tolios32 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 tolios32 ευχαριστω πολυ. επιλεγοντας σαν apn το a.gr δεν μπορω να εχω προσβαση σε mobile internet σωστα? Τα αλλα ξεκινω να τα ψαχνω απο τωρα!!!! Βρηκα το apndroid (και οχι apn android) δεν ξερω αν ειναι τα ιδια αλλα κανει την δουλεια του. το extended controls δεν μου το βγαζει η αναζητηση του market. http://img259.imageshack.us/img259/7704/details1602e30b2aapndro.png http://img808.imageshack.us/img808/7587/screen2j.png δες και τις εικονες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να κλειδώνει το κινητό όταν πέφτει σε αδρανοποίηση και με κωδικό ώστε να μην ξεκλειδώνει αν πιεστεί η οθόνη έτσι απλά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να κλειδώνει το κινητό όταν πέφτει σε αδρανοποίηση και με κωδικό ώστε να μην ξεκλειδώνει αν πιεστεί η οθόνη έτσι απλά;;; δες στις ρυθμισεις ->τοποθεσια ασφαλεια μοτιβο κλειδωματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Μερικες απορίες: 1) Πού είναι τα controls του Android για να ανοιγοκλεινω wifi/gps κτλ; Δεν υπαρχουν στα γραφικα στοιχεια μεσα στο κινητο. 2) Οτι και να παω να βαλω στην homescreen σε ΚΕΝΗ, μου λεει δεν υπαρχει χωρος στην οθονη... (facebook,twitter) μηπως εχει να κανει με τον laucher ? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Μερικες απορίες: 1) Πού είναι τα controls του Android για να ανοιγοκλεινω wifi/gps κτλ; Δεν υπαρχουν στα γραφικα στοιχεια μεσα στο κινητο. 2) Οτι και να παω να βαλω στην homescreen σε ΚΕΝΗ, μου λεει δεν υπαρχει χωρος στην οθονη... (facebook,twitter) μηπως εχει να κανει με τον laucher ? Μήπως σου συμβαίνει κάτι τέτοιο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3389273#post3389273 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavoda Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Παιδια καλησπερα και απο μενα. Λογω τιμης βρηκα την ευκαιρια να παρω το joy. Εχω διαβασει και τις 79 σελιδες του ποστ και βλεπω να ριχνω περισσοτερο διαβασμα για το κινητο παρα για την εξεταστικη μου. Καποιες βασικες αποριες που εχω και δεν βρηκα τις απαντησεις τους... 1.Υπαρχει καποια εφαρμογη που να επιτρεπει την συνδεση στο διαδικτυο μονο με wifi για να αποφευγω τις παραξενες χρεωσεις? 2. Εχω σαν ρυθμιση την χρηση μονον 2G δικτυων αλλα μαλλον δεν κανει την δουλεια που θελω... 3. Εφαρμογες οπως το εορτολογιο δουλευουν μονο με μονιμη συνδεση η απλα χρειαζεται ενα update καθημερινο? Επειδή αυτές τις παράξενες χρεώσεις που αναφέρεις παραπάνω, τις έχω πληρώσει-και σχεδόν εν αγνοία μου- έχω απενεργοποιήσει την υπηρεσια δεδομένων, θα ακολουθήσω όμως και τις οδηγίες του tolios32. Παράθεση Efstala Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Μήπως σου συμβαίνει κάτι τέτοιο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3389273#post3389273 Διορθωθηκε αλλαζωντας το Colums Εάν θυμάμαι Καλα Απο 2 σε 6 Απο τον launcher Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Eκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ξεκινωντας τον οδηγο ρυθμισεων δεν μπορω να προχωρησω . Κανοντας παραβλεψη μου βγαζει ' υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης SetupWizardEx' προσπαθηστε ξανα. Δοκιμασα αυτο Enter recovery mode by turning your device on while holding down 'volume up' and 'Start call' (green) then powering on your device. Wipe user data αλλα παλι το ιδιο γινεται. Καμια ιδεα καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Καλησπερα σε ολους, Μολις εγινα και εγω ενας περηφανος κατοχος 845 χθες και ανακαλυπτω σιγα σιγα τον κοσμο του Android. Eχω λοιπον καποιες ρωτησεις: 1. Υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξουμε το default keyboard του 845 και να περασουμε καποιο καλυτερο? Κατα προτιμησει αυτο της HTC. http://www.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/articleimage/Jerry%20Hildenbrand/2010/03/test_htc.png υπάρχει κάτι τέτοιο ώστε να το εγκαταστήσουμε στο κινητό; μπορεί να ανέβει ώστε να το βρούμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Μερικες απορίες: 1) Πού είναι τα controls του Android για να ανοιγοκλεινω wifi/gps κτλ; Δεν υπαρχουν στα γραφικα στοιχεια μεσα στο κινητο. 2) Οτι και να παω να βαλω στην homescreen σε ΚΕΝΗ, μου λεει δεν υπαρχει χωρος στην οθονη... (facebook,twitter) μηπως εχει να κανει με τον laucher ? Απ στην τριτη επιφανεια αν θυμαμαι καλα και εικονιδια αν θελεις να βαλεις μπορεισ στην δευτερη και στην τριτη εκτος αν στην κεντρικη βαλεις αλλλο widget καιρου και σου δωσει χωρο απο κατω.οτι δεν χρειαζομαστε παταμε παρατεταμενα και εμφανιζετε ο καδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Eκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ξεκινωντας τον οδηγο ρυθμισεων δεν μπορω να προχωρησω . Κανοντας παραβλεψη μου βγαζει ' υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης SetupWizardEx' προσπαθηστε ξανα. Δοκιμασα αυτο Enter recovery mode by turning your device on while holding down 'volume up' and 'Start call' (green) then powering on your device. Wipe user data αλλα παλι το ιδιο γινεται. Καμια ιδεα καποιος; εκανες ροοτ?αν οχι οταν μπαινεις σε ασφαλη λειτουργια κανε απο εκει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 εκανες ροοτ?αν οχι οταν μπαινεις σε ασφαλη λειτουργια κανε απο εκει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Εχω κανει root . Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα απο το μενου και τωρα πλεον ειναι αδυνατο να προχωρησω απο το setupwizard.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 υπάρχει κάτι τέτοιο ώστε να το εγκαταστήσουμε στο κινητό; μπορεί να ανέβει ώστε να το βρούμε;;; htc_ime αλλα δεν ξερω αν εχει ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 htc_ime αλλα δεν ξερω αν εχει ελληνικα εδώ λέει ναι... http://foracamp.gr/htcime-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-android-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CE%B1%CF%82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 υπάρχει κάτι τέτοιο ώστε να το εγκαταστήσουμε στο κινητό; μπορεί να ανέβει ώστε να το βρούμε;;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j78k Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 καλησπερα. εχω μεγαλο προβλημα!! εχει βλαβη το κουμπι του μενου και επειδη φλασαρα αλλι ρομ στο κινητο δεν με καλιπτει η εγγυηση..:( HELP!! επανεφερα το κινητο με την μαμα ρομ και εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα το εικονιδιακι superuser απο το μενου με τα προγραμματα δεν "φευγει".:confused:. ειχα κανει το κινητο ροοτ με το pulsemini superboot.. τωρα δοκιμασα και εβαλα το z4root και το titanium backup αλλα δεν βρισκω πουθενα το superuser.apk για να το σβησω:cry:!! HEEEEELP!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 καλησπερα. εχω μεγαλο προβλημα!! εχει βλαβη το κουμπι του μενου και επειδη φλασαρα αλλι ρομ στο κινητο δεν με καλιπτει η εγγυηση..:( HELP!! επανεφερα το κινητο με την μαμα ρομ και εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα το εικονιδιακι superuser απο το μενου με τα προγραμματα δεν "φευγει".:confused:. ειχα κανει το κινητο ροοτ με το pulsemini superboot.. τωρα δοκιμασα και εβαλα το z4root και το titanium backup αλλα δεν βρισκω πουθενα το superuser.apk για να το σβησω:cry:!! HEEEEELP!!! για να εισαι ακομα root δεν εχεις περασει την επισημη ρομ (με τον τροπο που πρεπει) ,η επισημη δεν περνιεται με τον τροπο που περναμε τις custom roms αλλα μεσα απο το προγραμματα/ρυθμισεις/ρυθμισεις καρτας/αναβαθμιση λογισμικου/αναβαθμιση (αφου εχεις αντιγραψει στην καρτα τη ρομ) απο εκει το εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j78k Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 για να εισαι ακομα root δεν εχεις περασει την επισημη ρομ (με τον τροπο που πρεπει) ,η επισημη δεν περνιεται με τον τροπο που περναμε τις custom roms αλλα μεσα απο το προγραμματα/ρυθμισεις/ρυθμισεις καρτας/αναβαθμιση λογισμικου/αναβαθμιση (αφου εχεις αντιγραψει στην καρτα τη ρομ) απο εκει το εκανες? απο εκει το εκανα αλλα ξαναεβαλα την RLS2 μηπως βρω τον τροπο αλλα τιποτα.. τωρα ειμαι με RLS2.. με και εχω περασει μεσα z4root, titanium backup..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 (edited) απο εκει το εκανα αλλα ξαναεβαλα την RLS2 μηπως βρω τον τροπο αλλα τιποτα.. τωρα ειμαι με RLS2.. με και εχω περασει μεσα z4root, titanium backup..:worry: για δοκιμασε παλι και γραψε τι ρομ σου εμφανιζει μετα το φλασαρισμα (και γω την rls2 εχω και οταν εβαλα την εργοστασιακη δεν ειχα τετοιο προβλημα) Edited December 15, 2010 by hellas200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j78k Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 (edited) για δοκιμασε παλι και γραψε τι ρομ σου εμφανιζει μετα το φλασαρισμα (και γω την rls2 εχω και οταν εβαλα την εργοστασιακη δεν ειχα τετοιο προβλημα) V845 V100R001GRCC02B233 Vodafone greece εσυ με ποια ρομ δουλευεις? οκ!!! το κσαναεκανα και λυθηκαν τα προβληματα.. ειναι οπως το αγορασα τωρα! :Dσε ευχαριστω!:respect::thanks: εχω αποριες ομως.. να της πω? Edited December 15, 2010 by j78k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Αφου λυθηκε οκ Αποριες ; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis939 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416 Το εχεις δοκιμασει? Δουλευει ΟΚ με Ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j78k Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 (edited) Αφου λυθηκε οκ Αποριες ; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 1)Τωρα που εβαλα την εργοστασιακη rom που ομως την κατεβασα απο αλλον, δηλαδη δεν ειναι δικο μου back up, υπαρχει προωλημα? Φενεται πουθενα αφτο? 2)Μετα απο ολα αφτα τωρα που εβαλα τιν εργοστασιακη rom, το κινητο ειναι οπως ηταν οταν το αγορασα απο τη Vodafone η εχει αλλαγες? μενουν καταλοιπα μετα απ’ολα αφτα? 3)Αν ξανακανω root την εργοστασιακη rom, θα μπορεσω να το κανω unroot και απεγκατασταση το προγραμμα του root? (για το z4root μιλαω που νομιζω ειναι και το καλυτερο για να κανει κανεις root) 4)Αν κανω καποια λαθος διαγραφη στην εργοστιασιακη, κανοντας παλι αναβαθμηση επανερχετε στο αρχικο του με τα ολα του? 5)Οταν εγκαταστω και απεγκαταστω προγραμματα επιβαρινετε το κινητο? (προβληματα με καταλοιπα η μνημη?) 6)αφτη ειναι η custom rom teapot rls2? 7)εκανα τα βηματα για το app2sd μολις τελειωσα με το flashing tou rls2 χωρις ομως να κανω το app2sd install απο το μαρκετ η καπου αλλου.. διαβασα βεβαια πως η teapot rls2 το εχει απο μονη της εγκατεστημενο αλλα δν ειμαι σιγουρος και ετσι ανεβασα μια φοτο απο quick system info για να μου πειτε αν εγινε και αν τελικα πετυχε.(το εβαλα στα 512 τo partition).. 8)παρατηρησα πως με το boot animation της teapot rls2 αργει να ανοιξει το κινητο.. και επι αυτου θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο γινεται επιτιδες για να φορτωσει τα προγραμματα το κινητο η αν ειναι απλα για αισθητικη.. και αν ειναι για αισθητικη, θα μπορουσα να το διαγραψω ωστε να εχω ποιο γρηγορο boot? http://img441.imageshack.us/img441/8156/p121210223301.th.jpghttp://img228.imageshack.us/img228/834/p1212102232.th.jpghttp://img843.imageshack.us/img843/4848/p121210223001.th.jpghttp://img207.imageshack.us/img207/6785/p121210223103.th.jpghttp://img63.imageshack.us/img63/1739/p1212102230.th.jpg ευχαριστω εκ των προτερων;) Edited December 15, 2010 by j78k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Το εχεις δοκιμασει? Δουλευει ΟΚ με Ελληνικα? σε hd2 δουλευει μια χαρα -εγω εχω την rls2 που το εχει με ελληνικο-αγγλικο πληκτρολογιο 1)Τωρα που εβαλα την εργοστασιακη rom που ομως την κατεβασα απο αλλον, δηλαδη δεν ειναι δικο μου back up, υπαρχει προωλημα? Φενεται πουθενα αφτο? 2)Μετα απο ολα αφτα τωρα που εβαλα τιν εργοστασιακη rom, το κινητο ειναι οπως ηταν οταν το αγορασα απο τη Vodafone η εχει αλλαγες? μενουν καταλοιπα μετα απ’ολα αφτα? 3)Αν ξανακανω root την εργοστασιακη rom, θα μπορεσω να το κανω unroot και απεγκατασταση το προγραμμα του root? (για το z4root μιλαω που νομιζω ειναι και το καλυτερο για να κανει κανεις root) 4)Αν κανω καποια λαθος διαγραφη στην εργοστιασιακη, κανοντας παλι αναβαθμηση επανερχετε στο αρχικο του με τα ολα του? 5)Οταν εγκαταστω και απεγκαταστω προγραμματα επιβαρινετε το κινητο? (προβληματα με καταλοιπα η μνημη?) 6)αφτη ειναι η custom rom teapot rls2? 7)εκανα τα βηματα για το app2sd μολις τελειωσα με το flashing tou rls2 χωρις ομως να κανω το app2sd install απο το μαρκετ η καπου αλλου.. διαβασα βεβαια πως η teapot rls2 το εχει απο μονη της εγκατεστημενο αλλα δν ειμαι σιγουρος και ετσι ανεβασα μια φοτο απο quick system info για να μου πειτε αν εγινε και αν τελικα πετυχε.(το εβαλα στα 512 τo partition).. 8)παρατηρησα πως με το boot animation της teapot rls2 αργει να ανοιξει το κινητο.. και επι αυτου θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο γινεται επιτιδες για να φορτωσει τα προγραμματα το κινητο η αν ειναι απλα για αισθητικη.. και αν ειναι για αισθητικη, θα μπορουσα να το διαγραψω ωστε να εχω ποιο γρηγορο boot? ευχαριστω εκ των προτερων;) 1.πουθενα γιατι η επισημη ειναι ιδια για ολους -οταν την περασεις ειναι σαν να εχεις ανοιξει πρωτη φορα το κινητο 2.δε μενει τιποτα 3.αν ξαναπερασεις τη επισημη παλι θα ερθει στην αρχικη κατασταση 4.ναι 5.αμελητεα επιβαρυνση 6.? 7.ετσι φαινεται -θα δειξει με το περασμα εφαρμογων (τι θα γεμιζει) 8.ειναι γιατι αργει το android στο φορτωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j78k Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 (edited) σε hd2 δουλευει μια χαρα -εγω εχω την rls2 που το εχει με ελληνικο-αγγλικο πληκτρολογιο 1.πουθενα γιατι η επισημη ειναι ιδια για ολους -οταν την περασεις ειναι σαν να εχεις ανοιξει πρωτη φορα το κινητο 2.δε μενει τιποτα 3.αν ξαναπερασεις τη επισημη παλι θα ερθει στην αρχικη κατασταση 4.ναι 5.αμελητεα επιβαρυνση 6.?εχω ανεβασει φωτογραφιες για να τσεκαρεις 7.ετσι φαινεται -θα δειξει με το περασμα εφαρμογων (τι θα γεμιζει) 8.ειναι γιατι αργει το android στο φορτωμα δηλαδη οτι πειραματισμους κανω με το κινητο, οτι και να σβησω κτλ, κανοντας απλα αναβαθμηση την εργοστασιακη ρομ, ολα ερχονται στα ισα τους? σε υπερ-ευχαριστω!:respect::thanks::thanks: τωρα θελω παλι να αλλαξω rom.. εσυ τι προτεινεις να βαλω? αξιζει να κρατησω την εργοστασιακη ρομ και να βγαλω απλα τα vodafonakia? καποιο καλο προγραμμα προσθαφαιρησης προγραμματων και διαχειρισεις αρχειων? και καποιο καλο προγραμμα καιρου? το ελληνικο-αγγλικο πληκτρολογιο υπαρχει καπου? μπορω να το βαλω στην εργοστασιακη ρομ? επισεις προτεινε μου καποιο προγραμμα που αξιζει να το εχει κανεις στο κινητο του.. σε ευχαριστω και παλι για την ανταποκριση με φωτησες! Edited December 15, 2010 by j78k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts