kyriakos96 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Έχετε όλοι πάρει την έκδοση μετά την 4.6.17? Έχει βγει πολύ καιρό αναβάθμιση αλλά δεν την έχω πάρει ακόμα. Αναφορικά και ο αδερφός μου την έχει. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Συνηθισμένο φαινόμενο. Πολλούς τους "ξεχνάει" η Google. Μπορείς αν θες να περάσεις το επίσημο apk. Υπάρχει στο android police αλλά και αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 4.8.20 εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 4.8.20 εγώ Εμένα η 4.8.20 μου προκάλεσε το προαναφερθεν πρόβλημα. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Δουλεύει απροβλημάτιστα σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 [ATTACH]46341[/ATTACH] πλέον και ταινίες στο μάρκετ! η τουλάχιστον τώρα το είδα εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 πλέον και ταινίες στο μάρκετ! η τουλάχιστον τώρα το είδα εγώ Μόλις πριν λίγο ήρθε και σε μένα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Και σε μένα πριν λίγο. Καλά βήματα για την Ελλάδα από την Google. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Όντως και ταινίες πλέον στην Ελλάδα όπως και σε 20 ακόμα χώρες πλέον http://www.androidpolice.com/2014/06/19/google-play-movies-launching-in-21-new-countries-heres-the-list-including-greece-poland-argentina-thailand-and-more/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Τις τελευταίες δύο τρεις μέρες έχω παρατηρήσει το εξής: Όταν προσπαθώ να δω όλες τις εφαρμογές της Google στο store μου εμφανίζει μόνο έξι-επτά συγκεκριμένες αντί για τις 15+ που είναι διαθέσιμες στη χώρα. Έχω την τελευταία 4.8.20, μπορεί να κάνει κάποιος τον κόπο να το τσεκαρει για να δω αν είναι παροδικό πρόβλημα της Google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Τις τελευταίες δύο τρεις μέρες έχω παρατηρήσει το εξής: Όταν προσπαθώ να δω όλες τις εφαρμογές της Google στο store μου εμφανίζει μόνο έξι-επτά συγκεκριμένες αντί για τις 15+ που είναι διαθέσιμες στη χώρα. Έχω την τελευταία 4.8.20, μπορεί να κάνει κάποιος τον κόπο να το τσεκαρει για να δω αν είναι παροδικό πρόβλημα της Google? Εχεις δίκιο κ εμένα 10 μονο βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ακριβώς έτσι, 10 εμφανίζει απλά έγραψα ένα πρόχειρο νούμερο. Άρα προφανώς θα το λύσει η Google από μόνη της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_spi Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 hmmm... Researchers uncover widespread security flaw in Google Play apps http://engineering.columbia.edu/columbia-engineering-team-finds-thousands-secret-keys-android-apps-0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ακριβώς έτσι, 10 εμφανίζει απλά έγραψα ένα πρόχειρο νούμερο. Άρα προφανώς θα το λύσει η Google από μόνη της... κι εγώ νόμιζα ότι φταίει η ROM μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 βλεπω σε σκρινσοτς εδω μεσα, οτι καποιοι εχουν μαυρο φοντο στο playstore. πως γινεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 βλεπω σε σκρινσοτς εδω μεσα, οτι καποιοι εχουν μαυρο φοντο στο playstore. πως γινεται αυτο; Μάλλον το υποστηρίζει η custom rom που φοράνε ή έχουν βρει κάνα πειραγμένο apk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 ωχ ναι, ουτε πηγε το μυαλο μου σε κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ακριβώς έτσι, 10 εμφανίζει απλά έγραψα ένα πρόχειρο νούμερο. Άρα προφανώς θα το λύσει η Google από μόνη της... σε όλες τις εταιρίες από ότι βλέπω δείχνει μέχρι 10 εφαρμογές, όχι μόνο της Google. αν τις ψάξεις όμως τις βγάζει κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) Και το ακόμα πιο παράξενο είναι ότι στο tablet με custom ROM τις εμφανίζει κανονικά...! Anyway, μόνο του χάλασε, μόνο του θα φτιάξει πάλι (ελπίζω)... ΥΓ: Την επομενη του Ι/Ο, το προβλημα λύθηκε :) Εμπλουτιστηκε μαλιστα και με νεες εφαρμογες (Android TV remote, google slides) οπότε case closed... Edited June 26, 2014 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Παίδες τι παίχτηκε με τις AMEX; Εκεί που δε μπορούσα να αγοράσω τίποτα, η επιλογή της συγκεκριμένης κάρτας ήταν γκριζαρισμένη, τώρα βλέπω ότι κάποιες εφαρμογές που έψαξα είναι και πάλι ενεργοποιημένη; Να χαρώ ή είναι τυχαίο; :P Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 παιδες νεος στα android...μια ερωτηση,στον λογαριασμο μου στο play μου βαζει ολες τις εφαρμογες που εχω κατεβασει,ολα καλα μεχρι εδω,το θεμα μου ειναι πως μπορω να διαγραψω απο εκει μεσα μια εφαρμογη;γιατι εκανα ενα φορματ στην συσκευη και μου επενεφερε καποιες εφαρμογες που δεν ηθελα...ευχαριστω:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Πήγαινε μέσα απο την συσκευή στο play store >οι εφαρμογές μου >όλες >και διέγραψε όποια δεν θελεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ευχαριστω φιλε μου,με αυτον τον τροπο φευγουν και απο το play;θελω να πω οτι αν μπω μεσα απο το pc στην σελιδα θα λειπει και απο εκει;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ευχαριστω φιλε μου,με αυτον τον τροπο φευγουν και απο το play;θελω να πω οτι αν μπω μεσα απο το pc στην σελιδα θα λειπει και απο εκει;:confused: λογικα ναι δεν νομιζω να στις εμφανιζει και στο pc Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ευχαριστω φιλε μου,με αυτον τον τροπο φευγουν και απο το play;θελω να πω οτι αν μπω μεσα απο το pc στην σελιδα θα λειπει και απο εκει;:confused: Ναι ,όπως σου είπε και ο @rzr86 . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts