Johny-B Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 http://pizazz.gr/el/Swarovski-Nokia/484-nokia-n8-swarovski.html http://www.pixmania.gr/gr/gr/11118121/art/nokia/n8-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1-swarovski-%28%CE%A7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-tanzanite%29.html http://pizazz.gr/el/Swarovski-Nokia/486-nokia-n8-swarovski.html όλα σε τιμές ευκαιρίας! :p Πως το κατάντησαν έτσι το κινητό!:shock: Και τζάμπα! :baby: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 παιδες, το πηρα για την αδερφη μου μιας κ εχασε το δικο της κ της αρεσε που τοχε δει απο εμενα, κ πηγα birdphone.. το ειχα σε darkgrey κ πηρα ενα ιδιο (μιας κ δεν της αρεσε αλλο χρωμα), αλλα εχει μια τρομερη διχρωμια τα ακρα με το σωμα..τα 2 ακρα ειναι πιο ανοιχτα ενω το σωμα,πισω ειναι πιο σκουρο. Ειναι ετσι σε ολους?? εμενα το ελληνικο N8 που ειχα ηταν ολο ιδιο... Αυτο ειναι ελβετικο αποτι βλεπω. ειπα κ γω να παω για οικονομικα εκει μιας κ ξεμεινε,αλλα μηπως ειναι μαπα??? Έτυχε. Και μη ξεχνάς ότι έχεις DOA 7 ημερών. Αν θες ζήτα άλλο, στο birdphone είναι εξυπυρετικοί, θα στο αλλάξουν. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) κοιτα,εβγαλα τωρα το αυτοκολητο απο πισω και ειδα οτι εκει που ηταν το αυτοκολητο ειναι πιο ανοιχτοχρωμο,και το περασα με ενα πανακι ολο και ηρθε καπως πιο κοντα.ειναι λιγο κουφο αυτο,αλλα δεν ξερω γιατι ηταν τοοοοσο σκουρο πισω..τωρα εχει μικρη διαφορα και νομιζω ειναι φυσιολογικη,στο google που εψαξα σε εικονες ειδα πολλα τετοια..το αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι το κουμπι το κεντρικο που ειναι πολυ πιο μεσα..στο ελληνικο Ν8 ηταν αρκετα εξω και το πατουσα πιο ευκολα,εδω ειναι στην ιδια σχεδον ευθεια...ελπιζω να μην το μετανοιωσω (οχι τιποτα αλλο,η μικρη ειχε iphone πριν και την επεισα οτι το Ν8 ειναι πολυ ανωτερο..) :P Edited January 12, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 κοιτα,εβγαλα τωρα το αυτοκολητο απο πισω κ ειδα οτι εκει που ηταν το αυτοκολητο ειναι πιο ανοιχτοχρωμο,κ το περασα με ενα πανακι ολο κ ηρθε καπως πιο κοντα.ειναι λιγο κουφο αυτο,αλλα δεν ξερω γτ ηταν τοοοοσο σκουρο πισω..τωρα εχει μικρη διαφορα κ νομιζω ειναι φυσιολογικη,στο google που εψαξα σε εικονες ειδα πολλα τετοια..το αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι το κουμπι το κεντρικο που ειναι πολυ πιο μεσα..στο ελληνικο Ν8 ηταν αρκετα εξω κ το πατουσα πιο ευκολα,εδω ειναι στην ιδια σχεδον ευθεια...ελπιζω να μην το μετανοιωσω (οχι τπτ αλλο,η μικρη ειχε iphone πριν κ την επεισα οτι το Ν8 ειναι πολυ ανωτερο..) :P Αν η συσκευή σου δουλέυει σωστά μην ανυσηχείς για τις κατασκευαστικές μικρές διαφορές που παίζουν από εργοστάσιο σε εργοστάσιο. Εμένα παίζει λίγο το πλαινό κουμπί ξεκλειδώματος, αλλά ποτέ δεν μου έκανε πρόβλημα ή λάσκαρε περισσότερο κτλ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) ενταξει φαινεται,τωρα δεν το εψαξα και πολυ,αλλα μου εκαναν εντυπωση γιατι ειναι λιγο χτυπητες οι διαφορες..απο εκει και περα δεν θα το χρησιμοποιω εγω για να διαπιστωσω αλλη,αλλα ηθελα να προλαβω το DOA και ρωτησα..και το κουμπι μαλιστα,ναναι τοσο πιο μεσα?εντυπωση μου κανει.δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο :P --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτή γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish.Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση Edited January 12, 2012 by impreza_sti Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 εφτασε η ωρα και για μενα να κανω την αγορα που τοσο καιρο περιμενω!!!αποριες λοιπον.εχω παει σε 2 public και μου εχουν πει και στα δυο οτι το n8 εχει καταργηθει και μονο σε οποιον εχει στοκ θα βρω :blink: ειναι δυνατον αυτο?μονο στο public ισχυει κατι τετοιο?τεσπα.απορια δευτερη.ειμαι αναμεσα στο πορτοκαλι και το μπλε.αλλα δε τα εχω δει πουθενα live για να αποφασισω και στα βιντεο που εχω δει εχω την εντυπωση οτι χανουν σε σχεση με την πραγματικοτητα.εχει κανεις υποψιν του καποιο μαγαζι να παω να τα δω?εχω καταληξει οτι θα το παρω απο birdphone και εχω μια κληση προς το μπλε.θελω να τα δω live ομως πρωτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) Το πλαίσιο έχει μόνο το Silver White στα 299 με ελληνικό code. Πήγαινε στο skroutz για καλύτερη τιμή από 299 ευρώ, αν και εγώ για το μπλε πήγαινα αρχικά αλλά κάποια στιγμή το πλαίσιο το είχε βγάλει στα 249 ευρώ και μόνο το Silver White το πέτυχα σφραγισμένο. Edited January 20, 2012 by disappointed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 εφτασε η ωρα και για μενα να κανω την αγορα που τοσο καιρο περιμενω!!!αποριες λοιπον.εχω παει σε 2 public και μου εχουν πει και στα δυο οτι το n8 εχει καταργηθει και μονο σε οποιον εχει στοκ θα βρω :blink: ειναι δυνατον αυτο?μονο στο public ισχυει κατι τετοιο?τεσπα.απορια δευτερη.ειμαι αναμεσα στο πορτοκαλι και το μπλε.αλλα δε τα εχω δει πουθενα live για να αποφασισω και στα βιντεο που εχω δει εχω την εντυπωση οτι χανουν σε σχεση με την πραγματικοτητα.εχει κανεις υποψιν του καποιο μαγαζι να παω να τα δω?εχω καταληξει οτι θα το παρω απο birdphone και εχω μια κληση προς το μπλε.θελω να τα δω live ομως πρωτα... ειχα παρει το μπλε και το πορτοκαλι. το πορτοκαλι μου αρεσει περισοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Στο public είναι πλέον τραγικοί έτσι? Ότι δε φέρνει το #$%μάγαζό τους έχει καταργηθεί.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Στο public είναι πλέον τραγικοί έτσι? Ότι δε φέρνει το #$%μάγαζό τους έχει καταργηθεί.. Πανε για κλεισιμο ρε φιλε!!Αμα βλεπεις τετοια περιμενε κ θα χτυπησουν οι καμπανες!!:lol::lol: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Στο public είναι πλέον τραγικοί έτσι? Ότι δε φέρνει το #$%μάγαζό τους έχει καταργηθεί.. Ναι ναι ακριβως ετσι ατακα καραμελα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewstas Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Άλλοι λένε ότι έχει αντικατασταθεί :blink: ...βγήκε ο αντικαταστάτης και δεν το πήραμε χαμπάρι; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 πραγματικα τραγικο!εντομεταξυ του λεω του τυπου,μηπως δε το φερνετε εσεισ και μου λες οτι να ναι?οχι λεει,ετσι μας εχει ενημερωσει η nokia hellas!!!απλα πραγματακια!!!:lol: ετσι κ αλλιως μονο να τσεκαρω το χρωμα πηγα εκει,αλλα τελικα μαπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Όχι, κανονική παίρνει :) ευχαριστωωωω!!!!καμια ιδεα και για το χρωμα που εχω σκαλωσει???:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) Το έχω σε μαύρο, αλλά μου έχουν πει ότι το μπλε είναι τέλειο.. Εγώ το μαύρο θα επέλεγα πάλι πάντως. Κλασσικό χρώμα! :) Edited February 2, 2012 by impreza_sti Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Γκρι σκουρο δαγκωτο!Αντεχει πιο πολυ στις κακουχιες...:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 thanks θα παω απο κει και αν τα εχει να τα δω και τα δυο καλως αλλιως βλεπουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 απο που θα το παρεις;(πορτοκαλι) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 απο που θα το παρεις;(πορτοκαλι) ;) απο birdphone λεω να το παρω...πορτοκαλι ε...κοιτα,δε το εχω δει απο κοντα το πορτοκαλι να σου πω την αληθεια μου,γιαυτο λεω να παω απο κει μηπως και τα εχει ολα τα χρωματα να τα δω καπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 απο birdphone λεω να το παρω...πορτοκαλι ε...κοιτα,δε το εχω δει απο κοντα το πορτοκαλι να σου πω την αληθεια μου,γιαυτο λεω να παω απο κει μηπως και τα εχει ολα τα χρωματα να τα δω καπως χάλκινο φάση αλλά απλά υπέροχο.. το ομορφότερο απο όλα... Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 ειναι ΤΕΛΕΙΟ το ποτροκαλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 απο εμενα orange,εχω το μαυρο και δεν λεει μια.αν δεν εχεις προβλημα στα λεφτα,παρτο απο ενα νικια care.το μαγαζι που εγραψες εχει παραεισαγωγεις απο ουγγαρια.μια και το τηλεφωνο θα το εχεις λογικα κανενα 2 χρονια,αξιζει να εισαι σιγουρος για το τη περνεις.αυτα φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 απο nokia care δυσκολα...εχεις καποιο αλλο μαγαζι να προτεινεις εκτος του birdphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) το birdphone αν δεν κανω λαθος εχει ολα τα χρωματα . τωρα μπορει να μην εχει καποιο αλλα παραλαμβάνουν πολύ συχνά απο οσα χρωματα εχει βγει διαθέσιμο μονο το ροζ και το μπρονζε δεν εχουν περασει απο τα χερια μου. το μπρονζε θα θελα να το δω απο κοντα .... ισως καποια στιγμη Edited February 2, 2012 by tsamadas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 το bronze ενω μου φαινεται ωραιο σε φωτο πιστευω απο κοντα δε θα μου αρεσει.εγω παω για blue και αν οχι ισως για πορτοκαλι...βλεποντας και κανοντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts