Jump to content

Αγορά Nokia N8 – Σε ποιό χρώμα και από που;

Spyr0s
 Κοινοποίηση

[Ν8] Ποιό χρώμα θα διαλέξετε;  

315 members have voted

1. 1. [Ν8] Ποιό χρώμα θα διαλέξετε;

• Ασημί - Silver White
      56
    • Μαύρο - Dark Grey
      132
    • Μπλέ - Blue
      69
    • Πράσινο - Green
      18
    • Πορτοκαλί - Orange
      40

Recommended Posts

ουτε στο μπλε που εχω εγω ειναι τοσο εντονη η διαφορα....
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

• Απαντήσεις 373
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι παιδια, δεν φαινεται πολυ η διαφορα.

οι φωτο ξεγελανε

ουτε στο μπλε που εχω εγω ειναι τοσο εντονη η διαφορα....

και εγω φιλε το μπλε εχω.

πραγματικα...εχεις δει πιο ομορφο smartphone απο ενα μπλε Ν8?

ειναι απιστευτο

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Αυτή η διαφορά είναι που με ψιλοχαλάει σε φωτογραφίες που έχω δει το ασημί (δεν το έχω δει από κοντά) και με σπρώχνει προς το μαύρο (έχω δει μόνο το demo αλλά φαντάζομαι είναι το ίδιο με το κανονικό) που αυτή η διαφορά είναι πιο αμελητέα. Το χάλκινο μεταλλικό σώμα όμως με κάνει να το σκέφτομαι λίγο παραπάνω σε σχέση με το ασημί.

Παραμένω μεταξύ χάλκινου και μαύρου.

Τα πιο έντονα χρώματα αν και όμορφα θα τα επέλεγα μόνο αν δεν το ήθελα το τηλέφωνο για επαγγελματικό σκοπό. Το μόνο χρωματιστό που ίσως έχει λίγες ελπίδες είναι το πρασινολαδί (που μοιάζει με το χρυσαφένιο χρώμα της ελιάς ένα πράμα).

Να πω βέβαια ότι η μόνη "εμπειρία" με τα χρώματα που έχω είναι μέσω διαδικτύου, από εικόνες και βίντεο..

Ξέρει κανείς αν μπορώ να δω από κοντά σε κάνα μαγαζί κάποιο άλλο χρώμα πέρα του μαύρου;

Το πρασινολαδί έχω.. :p Και έχει πολλές ελπίδες... ;)

ναι παιδια, δεν φαινεται πολυ η διαφορα.

οι φωτο ξεγελανε

και εγω φιλε το μπλε εχω.

πραγματικα...εχεις δει πιο ομορφο smartphone απο ενα μπλε Ν8?

ειναι απιστευτο

Έχω δεί εγώ! Το πράσινο Ν8!!!! :lol::p

Huawei Nova 5T

Καλά οι τιμές είναι σαν του χρηματιστηρίου.

Εχτές το πρωί αγόρασα με 312€, το μεσημέρι ήταν στα 302€ και σήμερα το πρωί στα 305€

skroutz

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Αυτή η διαφορά φαίνεται μόνο στις φωτογραφίες τόσο έντονα.

Από κοντά δεν φαίνεται και τόσο.

Έχω και το χάλκινο και μ΄ αρέσει ποιο πολύ.

;)

ΥΓ: Είναι πιστεύω θέμα διαφορετικής αντανάκλασης που κάνει το φως στο αλουμίνιο απ΄ότι στο πλαστικό.

ακριβώς αυτό όπως επίσης και το ότι το αλουμινένιο μέρος είναι βουρτισμένο και ανοδιωμένο ενώ το πλαστικό μέρος είναι βαμένο με μεταλλικό bronze. Πάντα θα υπάρχει μια διαφορά.

Στο φως της ημέρας δεν το προσέχεις. Οι μάκρο φωτογραφίες με φλάς δεν αφήνουν τίποτα κρυφό.;)

Το φυλάω σε δερμάτινη θήκη πορτοφόλι, αλλά επειδή γλυστράει πολύ λόγω υλικού και σχήματος θα παραγγείλω από ebay ζελατίνες και θήκη. Καμιά καλή που να μην αφήνει ακάλυπτο τίποτα παρά την οθόνη?

Βρήκα αρκετές αλλά μπροστά το αφήνουν πολύ εκτεθημένο...

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Καλά οι τιμές είναι σαν του χρηματιστηρίου.

Εχτές το πρωί αγόρασα με 312€, το μεσημέρι ήταν στα 302€ και σήμερα το πρωί στα 305€

skroutz

ασε... εγω μπαινω κυριολεκτικα καθε μερα και τσεκαρω το Ν9 (για εμενα) και το Χ7 (για δωρο)

καθε μερα σχεδον πεφτει το Ν9!

σημερα το 16αρι πωλειται στην Αγ. Παρασκευη 495.

χθες αν θυμαμαι καλα ηταν στα 500.

μακαρι να συνεχιστει ετσι

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ασε... εγω μπαινω κυριολεκτικα καθε μερα και τσεκαρω το Ν9 (για εμενα) και το Χ7 (για δωρο)

καθε μερα σχεδον πεφτει το Ν9!

σημερα το 16αρι πωλειται στην Αγ. Παρασκευη 495.

χθες αν θυμαμαι καλα ηταν στα 500.

μακαρι να συνεχιστει ετσι

Κατά τη γνώμη μου πάντα, αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις τα χρήματα για το 16άρι, δώσε κάτι παραπάνω να πάρεις το 64άρι. Το ξέρω είναι ήδη πολλά τα 500ευρώ αλλά προσωπικά αν είναι να δώσω 500 (και να φάω το γάιδαρο), καλύτερα να δώσω και +70 (να φάω και την ουρά :p ) και να έχω και τα 64GB.

Φυσικά όσο περιμένεις πέφτουν οι τιμές. Κάνω τα ίδια για το Ν8 και περιμένω μπας και βγει καμιά χριστουγεννιάτικη προσφορά.

το πράσινο n8 το χει το you.gr στα 307€. Ενα κομμάτι μόνο. Θα το παιρνα αλλά θέλω άλλο χρώμα.

εντιτ: έφυγε

Edited by stavpal

Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει τρόπος να αγοράσει κανείς Ν8 με επιδότηση wind? Είναι για μια φίλη και πήγε σε κατάστημα και οι "κινέζοι" πωλητές της είπαν ότι καταργήθηκε το Ν8... Ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα από skroutz? Το πλαίσιο μόνο vodaphone και cosmote έχει νομίζω..

Και ναι το πηρα και σε πορτοκαλι χρωμα, απλα τελειο δεν υπαρχει :D ισως καλητερο και απο το γαλαζιο

ισως καλητερο και απο το γαλαζιο

βλασφημια :p:p:p:p:p

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

ΧΑχαχαχαχα μη το μετατρέψετε σε vs το θέμα παιδιά!

Χαχα Γιατί όχι; Όλα τα i θέματα γίνονται vs, να μη γίνει και ένα του N8; Έτσι κι αλλιώς, " εσωτερικά " θα γίνει vs. :lol:

Huawei Nova 5T

Kαλησπέρα σας. Εντός των ημερών θα είμαι κι εγώ κάτοχος του Ν8, ωστόσο θέλω να σας κανω μια ερώτηση. Μου αρέσουν μόνο δύο χρώματα, το ασημί ή το bronze. Κάπου είχα διαβασει παλιότερα ότι το ασημί είναι ευαίσθητο χρώμα και γρατζουνιεται ευκολα, ή τουλάχιστον πιο εύκολα από τα υπόλοιπα. Ισχύει κάτι τετοιο? Αν είναι έτσι να πάρω το bronze...

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

καλησπερα εχουν περασει απο τα χερια μου ολα τα χρωματα εκτος απο το ροζ και το μπρονζε το ασημι ειναι αυτο που το εχω περισοτερο καιρο καμια γρατζουνια ουτε περισοτερη ευαισθησια απο τα αλλα

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

Μάλλον θα παω προς το ασημί, δείχνει πιο κυριλλέ από το bronze..

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

καλησπερα παιδια.εχει παρει κανεις το νοκια ν8 σε χρωμα μπρονζε? πως μοιαζει? φαινεται σαν καφε απ'οτι το βλεπω.καμμια γνωμη?

Παιδια οποιος θελει n8 ας τρεξει!!!Ειδα εχτες στον κοτσοβολο του περιστεριου να το εχει stock στα 300 ευρω!!

Στο σαιτ του δεν το εχει ουτε το δειχνει στο skroutz!!!Καλη τιμη!!!;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Ε οχι και καλή τιμή 300.

Να το είχε 200 ναι να τρέξω.

Στο σκρουτζη ξεκινάει κάτω από 300.

Αν αυτα που εχει ο κοτσοβολος 300 ευρω ειναι ελληνικα και οχι παραεισαγωγης που 99% ειναι στα μαγαζια

του skroutz (οχι οτι ειναι κακο) τοτε για 17 ευρω διαφορα ναι ειναι καλη τιμη!!!;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Αν αυτα που εχει ο κοτσοβολος 300 ευρω ειναι ελληνικα και οχι παραεισαγωγης που 99% ειναι στα μαγαζια

του skroutz (οχι οτι ειναι κακο) τοτε για 17 ευρω διαφορα ναι ειναι καλη τιμη!!!;);)

Και - σε παραεισαγωγής - υπάρχει στα 285, καινούριο, σφραγισμένο.... Γιατί, απ' ό,τι βλέπω εδώ, δε σας το εμφανίζει στο σκρουτζ... :rolleyes:

Huawei Nova 5T

το n8 ειναι πανεμροφη συσκευη. εγω αν το επαιρνα θα επαιρνα το bronze παντως! ασυνηθιστο χρωμα για κινητο και δινει διαφορετικο αερα στη συσκευη!

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

καλησπερα παιδια.εχει παρει κανεις το νοκια ν8 σε χρωμα μπρονζε? πως μοιαζει? φαινεται σαν καφε απ'οτι το βλεπω.καμμια γνωμη?

Το έχω εγώ και είναι πανέμορφο.

Δες 2 σελίδες πίσω. Έχω βάλει φωτό.

Σαν σκούρο χρυσαφί- ανοιχτο καφέ μεταλλικό είναι.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

παιδες, το πηρα για την αδερφη μου μιας και εχασε το δικο της και της αρεσε που τοχε δει απο εμενα, και πηγα birdphone.. το ειχα σε darkgrey και πηρα ενα ιδιο (μιας και δεν της αρεσε αλλο χρωμα), αλλα εχει μια τρομερη διχρωμια τα ακρα με το σωμα..τα 2 ακρα ειναι πιο ανοιχτα ενω το σωμα,πισω ειναι πιο σκουρο. Ειναι ετσι σε ολους?? εμενα το ελληνικο N8 που ειχα ηταν ολο ιδιο... Αυτο ειναι ελβετικο αποτι βλεπω. ειπα και γω να παω για οικονομικα εκει μιας και ξεμεινε,αλλα μηπως ειναι μαπα??? Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v