chryant Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Υπαρχει καποια εφαρμογη συμβατη με το Ν8 για πλοηγηση μιας και η ΝΟΚΙΑ δεν εχει χαρτες για Κυπρο εδω και πολλη καιρο. Εψαξα για διαφορες αλλα δεν καταφερα να βρω ακρη. Aν μπορειτε στειλτε μου πμ με περισσοτερες πληροφοριες Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Νομίζω πως το garmin θα σε καλύψει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Γεια σας παιδια Ψαχνω ενα προγραμμα πλοηγησης που να δουλευει σιγουρα στο Νοκια Ε7 με BELLE. Εχει καποιος κατι υποψιν? Ευχαριστω τι καλυτερο απο nokia maps? και τζαμπα μαλιστα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 τι καλυτερο απο nokia maps? και τζαμπα μαλιστα Εμενα με χαλαει οτι δεν εχει προεπισκοπηση διαδρομης οπως στο sygic 'η εχει και δεν το εχω δει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Εμενα με χαλαει οτι δεν εχει προεπισκοπηση διαδρομης οπως στο sygic 'η εχει και δεν το εχω δει? εχει προεπισκοπηση διαδρομης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 εχει προεπισκοπηση διαδρομης Για βοηθησε λιγο, που ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Για βοηθησε λιγο, που ακριβως? αφου επιλεξεις προορισμο, πατας το κουμπι με τις τρεις γραμμες κατω αριστερα και μια απο τις επιλογες που σου βγαζει ειναι η επισκοπηση διαδρομης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 αφου επιλεξεις προορισμο, πατας το κουμπι με τις τρεις γραμμες κατω αριστερα και μια απο τις επιλογες που σου βγαζει ειναι η επισκοπηση διαδρομης Μου βγαζει 3D , Συμφορηση, Ενταση, Διαδρομη, Ρυθμισεις, Διακοπη. Που ακριβως ειναι?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Μου βγαζει 3D , Συμφορηση, Ενταση, Διαδρομη, Ρυθμισεις, Διακοπη. Που ακριβως ειναι?:( πατα στο κουμπι διαδρομη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) πατα στο κουμπι διαδρομη Επισκοπηση διαδρομης την βρηκα στο "περπατημα εδω", θα το ξανα ψαξω, ευχαριστω για την βοηθεια. OΚ το βρηκα, δεν ειναι σαν του sygic αλλα βλεπεις την διαδρομη. Edited April 5, 2012 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Παιδια το Garmin εχει σταματησει να βγαινει για symbian? Ψαχνω να κανω αναβαθμιση τους χαρτες αλλα δεν βρισκω τιποτα μετα το 2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Παιδια το Garmin εχει σταματησει να βγαινει για symbian? Ψαχνω να κανω αναβαθμιση τους χαρτες αλλα δεν βρισκω τιποτα μετα το 2009 Δε νομίζω να επηρεάζει κάτι. Από όσο γνωρίζω οι χάρτες είναι ξεχωριστώ "αρχείο". :o Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Ναι αλλα που θα βρω καινουριους χαρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Φίλε μου δε μπορώ να βοηθήσω από το να ρίξεις μόνο μια ματιά εδώ, http://www.skordilis.gr/site/component/option,com_virtuemart/page,shop.browse/category_id,48/Itemid,27/ Πάρε τους και ένα τηλέφωνο, κάποτε που είχα επικοινωνήσει μαζί τους είχα καλή εξυπηρέτηση έναντι με άλλοι γνωστή εταιρία του χώρου. . . ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opados2010 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εγώ φίλε μου χρησιμοποιώ τους auto drive hellas και του κατεβάζω απο εδώ http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html Η τελευταία ενημέρωση είναι στης 20/01/12 και η επόμενη έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάϊο του 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Τελικα οσον αφορα την πλοηγηση στην Κυπρο η ΝΟΚΙΑ ειναι αχρηστη. Δεν εχω βρει κανενα προγραμμα πληγησης που να εχει χαρτες Κυπρου. Κριμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGIANNI Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 γεια σας παιδια.πηρα το νοκια 701 με λειτουργικο belle.μια ερωτηση..ο garmin θα δουλευει αν το βαλω?παρακαλω μια απαντηση..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Μπορει καποιος να μου πει με πμ που θα βρω το garmin xt και πως θα το βαλω στο ν8 με χαρτες κυπρου γιατι δεν βρικα κατι με την ερευνα μου Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 παιδια η τελευταια version για το sygic aura ειναι η 11.03? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Ψαχνω το καλυτερο προγραμμα και χαρτη (ελληνικο) για να βαλω στο νοκια Ν8. Με ενδιαφερει η ταχυτητα και να ειναι αξιοπιστο στις οδους. Επισης εαν υπαρχει και δυνατοτητα για φωνητικες εντολες. Να σημειωσω οτι εχω custom firmware, δε ξερω εαν επηρεαζει κατι. Επισης θελω να με ενημερωσετε εαν θα πληρωνω κατα τη χρηση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Το nokia maps τα εχει ολα οσα θες. Και το sygic aura ειναι πολυ καλο αλλα το nokia maps ειναι πιο ενημερωμενο σε χαρτες και pois. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Εχει ελληνικη γλωσσα, ετσι; Απο που το κατεβαζω; Ειναι δωρεαν ομως ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Βασικα για να μην μπλεκεις με "μαγαζακια" κανε μια ενημερωση στο nokia maps και θεωρω οτι θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα. Δωρεαν ειναι απλα στις ρυθμισεις/ ρυθμισεις εφαρμογων/ εντοπισμος θεσης/ μεθοδοι εντοπισμου θεσης/ και επελεξε να ειναι μονο το "ενσωματωμενο gps" για να μην μπαινει στο ιντερνετ και σε χρεωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Το θεμα ειναι οτι εχω custom firmware, δε ξερω εαν δουλεψει με την ενημερωση. Βασικα δεν πρεπει να εχει εγκατεστημενο το ovi maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Το θεμα ειναι οτι εχω custom firmware, δε ξερω εαν δουλεψει με την ενημερωση. Βασικα δεν πρεπει να εχει εγκατεστημενο το ovi maps. http://store.ovi.com/content/100493/download Αφού κάνεις login κατέβασέ το στο pc σου και εγκατάσταση μέσω nokia suite ή απευθείας από το "κατάστημα" στο κινητό σου. Είναι δωρεάν. Το ότι έχεις cfw δε παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts