Jump to content

[Εφαρμογή] Facebook App

vazilis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες κατέβασα την τελευταία αναβάθμηση της εφαρμογής κ έπεσε στην αντίληψη μου οτι δεν μπορώ (δεν υπάρχει καν σαν επιλογή) να ανεβάσω φωτογραφίες,το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτο?
http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif

• 4 weeks later...
Γενικα στην τελευταία αναβάθμιση άλλαξε αρκετά το interface της εφαρμογής, στο κεντρικό μενού θα πρέπει να υπάρχει το εικονίδιο photos από εκεί μέσα πάνω αριστερά θα πρέπει να έχει ενα + όπου σου δίνει την επιλογή δημιουργίας νέου άλμπουμ, εαν μπεις σε κάποιο άλμπουμ σου βγάζει ενα εικονίδιο φωτογραφικής μηχανής απο εκεί κάνεις upload
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• 1 month later...

Πως κλείνουν τα ανοιχτά "παράθυρα" στο Facebook App???

Παρουσιάζει ΚΑΙ τα ονόματα αυτών που έχω διαγράψει πολύ καιρό και περιορίζεται ο χώρος αυτών που είναι Online εκείνη τη στιγμή....:blink:

Βοήθεια....:O :worry: :lol:

You pool sweet innocent thing... :innocent:

• 1 year later...
Μια ερώτηση, μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν βρίσκω την επιλογή του συγχρονισμού με τις επαφές του τηλεφώνου. μπορεί κάποιος να βοηθήσει???
Some age, others mature...:lol:

• 1 month later...
Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα iphone 3g 4.2.1 jb και δεν μπορω να βρω την εφαρμογή του facebook 4.0. Δυστυχώς έχει μόνο την 5.0, τι μπορώ να κάνω;

• 1 month later...
Οσοι εχετε facebook από iOS, οταν κανετε ανανεωση καταστασης, αναφερει την περιοχη σας; Εμενα αν και την γραφει κατω αριστερα εαν θυμαμαι, οταν παταω να το δημοσιευσει δεν βγαζει απο πιο μερος το εκανα (ευρύτερη περιοχη)
Samsung S21 Ultra

Μια απορία λίγο,

μέχρι πριν λίγες μέρες όταν υπήρχε στον τοίχο του fb ένα link μπορούσα με παρατεταμένο άγγιγμα να μου εμφανίσει τις επιλογές: α) άνοιγμα σε πρόγραμμα περιήγησης , β) αντιγραφή συνδέσμου) αν θυμάμαι καλά.

Πλέον δε γίνεται αυτό, χώρια που νομίζω ότι στο πάτημα το λινκ φαινόταν σαν να πατιέται(τώρα δεν αντιδρά). Έχει να κάνε με την τελευταία αναβάθμιση του fb (android)?

• 3 weeks later...
  • 11 months later...