sp3cial Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο app στο μάρκετ που να λέει ποιες εφαρμογές είναι free για σήμερα? Όπως στο appstore που βάζουν προσφορές ή free apps ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Και για να κλεισουμε και τυπικα ενα θεμα που ουσιαστικα ειχε επιλυθει προσφατα αλλα μας ταλαιπωρουσε μηνες, το Google maps ειναι πλεον διαθεσιμο και για την χώρα μας με μια απλη αναζητηση στο market! :) Oχι όμως ακόμα το Google Earth, για το οποίο χρειάζονται οι οδηγίες από το link στο πρωτο post του thread... ΥΓ: Έπρεπε το thread να φτάσει στο post no. 1000 για να δούμε άσπρη μέρα από την Google... :p Και να υπενθυμίσουμε πως το Navigation δεν δουλεύει ακόμα για Ελλάδα.. :( Εκτός αν βάλεις το modification που κυκλοφορεί στο XDA. Το μόνο κακό είναι πως αυτή την στιγμή έχει μείνει στο 6.0.3 ενώ official έχουμε πάει στο 6.1 Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Και να υπενθυμίσουμε πως το Navigation δεν δουλεύει ακόμα για Ελλάδα.. :( Εκτός αν βάλεις το modification που κυκλοφορεί στο XDA. Το μόνο κακό είναι πως αυτή την στιγμή έχει μείνει στο 6.0.3 ενώ official έχουμε πάει στο 6.1 θέλει ίντερνετ για να έχεις πλοήγηση όμως εε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Και να υπενθυμίσουμε πως το Navigation δεν δουλεύει ακόμα για Ελλάδα.. :( Εκτός αν βάλεις το modification που κυκλοφορεί στο XDA. Το μόνο κακό είναι πως αυτή την στιγμή έχει μείνει στο 6.0.3 ενώ official έχουμε πάει στο 6.1 θέλει ίντερνετ για να έχεις πλοήγηση όμως εε? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Πάντα... Δεν έχει τους χάρτες ενσωματωμένους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 θέλει ίντερνετ για να έχεις πλοήγηση όμως εε? θέλει ίντερνετ για να έχεις πλοήγηση όμως εε? H "πειραγμένη" έκδοση λειτουργεί κανονικά και χωρίς internet αρκεί να έχεις κατεβάσει από πριν το χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Υπάρχει κανένας τρόπος να απορρίψει κάποιος το update που μπορεί να εμφανιστεί σε μια εφαρμογή του market?? Ρωτάω με αφορμή μια χθεσινη αναβάθμιση του sygic που αφορά τους χρήστες των χαρτών Ινδιας και που η ιδια η εταιρεία προτείνει στο "whats new" να μην το εγκαταστήσουμε αν δεν εχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τους συγκεκριμένους χάρτες. Πως όμως??? ΥΓ: Εννοείται πως τελικά το εγκατεστησα γιατι διαφορετικά θα έπρεπε να το έχω να κάθεται στα διαθεσιμα updates μέχρι το επόμενο και να παιρνω περιοδικά false ειδοποιήσεις για αναβαθμίσεις στις εφαρμογές μου στο notification bar του κινητού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Νομίζω, φιλαράκο, ότι θα μπορούσες να ξετικάρεις την επιλογή " να επιτρέπεται η αυτόματη ενημέρωση" μέσα από το market, για τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Αν είσαι root, μπορείς από το titanium market, στη λίστα των εφαρμογών, πατάς παρατεταμένα στην εφαρμογή και στις επιλογές που σου βγάζει πατάς "αποκόλληση από το market" :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Akpe, αυτή την εντύπωση ειχα κι εγω οτι μόνο ως root έχω επιλογές για κατι τέτοιο, από την εποχή του milestone που είχα το Titannium backup. Άλλη μια έλλειψη στοιχειωδους λειτουργίας του market - να περιορίζεσαι μεταξύ accept ή uninstall... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 H "πειραγμένη" έκδοση λειτουργεί κανονικά και χωρίς internet αρκεί να έχεις κατεβάσει από πριν το χάρτη. Ποια είναι αυτή η "πειραγμένη"έκδοση;. Υπάρχει κάπου ελεύθερα ή δεν επιτρέπεται να γράψεις περισσότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ποια είναι αυτή η "πειραγμένη"έκδοση;. Υπάρχει κάπου ελεύθερα ή δεν επιτρέπεται να γράψεις περισσότερα; Ψάξε στους xda για "brut google maps" στο thread της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ποια είναι αυτή η "πειραγμένη"έκδοση;. Υπάρχει κάπου ελεύθερα ή δεν επιτρέπεται να γράψεις περισσότερα; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007132 Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ψάξε στους xda για "brut google maps" στο thread της συσκευής σου. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007132 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Δοκίμασα να το κάνω αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά. Πάλι θέλει WiFi ή data και μου λέει πως δεν υπάρχει χάρτης. Αυτό είναι και το σημείο που δεν καταλαβαίνω, που είναι αυτοί οι χάρτες και πως τους βλέπει το πρόγραμμα. Έχω διαβάσει για μια λειτουργία αποθύκευσης ενός κομματιού του χάρτη, αλλά δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Δοκίμασα να το κάνω αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά. Πάλι θέλει WiFi ή data και μου λέει πως δεν υπάρχει χάρτης. Αυτό είναι και το σημείο που δεν καταλαβαίνω, που είναι αυτοί οι χάρτες και πως τους βλέπει το πρόγραμμα. Έχω διαβάσει για μια λειτουργία αποθύκευσης ενός κομματιού του χάρτη, αλλά δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Αν ενεργοποιήσεις την λειτουργία Pre-cache map area στα labs τότε μπορείς να αποθηκεύσεις κομμάτια χάρτη της περιοχής που σε ενδιαφέρει και να κινείσαι εκεί χωρίς wifi-3g, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να μην σε ενδιαφέρει. Για οτιδήποτε παραπέρα σχετικά με πλοήγηση, καλύτερα να απευθυνθείς στο θέμα android - gps. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ρε παιδια δεν μου κατεβαζει εφαρμογες απο pc ενω βλεπει το τηλ. Μου γραφει εγκατεστημενο αλλα τιποτα. Οταν μπαινω απο το τηλ. η εφαρμογη δεν φαινεται εγκατεστημενη και την κατεβαζει κανονικα. Εκανα διαγραφη προσωρινης μνημης αλλα τιποτα. Καθε βοηθεια δεκτη. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Για να καταλάβω,βλέπεις να εγκαθίσταται στο κινητό αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά;! Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Για να καταλάβω,βλέπεις να εγκαθίσταται στο κινητό αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά;! Απο το pc που μπαινω market επιλεγω την εφαρμογη και μου γραφει οτι εγκατασταθηκε, ελα ομως που δεν ερχεται ποτε. Μολις μπαινω απο το τηλ. στην ιδια εφαρμογη την δειχνει οτι δεν ειναι εγκατεστημενη και την κατεβαζει κανονικα.????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Πρόσβαση σε ίντερνετ έχεις στο κινητό,όταν κατεβάζεις την εφαρμογή από το pc;Γιατί την ίδια στιγμή γίνεται λήψη από το κινητό της εφαρμογής,και συνακόλουθα,εγκατάσταση. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Πρόσβαση σε ίντερνετ έχεις στο κινητό,όταν κατεβάζεις την εφαρμογή από το pc;Γιατί την ίδια στιγμή γίνεται λήψη από το κινητό της εφαρμογής,και συνακόλουθα,εγκατάσταση. Εχω προσβαση φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Παράξενο,η λύση που βλέπω είναι μονόδρομος: εγκατάσταση αποκλειστικά από κινητό. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Εμενα παλι δεν βλεπει οτι το gmail το εχω σεταρει στο μαρκετ σε ενα se neo v. Πρεπει να κανω κατι στο τηλεφωνο; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Εμενα παλι δεν βλεπει οτι το gmail το εχω σεταρει στο μαρκετ σε ενα se neo v. Πρεπει να κανω κατι στο τηλεφωνο; Δεν μπαινει στο μαρκετ? ρυθμισεις - λογαριασμοι και συγχρονισμος - δεδομενα φοντου. τικαρισμενα? wi-fi ή δεδομενα ενεργα? μπες στο ιντερνετ απο το κινητο, μετα μπες στο igoogle ή στο youtube και περασε τους απο εκει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Κανονικα μπαινω στο μαρκετ απλα απο το pc δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες γιατι μου λεει οτι δεν εχω εγκατεστημενο τηλεφωνο. Γιατι γινεται αυτο; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twingo Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Υπάρχει επιλογή από το κινητό να αλλάζει η επιλογή ενεργοποίησης - απενεργοποίησης του μάρκετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts