akalos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) προστατευτικο οθονης σε Ελληνικο μαγαζι που ειναι οεο;;;;;;;;;;; ποια θα παιρνατε απο e-bay? Edited January 15, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafx Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 καλημερα σε ολους :) θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει προβλημα με την εμβελεια του ασυρματου δικτυου.. προσωπικα στα 2 μετρα απο το ρουτερ πεφτει 2 γραμμες..και στα 3 μετρα πεφτει σε 1 γραμμη..και ποιο περα..αρχιζει και κωλλαει... το ρουτερ ειναι μια χαρα..γιατι με το λαπτοπ το ποιανω πανω απο 40 μετρα :D ειναι προβλημα αυτο? η ειναι μουφα το wifi τις συσκευης? Έτσι κάνει και το δικό μου, το wi-fi του δεν είναι ότι πιο αξιόπιστο έχει πάνω του. Πάντως εμένα και με σήμα 0/3 μπάρες συνήθως λειτουργεί καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 καλημερα σε ολους :) θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει προβλημα με την εμβελεια του ασυρματου δικτυου.. προσωπικα στα 2 μετρα απο το ρουτερ πεφτει 2 γραμμες..και στα 3 μετρα πεφτει σε 1 γραμμη..και ποιο περα..αρχιζει και κωλλαει... το ρουτερ ειναι μια χαρα..γιατι με το λαπτοπ το ποιανω πανω απο 40 μετρα :D ειναι προβλημα αυτο? η ειναι μουφα το wifi τις συσκευης? Μέχρι τα 10 μέτρα σερφάρω μέσω wifi κανονικά από το joy 845. Απο εκεί και πέρα χάνει τη σύνδεση. Τα 10 μέτρα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πάντως. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C8H10N4O2 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Για όλους όσους έχουν πρόβλημα με την αυξανόμενη ένταση του ήχου κλήσης, το μόνο που βρήκα που να βοηθάει είναι το app "Increasing Ring" (βρίσκεται στο market). Σε αυτό μπορούμε να ορίσουμε το βήμα αύξησης της έντασης του ήχου και το διάστημα μεταξύ των βημάτων, οπότε αν βάλουμε το interval στο 1 sec το τηλέφωνο βαράει με την μέγιστη ένταση του (που και πάλι μου φαίνεται σχετικά χαμηλή) σε περίπου 2-3''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Τα 10 μέτρα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πάντως. ετσι ειναι εγω ειμαι υπερευχαριστημενος προς το παρον απο το κινητο και σε αυτα τα λεφτα δεν παιζεται λεμε Edited January 16, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGR8 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Καλημέρα. Έχω ένα πρόβλημα με τα βίντεο του Youtube και γενικά Video που βλέπω στο internet. Στην αρχή κολλάει η εικόνα και ο ήχος παίζει κανονικά και μετά κολλάει και ο ήχος. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ξαφνικά άρχισε να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 σε μενα παιζει κανονικα με hol wifi μηπως φταιει η συνδεση σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGR8 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Και εγώ hol έχω. Δεν νομίζω να φταίει η σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 αμα θελεις δωσε μου link να δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGR8 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Τι link? Δες ένα Video και πες μου αν κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ααα....κολλαει γενικα σε μενα οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGR8 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ξέρεις μήπως τι μπορώ να κάνω για να φτιάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 οχι,δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowlevel Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Μέχρι τα 10 μέτρα σερφάρω μέσω wifi κανονικά από το joy 845. Απο εκεί και πέρα χάνει τη σύνδεση. Τα 10 μέτρα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πάντως. Δεν ξέρω κάτι δεν πάει καλά, ενώ στην αρχή έπαιζε κανονικά, τώρα πιάνει μόνο δίπλα στον router και πλέον δεν βλέπω τα ασύρματα της γειτονιας Παράθεση Αγγελίες στο buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Δεν ξέρω κάτι δεν πάει καλά, ενώ στην αρχή έπαιζε κανονικά, τώρα πιάνει μόνο δίπλα στον router και πλέον δεν βλέπω τα ασύρματα της γειτονιας Κλείσε και ξαναάνοιξε το wifi. Κλείσε και ξαναάνοιξε το κινητό. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowlevel Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Κλείσε και ξαναάνοιξε το wifi. Κλείσε και ξαναάνοιξε το κινητό. έκανα hard reset και κάνει το ίδιο Παράθεση Αγγελίες στο buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostiko Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Καλημέρα, θέλω να εγκαταστήσω μερικές νέες γλώσσες στο τηλέφωνο από εκείνες που γράφει ότι δεν είναι εγκατεστημένες. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelid Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Καλησπέρα σε όλους,πρώτη φορά γράφω στο forum.Είμαι και εγώ κάτοχος του joy 845 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το κινητό!!!! έχω όμως ένα πρόβλημα με τις εφαρμογές πλοήγησης που έχουν συζητηθεί σε προηγούμενα post ( navigon ,igo κτλ ).στο android market δεν υπάρχουν. εσείς που στο καλό τις βρήκατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
synama Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 beta froyo για huawei 8100 8110 8120 με wifi ! ειναι πανω στο CMI2 του kalt_kaffe http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=915354 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 beta froyo για huawei 8100 8110 8120 με wifi ! ειναι πανω στο CMI2 του kalt_kaffe http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=915354 μακαρι και αντε 2,2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafx Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Καλησπέρα σε όλους,πρώτη φορά γράφω στο forum.Είμαι και εγώ κάτοχος του joy 845 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το κινητό!!!! έχω όμως ένα πρόβλημα με τις εφαρμογές πλοήγησης που έχουν συζητηθεί σε προηγούμενα post ( navigon ,igo κτλ ).στο android market δεν υπάρχουν. εσείς που στο καλό τις βρήκατε? Μπορείς να τα βρεις στις σελίδες των κατασκευαστριων εταιριών τους και να τα κατεβάσεις νόμιμα αγοράζοντάς τα. Ο άλλος τρόπος είναι τα γνωστά άγνωστα μέρη του ίντερνετ :ninja: beta froyo για huawei 8100 8110 8120 με wifi ! ειναι πανω στο CMI2 του kalt_kaffe http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=915354 Άντε επιτέλους να πάρουμε κι εμείς μια γεύση παγωμένου γιαουρτιού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KosmasPar Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) παιδια να ρωτησω κατι, εχω το joy rootαρισμενο με το RLS4d..... θελω να χρησημοποιησω το SetCPU και πειτε μου λιγακι αν το χρησημοποιει κανεις και πως λειτουργει? και επισης ενα link για κατεβασμα please? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! (και να σημειώσω κατι, ειχα χρησιμοποιήσει αλλο προγραμμα για να ρυθμισω τα ΜΗΖ και το κινητο μετα απο τις ρυθμισεις άρχισε να κολλαει και αναγκαστικα να ξανακανω εγκατασταση την ROM απο την αρχη!) Edited January 18, 2011 by KosmasPar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) εχω δει οτι σκαναρει συνεχεια για ασυρματα δικτυα,προφανως τρωει πορους και θελω να το απενεργοποιησω,αλλα πως; εχουμε και εμεις προβλημα με microsdhc καρτες οπως το ZTE? σκεφτομαι να παρω αυτη Edited January 17, 2011 by thief Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Παιδιά απαγορεύονται τα requests για παράνομο λογισμικό. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsv1 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 καλησπερα εχω εδω και 3 μερες το joy 845 και δεν μπορω να βρω πουθενα manual αν ξερει κανεις κατι ας βοηθησει............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts