Jump to content

Huawei Ideos X6

Techguru
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 477
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά τι να λέμε τώρα υπάρχει το κιν κανονικά στο φυλλάδιο της εταιρία αν πάτε στο site θα το βρείτε στην 9 σελίδα αν θυμάμαι καλά ... και δεν ξέρουν τπτ για το κιν έλεος!!!!!

παιδιά τι να λέμε τώρα υπάρχει το κιν κανονικά στο φυλλάδιο της εταιρία αν πάτε στο site θα το βρείτε στην 9 σελίδα αν θυμάμαι καλά ... και δεν ξέρουν τπτ για το κιν έλεος!!!!!
Αυτο που λες ειναι γνωστο εδω και καιρο.. Ειπαμε, οι ανθρωποι ειναι μη επαγγελματιες. Ο καθενας παει δινει καποια χρηματα ανοιγει καταστημα κι απο marketing μηδεν. Αυτα μονο εδω στην ελλαδα γινονται, πουθενα αλλου. Καλυτερα να τα κλεισουν τα μαγαζια να πανε για βοσκη.. :lol:

Παιδιά στο κατάστημα που έλεγα θα πάει το κινητό 2/5
Ακουστε κι ενα ωραιο κουφο που δε σας το εχω πει να γελασετε τωρα :lol: Πριν 2 εβδομαδες, ειχα παρει τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων της wind να ρωτησω για το ideos x5. Παρτε συνομιλια...

" Γεια σας, ενδιαφερομαι για το ideos x5 , που βλεπω στο σαιτ σας , ποτε θα το φερετε? (Η κοπελα) "Μα υπαρχει ηδη διαθεσιμο απο τις 15/3 , δεν το βρισκετε??" (Εγω) "Μα τι λετε τωρα ,, εχω ρωτησει σε τοσα καταστηματα και ουτε το γνωριζουν καν το κινητο! (Η κοπελα) Αποκλειεται αυτο κυριε , σας λεω οτι απο 15/3 ειναι διαθεσιμο. (Εγω) Μα να σας πω ψεματα?? Μα αφου σας λεω ρωτησα παντου , δεν το ξερει κανεις . (Η κοπελα) Τι να σας πω κυριε , δεν θα το χουν παραγγειλει τοτε , παρτε ενα καταστημα και πειτε να τους το στειλουμε " :!: :lol::lol:

3 χρονια εργαζομουν στην εν λογω εταιρεια.....δυστιχως υπαρχει μεγαλη ασχετοσυνη απο την κορυφη μεχρι τα νυχια (πωλητες) δεν το λεω για να κατηγορησω, απλα στα νυχια (πωλητες καταστηματων) δεν υπαρχει μερακι για την δουλεια που κανουν - αφου ο πρωταρχικος στοχος ειναι οι συνδεσεις (για να παραμενει βιωσιμο το εκαστοτε καταστημα). ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ και ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ πανελλαδικως ειναι τα ατομα που γνωρισουν και απο συσκευες περα απο τα τετριμενα και αυτο αφορα ΚΑΙ τις 3 εταιρειες που εχουμε. Βεβαια και εγω που ασχοληθηκα (επι εποχης WIND PLUS NON STOP ειμουν ο μοναδικος που περνουσα τις ρυθμισεις σε win mobile συσκευες χειροκινητα - κανενα αλλο καταστημα δεν ειχε γνωση) ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ....στα τελη του 2009.....Σορρυ αν εχω βγει off topic αλλα ηθελα καποια στιγμη να το γραψω εδω μεσα.....
Μα εδω δεν μιλαμε μονο για ασχετοσυνη φιλε μου, μα για ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ. Εγω αν ειχα ενα καταστημα φιλε μου ακομη και να μην ηξερα το προιον, (που λογικο ειναι δεν μπορουμε να τα ξερουμε ολα) μολις ερχοταν ενας πελατης, και μου ελεγε το βλεπω στο σαιτ σας, θα ΕΣΠΑΓΑ τα τηλεφωνα στα κεντρικα στην wind (που σιγουρα θα ειχα προσβαση μεγαλυτερη αφου ειμαι wind) και θα κουναγα γη και ουρανο για να μου το στειλουν, μα ακομη και να μην μπορουσα "ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ" θα μαθαινα ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ κι οχι να λενε τα καταστηματα ενα ΞΕΡΟ δεν ξερω ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ . Αυτα ειναι τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τους . Ειπαμε για μενα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για καταστηματαρχες . Τελος . Edited by aby

Και μετά απορούν οι εργαζόμενοι γιατί γινονται απολύσεις...

Δειτε και αυτο http://www.armaoseshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=448&category_id=88&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Και μετά απορούν οι εργαζόμενοι γιατί γινονται απολύσεις...

Δειτε και αυτο http://www.armaoseshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=448&category_id=88&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Το εχουμε δει αυτο φιλε μου, ενταξει, αυτο δεν λεει κατι. Αλλα ειναι τα στραβα, αυτα που εγραψα πιο πανω.

κυκλοφορει μια φημη οτι η τελικη τιμη του θα ειναι εν τελει 188€ με διαθεσιμοτητα απο τεταρτη..
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

κυκλοφορει μια φημη οτι η τελικη τιμη του θα ειναι εν τελει 188€ με διαθεσιμοτητα απο τεταρτη..
Λες φημη, πηγη? Πες μας και πηγη να ξερουμε. Απο που το ακουσες?

στο techblog αναφερθηκε οτι καποιος το εμαθε απο μεσα
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Δηλαδή αύριο; Ή την άλλη;

το προηγουμενο σαββατο με ενημερωσαν οτι θα ερθει τεταρτη, αυριο δηλαδη, στα 199€ με δωρο τους χαρτες.

ολα αυτα στη wind στην βενιζελου (κεντρο θεσ/νικης)

Δηλαδή αύριο; Ή την άλλη;

αυριο...αλλα τι να πω...εχω βαρεθει να ακουω διαφορα...απιστος θωμας εχω γινει...(λετε να ρθει τη κυριακη του θωμα?)

παιδια σημερα τηλεφωνικη επικοινωνια με wind κορωπιου μου ειπαν να περασω να δωσω προκαταβολη και θα μου το φερουν την πεμπτη

Ως παρασκευη "λογικα" θα το εχουν ολα τα καταστηματα.

Η μπορεί να θέλουν να μας κρατήσουν στην τσίτα.

Η μπορεί να θέλουν να μας κρατήσουν στην τσίτα.
Οχι φιλε μου, ειχαν κολλησει με την απεργια τους. Ως παρασκευη τα πιο πολλα καταστηματα (αν οχι ολα) θα το φερουν, εγω ειμαι απολυτα σιγουρος γι αυτο, κι ας ειναι απλα μια αποψη δικη μου.

Παιδια το κινητο δεν βλεπω να κυκλοφορει τουλαχιστον μεχρι το τελος της αλλης εβδομαδας.η wind απλως αφηνει να διαρεουν φημες(αυριο,μεθαυριο κτλ)για να κραταει τους αγοραστες σε αναμονη και να μη στραφουν σε αλλεσ λυσεις:ninja:

Οπως ειχα γραψει και τοτε απλως μας εχουν στη πριζα:O

εχει χαρη που θελω android...αλλιως ειχα στριψει προς vodafone..

Η αληθεια ειναι οτι η προταση της vodafone με τα vinbows7 τηλεφωνα ειναι πολυ καλη.αλλα τα w7 δεν εχουν ακομα ελληνικα.

παιδια το εχει το ebay gr 207 ευρο με εξοδα αποστολης στην ελλαδα αλλα δεν ξερω το μενου αν εχει και ελληνικα :!:http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW-UNLOCKED-HUAWEI-U8800-IDEOS-X5-BLACK-MOBILE-PHONE/130508184440/item

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

πάντως τα προβλήματα που αναφέρει σε προηγούμενα posts ο kostast1 μου φαίνονται σημαντικά.ελπίζω η ελληνική έκδοση να μην έχει τέτοια θέματα...

άντε και καλή αρχή ;) -----> Huawei Ideos X5/U8800 forum

Edited by pananton

Μολις μιλησα με ενα καταστημα κ μου ειπαν οτι λογικα θα το εχουν στην αυριανη παραλλαβη...

Ιδωμεν...

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Παντως σε μερικα βιντεακια αναφερεται τιμη 120δολαρια ρε μπας και μας δουλευουν και γι αυτο δινουν τους χαρτες δωρο; Η καμερα του παντως δεν φαινεται να συγκρινεται με trophy και E900 πολλα σπασιματα βλεπω.

• The title was changed to Huawei Ideos X6