Nikos_s3 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 ώπα..αν και δεν παίζει το λινκ σου, ξενέρωσα ήδη αρκετά..:( επιπλέον μόλις έμαθα ότι συναλλαγές στο εξωτερικό (ακόμα και ηλεκτρονικές) χρεώνονται με επιπλέον προμήθεια, συνήθως 0.50% επί του ποσού της αγοράς...ππφφφ..(και δεν μιλάω για ξένο νόμισμα..μιλάω ακόμα και για ευρώ στην υπόλοιπη ευρωζώνη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Sorry τυπογραφικο, δοκιμασε ξανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna_pinkC3 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 (edited) καλησπερα παιδια..εχω ενα προβλημα απο το πρωι.πηρα χθες το galaxy ace ολα καλα κι ολα ωραια,σημερα λοιπον που προσπαθησα να κατεβασω εφαρμογες απο το μαρκετ μεσω υπολογιστη δεν αναγνωριζει τη συσκευη μου!απο το κινητο κατεβαζω κανονικα αλλα απο το λαπτοπ δε γινεται..εντωμεταξυ δεν εχει γινει ακομη η αλλαγη σε play store,μηπως φταιει αυτο; EDIT: ΟΚ εγινε πριν λιγο..εκανε την αλλαγη κι ολα καλα! Edited March 23, 2012 by Villis Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε το κουμπί τροποποίηση ή την πολλαπλή παράθεση εναλλακτικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) Πριν λιγα λεπτα, στο nexusS που υπήρχαν προεγκατεστημένα, αναβαθμιστηκαν ταυτοχρονα τα google books, videos & music σε google play movies, books & music με τα σχετικα logos και ημερομηνιες στην περιγραφη καθενος στο market 06.03.12 (ετεροχρονισμενα δηλαδη απο την αρχικη ημερομηνια κυκλοφοριας του update απο την google). Επειδη η ιστορια μου θυμιζει την...απελευθερωση του google maps, λετε σύντομα να ειναι ξεκλειδωτα και λειτουργικα και στην Ελλαδα?? Α, να μην ξεχασω αναβαθμίστηκε και το street view των χαρτων! Κι ας μην υποστηρίζεται ακόμα.... Edited March 30, 2012 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnos Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) καλημερα!λοιπον αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.ηθελα να αγορασω το mx video player pro για να βλεπω ταινιες στο note μου αλλα οταν πηγα να την αγορασω μου ελεγε ηδη αγορασμενη.προσπαθησα και εγω να την κατεβασω αλλα μου βγαζει σφαλμα με κωδικο 403.να τονισω οτι ποτε δεν την ειχα αγορασει πιο πριν ουτε εχω βαλει στοιχεια της καρτας μου στον λογαριασμο μου.την ειχα βαλει νομιζω μια φορα σπασμενη. Edited March 27, 2012 by agripnos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Δες ακριβώς μια σελίδα πίσω και δοκίμασε μια από τις τρεις προτεινόμενες λύσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrispsy Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Ενώ μπορώ να συνδεθώ στο internet και μπορώ να κάνω download μέσω Wi-fi,στο play store δεν μπορώ να κάνω σε τίποτα download και αυτό το πρόβλημα το αντιμετοπίζω σε πολλά tablet και αυτό το αντιπετοπίζω μόνο οταν είμαι συνδεμένος με το Wi-fi.Στο κινητό μου που είναι επίσης android στο ίδιο δίκτυο wi-fi κατεβάζω κανονικά εφαρμογές χωρίς κανένα πρόβλημα.Μπορεί κάποιος να μου απαντίσει στο πρόβλημά μου? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Πως μπορώ να αφαιρέσω εφαρμογές απο το google play? Στην επιλογή οι εφαρμογές μου έχει πάρα πολλές και θέλω να κρατήσω κάποιες και τις υπόλοιπες να τις διαγράψω ώστε να μην φαίνονται Πως το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Ειχα αγορασει το where is my water,το κατεβασε και η αδερφη μου στο δικο της.Παιζει μια χαρα το τερματισε και μου ζητησε να κατεβασω και το crankys stories,καποια εξτρα επιπεδα.Μπηκα απο το δικο μου τα αγορασα κανονικα και δουλευουν κανονικα.Μολις μπει η αδερφη μου να τα κατεβασει την πεταει ενα μηνυμα οτι επεξεργαζονται την παραγγελια μου και οτι θα ειναι αμεσα διαθεσιμο,μολις κλεινει το μηνυμα της λεει οτι δεν ειναι δυνατη η αγορα.τι να κανω?δοκιμασα και μεσο της εφαρμογης να κανω ληψη και απο το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Πως μπορώ να αφαιρέσω εφαρμογές απο το google play? Στην επιλογή οι εφαρμογές μου έχει πάρα πολλές και θέλω να κρατήσω κάποιες και τις υπόλοιπες να τις διαγράψω ώστε να μην φαίνονται Πως το κάνω? Απλα δεν γινεται Ειχα αγορασει το where is my water,το κατεβασε και η αδερφη μου στο δικο της.Παιζει μια χαρα το τερματισε και μου ζητησε να κατεβασω και το crankys stories,καποια εξτρα επιπεδα.Μπηκα απο το δικο μου τα αγορασα κανονικα και δουλευουν κανονικα.Μολις μπει η αδερφη μου να τα κατεβασει την πεταει ενα μηνυμα οτι επεξεργαζονται την παραγγελια μου και οτι θα ειναι αμεσα διαθεσιμο,μολις κλεινει το μηνυμα της λεει οτι δεν ειναι δυνατη η αγορα.τι να κανω?δοκιμασα και μεσο της εφαρμογης να κανω ληψη και απο το market Μην αγχωνεσαι. Για καποιο λογο, το play strore σημερα κρασαρει ανεξελεγκτα με οτι μηνυμα λαθους...εχει διαθεσιμο. Αυριο καλυτερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Απλα δεν γινεται Μην αγχωνεσαι. Για καποιο λογο, το play strore σημερα κρασαρει ανεξελεγκτα με οτι μηνυμα λαθους...εχει διαθεσιμο. Αυριο καλυτερα :p Χαχαχα από χθες έχει αυτή η ιστορία....θα ξανά δοκιμάσω και αύριο.Ευχαριστώ για την απάντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Ειχα αγορασει το where is my water,το κατεβασε και η αδερφη μου στο δικο της.Παιζει μια χαρα το τερματισε και μου ζητησε να κατεβασω και το crankys stories,καποια εξτρα επιπεδα.Μπηκα απο το δικο μου τα αγορασα κανονικα και δουλευουν κανονικα.Μολις μπει η αδερφη μου να τα κατεβασει την πεταει ενα μηνυμα οτι επεξεργαζονται την παραγγελια μου και οτι θα ειναι αμεσα διαθεσιμο,μολις κλεινει το μηνυμα της λεει οτι δεν ειναι δυνατη η αγορα.τι να κανω?δοκιμασα και μεσο της εφαρμογης να κανω ληψη και απο το market Έχω το ίδιο πρόβλημα . Μετά από συνεχόμενες εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις τελικά κατάφερα να δω τα έξτρα επίπεδα αγορασμένα κανονικά. Η ίδια η Disney σε mail μου είπε πως υπάρχει πρόβλημα και θα το λύσει μαζί με την google. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Έχω το ίδιο πρόβλημα . Μετά από συνεχόμενες εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις τελικά κατάφερα να δω τα έξτρα επίπεδα αγορασμένα κανονικά. Η ίδια η Disney σε mail μου είπε πως υπάρχει πρόβλημα και θα το λύσει μαζί με την google. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Beta-4 Σευχαριστω φιλε!Μια ερωτηση,αμα το απεγκαταστησω θα χασω την προοδο στα αλλα επιπεδα η θα παραμεινουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Σευχαριστω φιλε!Μια ερωτηση,αμα το απεγκαταστησω θα χασω την προοδο στα αλλα επιπεδα η θα παραμεινουν? Λογικά θα τα χάσεις άμα είσαι root κάνε ένα back up με το titanium πρώτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Λογικά θα τα χάσεις άμα είσαι root κάνε ένα back up με το titanium πρώτα.. Όταν κατάφερα μια φορά μετά από πάρα πολλές προσπάθειες να εγκαταστήσω το παιχνίδι και να φαίνεται κανονικά αγορασμένο πήρα backup με το titanium. Έπαιξα λίγο ξαναπήρα backup και άλλαξα ρομ. Στην νέα ρομ το εμφάνιζε και πάλι σαν δοκιμαστική έκδοση . Ότι και να δοκίμασα πάλι δεν κατάφερα τίποτα. Αυτό που μένει, είναι να δούμε αν και άλλοι έχουν παρόμοιο πρόβλημα και αν τελικά η Disney μπορεί να κάνει κάτι γιαυτό. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Θα μου πει κάποιος γιατί δε μπορώ να βρω στο play το google earth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Θα μου πει κάποιος γιατί δε μπορώ να βρω στο play το google earth? Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση αυτού του αντικειμένου στη χώρα της συσκευής σας. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.earth&hl=el αν εισαι root αλλαξε την τοποθεσια σου με το market enabler https://play.google.com/store/search?q=market+enabler&c=apps και θα το κατεβασεις :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Το ψαχνα ενώ περίμενα απάντηση και έκανα αυτό ακριβώς ήδη. Τώρα που θα ξαναγυρίσω όμως στο ελληνικό μαρκετ όταν βγαίνει update για το earth θα το βλέπω? Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση πάντως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Το ψαχνα ενώ περίμενα απάντηση και έκανα αυτό ακριβώς ήδη. Τώρα που θα ξαναγυρίσω όμως στο ελληνικό μαρκετ όταν βγαίνει update για το earth θα το βλέπω? Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση πάντως ;) Στο ideos x5 που εχω κανει αναβαθμησεις απο το μαρκετ κανονικα! το ειχε μεσα απο οταν το αγορασα. Στο xperia s που το εβαλα (πηρα το apk απο το ideos) δεν μου εκανε... Στη δικη σου περιπτωση μπες στο μαρκετ αφου καταργησεις το μαρκετ enabler και δες αν το βλεπει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση αυτού του αντικειμένου στη χώρα της συσκευής σας. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.earth&hl=el αν εισαι root αλλαξε την τοποθεσια σου με το market enabler https://play.google.com/store/search?q=market+enabler&c=apps και θα το κατεβασεις :) το εκανα οπως λες αλλα παλι μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση στη χωρα της συσκευης,δοκιμασα με Αμερικανικο και με Αγγλικο,καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 το εκανα οπως λες αλλα παλι μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση στη χωρα της συσκευης,δοκιμασα με Αμερικανικο και με Αγγλικο,καμια ιδεα? να προτεινω κατι δεν ξερω βεβαια αν το εχεις κανει αλλα δοκιμασε απο το pc ή αν το θες τοσο πολυ βρες ενα google earth apk ,υπαρχουν αρκετα σε διαφορες ιστοσελίδες και βαλτο στο τηλεφωνο Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 παιδια εχει κανεις αλλος προβλημα συνδεσης απο το google play της συσκευης του αυτη την ωρα; το ιντερνετ μου δουλευει κανονικα αλλα το play δεν συνδεεται.. απο οπερα mini μπημα κανονικα ομως δεν καταφερα να κατεβασω κατι.! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Επιβεβαιωνω! Σε συνεχεια των χθεσινων, το play store ειναι totally ****ed up! Connection time out, εφαρμογες εξαφανιζονται απο την λιστα και επανερχονται, χαλι γενικως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Επιβεβαιωνω! Σε συνεχεια των χθεσινων, το play store ειναι totally ****ed up! Connection time out, εφαρμογες εξαφανιζονται απο την λιστα και επανερχονται, χαλι γενικως... οκ γιατι δεν ηξερα αν ειναι γενικο το θεμα ή αν εχω μονο εγω το προβλημα.. ελπιζω να μην μας χτυπουν οι anonymous αχαχαχαχα Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 να προτεινω κατι δεν ξερω βεβαια αν το εχεις κανει αλλα δοκιμασε απο το pc ή αν το θες τοσο πολυ βρες ενα google earth apk ,υπαρχουν αρκετα σε διαφορες ιστοσελίδες και βαλτο στο τηλεφωνοναι δοκιμασα και απο pc αλλα μαλλον θα το κατεβασω απο pc το .apk και θα το περασω μονος. παιδια εχει κανεις αλλος προβλημα συνδεσης απο το google play της συσκευης του αυτη την ωρα; το ιντερνετ μου δουλευει κανονικα αλλα το play δεν συνδεεται.. απο οπερα mini μπημα κανονικα ομως δεν καταφερα να κατεβασω κατι.! ναι και εγω ειχα,μου ελεγε ληξη χρονικου οριου(κατι τετοιο)και μετα εβγαζε επαναληψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts