Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε όλοι πάρει την έκδοση μετά την 4.6.17? Έχει βγει πολύ καιρό αναβάθμιση αλλά δεν την έχω πάρει ακόμα. Αναφορικά και ο αδερφός μου την έχει.

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συνηθισμένο φαινόμενο. Πολλούς τους "ξεχνάει" η Google. Μπορείς αν θες να περάσεις το επίσημο apk. Υπάρχει στο android police αλλά και αλλού.

4.8.20 εγώ

Εμένα η 4.8.20 μου προκάλεσε το προαναφερθεν πρόβλημα.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

πλέον και ταινίες στο μάρκετ! η τουλάχιστον τώρα το είδα εγώ

Μόλις πριν λίγο ήρθε και σε μένα. :)

Όντως και ταινίες πλέον στην Ελλάδα όπως και σε 20 ακόμα χώρες πλέον

http://www.androidpolice.com/2014/06/19/google-play-movies-launching-in-21-new-countries-heres-the-list-including-greece-poland-argentina-thailand-and-more/

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Τις τελευταίες δύο τρεις μέρες έχω παρατηρήσει το εξής: Όταν προσπαθώ να δω όλες τις εφαρμογές της Google στο store μου εμφανίζει μόνο έξι-επτά συγκεκριμένες αντί για τις 15+ που είναι διαθέσιμες στη χώρα. Έχω την τελευταία 4.8.20, μπορεί να κάνει κάποιος τον κόπο να το τσεκαρει για να δω αν είναι παροδικό πρόβλημα της Google?

Sony logo.gif

Τις τελευταίες δύο τρεις μέρες έχω παρατηρήσει το εξής: Όταν προσπαθώ να δω όλες τις εφαρμογές της Google στο store μου εμφανίζει μόνο έξι-επτά συγκεκριμένες αντί για τις 15+ που είναι διαθέσιμες στη χώρα. Έχω την τελευταία 4.8.20, μπορεί να κάνει κάποιος τον κόπο να το τσεκαρει για να δω αν είναι παροδικό πρόβλημα της Google?

Εχεις δίκιο κ εμένα 10 μονο βγαζει

Ακριβώς έτσι, 10 εμφανίζει απλά έγραψα ένα πρόχειρο νούμερο. Άρα προφανώς θα το λύσει η Google από μόνη της...

Sony logo.gif

hmmm...

Researchers uncover widespread security flaw in Google Play apps

http://engineering.columbia.edu/columbia-engineering-team-finds-thousands-secret-keys-android-apps-0

Ακριβώς έτσι, 10 εμφανίζει απλά έγραψα ένα πρόχειρο νούμερο. Άρα προφανώς θα το λύσει η Google από μόνη της...

κι εγώ νόμιζα ότι φταίει η ROM μου..

βλεπω σε σκρινσοτς εδω μεσα, οτι καποιοι εχουν μαυρο φοντο στο playstore. πως γινεται αυτο;

Μάλλον το υποστηρίζει η custom rom που φοράνε ή έχουν βρει κάνα πειραγμένο apk

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

σε όλες τις εταιρίες από ότι βλέπω δείχνει μέχρι 10 εφαρμογές, όχι μόνο της Google. αν τις ψάξεις όμως τις βγάζει κανονικά..

Και το ακόμα πιο παράξενο είναι ότι στο tablet με custom ROM τις εμφανίζει κανονικά...! Anyway, μόνο του χάλασε, μόνο του θα φτιάξει πάλι (ελπίζω)...

ΥΓ: Την επομενη του Ι/Ο, το προβλημα λύθηκε :) Εμπλουτιστηκε μαλιστα και με νεες εφαρμογες (Android TV remote, google slides) οπότε case closed...

Edited by dbal

Sony logo.gif

• 2 weeks later...
Παίδες τι παίχτηκε με τις AMEX; Εκεί που δε μπορούσα να αγοράσω τίποτα, η επιλογή της συγκεκριμένης κάρτας ήταν γκριζαρισμένη, τώρα βλέπω ότι κάποιες εφαρμογές που έψαξα είναι και πάλι ενεργοποιημένη; Να χαρώ ή είναι τυχαίο; :P

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Guest lagoudakis
παιδες νεος στα android...μια ερωτηση,στον λογαριασμο μου στο play μου βαζει ολες τις εφαρμογες που εχω κατεβασει,ολα καλα μεχρι εδω,το θεμα μου ειναι πως μπορω να διαγραψω απο εκει μεσα μια εφαρμογη;γιατι εκανα ενα φορματ στην συσκευη και μου επενεφερε καποιες εφαρμογες που δεν ηθελα...ευχαριστω:happy:

Πήγαινε μέσα απο την συσκευή στο play store >οι εφαρμογές μου >όλες >και διέγραψε όποια δεν θελεις .

Samsung galaxy s21+

Guest lagoudakis
Ευχαριστω φιλε μου,με αυτον τον τροπο φευγουν και απο το play;θελω να πω οτι αν μπω μεσα απο το pc στην σελιδα θα λειπει και απο εκει;:confused:

Ευχαριστω φιλε μου,με αυτον τον τροπο φευγουν και απο το play;θελω να πω οτι αν μπω μεσα απο το pc στην σελιδα θα λειπει και απο εκει;:confused:

λογικα ναι

δεν νομιζω να στις εμφανιζει και στο pc

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Ναι ,όπως σου είπε και ο @rzr86 .

Samsung galaxy s21+