Jump to content

Vodafone 845 (Huawei Joy)

demolition22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκανα hard reset απο το μενου του recovery mode και μετα την επιλογη γλωσσας μολις ανοιξε μετα κολλαει βγαζει αναγκαστικη διακοπη setupwizard.huawei και εκανα τρεις φορες και εβγαλα μπαταρια αλλα οτι και να κανω δεν προχωραει παραπερα μπορει καποιος να με βοηθησει ? να το παω στην voda?

ποια ρομ εχεις;

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με την rls4d δέν μπορώ να συνδεθώ με το myphoneexplorer...άν συνδέεται κάποιος ας το αναφέρει please..

συνδεεται κανονικα :)

εχει βγει καμια 2.2 καλη rom;:ninja:

Edited by thief
Συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

Καλησπέρα. Έχω βάλει gmail και λειτουργεί κανονικά.

καποιο ]widget mail εχετε βρει?

Καλησπέρα.

Έχω εδώ και 2-3 μέρες το 845.

2-3 ερωτήσεις.

1) μια χιλιοαπαντημένη φαντάζομαι, αλλά 100 σελίδες είναι πολλές για να τις ψάξω μία μία. όσο είδα δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Από Wi-Fi συνδέομαι κανονικά. Τις έχω βρει τις ρυθμίσεις.

Πώς συνδέομαι όμως στο δίκτυο της vodafone όταν δεν υπάρχει wi-fi?

Τι πρέπει να ενεργοποιήσω?

Αυτή η υπηρεσία δεδομένων τι ακριβώς είναι ?Έχει κάποια σχέση? Την έχω απενεργοποιημένη τώρα.

2) Ψιλοχαζή ερώτηση... Όταν χρησιμοποιώ τους google maps με το GPS χρεώνομαι από κάπου?

Α, και 3) Υπάρχει τρόπος να μπει wallpaper μόνο σε μία υποοθόνη? Και όχι μία μεγάλη που τις πιάνει όλες και δεν φαίνεται ολόκληρη?

Και 1-2 ερωτήσεις για εφαρμογές, ίσως θα ταίριαζαν στις κατηγορίες για Android, απλά πολλές εφαρμογές δεν παίζουν στο 845.

1) Υπάρχει κάποιος ελαφρύς player για .wma αρχεία? Έχω βρει μόνο το RockPlayer που είναι βαρύ και "χτυπάνε" τα κομμάτια.

2)Υπάρχει κάποιο app για να παίζει streaming ραδιόφωνα από το e-radio πχ που κανονικά θέλουν media player?

Ευχαριστώ.

1 καλησπερα σε ολο το παρεακι,με τα χρονια μου πολλα & καλα!

Πριν καμια βδομαδα,πηρα & 'γω το Vodafone 845.

Επεσε σε γυναικεια χερια...

Αποτελεσμα,να το κλειδωσει με το μοτιβο & ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΤΕ τι σχεδιακι ειχε βαλει για να ξεκλειδωσει το τηλεφωνακι.

Διαβαζοντας 2 φορες & τις 99 σελιδες,δεν ειδα που8ενα,να 'χει κανει κανεις-καμια,τετοια...μαμακια να την πω.

(Απο την εταιρια 8ελουνε καμια 15ρια μερες μου ειπανε).

Εχω βαλει 1 MicroSD 512 MB μεσα,αλλα εχω & αλλη 1,1 GB καβατζα.

Εχουμε καμια λυση για την περιπτωση;

ΝΑ 'στε ολοι καλα,Στελιος.

σε κάποιο σημείο στην οθόνη λέει "ξεχάσατε το μοτίβο;" ή κάπως έτσι

πατάς εκεί και θα σου ζητήσει να βάλεις τον google λογαριασμό σου και θα ξεκλειδώσει.ή αν δεν υπάρχει αυτή η επιλογή και δοκιμάσεις κάποιες φορές λάθος μοτίβο θα σου βγάλει αυτή την επιλογή.

καποιο ]widget mail εχετε βρει?

για το gmail όπως είσαι στην κεντρική οθόνη,πατάς και κρατάς σε ένα σημείο και επιλέγεις συντομεύσεις--->ετικέτα gmail

Edited by bbbb

παιδια εχω κ εγω το κοσμημα joy κ εχω κουραστει γιατι δεν βρισκω μπαταρια στην αγορα...γνωριζεται που θα βρω?ευχαριστω

παιδια εχω κ εγω το κοσμημα joy κ εχω κουραστει γιατι δεν βρισκω μπαταρια στην αγορα...γνωριζεται που θα βρω?ευχαριστω

nνομιζω οτι η voda ειναι υποχρεωμενη να σου φερει εμενα μου ειπαν να την παραγκειλω οποτε θελω:rolleyes:

Ψιλοάσχετο αλλά ρε παιδιά ξέρει κανείς πότε περίπου έρχεται (και αν) το vodafone 945?

αμα ειχε ερθει νωριτερα θα το αγοραζα τωρα αν ερθει δεν θα το επερνα .θα σκεφτομουνα το wildfire

Υπάρχουν στo e-bay.. http://cgi.ebay.com/OEM-HUAWEI-U8150-IDEOS-VODAFONE-845-V845-BATTERY-HB4J1-/220720267718?pt=PDA_Accessories&hash=item3363f401c6

Γεια χαρα σε ολους!

Ειμαι νεο μελος στο forum οπως και στο κοσμο του android. Εχοντας μολις 10 μερες στα χερια μου το joy μπορω να πω οτι εχω λυσει πολλες αποριες μου διαβαζοντας το forum. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ιδεα για το πως λειτουργουν τα smartphones και ψαχνοντας το εχω ενθουσιαστει με το ποσα πολλα μπορουν να σου παρεχουν...! Τες πα, θα ηθελα αν ξερει καποιος να βοηθησει σε ενα προβλημα που εχω και το οποιο εχει αναφερθει αλλα ως ασχετος δεν εχω καταφερει να βρω λυση.

Το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να βαλω ενα widget στη οθονη αναμονης μου γραφει : υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής αρχική οθόνη (διαδικασία android.process.launcher). Προσπαθήστε ξανά

Μπορει καποιος να μου πει πως διορθωνετε αυτο (με απλα λογια...σας ειπα ειμαι ασχετος:)

ΑΑ και κατι αλλο το κινητο δεν το εχω πειραξει,οπως το πηρα ειναι!

Ευχαριστω εκ των προτερων

Γεια χαρα σε ολους!

Ειμαι νεο μελος στο forum οπως και στο κοσμο του android. Εχοντας μολις 10 μερες στα χερια μου το joy μπορω να πω οτι εχω λυσει πολλες αποριες μου διαβαζοντας το forum. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ιδεα για το πως λειτουργουν τα smartphones και ψαχνοντας το εχω ενθουσιαστει με το ποσα πολλα μπορουν να σου παρεχουν...! Τες πα, θα ηθελα αν ξερει καποιος να βοηθησει σε ενα προβλημα που εχω και το οποιο εχει αναφερθει αλλα ως ασχετος δεν εχω καταφερει να βρω λυση.

Το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να βαλω ενα widget στη οθονη αναμονης μου γραφει : υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής αρχική οθόνη (διαδικασία android.process.launcher). Προσπαθήστε ξανά

Μπορει καποιος να μου πει πως διορθωνετε αυτο (με απλα λογια...σας ειπα ειμαι ασχετος:)

ΑΑ και κατι αλλο το κινητο δεν το εχω πειραξει,οπως το πηρα ειναι!

Ευχαριστω εκ των προτερων

τι widget ειναι?καποιο που κατεβασες απο το μαρκετ?

μπορει να μην δουλευει με το κιν.αν ειναι του κιν τοτε εφαγε κολημα και το μονο που μπορεις να κανεις ενα καλο back up και μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων .ρυθμισεις-απορρητο-επαναφορα

αυτο μου συμβαινει παρα πολυ συχνα σε διαφορες εφαρμογες...και ιδιαιτερα πριν αφαιρεσω τις εφαρμογες της vodafone
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Καλησπέρα σας. Πήρα χθες κι εγώ το 845 αλλά επειδή είμαι λιγάκι άσχετος έχω κάποιες αποριούλες.Με συγχωρείται εκ των προτέρων αν έχουν ειπωθεί πριν αλλά μου είναι αδύνατο να διαβάσω 100 σελίδες.

Το κυριότερο μου άγχος είναι το ίντερνετ.. Όσο είμαι σπίτι και μπαίνω από το wi-fi του σπιτιού μου δεν χρεώνομαι ε? Γενικά όταν μπαίνω στο ίντερνετ μέσω wifi δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ? Επίσης τα παιχνίδια που κατεβάζουμε από το μάρκετ και λεει δωρεάν, υπάρχει περίπτωση να χρεώνομαι όσο παίζω? Επίσης όταν δεν έχω wifi κοντά μου πως μπαίνω στο ιντερνετ? Και τέλος όταν μπαίνω χωρίς wifi χρεώνομαι, αλλά τα 100 mb που μου δίνει η vodafone απο το unlimited ειναι αρκετα?

Και πάλι συγγνώμη αν οι ερωτήσεις μου είναι γελοίες απλά έχω άγχος μη τυχόν και έρθει ο λογαριασμός υπερβολικά φουσκωμένος λόγω του ίντερνετ και των παιχνιδιών!

αυτο μου συμβαινει παρα πολυ συχνα σε διαφορες εφαρμογες...και ιδιαιτερα πριν αφαιρεσω τις εφαρμογες της vodafone

τι εννοεις το ρουταρες και εβγαλες τα vodafone apps η απο καποιο task killer.αν το ρουταρες πρεπει πρωτα να βαλεις την μαμα ρομ μαλλον εφαγε κολημα

μέσω ebay ποια είναι τα έξοδα να ρθει κάτι ελλάδα;;;

Καλησπέρα σας. Πήρα χθες κι εγώ το 845 αλλά επειδή είμαι λιγάκι άσχετος έχω κάποιες αποριούλες.Με συγχωρείται εκ των προτέρων αν έχουν ειπωθεί πριν αλλά μου είναι αδύνατο να διαβάσω 100 σελίδες.

Το κυριότερο μου άγχος είναι το ίντερνετ.. Όσο είμαι σπίτι και μπαίνω από το wi-fi του σπιτιού μου δεν χρεώνομαι ε? Γενικά όταν μπαίνω στο ίντερνετ μέσω wifi δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ? Επίσης τα παιχνίδια που κατεβάζουμε από το μάρκετ και λεει δωρεάν, υπάρχει περίπτωση να χρεώνομαι όσο παίζω? Επίσης όταν δεν έχω wifi κοντά μου πως μπαίνω στο ιντερνετ? Και τέλος όταν μπαίνω χωρίς wifi χρεώνομαι, αλλά τα 100 mb που μου δίνει η vodafone απο το unlimited ειναι αρκετα?

Και πάλι συγγνώμη αν οι ερωτήσεις μου είναι γελοίες απλά έχω άγχος μη τυχόν και έρθει ο λογαριασμός υπερβολικά φουσκωμένος λόγω του ίντερνετ και των παιχνιδιών!

το κινητο δεν το εχω , αλλα θα μιλησω απο εμπειρια ... στις ρυθμισεις θα εχει μεσα την επιλογη "ρυθμισεις δικτυοων" να μην υπαρχει συνδεση δεδομενων (νομιζω) η καπως ετσι. Οσο μπαινεις απο wifi δεν εχεις κανεναν θεμα για χρεωση. τα 100mb δεν ειναι αρκετα για κατι τετοιο.... προσεξε το και ας μιλησει και καποιος που το εχει γιατι θα σου ερθει ο κουκος αϊδονι.Τα παιχνιδια απο το μαρκετ ειναι ολα δωρεαν...για να αγορασεις θελει να κανεις ροοτ το κιν και να βαλεις ενα αλλο μαρκετ...ακομα δεν χρειαζεται ναμπεις στο τρυπακι του ροοτ....

Πάντως σε προηγούμενο post κάποιος είχε πει ότι θα έβγαινε το 945 πριν τα Χριστούγεννα. Τελικά διαψεύστηκε. Θα ήταν χαζό από τη vodafone να φέρει ΚΑΙ το 945 τόσο κοντά χρονικά με το 845.
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Πάντως σε προηγούμενο post κάποιος είχε πει ότι θα έβγαινε το 945 πριν τα Χριστούγεννα. Τελικά διαψεύστηκε. Θα ήταν χαζό από τη vodafone να φέρει ΚΑΙ το 945 τόσο κοντά χρονικά με το 845.

πουθενα ουτε στην αγγλια δεν πουλιετε κριμα γιατι με το 945 θα κοντραριζα to zte blade

πουθενα ουτε στην αγγλια δεν πουλιετε κριμα γιατι με το 945 θα κοντραριζα to zte blade

στη τσεχια εχει βγει παντος..

.

Υπαρχει καποιο προγραμμα πλοηγησης που να εχει και δωρεαν χαρτες Ελλαδας για να το βαλω στο 845 που αγορασα? και αν ναι ποιο και που θα το βρω για να το κατεβασω free... και μεταμπορειτε να με βοηθησετε να το βαλω στο κινητο γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το ....αθλημα... ευχαριστω

:cry:

• The title was changed to Vodafone 845 (Huawei Joy)