monster1971 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 οχι δεν εννοω αυτη.εχει βγει μια καινουργια εκδοση η 11.20,του ανδροιντ που ειναι σπασμενη εδω και κανενα μηνα για συμπιαν.κυκλοφορει στα γνωστα μαγαζακια και την εχω στο ν8.εχει αρκετες βελτιωσεις σε σχεση με την 11.03.....παρεπιπτοντως ειδα και δοκιμασα το 808 πριν απο λιγο στα μεντια του αιγαλεω πιο κατω απο τα τει.το κινητο δεν παιζεται.η πλακα ηταν οτι τραβηξα φωτο με φουλ ζουμ και παλι εκανα ζουμ απο την εκθεση πανω στην φωτο και το απιστευτο δεν πιξελιασε καθολου....ποσα αλλα δοκιμασα,γαλαξια,SE,τιποτε τζιφος....το κακο ειναι πως αυτο που εγραψα ποιο πανω δεν μπορω να το κανω,δηλαδη να βαλω μια καρτα μνημης και να δοκιμασω το aura στο 808 του μεντια.Δεν εχει θυρα για sd και πρεπει να ανοιξω το καπακι....λεφτα για την ωρα δεν υπαρχουν:worry:ετσι περιμενω καποιον που το εχει να μου πει αν το aura και το garmin που δουλευω πολυ στο ν8 παιζουν και στο 808.Αντε να δουμε.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ealexiou Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Δυστυχώς το Aura δεν λειτουργεί σε Belle FP1 (808 κλπ), μόνο το Nokia Maps και το NDrive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 οχι δεν εννοω αυτη.εχει βγει μια καινουργια εκδοση η 11.20,του ανδροιντ που ειναι σπασμενη εδω και κανενα μηνα για συμπιαν.κυκλοφορει στα γνωστα μαγαζακια και την εχω στο ν8.εχει αρκετες βελτιωσεις σε σχεση με την 11.03..... Ευχαριστουμε για την ενημερωση αλλα οτι καινουργιο πεφτει στην αντιληψη σας να μας ενημερωνετε στα σχετικα θεματα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 καλημέρα παιδιά.δοκίμασε να εγκαταστήσει κανείς το εν λόγο πρόγραμμα στο 808 η σε αλλο με την ίδια έκδοση λογισμικού. Συγνώμη που επιμένω σε αυτο το θέμα αλλά με έχει βόλεψει το συγκεκριμένο και θέλω να ξέρω. Αν παίζει το 808 μόνο το νοκια maps κ το ΝDRΙVΕ δεν μου κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 καλά μην είσαι σίγουρη. ... Εύχομαι να κανείς λάθος και να μην πάθουμε καμία νίλα Δεν κάνω λάθος. Πολλές οι αναφορές: π.χ. As you know, Sygic Aura is not functional on Nokia phones with Belle FP1. It displays error "Not enough video memory!". http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=71708.0 Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Ρε παιδιά το Nokia Drive είναι πάρα πολύ καλό πρόγραμμα! Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σας ενοχλεί. Είναι και δωρεάν παναθεμά το, την στιγμή που για να έχεις κάποιο άλλο αντίστοιχο πρέπει να πληρώσεις αρκετά... Τα έχει όλα και δεν του λείπει κάτι. Εγώ θέλω να πάρω ένα Nokia ακόμα για να χρησιμοποιώ τους χάρτες! Όσο για το birdphone μέχρι στιγμής έχει ελληνικό κινητό. Σε λίγο καιρό θα το έχει από έξω με χηλότερη τιμή, γιατί τα 630 που ζητά τώρα είναι αρκετά. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 αν το είχες δοκιμάσει θα καταλάβαινες γιατί εχω κολλησει με το aura. Να δούμε μπορεί κανείς να φιλοτιμηθει να το φτιάξει για την fΡ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 αν το είχες δοκιμάσει θα καταλάβαινες γιατί εχω κολλησει με το aura. Να δούμε μπορεί κανείς να φιλοτιμηθει να το φτιάξει για την fΡ1 Ωραία. Ας συγκεντρωθούμε τώρα στο θέμα μας που είναι το 808. Νομίζω ότι υπάρχει κατάλληλη υποενότητα για εφαρμογές... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Ωραία συσκευή το 808, αλλά αν είναι να χάνονται μία-μία οι επιλογές σε τέτοιες εφαρμογές λόγω λειτουργικού, είναι μεγάλο κρίμα. Πάντως δε μπορώ να καταλάβω, έχουμε 2-3 άτομα εδώ μέσα που έχουν τη συσκευή. Δεν είχαν την περιέργεια να δοκιμάσουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή, να μας πουν εγγυημένα αν δουλεύει τελικά ή όχι; :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 μακάρι. Τουλάχιστον να παίζει το garmin για αρχή και βλέπουμε αργότερα μήπως κάποιος "πειράξει" το aura και λειτουργήσει. Γιατί το οβι και το ΝDRΙVΕ είναι για μένα για τα μπάζα. Αλλού για αλλού σε πάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 μακάρι. Τουλάχιστον να παίζει το garmin για αρχή και βλέπουμε αργότερα μήπως κάποιος "πειράξει" το aura και λειτουργήσει. Γιατί το οβι και το ΝDRΙVΕ είναι για μένα για τα μπάζα. Αλλού για αλλού σε πάνε Το Garmin το είχα δοκιμάσει όταν είχα την Anna, αλλά δε μου άρεσε ιδιαίτερα πώς δούλευε σε οθόνη αφής. Πιστεύω ότι το πιο ισορροπημένο από άποψη συνδυασμού δυνατοτήτων/ευχρηστίας είναι σαφέστατα το Sygic Aura. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 συμφωνώ και επαύξανω όσον αφορά το aura. Το θέμα είναι να το καταφέρει κάποιος να παίξει στην fΡ1. Και εγω στο Ν8 μου με την βέλλε το aura εχω και παίζει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 καλημέρα παιδιά. Υπάρχει κανείς από εδώ που έχει το 808 και έχει δοκιμάσει τις εφαρμογές πλοήγησης που παιζουν. Ξέρουμε ότι aura δεν παίζει. Το garmin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Πραγματικά πολύ καλό το aura 11.2. Γρήγορο , εύκολο, όμορφο. Ελπίζω να γίνει port για την fp1 και να το έχω και στο 808. Εδώ έγινε port από το android στο symbian, δε θα γίνει για fp1..? :happy: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 το aura το δουλεψα στο s2 και στο ν8 ενα χρονο τωρα,εχω γυρισει την μιση ελλαδα με αυτο.εχει πολυ καλες δρομολογησεις περαν της ομορφιας...αν καταλαβα καλα εχεις και το 808 ετσι?μηπως θα μπορουσες να δοκιμσασεις να βαλεις το γκαρμιν να δεις αν παιζει?βασιλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Λοιπον δοκίμασα το Garmin 5.0.60 στο 808 Τρεχει οπως περίπου και στο Ν8 (μόνο πολύ πιο γρήγορα και στο πρόγραμμα και στο satellite fix) Εχει το γνωστο πρόβλημα με το πληκτρολόγιο (για να γράψεις κάτι πρεπει να κλειδώσεις και να ξεκλειδωσεις το κινητο) Επίσης πρόσεξα οτι δεν ψάχνει τα σημεία ενδιαφέροντος (μπορεί να φταίει όμως και ο χάρτης μου) Πάντως δείχνει τα κοντινα σημεια ενδιαφέροντος κανονικά . Επίσης ψάχνει κανονικά τις διευθύνσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 ωραίος!αν μπορείς ριξε μια ματιά και με το aura τι παίζει. Όντως δεν τρέχει?. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Υπαρχει καποιο καλυτερο προγραμμα πλοηγησης απο το nokia maps; Δε λεω, ωραιο ειναι και με πολλα pois, αλλα δε μου βρισκει τις οδους οπως ακριβως τις βαζω. Θα ηθελα επισης να ειχε ακομα περισσοτερα pois. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Εγω που εβαλα belle στο N8, θα μπορω να λειτουργησω το aura; Edited September 15, 2012 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Φυσικά, δουλεύει και στη Belle και στη Belle Refresh. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Παιδια πως θα εγκαταστησω το sygic aura;Τα αρχεια που βρηκα ειναι ενας φακελλος με 3 υποφακελους κ ενα sis αρχειο του sygic setup.Tα ριχνω χυμα στην Ε μνημη μου κ κανω εκγατασταση το sis.Παταω το προγραμμα κ μου λεει error disc!!Τι δεν κανω καλα;Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) Παιδια πως θα εγκαταστησω το sygic aura;Τα αρχεια που βρηκα ειναι ενας φακελλος με 3 υποφακελους κ ενα sis αρχειο του sygic setup.Tα ριχνω χυμα στην Ε μνημη μου κ κανω εκγατασταση το sis.Παταω το προγραμμα κ μου λεει error disc!!Τι δεν κανω καλα;Ευχαριστω. Ηταν μαλλον καποιο αρχειο χαλασμενο.Βρηκα την 11.03.25713.Αυτη ειναι η τελευταια παιδια του sygic aura; Απο χαρτες αλλους, εκτος αυτον που εχει (grc.ta. 2011.03) υπαρχει κατι καλυτερο κ πως τον βαζω γιατι εχω μπερδευτει με αυτα που διαβασα στα προηγουμενα ποστ!Ευχαριστω. Edited September 16, 2012 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektoz Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Γέα σας από Κύπρο παιδιά, ψάχνω εδώ και μέρες ένα Navigation για το Nokia 808 pure view που να έχει τον χάρτη της Κύπρου, ξέρεται κανένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Δεν ξέρω αν δουλευει το garmin στο 808. Στο Ν8 δούλευε κανονικα και νομίζω πως έχει χάρτες της Κύπρου Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Δεν ξέρω αν δουλευει το garmin στο 808. Στο Ν8 δούλευε κανονικα και νομίζω πως έχει χάρτες της Κύπρου Δουλεύει με το γνωστό bug πληκτρολογίου. Θέλει λίγο ψάξιμο βέβαια. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts