Jump to content

Vodafone 845 (Huawei Joy)

demolition22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.

Θα ηθελα τη γνωμη σας. Δεν ξερω ακομα αν την επιδοτηση (δικια μου και του συζυγου) την παρω ολη εγω ή και εκεινος. Εγω ειχα το arena αλλα μου το εκλεψαν πριν απο μερες. Αν την παρω ολη εγω σκεφτομουν το x-peria mini, αν οχι το vodafone. Θα ειναι το πρωτο android κινητο που θα εχω. Δεν εχω σκοπο να κανω root ή διαφορα αλλα που γραφετε γιατι δεν εχω ιδεα τι ειναι:blink:. Θελω να το εχω για internet (λιγο), μουσικη, τηλεφωνα. Και να μπορω να απαντησω ευκολα γιατι το arena μου την εδινε στα νευρα. Πολυ απλα πραγματα δηλαδη....

Τι θα λεγατε? Και ζητω συγνωμη για το μεγαλο post:)

Για το τι είναι root postαρα πιο πάνω όσο αναλυτικότερα μπορούσα, και για όλους τους φίλους που έχουν ακόμη απορείες. Δεν είναι κάτι το σημαντικό και στο τέλος θα το κάνεις όπως και όλοι μας γιατί θα στο ζητάνε εφαρμογές που θα θέλεις να βάλεις (πχ ένα πλήκτρο για reboot).

Και τα δύο έχουν android 2.1 και τα 2 είναι 2 απλά μικρά κινητά. Αν θέλεις ένα κινητό για να "σερφάρεις" καλύτερα πάρε κάποιο με μεγάλη οθόνη. Γιατί τα προγράμματα κ.τ.λ. που χρειάζεσαι για σύνδεση και περιήγηση σε όλα τα smart phones πάνω κάτω τα ίδια είναι. Όχι, ότι αυτά τα κινητά δεν το κάνουν, αλλά επειδή η οθόνη είναι μικρή θα πρέπει να κάνεις πιο συχνά zoom in και zoom out.

To xperia σαν ποιότητα συσκευής είναι καλύτερο (οθόνη, επεξεργαστή), αλλά κοστίζει όσο 2,5 vodafone 845. Οπότε δεν μπορείς να τα συγκρίνεις. Το Vodafone 845 πάντως εκτός τις από τις εφαρμογές που απαιτούν 3D accelerator (μόνο παιχνίδια και 1 πρόγραμμα πλοήγησης έχω βρει που το ζητάνε), κάνει όλα όσα αναφέρεις (και πολύ καλό gps)

ι8000GT vs Vodafone845

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους. Εχω βάλει το Fancy Widget και το ρολόι συνεχώς κολάει, όπως και όλα όσα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Γιατί αυτό; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, παρακαλώ.

Ευχαριστώ.

Efstala

Καλημέρα σε όλους. Εχω βάλει το Fancy Widget και το ρολόι συνεχώς κολάει, όπως και όλα όσα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Γιατί αυτό; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, παρακαλώ.

Ευχαριστώ.

Μηπως χρεισημοποιεις καποιον task killer και κλεινεις το Fancy Widget μεσω αυτου χωρις να το ξερεις???Τα widgets ειναι εφαρμογες που τρεχουν απο πισω.

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

καλησπερα και απο μενα.

εγινα και γω κατοχος αυτου του αριστουργιματος πριν μερικες μερες.. το φορτοσα το κινητο με προγραμματα και διαφορα, και αρχισε τα κολληματα.. για να μπει να γραπσω ενα μνμ επρεπε να περιμενω 3 δεφτερα.. για να δω τη λιστα με τις κλεισεις

καθως κουνουσα πανω κατω την οθονι, ειχε επισεις κολληματα.. ακομα και στην αλλαγη παραθυρων κολλαγε..

τελοσπαντον αποφασισα και γω να το φλασαρω..

να επισημανω πως εχω διαβασει ολο το thread...

βλεποντας λοιπον πως η καλητερη custom rom ειναι η teapot rls2 την δοκιμασα.. και παραλληλα εκανα και αφτο με το app2sd..

τελοσπαντων για να μη μακρυγορω, παλι εχει κολληματα το κινητο.. χωρις να το πειραξω η να προσθεσω πραγματα.. (μονο φοτογραφιες, βιντεο,και μουσικι σινολικα κοντα στο 1.5gb.. αλλα αφτα στην sd με ανταπτορα απο το pc) ισως λίγοτερα απο πριν.. αλλα εχει..

θα ηθελα λοιπον να επιβεβαιωσω αν εκανα η οχι λοιπον σωστα ολα τα βηματα..

αφτη ειναι η custom rom teapot rls2?

το root το εκανα με το παλιο τροπο με το pulsemini superboot δηλαδη και οχι με το z4 διστιχος..

θα μπορουσα να το διαγραψω το superboot και αντι γιαυτο (γιατι υποθετο πως το κινιτο θα πρεπει να ειναι rooted παντα για το app2sd και αλλα προγραμματα..) να βαλω το z4root? και αν ναι, πως?

επισεις εκανα τα βηματα για το app2sd μολις τελειωσα με το flashing tou rls2 χωρις ομως να κανω το app2sd install απο το μαρκετ η καπου αλλου.. διαβασα βεβαια πως η teapot rls2 το εχει απο μονη της εγκατεστημενο αλλα δν ειμαι σιγουρος και ετσι ανεβασα μια φοτο απο quick system info για να μου πειτε αν εγινε και αν τελικα πετυχε.(το εβαλα στα 512 τo partition)..

και τελος παρατηρησα πως με το boot animation της teapot rls2 αργει να ανοιξει το κινητο.. και επι αυτου θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο γινεται επιτιδες για να φορτωσει τα προγραμματα το κινητο η αν ειναι απλα για αισθητικη.. και αν ειναι για αισθητικη, θα μπορουσα να το διαγραψω ωστε να εχω ποιο γρηγορο boot?

ευχαριστω παρα πολυ οποιον με βοηθησει με αυτες τις αποριες..

συγνωμη για το μεγαλο ποστ.

Θα ηταν ευκολο σε καποιον να μου λυσει τις αποριες? :O :worry:

στο προιγουμενο ποστ μου στη σελιδα 77 εχει και φωτογραφιες.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Edited by j78k
διευκρινιση

Unleashed82 σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Βεβαια εξακολουθουν να μου φαινονται ολα αυτα αλαμπουρνεζικα αλλα αυτο δεν ειναι δικο σου θεμα.....

Αυτο που ουσιαστικα ρωταω ειναι αν το joy ειναι ενα αξιοπρεπες κινητο, για να περασω ενα χρονο τουλαχιστον και να εξοικοιωθω με το android? Σε ευχαριστω και παλι!!!!!

Φιλικά, Κατερίνα

Ευχαριστώ.

δουλευει κανονικα απλα ανανεωνετε με gps ψαξτο ειναι πολυ καλο και μαλιστα σε ευχαριστω γιατι εψαχνα κατι τετοιο και μαλιστα με πολυ καλο καιρο το weatherbug ψαξτο ειναι καλο.

Πως μπορώ να βάλω custom rom? Προσπαθησα αλλα δεν μπορω...

Custom ROM install

Download your custom ROM: Of course you choose the Vodafone 845 Mr Edition ROM

Add the sd card in a card reader and copy the Custom ROM zip file to SD card (FAT32 partition).

Again enter recovery mode by turning your device on while holding down 'volume up' and 'Start call' (green) then powering on your device.

Go to “wipe” where you select:

-> Wipe data/factory reset

-> Wipe Dalvik-cache

-> Wipe SD:ext partition

Confirm each step above via DPAD

-> Volume Down to go to main menu

Choose “Flash zip from sdcard” and if everything is okay you can select the Custom ROM zip file. Confirm via DPAD twice to install (just wait 2 minutes to finish)

-> Choose Power off

Restart Phone and that’s it

Δεν υπάρχει το Wipe Dalvik-cache και το Wipe SD:ext partition και όταν πατάω να κάνει install update.zip από την flash δεν κάνει τίποτα...

καμια ιδέα;

Samsung S21 Ultra

Πως μπορώ να βάλω custom rom? Προσπαθησα αλλα δεν μπορω...

Δεν υπάρχει το Wipe Dalvik-cache και το Wipe SD:ext partition και όταν πατάω να κάνει install update.zip από την flash δεν κάνει τίποτα...

καμια ιδέα;

το εχεισ κανει ροοτ το κινητο? ειτε με το superboot amonra, ειτε με το z4root?

αν οχι κατεβασε το z4 root και βαλτο zipαρισμενο οπως το βρεις, στο κινητο σου μεσω μιας καρτας SD, αφου εννοειτε ειναi fat32.. μονο online μπορεις να το βρεις γιατι απο το market το εχουν βγαλει..

μολις καταφερεις να το κανεις ροοτ, ενημερωσε να σου πω

Edited by j78k

το εχεισ κανει ροοτ το κινητο? ειτε με το superboot amonra, ειτε με το z4root?

αν οχι κατεβασε το z4 root και βαλτο zipαρισμενο οπως το βρεις, στο κινητο σου μεσω μιας καρτας SD, αφου εννοειτε ειναi fat32.. μονο online μπορεις να το βρεις γιατι απο το market το εχουν βγαλει..

μολις καταφερεις να το κανεις ροοτ, ενημερωσε να σου πω

Το κινητο Είναι ήδη root με το z4root και η Καρτα Είναι fat32

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samsung S21 Ultra

Το κινητο Είναι ήδη root με το z4root και η Καρτα Είναι fat32

ομορφα.

τωρα εχει σιμασια να κανεις ακριβος βημα-βημα αφτα που θα σου πω.

1. κατεβαζουμε το AmonRA Recovery 1.6.2:

http://www.mediafire.com/download.php?wmwmjwwbecj

και ξεζιπαρουμε το αρχειο στον υπολογιστη

2. βαζουμε το κινητο σε recovery mode πατωντας και κρατωντας πατημενο το κατω κουμπι του ηχου' και το 'κλεισιμο τηλ.επικοινωνιας' (κοκκινο κουμπι) και μετα παταμε το κουμπι επανω που ανοιγει η συσκευη.

-η κλεψυδρα μενει στην οθονη (και οσο διαρκει αυτο θα πρεπει γρηγορα γρηγορα να κανεις τα βηματα 3 και 4)

3. αμεσως συνδεουμε το κινητο με τον υπολογιστη και κατοπιν

4. στο PC διπλο κλικ στο αρχειο 'install-recovery-windows.bat'

KAI perimenoume

παρατηρουμε πως το κινητο δεν ξεκιναει και η κλεψιδρα κολισε(παραμενει στην οθονι)..

τοτε βγαζουμε to usb kalodio kai την μπαταρια του κινιτου και την ξαναβαζουμε (για να ξεκινησει το κινητο)

και μετα παιρναμε οποια ρομ θελουμε

εγκατασταση οχι επισημης ROM

κατεβαζουμε τη ROM που θελουμε

και μεσω ενος card reader αντιγραφουμε τη ROM (το αρχειο με καταληξη zip στην καρτα (καλο θα ειναι να εχουμε κανει φορματ στην καρτα FAT32).

μπαινουμε σε recovery mode κτλ κτλ.

ομορφα.

τωρα εχει σιμασια να κανεις ακριβος βημα-βημα αφτα που θα σου πω.

1. κατεβαζουμε το AmonRA Recovery 1.6.2:

http://www.mediafire.com/download.php?wmwmjwwbecj

και ξεζιπαρουμε το αρχειο στον υπολογιστη

2. βαζουμε το κινητο σε recovery mode πατωντας και κρατωντας πατημενο το κατω κουμπι του ηχου' και το 'κλεισιμο τηλ.επικοινωνιας' (κοκκινο κουμπι) και μετα παταμε το κουμπι επανω που ανοιγει η συσκευη.

-η κλεψυδρα μενει στην οθονη (και οσο διαρκει αυτο θα πρεπει γρηγορα γρηγορα να κανεις τα βηματα 3 και 4)

3. αμεσως συνδεουμε το κινητο με τον υπολογιστη και κατοπιν

4. στο PC διπλο κλικ στο αρχειο 'install-recovery-windows.bat'

KAI perimenoume

παρατηρουμε πως το κινητο δεν ξεκιναει και η κλεψιδρα κολισε(παραμενει στην οθονι)..

τοτε βγαζουμε to usb kalodio kai την μπαταρια του κινιτου και την ξαναβαζουμε (για να ξεκινησει το κινητο)

και μετα παιρναμε οποια ρομ θελουμε

εγκατασταση οχι επισημης ROM

κατεβαζουμε τη ROM που θελουμε

και μεσω ενος card reader αντιγραφουμε τη ROM (το αρχειο με καταληξη zip στην καρτα (καλο θα ειναι να εχουμε κανει φορματ στην καρτα FAT32).

μπαινουμε σε recovery mode κτλ κτλ.

Όταν βγάλω την μπαταρία και την ξαναβαλω θα βάλω και το Καλώδιο ξανα; Και Μετα αναβω το κινητο; Εάν Όχι πως Περνάω την rom που θέλω; Θα μπει μόνο του σε recovery mode? η Όταν βάλω την μπαταρία θα πρέπει να μπω Εγώ Πάλι σε recovery? και Μετα να πάτησω update ?

Samsung S21 Ultra

Όταν βγάλω την μπαταρία και την ξαναβαλω θα βάλω και το Καλώδιο ξανα; Και Μετα αναβω το κινητο; Εάν Όχι πως Περνάω την rom που θέλω; Θα μπει μόνο του σε recovery mode? η Όταν βάλω την μπαταρία θα πρέπει να μπω Εγώ Πάλι σε recovery? και Μετα να πάτησω update ?

το καλωδιο δεν το ξαναβαζεις.. αφου ουσιαστικα τελειωσες τις δουλειες με τον υπολογιστη..

απλα βαζεις μπαταρια, αφου εχεις περασει τη ρομ σε SD και την SD στο κιν, ανοιγεις το κινητο, ροοταρεις, κλεινεις ξανα, και μπαινεις σε recovery mode χειροκινιτα(πατωντας και κρατωντας πατημενο το κουμπι 'αυξηση ηχου στα πλαινα' and 'εναρξη τηλ. επικοινωνιας' (πρασινο) και μετα παταμε το πανω κουμπι που ανοιγει το κινητο.) .. δεν μπαινει ποτε μονο του..

και μετα σιμφωνα με τον Hellas200

* πηγανουμε στο “wipe” και επιλεγουμε

-> Wipe data/factory reset μετα

-> Wipe Dalvik-cache μετα

-> Wipe SD:ext partition μετα

καθε φορα παμε παρακατω πατωντας το DPAD (μαυρο μεσαιο κουμπι)

-> παταμε το κουμπι μειωση ηχου στα πλαινα για να μας βγαλει στο κεντρικο μενου

* επιλεγουμε “Flash zip from sdcard” και αν ολα εχουν παει καλα διαλεγουτμε τη ROM (αρχειο που τελεινει σε zip .επιβεβαιωση πατωντας το DPAD δυο φορες για να αρχισει η εγκατασταση και περιμενουμε κανα διλεπτο να ολοκληρωθει (γραφει στην οθονη οτι η εγκατασταση ολοκληρωθηκε

διαλεγουμε το "power off"

ΤΕΛΟΣ

Μηπως χρεισημοποιεις καποιον task killer και κλεινεις το Fancy Widget μεσω αυτου χωρις να το ξερεις???Τα widgets ειναι εφαρμογες που τρεχουν απο πισω.

Εχεις δίκιο, είχα, τον έβγαλα και τώρα έχω βάλει έναν άλλον που έχει ignore list και έχω εκεί βάλει τον Fancy Wigdet και δουλεύει τέλεια. Ευχαριστώ πολύ.

Efstala

το καλωδιο δεν το ξαναβαζεις.. αφου ουσιαστικα τελειωσες τις δουλειες με τον υπολογιστη..

απλα βαζεις μπαταρια, αφου εχεις περασει τη ρομ σε SD και την SD στο κιν, ανοιγεις το κινητο, ροοταρεις, κλεινεις ξανα, και μπαινεις σε recovery mode χειροκινιτα(πατωντας και κρατωντας πατημενο το κουμπι 'αυξηση ηχου στα πλαινα' and 'εναρξη τηλ. επικοινωνιας' (πρασινο) και μετα παταμε το πανω κουμπι που ανοιγει το κινητο.) .. δεν μπαινει ποτε μονο του..

και μετα σιμφωνα με τον Hellas200

* πηγανουμε στο “wipe” και επιλεγουμε

-> Wipe data/factory reset μετα

-> Wipe Dalvik-cache μετα

-> Wipe SD:ext partition μετα

καθε φορα παμε παρακατω πατωντας το DPAD (μαυρο μεσαιο κουμπι)

-> παταμε το κουμπι μειωση ηχου στα πλαινα για να μας βγαλει στο κεντρικο μενου

* επιλεγουμε “Flash zip from sdcard” και αν ολα εχουν παει καλα διαλεγουτμε τη ROM (αρχειο που τελεινει σε zip .επιβεβαιωση πατωντας το DPAD δυο φορες για να αρχισει η εγκατασταση και περιμενουμε κανα διλεπτο να ολοκληρωθει (γραφει στην οθονη οτι η εγκατασταση ολοκληρωθηκε

διαλεγουμε το "power off"

ΤΕΛΟΣ

Ευχαριστώ πολυ! :D

Samsung S21 Ultra

δουλευει κανονικα απλα ανανεωνετε με gps ψαξτο ειναι πολυ καλο και μαλιστα σε ευχαριστω γιατι εψαχνα κατι τετοιο και μαλιστα με πολυ καλο καιρο το weatherbug ψαξτο ειναι καλο.

Να κάνω 1-2 ερωτησούλες;

1. ποιο είναι καλό; το δικό μου ή το δικό σου; Το εγκατέστησα -αν σε ενδιαφέρει- απο το lookalike HTC or something like that, που εκτός τον καιρό εγκαθιστά και τον Launcher pro and the Dock bar, που είναι σαν του HTC, και κάνει το κινητάκι ομορφούλι.

2. πρέπει πάντα για αναννέωση καιρού και ώρας να έχουμε το GRS ανοικτό; -εγώ με την περέμβαση του φίλου brutus85 το έλεισα αυτό το πρόβλημα μέχρι στιγμης- αλλά τι στο καλό μπορούμε να κάνουμε με το GPS αν δεν έχουμε χάρτες; Κατά καιρούς κατεβάζω την μια ή την άλλη εφαρμογή και προσπαθώ να το χρησιμοποιήσω, αλλά δεν καταλήγω πουθενά. Οχι δηλ. ότι το χρειάζομαι, αλλά ότι μαθαίνεις καλό είναι.

Ευχαριστώ και καληνύχτα.

Efstala

Εβαλα το mr edition firmware (επιτελους) και εχετε να με προτεινετε κανενα προγραμμα να γραφει ελληνικα;

EDIT: βρηκα ελληνικα, αλλα στο firmware mr edition υπάρχει προεγκατεστημενο το laucher pro TRIAL και δεν μπορω να βαλω το δικο μου. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το κανω uninstall το trial .. :/

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

Εβαλα το mr edition firmware (επιτελους) και εχετε να με προτεινετε κανενα προγραμμα να γραφει ελληνικα;

EDIT: βρηκα ελληνικα, αλλα στο firmware mr edition υπάρχει προεγκατεστημενο το laucher pro TRIAL και δεν μπορω να βαλω το δικο μου. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το κανω uninstall το trial .. :/

γιατι εβαλες mr edition kai oxi teapot rls2?

Γιατι το κινητο το έχω μια ημέρα (ουτε) και αυτη βρηκα στο νετ. Εχεις καμια αλλη ιδεα; Αυτη που λες ειναι καλυτερη; :)

Με τον ιδιο τρόπο γίνεται install ; :)

Samsung S21 Ultra

Γιατι το κινητο το έχω μια ημέρα (ουτε) και αυτη βρηκα στο νετ. Εχεις καμια αλλη ιδεα; Αυτη που λες ειναι καλυτερη; :)

Με τον ιδιο τρόπο γίνεται install ; :)

και γω μια απο τα ιδια.. δν ξερω ποια ειναι καλητερη.. γιαυτο ρωτησα..

ναι ολες με τον ιδιο τροπο γινονται install

Παιδια καλησπερα και απο μενα.

Λογω τιμης βρηκα την ευκαιρια να παρω το joy.

Εχω διαβασει και τις 79 σελιδες του ποστ και βλεπω να ριχνω περισσοτερο διαβασμα για το κινητο παρα για την εξεταστικη μου.

Καποιες βασικες αποριες που εχω και δεν βρηκα τις απαντησεις τους...

1.Υπαρχει καποια εφαρμογη που να επιτρεπει την συνδεση στο διαδικτυο μονο με wifi για να αποφευγω τις παραξενες χρεωσεις?

2. Εχω σαν ρυθμιση την χρηση μονον 2G δικτυων αλλα μαλλον δεν κανει την δουλεια που θελω...

3. Εφαρμογες οπως το εορτολογιο δουλευουν μονο με μονιμη συνδεση η απλα χρειαζεται ενα update καθημερινο?

Ο Νεος Ειναι...Ωραιος...?

Παιδια καλησπερα και απο μενα.

Λογω τιμης βρηκα την ευκαιρια να παρω το joy.

Εχω διαβασει και τις 79 σελιδες του ποστ και βλεπω να ριχνω περισσοτερο διαβασμα για το κινητο παρα για την εξεταστικη μου.

Καποιες βασικες αποριες που εχω και δεν βρηκα τις απαντησεις τους...

1.Υπαρχει καποια εφαρμογη που να επιτρεπει την συνδεση στο διαδικτυο μονο με wifi για να αποφευγω τις παραξενες χρεωσεις?apn android

2. Εχω σαν ρυθμιση την χρηση μονον 2G δικτυων αλλα μαλλον δεν κανει την δουλεια που θελω...(ρυθμισεις->δικτυα ασυρματα->δικτυα κινητης τηλ->ονοματα σημειου προσβασης-> μενου->προσθηκη νεου apn ->ονομα α->apn γραφουμε α.gr->τυπος apn γραφουμε default

3. Εφαρμογες οπως το εορτολογιο δουλευουν μονο με μονιμη συνδεση η απλα χρειαζεται ενα update καθημερινο?

οχι και αν θες κατεβασε και το extended controlshttp://s4.appbrain.com/screen?id=-3032442987493863775&i=1

Που μπορεις να βαλεις κατι διαφορετικο να οριζεις και επισης το startup auditorhttp://s4.appbrain.com/screen?id=118617029599119417&i=1

Κάποιος που να έχει κάνει τις ρυθμίσεις της wind για MMS και Internet στο 845, ας κάνει τον κόπο να τις ανεβάσει.

Ευχαριστώ!

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Βάζοντας sim F2G συνδέεται κανονικά internet. Με την sim της κανονικής μου σύνδεσης (συμβόλαιο) δεν συνδέεται και δεν προσπαθεί καν να συνδεθεί αφού δεν βγάζει ούτε το σηματάκι με το G και τα βελάκια στην κορυφή της οθόνης.

Edited by np60s

tolios32 ευχαριστω πολυ. επιλεγοντας σαν apn το a.gr δεν μπορω να εχω προσβαση σε mobile internet σωστα?

Τα αλλα ξεκινω να τα ψαχνω απο τωρα!!!!

Βρηκα το apndroid (και οχι apn android) δεν ξερω αν ειναι τα ιδια αλλα κανει την δουλεια του.

το extended controls δεν μου το βγαζει η αναζητηση του market.

Edited by konangera
Edit
Ο Νεος Ειναι...Ωραιος...?

tolios32 ευχαριστω πολυ. επιλεγοντας σαν apn το a.gr δεν μπορω να εχω προσβαση σε mobile internet σωστα?

κανεις καινουργιο apn τυπικα και οριζεις αυτα που σου εγραψα και στο τελος το επιλεγεις σαν προκαθορισμενο. ετσι μπορεις να στελνεις να δεχεσε mms

Τα αλλα ξεκινω να τα ψαχνω απο τωρα!!!!

Βρηκα το apndroid (και οχι apn android) δεν ξερω αν ειναι τα ιδια αλλα κανει την δουλεια του.

το ιδιο ειναι

το extended controls δεν μου το βγαζει η αναζητηση του market.

θα στο στειλω

• The title was changed to Vodafone 845 (Huawei Joy)