Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1)Κανε κατάργηση εγκατάσταση ενημερώσεων του play ,εκκαθάριση δεδομένων και reboot την συσκευή .

2) απεγκατάσταση του play και πέρασμα μια παλαιότερης ή νεότερης έκδοσης (αν υπάρχει ).

3) Τελευταία λυση είναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1)Κανε κατάργηση εγκατάσταση ενημερώσεων του play ,εκκαθάριση δεδομένων και reboot την συσκευή .

2) απεγκατάσταση του play και πέρασμα μια παλαιότερης ή νεότερης έκδοσης (αν υπάρχει ).

Η κατάργηση ενημερώσεων διαφέρει απ την απλή απεγκατάσταση? Πώς την κάνω?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Γειά σας. Είχα δώσει σε έναν φίλο μου τον κωδικό μου για να κατεβάζει παιχνίδια από το play store. Τώρα όμως θέλω να το πάρω πίσω, δηλαδή με κάποιο τρόπο να αποσυνδεθώ από εκεί χωρίς να το μάθει. Υπάρχει τρόπος;

Γειά σας. Είχα δώσει σε έναν φίλο μου τον κωδικό μου για να κατεβάζει παιχνίδια από το play store. Τώρα όμως θέλω να το πάρω πίσω, δηλαδή με κάποιο τρόπο να αποσυνδεθώ από εκεί χωρίς να το μάθει. Υπάρχει τρόπος;

Προφανώς αυτός ήταν ο κωδικός και του Gmail σου. Θα το καταλάβει Πάντως μόλις του βγάλει fail στο log in του Gmail

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Προφανώς αυτός ήταν ο κωδικός και του Gmail σου. Θα το καταλάβει Πάντως μόλις του βγάλει fail στο log in του Gmail

Δεν με νοιάζει αν το καταλάβει, απλώς δεν έχω πρόσβαση στο κινητό του για να αποσυνδεθώ, και έψαχνα ένα τρόπο.

Τίποτα.

Θέλω να αποφύγω το format αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.

Πώς έγινε αυτό το πράμα στα καλά καθούμενα?

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Δοκίμασε να σβήσεις τον google λογαριασμό σου από την συσκευή (αυτόν που έχεις συνδέσει με το Play).

Πριν τον σβήσεις κάνε συγχρονισμό με την google αυτά που θέλεις να κρατήσεις (επαφές, gmail κτλ)

reboot και πέρασε τον πάλι.

Ανέφερα κι εγώ πρόβλημα λίγο πιο πάνω. Τελικά μετά από αρκετές ώρες προσπαθιων το πρόβλημα λύθηκε περνώντας παλιότερη version του play store.
Smile...

Δοκίμασε να σβήσεις τον google λογαριασμό σου από την συσκευή (αυτόν που έχεις συνδέσει με το Play).

Πριν τον σβήσεις κάνε συγχρονισμό με την google αυτά που θέλεις να κρατήσεις (επαφές, gmail κτλ)

Τι ακριβώς θα χάσω αν διαγράψω προσωρινά τον gmail λογαριασμό μου?

Επαφές και τί άλλο? Για να προνοήσω να τα κάνω backup όλα.

Ανέφερα κι εγώ πρόβλημα λίγο πιο πάνω. Τελικά μετά από αρκετές ώρες προσπαθιων το πρόβλημα λύθηκε περνώντας παλιότερη version του play store.

Ποιά έκδοση πέρασες? Την έχεις σε apk?

Εγώ δοκίμασα να περάσω την τελευταία αλλά μου έκανε το ίδιο.

Θα προτιμούσα να δοκιμάσω κάποια παλιά έκδοση πρώτα πριν καταφύγω σε account deletion.

Edited by stelios_85_07

Πως σβηνω απο τον λογαριασμο μου στο Google Play, εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω?

Ποιά έκδοση πέρασες? Την έχεις σε apk?

Εγώ δοκίμασα να περάσω την τελευταία αλλά μου έκανε το ίδιο.

Θα προτιμούσα να δοκιμάσω κάποια παλιά έκδοση πρώτα πριν καταφύγω σε account deletion.

Πέρασα την 4.1.6 και μετά από λίγο έγινε αναβάθμιση στην τελευταία version χωρίς πρόβλημα. Δυστυχώς δεν έχω το apk γιατί η όλη διαδικασία έγινε μέσω lucky patcher.

Smile...

Ίσως κάποιοι δεν το γνωρίζουν αλλά μπορείς να κάνεις Refund μια εφαρμογή και μετά το περας τον 15 λεπτων .

Ο τρόπος περιγράφεται εδω http://www.phonearena.com/news/Did-you-know-that-you-can-get-your-money-back-for-purchased-Android-apps-even-after-the-official-15-minute-Google-Play-refund-period_id57164

Samsung galaxy s21+

Ίσως κάποιοι δεν το γνωρίζουν αλλά μπορείς να κάνεις Refund μια εφαρμογή και μετά το περας τον 15 λεπτων .

Ο τρόπος περιγράφεται εδω http://www.phonearena.com/news/Did-you-know-that-you-can-get-your-money-back-for-purchased-Android-apps-even-after-the-official-15-minute-Google-Play-refund-period_id57164

Ωραίος! Πραγματικά δεν νομίζω να το ξέρουν πολλοί.

Από την εφαρμογή (play store) δεν υπάρχει τρόπος ε;

Τελικά μόλις διαπίστωσα πως δεν είναι δυνατόν να διαγράψω τον λογαριασμό από την συσκευή μου εκτός αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που δεν θέλω.

Δεν μπορώ να λύσω το πρόβλημα με τίποτα. Καμιά άλλη ιδέα?

Δοκίμασα και παλιές εκδόσεις του play μέχρι και σε περίοδο που ήταν market.

Το πρόβλημα λύνεται για λίγο αλλά επανέρχεται.

Ακόμα και με απλή κατάργηση των ενημερώσεων επανέρχεται γιατί γίνεται ενημέρωση ξανά αυτόματα.

Πώς μπορώ να σταματήσω την αυτόματη ενημέρωση του google play?

Δοκίμασα freeze του marketupdater.apk αλλά δεν σταμάτησε τις ενημερώσεις του google play.

Δεν του δούλεψε ούτε αυτό φίλε

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Πώς μπορώ να σταματήσω την αυτόματη ενημέρωση του google play?

Δοκίμασα freeze του marketupdater.apk αλλά δεν σταμάτησε τις ενημερώσεις του google play.

Από το faq του titanium backup:

30. I want to keep my older Market version. Can I prevent the Market from auto-upgrading itself?

Yes, if you have Titanium Backup Pro you can freeze the “Market Updater” (com.android.vending.updater) app. That will prevent the Market from upgrading itself automatically.

Από το faq του titanium backup:

30. I want to keep my older Market version. Can I prevent the Market from auto-upgrading itself?

Yes, if you have Titanium Backup Pro you can freeze the “Market Updater” (com.android.vending.updater) app. That will prevent the Market from upgrading itself automatically.

Το έκανα αυτό αλλά συνεχίζει να κάνει update και δεν καταλαβαίνω γιατί.

Ακόμη και με κατάργηση του marketupdater συνεχίζει να κάνει ενημερωση.

Edited by stelios_85_07

Αν είσαι root μέσω του lucky patcher μπορείς να βάλεις κάποια τροποποιημενη έκδοση που δεν κάνει update.
Smile...

Αν είσαι root μέσω του lucky patcher μπορείς να βάλεις κάποια τροποποιημενη έκδοση που δεν κάνει update.

thanks, δειχνει να δουλεύει προς το παρόν.

Το lucky patcher επιβαρύνει γενικά το σύστημα?

Υπάρχει τρόπος να απεγκαταστήσουμε το google play και μετά να το επανεγκαταστήσουμε;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Υπάρχει τρόπος να απεγκαταστήσουμε το google play και μετά να το επανεγκαταστήσουμε;

Αν είσαι root γίνεται.

Για την απεγκατάσταση, γίνεται με διάφορες εφαρμογές όπως το titanium backup.

Για την επανεγκατάσταση, είτε βρίσκεις ένα ασφαλές .apk από κάπου στο internet, είτε κρατάς αντίγραφο με το titanium backup και το ξαναβάζεις.

Αν δεν είσαι root δεν μπορείς να απεγκαταστήσεις system apps.