akilleas Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Εμένα αρκετά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Δεν σας την σπάνε τα τεράστια εικονίδια; Όχι ίσα ίσα. Τα περισσότερα είναι καλαίσθητα και μου αρέσει πολύ να τα κοιτάω. Το θεωρώ συν οτι μεγάλωσαν τα εικονίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Καλημέρα. Το λέω επειδή κάποια είναι σε χάλια ανάλυση και χτυπάνε στα μάτια μου. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Και εγώ δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκα με το νέο μάρκετ. Επιπλέον είδα ότι μια εφαρμογή ενημερώθηκε από μόνη της. Έριξα μια ματιά στις ρυθμίσεις και είδα ότι είχε επιλεγεί από μόνη της η αυτόματη ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Καλημέρα. Το λέω επειδή κάποια είναι σε χάλια ανάλυση και χτυπάνε στα μάτια μου. όντως ισχύει γιατί δεν είχαν σχεδιαστεί ώστε να φαίνονται μεγάλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 προσπαθω αρκετη ωρα να μπω στο google play αλλα μου λεει συνεχεια δεν υπαρχει συνδεση....εννοειτε πως το wifi λειτουργει μια χαρα... ακανα wipe cache κτλ και απο recovery και μεσα απο την εφαρμογη αλλα δεν....τι μπορει να φταιει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 προσπαθω αρκετη ωρα να μπω στο google play αλλα μου λεει συνεχεια δεν υπαρχει συνδεση....εννοειτε πως το wifi λειτουργει μια χαρα... ακανα wipe cache κτλ και απο recovery και μεσα απο την εφαρμογη αλλα δεν....τι μπορει να φταιει? Το καινούργιο η το παλιό έχεις??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Το καινούργιο η το παλιό έχεις??? το καινουργιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 το καινουργιο Με 3g μπαίνει??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Με 3g μπαίνει??? οχι ουτε με 3g...εκανα επαναφορα και παλι τιποτα...περιεργα πραγματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Μπορώ να αλλάξω κάπου ρύθμιση για τη γλώσσα που βλέπω τους σχολιασμούς,κάτω απο τις εφαρμογές? Στο κινητό μου δείχνει μόνο comments από Έλληνες,στο pc ξένα.Θέλω να βλέπω σχολιασμό στα αγγλικά και στο κινητό.Πως το ρυθμίζω? Ευχαριστώ! Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Μπορώ να αλλάξω κάπου ρύθμιση για τη γλώσσα που βλέπω τους σχολιασμούς,κάτω απο τις εφαρμογές? Στο κινητό μου δείχνει μόνο comments από Έλληνες,στο pc ξένα.Θέλω να βλέπω σχολιασμό στα αγγλικά και στο κινητό.Πως το ρυθμίζω? Ευχαριστώ! πρέπει να αλλάξεις την γλώσσα του κινητού στα αγγλικά.. μόνο έτσι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michas5552 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο site και θελω την βοηθεια σας . Αγορασα το Turbo-x G400 και δεν έχει πρόσβαση στο Google Play εχω κατεβασει απο τον Η/Υ μου Google store 4.0.27 και οταν το κανω εγκατασταση και ανοιγω κλεινει με την μια ,αμα ξερει κανεις να με βοηθησει γιατι το plaisio market δεν το εμπιστευομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο site και θελω την βοηθεια σας . Αγορασα το Turbo-x G400 και δεν έχει πρόσβαση στο Google Play εχω κατεβασει απο τον Η/Υ μου Google store 4.0.27 και οταν το κανω εγκατασταση και ανοιγω κλεινει με την μια ,αμα ξερει κανεις να με βοηθησει γιατι το plaisio market δεν το εμπιστευομαι. Το ξερω ειναι βλακεια που δεν εχει λογω δικαιωματων αλλα δοκιμασε το 1mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Με την νέα έκδοση η αρχική σελίδα δείχνει μόνιμα τις ελληνικές εφαρμογές, οι οποίες είναι τραγικές έως αστείες οι περισσότερες. Πως στην ευχή μπορώ να το κάνω όπως ήτανε; Μιλάμε για μεγάλο χαλι όπως το έκαναν. :-\ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Με την νέα έκδοση η αρχική σελίδα δείχνει μόνιμα τις ελληνικές εφαρμογές, οι οποίες είναι τραγικές έως αστείες οι περισσότερες. Πως στην ευχή μπορώ να το κάνω όπως ήτανε; Μιλάμε για μεγάλο χαλι όπως το έκαναν. :-\ Δεν μπορείς. Κυκλοφορεί μια μέθοδος στο Internet για αλλαγή του market γενικά ώστε να βλέπεις το us ή UK(με χρήση vpn) αλλά εγώ που το δοκίμασα δε μου δούλεψε. (και πολλοί αλλοι) Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Αν βάλεις τη συσκευή στα αγγλικά δεν αλλάζει κάτι? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Αν βάλεις τη συσκευή στα αγγλικά δεν αλλάζει κάτι? Ναι αν βάλεις αγγλικά νομίζω αλλάζει το homepage. Αλλά αυτό τι να το κάνεις; Για μένα αυτό που αξίζει είναι να έχεις πρόσβαση στα market των χωρών . στο home τώρα από ότι βλέπω δεν έχουν καν best η top rated. Random εφαρμογές μου φαίνονται. Edited May 7, 2013 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Το καινούριο μόνο πιο γρήγορο είναι με τεράστια εικονίδια. Δεν μπορώ να τα συνηθίσω ακόμη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 παιδια εμενα ακομα δε μου εχει αναβαθμιστει ενω σε ολους τους φιλους μου εχει γινει η αναβαθιση του γοογλε μηπως πρεπει να κανω κατι εγω? Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 παιδια εμενα ακομα δε μου εχει αναβαθμιστει ενω σε ολους τους φιλους μου εχει γινει η αναβαθιση του γοογλε μηπως πρεπει να κανω κατι εγω? και εμένα δεν μου ερχότανε με τίποτα ώσπου χθες το πέρασα μόνος μου.κατέβασε το apk και πέρασε το!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 και εμένα δεν μου ερχότανε με τίποτα ώσπου χθες το πέρασα μόνος μου.κατέβασε το apk και πέρασε το!! καλα θα περιμενω ακομα μερικες μερες και θα δω... ευχαριστω παντως!! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 καλα θα περιμενω ακομα μερικες μερες και θα δω... ευχαριστω παντως!! Δοκιμάστε και ένα καθάρισμα data και cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Δεν είσαι ο μόνος. Κάποια στιγμή θα γίνει. Άλλωστε από ότι λένε και οι υπολοιποι δεν χάνεις και τίποτα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 καλα θα περιμενω ακομα μερικες μερες και θα δω... ευχαριστω παντως!! Από την στιγμή που το apk είναι signed από την google, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς με το να το περάσεις manually. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts