weakwire Δημ. September 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Παιδιά ευχαριστώ. Αν και βιάστηκα λίγο με το update γιατί είδα κάτι bugs.To 3d gallery σε lanscape δεν είναι τόσο καλό, και σαν να μαυρίζει λίγο το view όταν αλλάζω κατηγορία (στο zoom effe).To έχει παρατηρήσει κανείς ? Επίσης αν είστε στις κατηγορίες πατήσετε σε ένα θέμα μέσα, μετά κλειδώσετε το κινητό.Αν το ξανανοίξετε και πατήσετε άλλη κατηγορία .. θα εμφανιστεί το άρθρο που βλέπατε και δε θα αλλάζει κατηγορία. Τα λέω για να μη τα ψάχνετε... :D Παιδιά η εφαρμογή υποστηρίζει αλλαγή γραμματοσειράς ( νομίζω οτι δε κρατιέται σαν ρύθμιση αλλά φτιάχνετε).Ενώ βλέπετε ένα άρθρο πατήστε το menu -> μέγεθος κειμένου @Nikos_s3 Μιλάς για την κεντρική σελίδα με τη ροή ειδήσεων να φανταστώ..,γιατί στις κατηγορίες δουλεύει όπως το λες.Ναι θα το κάνω στο follow up fix update. (Πρέπει να περιμένω όμως 2-3 μέρες μη με yiouxaroun όλοι.. 3 update τη μέρα..!) @kallair :Όχι δεν άλλαξα κάτι στα κουμπιά.Το κινητό μάλλον ξεκουράστηκε και αυτό το βράδυ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 @Nikos_s3 Μιλάς για την κεντρική σελίδα με τη ροή ειδήσεων να φανταστώ..,γιατί στις κατηγορίες δουλεύει όπως το λες.Ναι θα το κάνω στο follow up fix update. (Πρέπει να περιμένω όμως 2-3 μέρες μη με yiouxaroun όλοι.. 3 update τη μέρα..!) ακριβώς...στις κατηγορίες παίζει καλά..στην κεντρική σελίδα, η αλλαγή mode σε γυρνάει στην αρχική ροή και δεν παραμένει στο ίδιο άρθρο..;) thanks in advance..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 εγω εννοουσα το μεγεθος της γραμματοσειρας των preview αρθρων στην κεντρικη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 μια παρατήρηση: είμαι σε landscape και διαβάζω ένα άρθρο...γυρνώντας σε κανονικό mode, επιστρέφει στην αρχική σελίδα και δεν παραμένει στο ίδιο το άρθρο...δε θα ήταν πιο σωστό να παραμένει εκεί που ήταν πριν...σκέψου δηλαδή το άρθρο να είναι 7ο-8ο...θα πρέπει από την αρχική να σκρολάρω επί ώρα για να ξαναβρώ το άρθρο και να το επιλέξω για να το διαβάσω από εκεί που είχα μείνει..:O κατά τ'άλλα, η εφαρμογή είναι πραγματικά σούπερ..!!! well done mate..;) Νικο, αυτο το ειχα πει στο Γιαννη οτι συμβαινει και στο update που ανεβασε , το εχει διορθωσει. Τουλαχιστον στο μιλεστονε δουλευει σωστα πλεον. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouloxeris Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Συγχαρητήρια για την εφαρμογή! Την κατέβασα και περιμένω το update για θεσσαλονίκη!:happy: Πάντα τέτοια εύχομαι! Υ.Γ. Άσχετο αλλά μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίζεται η zougla στο android market για το xperia x8? Κι εγώ την ίδια απορία έχω. Το zougla.gr γιατί δεν "φαίνεται" σε x8; Παράθεση In Trance We Trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weakwire Δημ. December 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Κι εγώ την ίδια απορία έχω. Το zougla.gr γιατί δεν "φαίνεται" σε x8; Παιδιά πραγματικά δε ξέρω. Θα το κοιτάξω αυτές τις μέρες. Είναι λίγο περίεργο καθώς υποστηρίζει 1.6 και πάνω και όλες τις αναλύσεις. Θα ρωτήσω και στο forum της erricson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Και το Χ8 έχει πάρει 2.1 πλέον. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouloxeris Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Παιδιά πραγματικά δε ξέρω. Θα το κοιτάξω αυτές τις μέρες. Είναι λίγο περίεργο καθώς υποστηρίζει 1.6 και πάνω και όλες τις αναλύσεις. Θα ρωτήσω και στο forum της erricson. Συγχαρητήρια πάντως για την πολύ καλή δουλειά σου. Ελπίζω να βρεις λύση για το x8 και περιμένω και άλλες εφαρμογές σου. Συνέχισε έτσι.. Παράθεση In Trance We Trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) πως μπορω να εχω την εφαρμογη για vodafone 845 ? δεν εμφανιζεται στο market οποτε και οποιοδηποτε qr code ειναι αχρηστο..χρειαζομαι το .apk (το ιδιο προβλημα εχω για 10αδες εφαρμογες κυριως ελληνικες) Edited January 3, 2011 by The X Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfreshman Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 με μια καθυστερηση κατεβασα την εφαρμογη και εινα παρα πολυ καλη .σε ευχαριστω φιλε μου ,εψαχνα κατι τετοιο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Μιας και πήρε παράταση ο διαγωνισμό htccompetition και δε προλαβαίνω αφού θα μπω φαντάρος ,αποφάσισα να βγάλω πιο σύντομα μία εφαρμογή μου που θα είναι πολύ σύντομα έτοιμη. Είναι news and weather android application για το Zougla.gr. Έχω βάλει ένα videaκι με development preview στο youtube.Προφανώς οποιαδήποτε πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Sorry για τα γράμματα στο video απ'ότι φαίνεται δε το έχω με το video editing. Να επισημάνω ότι το video είναι από emulator. Σε θέματα ταχύτητας εικόνας κτλ κτλ δεν έχει καμία σχέση με μια πραγματική συσκευή. Ελπίζω να σας αρέσει. http://img163.imageshack.us/img163/2679/prsc1.png http://img836.imageshack.us/img836/7065/prntsr2.png http://img689.imageshack.us/img689/1189/prntscr3.png link Καλησπέρα φίλε και συγχαρητήρια για την SUPER εφαρμογή σου!!!:D Ειλικρινά τα σπάει!;) Χαίρεσαι να μπαίνεις και να διαβάζεις ειδήσεις!:D Καλός πολίτης και με το καλό που θα βγεις περιμένουμε κι' άλλες εφαρμογές σαν κι' αυτήν!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλησπέρα φίλε και συγχαρητήρια για την SUPER εφαρμογή σου!!!:D Ειλικρινά τα σπάει!;) Χαίρεσαι να μπαίνεις και να διαβάζεις ειδήσεις!:D Καλός πολίτης και με το καλό που θα βγεις περιμένουμε κι' άλλες εφαρμογές σαν κι' αυτήν!;) Ρε παιδιά δεν τη βρίσκω στο market! Σε άλλες εφαρμογές δεν έχω πρόβλημα, ελληνικές τις έχω εγκαταστήσει... έχω Sony X8 Rooted 2.1. Any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ρε παιδιά δεν τη βρίσκω στο market! Σε άλλες εφαρμογές δεν έχω πρόβλημα, ελληνικές τις έχω εγκαταστήσει... έχω Sony X8 Rooted 2.1. Any ideas? Γράφεις στο market Zougla και δε σου βγάζει κανένα αποτέλεσμα;:blink: Δοκίμασε να γράψεις greek apps και κάνε search. Μπορεί να σου το βγάλει έτσι.;) Αν για κάποιο λόγο και πάλι συμβαίνει αυτό και δε σου το βγάζει, μήπως η εφαρμογή δεν υποστιρίζεται από το Χ8; Αλλά γιατί να μην υποστιρίζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weakwire Δημ. January 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Παιδιά ούτε εγώ ξέρω..όταν βρω χρόνο θα στείλω στην Ericsson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Γράφεις στο market Zougla και δε σου βγάζει κανένα αποτέλεσμα;:blink: Δοκίμασε να γράψεις greek apps και κάνε search. Μπορεί να σου το βγάλει έτσι.;) Αν για κάποιο λόγο και πάλι συμβαίνει αυτό και δε σου το βγάζει, μήπως η εφαρμογή δεν υποστιρίζεται από το Χ8; Αλλά γιατί να μην υποστιρίζεται; ούτε έτσι το εμφανίζει αγαπητέ φίλε.. κάτι τρέχει με το Χ8 τότε... αναμονή.. και δεν μπορώ να βρω και πουθενά στο web το apk :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Και εγω εχω επαναλαβει αρκετες φορες οτι η εφαρμογη δε τη δειχνει με το vodafone joy 845 με την αυθεντικη rom . προσπαθω να βρω το .apk αλλα πουθενα ..ζητησα και απο εδω αν μπορουν να τη στειλουν σε αυτη τη μορφη ,αλλα ... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Και εγω εχω επαναλαβει αρκετες φορες οτι η εφαρμογη δε τη δειχνει με το vodafone joy 845 με την αυθεντικη rom . προσπαθω να βρω το .apk αλλα πουθενα ..ζητησα και απο εδω αν μπορουν να τη στειλουν σε αυτη τη μορφη ,αλλα ... Μπορεί να μας στείλει to APK κάποιος σε pm? Thanks in advance :) Να δούμε τελικώς αν φταίνε τα Χ8 και το Joy... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Με χρηση QR code μηπως λειτουργησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Με χρηση QR code μηπως λειτουργησει? nope.. όλα τα έχω δοκιμάσει. QR Code, e-mail με το url για άμεσο donwload.. Δεν τη βρίσκει την εφαρμογή το X8 - γι αυτό και είπα τη λύση του PM. Διαφορετικά, δε νομίζω πως είναι παράνομο να το ανεβάσει κάποιος φίλος π.χ. rapidhare και να μας δώσει εδώ το url ώστε να το κατεβάσουμε το apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 ούτε έτσι το εμφανίζει αγαπητέ φίλε.. κάτι τρέχει με το Χ8 τότε... αναμονή.. και δεν μπορώ να βρω και πουθενά στο web το apk :( Το link της εφαρμογής είναι αυτό: http://www.appbrain.com/app/zougla/com.zougla# Θα ρωτήσω τον αδερφό μου αν μπορεί να το πάρει που έχει και αυτό Χ8.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 το qr code παραπεμπει σε link τα link δε δουλευουν γιατι ειπαμε οι συσκευες δε βλεπουν την εφαρμογη...με πολλες εφαρμογες γινεται αυτο το προβλημα...εγω px εχω και με το επισης ελληνικο veggos προβλημα στο οποιο δε μπορω να βρω επισης το .apk Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weakwire Δημ. January 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Θα την ανεβάσω εγώ αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weakwire Δημ. January 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Ορίστε το link για το application για τα άτομα που δε το βλέπουν από το market. Θα ανεβάζω και θα postarω στο forum τα updates. http://www.megaupload.com/?d=XI4X9M2N Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 ευχαριστω-ουμε πολυ η εφαρμογη ειναι απλα απιστευτη ενημερωτικη μεχρι εκει που δε περνει με ομορφο περιβαλλον στα χερια σου ! εχει καποια μικρα προβληματα απεικονισης σε οθονη 320x240 που εχει το vodafone 845..συγκεκριμενα ο τιτλος της ειδησης πεφτει πανω στην εικονα της (το ιδιο συμβαινει και στο tab του καιρου) Συγχαρητηρια στο δημιουργο Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 ευχαριστω-ουμε πολυ η εφαρμογη ειναι απλα απιστευτη ενημερωτικη μεχρι εκει που δε περνει με ομορφο περιβαλλον στα χερια σου ! εχει καποια μικρα προβληματα απεικονισης σε οθονη 320x240 που εχει το vodafone 845..συγκεκριμενα ο τιτλος της ειδησης πεφτει πανω στην εικονα της (το ιδιο συμβαινει και στο tab του καιρου) Συγχαρητηρια στο δημιουργο +1 από εμένα! Τελικά παίζει στο Χ8 μόνο με το download :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts