MRM_Terk Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 move back to phone και ξανα move to sd...τρυπες του android Μετά από πολύ καθυστέρηση... Ευχαριστώ για την απάντηση!! Έτσι κάνω πλέον :up: Παράθεση ...nothing else matters...:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Στο google play μου έχουν εμφανιστεί 5 καινούργιες ενημερώσεις αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ξεκινήσω καμία από αυτές ... Είτε τις βάλω να εγκατασταθούν μαζικά είτε μια μια μένει στο Downloading . Δοκίμασα διαγραφή cache και διαγραφή όλης της μνήμης της εφαρμογής αλλά πάλι τα ίδια..Τι προτείνετε ; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Στο google play μου έχουν εμφανιστεί 5 καινούργιες ενημερώσεις αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ξεκινήσω καμία από αυτές ... Είτε τις βάλω να εγκατασταθούν μαζικά είτε μια μια μένει στο Downloading . Δοκίμασα διαγραφή cache και διαγραφή όλης της μνήμης της εφαρμογής αλλά πάλι τα ίδια..Τι προτείνετε ; Κανε και ένα clear cache/data στο play μπας και στρώσει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Καλησπέρα κι απο μένα.... Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω έναν λογαριασμο google π.χ. abc@gmail.com και έχω κανονικά λογαριασμο σε android και google play και έχω αγοράσει αρκετές εφαρμογές... Υπάρχει η δυνατότητα να να αλλάξω το abc ή το gmail ολόκληρο σε def@gmail.com χωρις να χάσω τις πληρωμένες εφαρμογές και να διατηρηθούν όλα στο google play? Φτιάχνοντας έναν καινούργιο λογαριασμό Gmail εντάξει μπορώ να μεταφέρω τις επαφές και τα μηνύματα... Για το Google Play όμως τί κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) καλησπερα μια ερωτηση οποιος γνωριζει γιατι ενω απο το κινητο μπαινω στο google play με gmail λογαριασμο απο τον pc μου βγαζει αυτο το μην. Δεν έχετε μεταβεί στην εφαρμογή Google Play Store (το εικονίδιο εφαρμογής με το λευκό καλάθι αγορών) στη συσκευή σας με αυτόν τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. [εψαξα στις υποστηριζομενες συσκευες και το μοντελο μου ηταν μεσα δηλαδη υποστηριζεται κανονικα] ποσο καιρο παιδευομαι και μολις εγραψα εδω το βρηκα το προβλημα Edited November 28, 2012 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Καλημέρα. Τα φώτα σας παρακαλώ! Στο xperia p τής γυναίκας μου να βάλω τον δικό μου λογαριασμό στο play;Έχω αρκετές εφαρμογές αγορασμένες και δεν θέλω να τις ξαναπληρώσω. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με αυτό; Μπορώ να τον βάλω, να κατεβάσω τις εφαρμογές και μετά να τον αφαιρέσω και να βάλω έναν δικό της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) Καλημέρα. Τα φώτα σας παρακαλώ! Στο xperia p τής γυναίκας μου να βάλω τον δικό μου λογαριασμό στο play;Έχω αρκετές εφαρμογές αγορασμένες και δεν θέλω να τις ξαναπληρώσω. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με αυτό; Μπορώ να τον βάλω, να κατεβάσω τις εφαρμογές και μετά να τον αφαιρέσω και να βάλω έναν δικό της; Να τον βάλεις και να κατεβάσεις τις εφαρμογές γίνεται. Αν τον βγάλεις όμως πιθανόν κάποιες που έχεις πληρωμένες (αν όχι όλες) δεν θα δουλεύουν. Αν αφήσεις τον δικό σου λογαριασμό ίσως θα πρέπει να ρυθμίσεις τα mail, να μην συγχρονίζονται. Αν δεν σε πειράζει μπορείς να το αφήσεις όπως έχει. Στο play μετά μπορείς να επιλέξεις έναν από τους δύο λογαριασμούς. Edited November 29, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Πόσο fail ειναι πλέον το σύστημα με την αξιολόγηση των εφαρμογών που με το έτσι θέλω σε κάνουν να φτιάξεις google+.Οχι ρε google δε θέλω ούτε fb,ούτε google + :mad: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Έχει ακουστεί κάτι για το πότε και αν θα ανοίξει το play store με όλες του τις δυνατότητες στην Ελλάδα? Πριν από λίγο χάζευα με ένα proxy το αγγλικό play store, και όπως ήμουν στην κατηγορία βιβλία, πήγα να κατεβάσω ένα που ήταν δωρεάν. Μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι το βιβλίο που επέλεξα θα είναι διαθέσιμο για download στις 20/12 και ότι θα ειδοποιηθώ με email... :ninja: Λέτε να γίνει κανένα θαύμα και να ανοίξει στις 20/12 έστω και το play books? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Δεν νομίζω ότι έχει κάποια σχέση, απλά πλέον μπορείς να κάνεις pre order και (ψηφιακά) βιβλία. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unknown620ie Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Εγω μπορω να κανω μια ταπεινη ερωτηση??? ειμαι καινουργιος στο χωρο των android(λιωσιμο με ios),προσπαθω να αγορασω εφαρμογες και οταν παω να διαλεξω τροπο πληρωμης μου βγαζει μη υποστηριζομενη μεθοδος πληρωμης ενω αυτη την καρτα την χρησιμοποιω συνεχεια στο apple store...μηπως ξερει κανεις τι στον κορακα γινεται???Σας ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Visa έχω συνδέσει και λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Εγω μπορω να κανω μια ταπεινη ερωτηση??? ειμαι καινουργιος στο χωρο των android(λιωσιμο με ios),προσπαθω να αγορασω εφαρμογες και οταν παω να διαλεξω τροπο πληρωμης μου βγαζει μη υποστηριζομενη μεθοδος πληρωμης ενω αυτη την καρτα την χρησιμοποιω συνεχεια στο apple store...μηπως ξερει κανεις τι στον κορακα γινεται???Σας ευχαριστω εκ των προτερων :) Και εγώ την κάρτα που είχα (visa) στο app store χρησιμοποιώ τώρα και περίπου ένα χρόνο και στο android ,χωρίς κανένα πρόβλημα . Δοκίμασε να την περάσεις απο το pc . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Το τελευταίο διάστημα όταν πάω να αγοράσω μια εφαρμογή, μου ζητάει τον Google κωδικό μου. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Πώς μπορώ να τον αποθηκεύσω για να μην τον ζητάει συνέχεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Το τελευταίο διάστημα όταν πάω να αγοράσω μια εφαρμογή, μου ζητάει τον Google κωδικό μου. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Πώς μπορώ να τον αποθηκεύσω για να μην τον ζητάει συνέχεια; Μου συνέβη κι εμένα αυτό προχθές,ενώ παλαιότερα δεν ζητούσε. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) Μου συνέβη κι εμένα αυτό προχθές,ενώ παλαιότερα δεν ζητούσε. Άν δεν κάνω λάθος αυτό αλλάζει από τις ρυθμίσεις του play. Σίγουρα δεν αλλάξατε καμιά ρύθμιση; Edited December 23, 2012 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Είναι αλλαγή του play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Καλα για να κανει καποιος σχολια σε εφαρμογες πρεπει να εισαι γραμμενος στο google+? Προβλεπω να μπαινουν πολλες μουφα εφαρμογες και να μην το περνουμε χαμπαρι αφου δεν θα διαβαζουμε τοσα σχολια οπως πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Καλα για να κανει καποιος σχολια σε εφαρμογες πρεπει να εισαι γραμμενος στο google+? Προβλεπω να μπαινουν πολλες μουφα εφαρμογες και να μην το περνουμε χαμπαρι αφου δεν θα διαβαζουμε τοσα σχολια οπως πριν. όντως και εμένα δεν μου άρεσε αυτή η κίνηση.με το ζόρι να φτιάξεις λογαριασμό στο google+:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bestakos1989 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 γεια σας ρε παιδια...ειμαι καινουριος στον ιστοτοπο και αν κανω κατι λαθος ας με βοηθησετε!!!λοιπον,εχω ενα προβλημα μ το κινεζικο tablet που εχω αγορασει και συγκεκριμενα με το play store..στην αρχη εμπαινε κανονικα στην αγορα και κατεβαζα εφαρμογες χωρις κανενα προβλημα!!!μετα ομως απο λιγες μερες εμπαινα στην αγορα αλλα μου ελεγε οτι δεν υπαρχει συνδεση...ειμαι κανονικα συνδεδεμενος στο ιντερνετ μεσω wifi οποτε υπαρχει συνδεση!!μπαινω κανονικα στο ιντερνετ μεσω μοζιλα ...τι προβλημα να εχει ρε παιδες?ευχαριστω εκ των προτερων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 γεια σας ρε παιδια...ειμαι καινουριος στον ιστοτοπο και αν κανω κατι λαθος ας με βοηθησετε!!!λοιπον,εχω ενα προβλημα μ το κινεζικο tablet που εχω αγορασει και συγκεκριμενα με το play store..στην αρχη εμπαινε κανονικα στην αγορα και κατεβαζα εφαρμογες χωρις κανενα προβλημα!!!μετα ομως απο λιγες μερες εμπαινα στην αγορα αλλα μου ελεγε οτι δεν υπαρχει συνδεση...ειμαι κανονικα συνδεδεμενος στο ιντερνετ μεσω wifi οποτε υπαρχει συνδεση!!μπαινω κανονικα στο ιντερνετ μεσω μοζιλα ...τι προβλημα να εχει ρε παιδες?ευχαριστω εκ των προτερων:) Ποιο κινεζικο ταμπλετ εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bestakos1989 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 http://www.ebay.com/itm/7-Google-Android-4-0-8GB-1-2GHz-V71-Capacitive-Screen-Mid-Tablet-WiFi-3G-Camera-/221128150223?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D4425913063294555215%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D221128150223%26 παραπανω ειναι το tablet που εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλα για να κανει καποιος σχολια σε εφαρμογες πρεπει να εισαι γραμμενος στο google+? Προβλεπω να μπαινουν πολλες μουφα εφαρμογες και να μην το περνουμε χαμπαρι αφου δεν θα διαβαζουμε τοσα σχολια οπως πριν. όντως και εμένα δεν μου άρεσε αυτή η κίνηση.με το ζόρι να φτιάξεις λογαριασμό στο google+:mad: Υπαρχουν ομως και σχολια κακης κριτικης απο χρηστες που δεν ξερουν να δουλεψουν εφαρμογες ή το τηλεφωνο τους δεν τη δουλευει καλα/σωστα. Γενικα τα σχολια μερικες φορες @@@ Προσωπικα δεν βαζω εφαρμογη με μεση αξιολογηση κατω απο 4. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 http://www.ebay.com/itm/7-Google-Android-4-0-8GB-1-2GHz-V71-Capacitive-Screen-Mid-Tablet-WiFi-3G-Camera-/221128150223?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D4425913063294555215%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D221128150223%26 παραπανω ειναι το tablet που εχω... Τέτοιο tablet δεν εχει επίσημα play store εγκατεστημένο μέσα, δεν παίρνει έγκριση εξαρχής απο την google. Μήπως το έβγαλες μονος σου? αν εχει πειραχτει θα πρέπει να το εγκαταστήσεις ξανά για να λειτουργήσει σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bestakos1989 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 οχι φιλε μου εγκατεστημενο το ειχε απο μονο του...εγω το μονο που εκανα ηταν ναφτιαξω gmail λογαριασμο!!!ειχα το ιδιο προβλημα πριν κατι βδομαδες!!!και επανεφερα τις εργοστασιακες ρυθμισεις και ηταν μεσα κανονικα το play store εγκατεστημενο και κατεβαζε κανονικα προγραμματα..και τωρα παλι το ιδιο!!!να πω και κατι αλλο πυ ισως σας βοηθησει...εχω κατεβασει το fb απο εκει και ουτε αυτο μπαινει....σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts