν σε συγχίζω.!! :)

 

Εάν νομίζεις ότι θα συγχυστώ για ένα gadget φίλε μου … είσαι πολύ γελασμένος…! :)

Τα καλάμια σου πέτα τα σε άλλη παραλία! Εγώ δεν τσιμπάω...!

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...