Jump to content

Αγορά Nokia N8 – Σε ποιό χρώμα και από που;

Spyr0s
 Κοινοποίηση

[Ν8] Ποιό χρώμα θα διαλέξετε;  

315 members have voted

1. 1. [Ν8] Ποιό χρώμα θα διαλέξετε;

• Ασημί - Silver White
      56
    • Μαύρο - Dark Grey
      132
    • Μπλέ - Blue
      69
    • Πράσινο - Green
      18
    • Πορτοκαλί - Orange
      40

Recommended Posts

Τρεχάτε αύριο από εκεί το έβλεπα και δεν το πίστευα και στο site σιωπή ευτυχώς κατά τύχη πέρναγα. Μου έδειξε και το πράσινο που το είχε ανοικτό στο κουτί αλλά τα είχα χάσει με την τιμή και πήρα το ασημί.

Πολύ ωραίο και το πράσινο αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ ποιο μου άρεσε από την ευκαιρία που μου έτυχε.

Είχε και το E7 299 το ξαναλέω 299 και το ρώταγα για το E7 και κατά τύχη είδα το N8 στα 249 και το πήρα άμεσα. Σε μια φάση το computer μου έβγαλε τιμή 499 αλλά πέρασε προσφορά που είχε το plasio και πήγε η τιμή 249. Η τιμή σκέτη συσκευή που να έπερνα και νέο νούμερο με επιδότηση τσάμπα θα το έπερνα!

Edited by disappointed

• Απαντήσεις 373
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

249 το έχει βγάλει στο The Mall Athens το πλαίσιο χωρίς σύνδεση, πήρα το ασημένιο είχα και μια μικρή επιδότηση και μου βγήκε 199 ευρώ. Το αγόρασα σήμερα και ήταν σφραγισμένο σε ασημί χρώμα και είχε και ένα πράσινο βέβαια στην ίδια τιμή, επίσης είχε και το E7 299 ευρώ αλλά προτίμησα το Ν8 που το είχα βάλει στο μάτι από πέρσι.

Ευτυχώς που σε τέτοιες εποχές, κάποιοι κάνουν σοβαρές εκπτώσεις/προσφορές. :)

Huawei Nova 5T

249 το έχει βγάλει στο The Mall Athens το πλαίσιο χωρίς σύνδεση, πήρα το ασημένιο είχα και μια μικρή επιδότηση και μου βγήκε 199 ευρώ. Το αγόρασα σήμερα και ήταν σφραγισμένο σε ασημί χρώμα και είχε και ένα πράσινο βέβαια στην ίδια τιμή, επίσης είχε και το E7 299 ευρώ αλλά προτίμησα το Ν8 που το είχα βάλει στο μάτι από πέρσι.
Παραεισαγωγής ή ελληνικό;

Όχι ότι αν είναι παραεισαγωγής ότι δεν είναι ευκαιρία!!! Παίζει ακόμα η προσφορά;

059F053ES Είναι ελληνικό και ελληνική εγγύηση της ελληνικής nokia, πάρε τηλέφωνο να σου πούνε ή να σου κρατήσουν ένα. Edited by disappointed

Επιβεβαιωνω και εγω το ιδιο!!Απιστευτο!!!Το πηρε το σαββατο το πρωι η αδερφη μου απο το πλαισιο της κηφισιας στα 249!!!Ελληνικο ασημι σφραγισμενο!!!Μαλλον ξεπουλανε τα τελευταια τους κομματια (περιεργο βεβαια μιας και το c6-01 το εχουν 259) ειναι τελεια περιπτωση!!!!;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

εγω αυριο θα κανω μια βολτα απο μολ, ελπιζω να υπαρχει ακομα , αν και φανταζομαι το πορτοκαλι που θελω δεν θα το εχει :( (λογο του οτι δεν υπαρχει με ελληνικο προντακτ κουντ)

εγω αυριο θα κανω μια βολτα για τον μολ(:D), ελπιζω να υπαρχει ακομα , αν και φανταζομαι το πορτοκαλι που θελει θα το εχει :)

:cool:

α, τι καλός!:lol:σε ευχαριστώ προκαταβολικά:lol:

όποιος βγει αύριο στα πλαίσιο της Θεσσαλονικης ας δει σε ποια καταστήματα και τι χρώματα(μαυρο με ενδιαφέρει, για γνωστό) υπάρχουν διαθέσιμα!:worry:

Η προσφορά ήταν μόνο για το Σάββατο :(

Έκανα τηλέφωνα σήμερα και η τιμή ξανανέβηκε στα 399 ευρώ.

Παίδες αν ξαναβγεί κάτι πείτε το!

καποιος στο ricardo το δίνει 125 ευρο 5 τεμ αλλα μου φαίνεται μούφα... ή καμια μαιμού
Αν εννοείς αυτό, τότε μιλάμε για πολύ μούφα! Δείτε απλά τα χαρακτηριστικά (δε μπορώ να διαλέξω ποιο να πρωτοσχολιάσω :lol:) και τους 3 ολόκληρους μήνες εγγύησης.

Άμα του βάλεις μπανάνα μπροστά θα σου φάει και το χέρι :lol:

Edited by andrewstas

μα το λεει κιολας

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Αν εννοείς αυτό, τότε μιλάμε για πολύ μούφα! Δείτε απλά τα χαρακτηριστικά (δε μπορώ να διαλέξω ποιο να πρωτοσχολιάσω :lol:) και τους 3 ολόκληρους μήνες εγγύησης.

Άμα του βάλεις μπανάνα μπροστά θα σου φάει και το χέρι :lol:

Α άκυρο το παραπάνω, αυτό θα λες αλλά μούφα είναι και αυτό...

Network System: 850/900/1800/1900MHz

The special shaped phone, can use its two keypads respectively on its front and back panel by turns.

SIm: dual-sim & dual-standby

Screen: 3.5" inch pure flat touch screen

2.0 Mega pixel cameras

Analog TV option

Wifi option

and FM support

Bluetooth 2.0 support

WAP 2.0 to surf the internet

Loud stereo speaker

1000 pieces name card phone storage

Maximum 2GB MicroSD(T-Flash) card support

29.2M flash phone memory

Built-in multimedia player , support mp3,mpeg4, 3gp and etc

Support Java and shaking

Support qwerty keypad

Camera with flash light

With AOL,eBuddy,Facebook,MSN,Opera Mini,Skype,Yahoo Message.

Color: Black

ακυροοοοοοοο ;)

Καμία άποψη γιά αυτό?:confused:

http://www.planetmobile.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=3265&category_id=310&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&itemid=10

Nokia N8 σε όλα τα χρώματα Γνήσιο

Τιμή μονάδος (Τεμάχιο): €229.00 (με ΦΠΑ 23 %)

Το πήρα επιτέλους!

Bronze (σαν σκούρο μεταλλικό χρυσοκαφέ είναι) - Πολύ όμορφο!!!

336 ευρώ από το play247

Περίεργο:

Το τηλέφωνο έχει Γερμανικό product code αλλά έχει φουλ ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο και Ελληνικές οδηγίες χρήσης!!!

Ήρθε με Anna και έκανα 2 αναβαθμίσεις που είχε over the air χωρίς πρόβλημα για τα ελληνικά κτλ.

Είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του στο internet και τα widget για email και facebook, παρότι προέρχομαι φρέσκος από android...

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Καμία άποψη γιά αυτό?:confused:

http://www.planetmobile.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=3265&category_id=310&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&itemid=10

Nokia N8 σε όλα τα χρώματα Γνήσιο

Τιμή μονάδος (Τεμάχιο): €229.00 (με ΦΠΑ 23 %)

Αν δεις αριστερά, είσαι στην κατηγορία "Μεταχειρισμένα κινητά". Και μάλιστα αν πας στα καινούργια κινητά και επιλέξεις το Ν8, δεν σου δίνει τιμή, αλλά πρέπει να επικοινωνήσεις μέσω e-mail για να σου την πούνε. Μεγάλη μούφα για μένα, αν θέλεις τη γνώμη μου.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Το πήρα επιτέλους!

336 ευρώ από το play247

Περίεργο:

Το τηλέφωνο έχει Γερμανικό product code αλλά έχει φουλ ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο και Ελληνικές οδηγίες χρήσης!!!

Ήρθε με Anna και έκανα 2 αναβαθμίσεις που είχε over the air χωρίς πρόβλημα για τα ελληνικά κτλ.

Είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του στο internet και τα widget για email και facebook, παρότι προέρχομαι φρέσκος από android...

Καλορίζικο! :)

Τι σε έκανε να φύγεις από Android, αν επιτρέπεται;

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το πήρα επιτέλους!

...

Καλορίζικο!

Αν μπορείς βάλε καμιά φώτο. Μεταξύ του bronze και του μαύρου είμαι...

Αν δεις αριστερά, είσαι στην κατηγορία "Μεταχειρισμένα κινητά". Και μάλιστα αν πας στα καινούργια κινητά και επιλέξεις το Ν8, δεν σου δίνει τιμή, αλλά πρέπει να επικοινωνήσεις μέσω e-mail για να σου την πούνε. Μεγάλη μούφα για μένα, αν θέλεις τη γνώμη μου.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Καλορίζικο! :)

Τι σε έκανε να φύγεις από Android, αν επιτρέπεται;

Έχω το ideos x5 οποίο είναι αξιοπρεπέστατο. Εκτός από την κάμερα.

Ψάχνωντας είδα ότι οι κάμερες όλων των android τηλεφώνων υψηλού κόστους υπολείπονται κατά πολύ ειδικά στις φωτό, καθαρά λόγω αισθητήρα. Η ανάλυση του βίντεο σε full HD δεν με ενδιαφέρει γιατί πιάνει τρελό χώρο. Στο βίντεο το καταπληκτικό μάκρο ζουμ του Ν8 πετάει!!! Το ίδιο και τα καταπληκτικά μικρόφωνά του που λόγω αρκετής απόστασης μεταξύ τους δίνουν λίγο υπερβολική αλλά επιθυμητή στερεοφωνία.

Επίσης με το alon mp3 dictaphone το κινητό γίνεται ένας σχεδόν επαγγελματικός ψηφιακός καταγραφέας ήχου.

Και φυσικά η αδυναμία των ανδρονιών να συνδεθούν με σύρμα στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου από το βύσμα 3,5mm και ταυτόχρονα να χρησιμοποιείται για το hands free το μικρόφωνο του τηλεφώνου...

Μετά από 2 Ngage, N73, N95 και vivaz δεν επρόκειτω να δυσκολευτώ να προσαρμοστώ χα χα χα

Κρατάω το ideos μέχρι να δώ πως θα πάει η αναβάθμιση σε 2.3. Αν δεν βελτιωθεί εκεί στο βίντεο όπου είδα κάποια καλά στοιχεία στις beta, θα το στείλω πάραυτα ή θα το κάνω test mule xaxa

Φωτό

http://img714.imageshack.us/img714/3160/p1050001a.th.jpghttp://img850.imageshack.us/img850/4586/p1050024a.th.jpghttp://img151.imageshack.us/img151/3526/p1050008f.th.jpg

Edited by natna
Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

καλορίζικο φίλε δεν πρόκειται να το μετανιώσεις

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Kαλορίζικο και από μένα! :happy:

Στο πάνω και το κάτω μέρος τι χρώμα είναι; Άλλη χάλκινη απόχρωση ή ασημί;

Καλορίζικο!! :clap: Να σου προτείνω να πάρεις μια θηκούλα, γιατί νομίζω είδα ένα μικρό σημαδάκι.... Ξέρω, είναι πολύ όμορφη συσκευή το Ν8, για να μπεί σε θήκη ( είναι αποκλειστικά naked, όπως είχε πεί και κάποιος σεβαστός συμφορουμίτης :respect: , ξέρει αυτός.. ), αλλά κάπως πρέπει να διατηρηθεί αυτή η " ομορφιά ".. ( Ok, ok, τώρα που διαβάζω την τελευταία σειρά ακούγεται κάπως... :lol: )

Kαλορίζικο και από μένα! :happy:

Στο πάνω και το κάτω μέρος τι χρώμα είναι; Άλλη χάλκινη απόχρωση ή ασημί;

Είναι που αλλάζει το υλικό... Τα 2 άκρα επάνω και κάτω, στα οποία παρατηρείς την αλλαγή χρώματος, είναι φτιαγμένα από πλαστικό, ενώ το υπόλοιπο σώμα είναι από αλουμίνιο. ;)

Huawei Nova 5T

Είναι που αλλάζει το υλικό... Τα 2 άκρα επάνω και κάτω, στα οποία παρατηρείς την αλλαγή χρώματος, είναι φτιαγμένα από πλαστικό, ενώ το υπόλοιπο σώμα είναι από αλουμίνιο. ;)
Αυτή η διαφορά είναι που με ψιλοχαλάει σε φωτογραφίες που έχω δει το ασημί (δεν το έχω δει από κοντά) και με σπρώχνει προς το μαύρο (έχω δει μόνο το demo αλλά φαντάζομαι είναι το ίδιο με το κανονικό) που αυτή η διαφορά είναι πιο αμελητέα. Το χάλκινο μεταλλικό σώμα όμως με κάνει να το σκέφτομαι λίγο παραπάνω σε σχέση με το ασημί.

Παραμένω μεταξύ χάλκινου και μαύρου.

Τα πιο έντονα χρώματα αν και όμορφα θα τα επέλεγα μόνο αν δεν το ήθελα το τηλέφωνο για επαγγελματικό σκοπό. Το μόνο χρωματιστό που ίσως έχει λίγες ελπίδες είναι το πρασινολαδί (που μοιάζει με το χρυσαφένιο χρώμα της ελιάς ένα πράμα).

Να πω βέβαια ότι η μόνη "εμπειρία" με τα χρώματα που έχω είναι μέσω διαδικτύου, από εικόνες και βίντεο..

Ξέρει κανείς αν μπορώ να δω από κοντά σε κάνα μαγαζί κάποιο άλλο χρώμα πέρα του μαύρου;

Αυτή η διαφορά είναι που με ψιλοχαλάει σε φωτογραφίες που έχω δει το ασημί (δεν το έχω δει από κοντά) και με σπρώχνει προς το μαύρο (έχω δει μόνο το demo αλλά φαντάζομαι είναι το ίδιο με το κανονικό) που αυτή η διαφορά είναι πιο αμελητέα. Το χάλκινο μεταλλικό σώμα όμως με κάνει να το σκέφτομαι λίγο παραπάνω σε σχέση με το ασημί.

Παραμένω μεταξύ χάλκινου και μαύρου.

Τα πιο έντονα χρώματα αν και όμορφα θα τα επέλεγα μόνο αν δεν το ήθελα το τηλέφωνο για επαγγελματικό σκοπό. Το μόνο χρωματιστό που ίσως έχει λίγες ελπίδες είναι το πρασινολαδί (που μοιάζει με το χρυσαφένιο χρώμα της ελιάς ένα πράμα).

Να πω βέβαια ότι η μόνη "εμπειρία" με τα χρώματα που έχω είναι μέσω διαδικτύου, από εικόνες και βίντεο..

Ξέρει κανείς αν μπορώ να δω από κοντά σε κάνα μαγαζί κάποιο άλλο χρώμα πέρα του μαύρου;

Αυτή η διαφορά φαίνεται μόνο στις φωτογραφίες τόσο έντονα.

Από κοντά δεν φαίνεται και τόσο.

Έχω και το χάλκινο και μ΄ αρέσει ποιο πολύ.

;)

ΥΓ: Είναι πιστεύω θέμα διαφορετικής αντανάκλασης που κάνει το φως στο αλουμίνιο απ΄ότι στο πλαστικό.

Edited by antheod
http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580