Jump to content

[Symbian^3] Εφαρμογές πλοήγησης

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι δεν εννοω αυτη.εχει βγει μια καινουργια εκδοση η 11.20,του ανδροιντ που ειναι σπασμενη εδω και κανενα μηνα για συμπιαν.κυκλοφορει στα γνωστα μαγαζακια και την εχω στο ν8.εχει αρκετες βελτιωσεις σε σχεση με την 11.03.....παρεπιπτοντως ειδα και δοκιμασα το 808 πριν απο λιγο στα μεντια του αιγαλεω πιο κατω απο τα τει.το κινητο δεν παιζεται.η πλακα ηταν οτι τραβηξα φωτο με φουλ ζουμ και παλι εκανα ζουμ απο την εκθεση πανω στην φωτο και το απιστευτο δεν πιξελιασε καθολου....ποσα αλλα δοκιμασα,γαλαξια,SE,τιποτε τζιφος....το κακο ειναι πως αυτο που εγραψα ποιο πανω δεν μπορω να το κανω,δηλαδη να βαλω μια καρτα μνημης και να δοκιμασω το aura στο 808 του μεντια.Δεν εχει θυρα για sd και πρεπει να ανοιξω το καπακι....λεφτα για την ωρα δεν υπαρχουν:worry:ετσι περιμενω καποιον που το εχει να μου πει αν το aura και το garmin που δουλευω πολυ στο ν8 παιζουν και στο 808.Αντε να δουμε.....;)

• Απαντήσεις 376
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οχι δεν εννοω αυτη.εχει βγει μια καινουργια εκδοση η 11.20,του ανδροιντ που ειναι σπασμενη εδω και κανενα μηνα για συμπιαν.κυκλοφορει στα γνωστα μαγαζακια και την εχω στο ν8.εχει αρκετες βελτιωσεις σε σχεση με την 11.03.....

Ευχαριστουμε για την ενημερωση αλλα οτι καινουργιο πεφτει στην αντιληψη σας να μας ενημερωνετε στα σχετικα θεματα.;)

καλημέρα παιδιά.δοκίμασε να εγκαταστήσει κανείς το εν λόγο πρόγραμμα στο 808 η σε αλλο με την ίδια έκδοση λογισμικού. Συγνώμη που επιμένω σε αυτο το θέμα αλλά με έχει βόλεψει το συγκεκριμένο και θέλω να ξέρω. Αν παίζει το 808 μόνο το νοκια maps κ το ΝDRΙVΕ δεν μου κάνει

καλά μην είσαι σίγουρη.

...

Εύχομαι να κανείς λάθος και να μην πάθουμε καμία νίλα

Δεν κάνω λάθος. Πολλές οι αναφορές:

π.χ.

As you know, Sygic Aura is not functional on Nokia phones with Belle FP1. It displays error "Not enough video memory!".

http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=71708.0

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Ρε παιδιά το Nokia Drive είναι πάρα πολύ καλό πρόγραμμα! Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σας ενοχλεί. Είναι και δωρεάν παναθεμά το, την στιγμή που για να έχεις κάποιο άλλο αντίστοιχο πρέπει να πληρώσεις αρκετά... Τα έχει όλα και δεν του λείπει κάτι. Εγώ θέλω να πάρω ένα Nokia ακόμα για να χρησιμοποιώ τους χάρτες!

Όσο για το birdphone μέχρι στιγμής έχει ελληνικό κινητό. Σε λίγο καιρό θα το έχει από έξω με χηλότερη τιμή, γιατί τα 630 που ζητά τώρα είναι αρκετά.

αν το είχες δοκιμάσει θα καταλάβαινες γιατί εχω κολλησει με το aura. Να δούμε μπορεί κανείς να φιλοτιμηθει να το φτιάξει για την fΡ1

αν το είχες δοκιμάσει θα καταλάβαινες γιατί εχω κολλησει με το aura. Να δούμε μπορεί κανείς να φιλοτιμηθει να το φτιάξει για την fΡ1

Ωραία. Ας συγκεντρωθούμε τώρα στο θέμα μας που είναι το 808. Νομίζω ότι υπάρχει κατάλληλη υποενότητα για εφαρμογές...

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Ωραία συσκευή το 808, αλλά αν είναι να χάνονται μία-μία οι επιλογές σε τέτοιες εφαρμογές λόγω λειτουργικού, είναι μεγάλο κρίμα.

Πάντως δε μπορώ να καταλάβω, έχουμε 2-3 άτομα εδώ μέσα που έχουν τη συσκευή. Δεν είχαν την περιέργεια να δοκιμάσουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή, να μας πουν εγγυημένα αν δουλεύει τελικά ή όχι; :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

μακάρι. Τουλάχιστον να παίζει το garmin για αρχή και βλέπουμε αργότερα μήπως κάποιος "πειράξει" το aura και λειτουργήσει. Γιατί το οβι και το ΝDRΙVΕ είναι για μένα για τα μπάζα. Αλλού για αλλού σε πάνε

μακάρι. Τουλάχιστον να παίζει το garmin για αρχή και βλέπουμε αργότερα μήπως κάποιος "πειράξει" το aura και λειτουργήσει. Γιατί το οβι και το ΝDRΙVΕ είναι για μένα για τα μπάζα. Αλλού για αλλού σε πάνε

Το Garmin το είχα δοκιμάσει όταν είχα την Anna, αλλά δε μου άρεσε ιδιαίτερα πώς δούλευε σε οθόνη αφής. Πιστεύω ότι το πιο ισορροπημένο από άποψη συνδυασμού δυνατοτήτων/ευχρηστίας είναι σαφέστατα το Sygic Aura. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

συμφωνώ και επαύξανω όσον αφορά το aura. Το θέμα είναι να το καταφέρει κάποιος να παίξει στην fΡ1. Και εγω στο Ν8 μου με την βέλλε το aura εχω και παίζει μια χαρά.

καλημέρα παιδιά. Υπάρχει κανείς από εδώ που έχει το 808 και έχει δοκιμάσει τις εφαρμογές πλοήγησης που παιζουν. Ξέρουμε ότι aura δεν παίζει. Το garmin?

Πραγματικά πολύ καλό το aura 11.2. Γρήγορο , εύκολο, όμορφο. Ελπίζω να γίνει port για την fp1 και να το έχω και στο 808. Εδώ έγινε port από το android στο symbian, δε θα γίνει για fp1..? :happy:

το aura το δουλεψα στο s2 και στο ν8 ενα χρονο τωρα,εχω γυρισει την μιση ελλαδα με αυτο.εχει πολυ καλες δρομολογησεις περαν της ομορφιας...αν καταλαβα καλα εχεις και το 808 ετσι?μηπως θα μπορουσες να δοκιμσασεις να βαλεις το γκαρμιν να δεις αν παιζει?βασιλης

• 2 weeks later...

Λοιπον δοκίμασα το Garmin 5.0.60 στο 808

Τρεχει οπως περίπου και στο Ν8 (μόνο πολύ πιο γρήγορα και στο πρόγραμμα και στο satellite fix)

Εχει το γνωστο πρόβλημα με το πληκτρολόγιο (για να γράψεις κάτι πρεπει να κλειδώσεις και να ξεκλειδωσεις το κινητο)

Επίσης πρόσεξα οτι δεν ψάχνει τα σημεία ενδιαφέροντος (μπορεί να φταίει όμως και ο χάρτης μου)

Πάντως δείχνει τα κοντινα σημεια ενδιαφέροντος κανονικά .

Επίσης ψάχνει κανονικά τις διευθύνσεις

• 1 month later...
Υπαρχει καποιο καλυτερο προγραμμα πλοηγησης απο το nokia maps; Δε λεω, ωραιο ειναι και με πολλα pois, αλλα δε μου βρισκει τις οδους οπως ακριβως τις βαζω. Θα ηθελα επισης να ειχε ακομα περισσοτερα pois.

Φυσικά, δουλεύει και στη Belle και στη Belle Refresh.

Παιδια πως θα εγκαταστησω το sygic aura;Τα αρχεια που βρηκα ειναι ενας φακελλος με 3 υποφακελους κ ενα sis αρχειο του sygic setup.Tα ριχνω χυμα στην Ε μνημη μου κ κανω εκγατασταση το sis.Παταω το προγραμμα κ μου λεει error disc!!Τι δεν κανω καλα;Ευχαριστω.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Παιδια πως θα εγκαταστησω το sygic aura;Τα αρχεια που βρηκα ειναι ενας φακελλος με 3 υποφακελους κ ενα sis αρχειο του sygic setup.Tα ριχνω χυμα στην Ε μνημη μου κ κανω εκγατασταση το sis.Παταω το προγραμμα κ μου λεει error disc!!Τι δεν κανω καλα;Ευχαριστω.

Ηταν μαλλον καποιο αρχειο χαλασμενο.Βρηκα την 11.03.25713.Αυτη ειναι η τελευταια παιδια του sygic aura;

Απο χαρτες αλλους, εκτος αυτον που εχει (grc.ta. 2011.03) υπαρχει κατι καλυτερο κ πως τον βαζω γιατι εχω μπερδευτει με αυτα που διαβασα στα προηγουμενα ποστ!Ευχαριστω.

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

• 5 months later...
Δεν ξέρω αν δουλευει το garmin στο 808. Στο Ν8 δούλευε κανονικα και νομίζω πως έχει χάρτες της Κύπρου

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν ξέρω αν δουλευει το garmin στο 808. Στο Ν8 δούλευε κανονικα και νομίζω πως έχει χάρτες της Κύπρου

Δουλεύει με το γνωστό bug πληκτρολογίου. Θέλει λίγο ψάξιμο βέβαια.