aggelopas Δημ. June 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (22 Ιούν. 2004 , 16:45) περιεργο thread ..δ το χω ξανακουσει πως τα κομπιουτερς θελουν κ νονα :wacko: Ola ta pc zitoun ena onoma otan kaneis egatastasi i mporeis na to valeis kai argotera. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αγλαιτσα ειναι καλο ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Immortal Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 mmm όνομα; "αγκαλίτσα"? χαχα :D χαζοκούτι μάλλον :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (22 Ιούν. 2004 , 17:36) Ola ta pc zitoun ena onoma otan kaneis egatastasi i mporeis na to valeis kai argotera. ayto 1h fora to akouo...gia pes mas details... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Εγω Iridium το έχω.. Άσχετο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Εγω χαλαρα Gwgos... οπως με φωναζει και το μωρο μου!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Sofoklh ton lene ton diko mou :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος evripidis (23 Ιούν. 2004 , 01:56) Sofoklh ton lene ton diko mou :p Fantazomai to kinito to les Aisxulo e??? :p Filika Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Τον server Μorfeus και το laptop Neo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Server: Andriana Laptop: Caprise Desktop2: Mila Mac: Heidi Μόνο γυναικία ονόματα ;) ;) Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Εγώ δηλαδή που το έχω ονομάσει gkr41, θεωρούμαι οτι έχω μείνει πίσω; :whistle: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 RAMBO σπίτι, Quark στη σχολή :p Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Το όνομά του; Βλάκας! Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rousok Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Εγώ τον φωνάζω scassacazzi (σπάσιμο …ων) Παράθεση www.e-igoumenitsa.gr Η πόλη μας Online www.roussanoglou-travel.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Το ονομα του ειναι "αντε @@#$#$%#@ #$#%#@#% μηχανιμα που με εχεις @#$#%$%@#$ τοσα χρονια"! :wacko: Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brutus85 (23 Ιούν. 2004 , 16:29) Το ονομα του ειναι "αντε @@#$#$%#@ #$#%#@#% μηχανιμα που με εχεις @#$#%$%@#$ τοσα χρονια"! :wacko: Πιστεύω πολλά συνώνυμα pc θα έχουνε με σένα πολλά άτομα απο εδω μέσα :lol: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Εγω το ειχα για ενα διαστημα : Ο Μ@Λ@Κ@Σ ΜΟΥ Αλλα μετα που γιναμε φιλαρακια το ειχα βαλει: Πεγκυ Ζηνα και τωρα το εχω ως : Livas_D Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndd Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 μ*ουρδέλο :p Παράθεση τώρα και με netmonitor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 onyx Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Εγώ το λέω Αφροξηλάνθη :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Εγώ τον έχω στο φτύσιμο.. :whistle: ούτε καν του μιλάω,όνομα θα του βγάλω;; :worry: :rolleyes: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 εμένα αλλάζει μια Ζανέτ, μια Τζέλα, μία Μπίλιω ακούει και στα 3 ονόματα... :Ppp Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Εγω παλι θελωντας να πιστευω οτι ειναι "δυνατο" (τρομαρα του , να χεσω το hyperthreading...) τον εχω skynet Το ιδιο και τον προηγουμενο . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrieveR Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Emena exei kerdisei epaksia to kwdiko onoma M.P.R.I.K.I. xari stin terastia ypologistiki tou dynami fysika kai oxi xari stin ikanotita tou na psinei kafe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts