Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να καταλάβω,βλέπεις να εγκαθίσταται στο κινητό αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά;!
"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να καταλάβω,βλέπεις να εγκαθίσταται στο κινητό αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά;!

Απο το pc που μπαινω market επιλεγω την εφαρμογη και μου γραφει οτι εγκατασταθηκε,

ελα ομως που δεν ερχεται ποτε.

Μολις μπαινω απο το τηλ. στην ιδια εφαρμογη την δειχνει οτι δεν ειναι εγκατεστημενη

και την κατεβαζει κανονικα.?????????

Πρόσβαση σε ίντερνετ έχεις στο κινητό,όταν κατεβάζεις την εφαρμογή από το pc;Γιατί την ίδια στιγμή γίνεται λήψη από το κινητό της εφαρμογής,και συνακόλουθα,εγκατάσταση.

Πρόσβαση σε ίντερνετ έχεις στο κινητό,όταν κατεβάζεις την εφαρμογή από το pc;Γιατί την ίδια στιγμή γίνεται λήψη από το κινητό της εφαρμογής,και συνακόλουθα,εγκατάσταση.

Εχω προσβαση φιλε.

Εμενα παλι δεν βλεπει οτι το gmail το εχω σεταρει στο μαρκετ σε ενα se neo v. Πρεπει να κανω κατι στο τηλεφωνο;
PaOk RE!!!!

Εμενα παλι δεν βλεπει οτι το gmail το εχω σεταρει στο μαρκετ σε ενα se neo v. Πρεπει να κανω κατι στο τηλεφωνο;

Δεν μπαινει στο μαρκετ? ρυθμισεις - λογαριασμοι και συγχρονισμος - δεδομενα φοντου. τικαρισμενα?

wi-fi ή δεδομενα ενεργα?

μπες στο ιντερνετ απο το κινητο, μετα μπες στο igoogle ή στο youtube και περασε τους απο εκει.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Κανονικα μπαινω στο μαρκετ απλα απο το pc δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες γιατι μου λεει οτι δεν εχω εγκατεστημενο τηλεφωνο. Γιατι γινεται αυτο;
PaOk RE!!!!

Κανονικα μπαινω στο μαρκετ απλα απο το pc δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες γιατι μου λεει οτι δεν εχω εγκατεστημενο τηλεφωνο. Γιατι γινεται αυτο;

μηπως ειναι αυτο... Κατάργηση/απόκρυψη και δεν τη βλεπει? http://support.google.com/androidmarket/bin/answer.py?hl=el&answer=2407656&topic=1100168&ctx=topic

Υπάρχει επιλογή από το κινητό να αλλάζει η επιλογή ενεργοποίησης - απενεργοποίησης του μάρκετ;

http://support.google.com/androidmarket/bin/answer.py?hl=el&answer=1663315&topic=1100168&ctx=topic

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

μπηκα στο market απο το Pc σημερα για να ψαξω καποιες εφαρμογες , και παρατηρησα οτι οταν παω να κανω εγκατασταση ενα προγραμμα στο νεο pop up που βγαζει για να επιλεξεις την συσκευη, μου έχει καποιες επιλογες στα ισπανικα ή ιταλικα( δεν ξερω τι ακριβως) και τις υπολοιπες κανονικα στα ελληνικα

Πιστευω γραφω στην σωστη ενοτητα το προβλημα μου.Βρισκομαι στην γερμανια και εχω την κοσμοτε καρτα στην συσκευη Samsung Galaxy (Ι7500).

Θελω να μπω στο android market μεσω wi-fi.Βαζω τον λογαριασμο googlemail παταω συνδεση και μετα απο 1 λεπτο περιπου μου βγαζει οτι δεν μπορω να μπω και οτι ισως φτεει η καρτα σιμ.(ειχα την καρτα σημ την κοσμοτε στο xperia arc s επισεις ακομα στην γερμανια και εμπενα κανονικα).Τι μπορω να κανω για να μπει επιτελους στο μαρκετ?

Πιστευω γραφω στην σωστη ενοτητα το προβλημα μου.Βρισκομαι στην γερμανια και εχω την κοσμοτε καρτα στην συσκευη Samsung Galaxy (Ι7500).

Θελω να μπω στο android market μεσω wi-fi.Βαζω τον λογαριασμο googlemail παταω συνδεση και μετα απο 1 λεπτο περιπου μου βγαζει οτι δεν μπορω να μπω και οτι ισως φτεει η καρτα σιμ.(ειχα την καρτα σημ την κοσμοτε στο xperia arc s επισεις ακομα στην γερμανια και εμπενα κανονικα).Τι μπορω να κανω για να μπει επιτελους στο μαρκετ?

σιγουρεψου ότι βάζεις σωστους κωδικούς

εκτος και αν υπάρχει θέμα λόγω περιαγωγής

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Ο κωδικος ειναι σωστος.Θα ψαξω τι αλλο μπορει να φταιει.Γιατι απο το αλλο κινητο εμπενε κανονικα.

Δοκιμασε αυτο: μπες στο ιντερνετ απο το κινητο σου, γραψε YouTube και οταν μπεις κανε συνδεση στο λογαριασμο στο YouTube ή μπες παλι στο ιντερνετ απο το κινητο σου γραψε igoogle και κανε συνδεση, χωρις να κανεις εξοδο απο το ιντερνετ δοκιμασε να μπεις στο μαρκετ.

Δοκιμασε αυτο: μπες στο ιντερνετ απο το κινητο σου, γραψε YouTube και οταν μπεις κανε συνδεση στο λογαριασμο στο YouTube ή μπες παλι στο ιντερνετ απο το κινητο σου γραψε igoogle και κανε συνδεση, χωρις να κανεις εξοδο απο το ιντερνετ δοκιμασε να μπεις στο μαρκετ.

Προσπαθησα οπως μου ειπες αλλα και παλι τιποτα.Το εκανα επαναφορα ρυθμισεων το κινητο και πλεον μπαινει κανονηκα.Ευχαριστω για την απαντηση.

Ρε παιδια εκανα ενα back up δεδομενων ημερολογιου με το Myback up, διεγραψα την εφαρμογη του ημερολογιου που ειχα

κ την ξαναεγκατεστησα.

Οταν ομως την ξαναεγκατεστησα (την ιδια που ειχα κ πριν) και επελεξα Restore ελεγε οτι ηταν επιτυχης κ να κανω επανεκιννηση για να περαστουν τα νεα δεδομενα, ΑΛΛΑ αυτο δε γινοταν κ φαινοταν η εφαρμογη χωρις τα δεδομενα!

Καμια ιδεα?

εχω αγορασει μια εφαρμογη απο το market μου δειχνει οτι ειναι αγορασμενη αλλα δεν κατεβαινει στο κινητο. καμια ιδεα ?

Απλά δεν κατεβαίνει;Δεν σου βγάζει κάποιο μήνυμα;Φλάσαρες κάποια custom rom στα κοντά;

Έχω ένα πρόβλημα με μια εφαρμογή. Το folder organizer (paid version). Ενώ ΔΕΝ το έχω αγοράσει μου βγάζει μήνυμα ότι το έχω αγορασμένο μου δίνει την εντολή download, αλλά όταν πάω να κατεβάσω την εφαρμογή μου, μου λέει ότι αυτή η εφαρμογή δεν είναι αγορασμένη. Από το Internet προσπάθησα του υπολογιστή μου, τι από το κινητό τα ίδια...

Βέβαια κάποτε το πέρασα σπασμένο αλλά στα πλαίσια αλλαγή της πολιτικής μου, αγοράζω πλέον όλες τις εφαρμογές γιατί απλά βαριέμαι να τις περνάω χειροκίνητα :) . Υπάρχει κάποια άλλη λύση ;. Έστειλα email στον developer...με έγραψε :)

Edited by apitsakis

Έχω ένα πρόβλημα με μια εφαρμογή. Το folder organizer (paid version). Ενώ ΔΕΝ το έχω αγοράσει μου βγάζει μήνυμα ότι το έχω αγορασμένο μου δίνει την εντολή download, αλλά όταν πάω να κατεβάσω την εφαρμογή μου, μου λέει ότι αυτή η εφαρμογή δεν είναι αγορασμένη. Από το Internet προσπάθησα του υπολογιστή μου, τι από το κινητό τα ίδια...

Βέβαια κάποτε το πέρασα σπασμένο αλλά στα πλαίσια αλλαγή της πολιτικής μου, αγοράζω πλέον όλες τις εφαρμογές γιατί απλά βαριέμαι να τις περνάω χειροκίνητα :) . Υπάρχει κάποια άλλη λύση ;. Έστειλα email στον developer...με έγραψε :)

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το soundhound.

Και εγώ με το 3G Watchdog pro. Λύση δεν έχω βρει...

πηγαινετε στο wallet στο google, ισως υπαρχει καποια εγγραφη με μηνυμα λαθους και να μπορειτε να το διορθωσετε. το εχω παθει κι εγω, καπως το ειχα λυσει αλλα δε θυμαμαι πως ακριβως.

Στο google wallet δεν εμφανίζει καν ότι το έχω αγοράσει. Μήπως επειδή είχαμε εγκαταστήσει σπασμένη version, κάτι αυτό να κρατάει στη μνήμη ίσως του τηλεφώνου και για αυτό να έχουμε αυτό το πρόβλημα. Πάντως με το google wallet Και το market λύση δεν υπάρχει :(

Στο google wallet δεν εμφανίζει καν ότι το έχω αγοράσει. Μήπως επειδή είχαμε εγκαταστήσει σπασμένη version, κάτι αυτό να κρατάει στη μνήμη ίσως του τηλεφώνου και για αυτό να έχουμε αυτό το πρόβλημα. Πάντως με το google wallet Και το market λύση δεν υπάρχει :(

Δεν νομίζω να το κρατάει στη μνήμη του τηλεφώνου, γιατί και με το προηγούμενο κινητό είχα το ίδιο πρόβλημα. Έχει να κάνει με τους Google λογαριασμούς μας