Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μας έχει δείξει κάτι διαφορετικό. Οτι είναι ένας υπερφυσικός ιός ή κάτι τέτοιο οπότε είναι σωστό να υποθέτουμε με βάση τη λογική ότι μεταδίδεται και με την κατάποση. Αλλιώς μιλάμε για ξεκάθαρο κενό στο σενάριο όταν μπορείς να μολυνθείς από γρατσουνιά από όπλο που έχει αίμα ζομπιου και όχι από απευθείας κατάποση του αίματος.

Είναι τόσο σάπια η σειρά στις τελευταίες σαιζόν που κάνουμε κουβέντα για τη φύση του ιού αν και δεν πρόκειται ποτέ να εξηγήσει. :p

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν θυμάμαι να έπαθαν κάτι οι Saviors όταν τους τάιζαν τα γουρούνια που έτρωγαν σάπια πτώματα από walkers.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οχι καμια σχεση με τις σφαιρες.Θελουν να πασαλειψουν τα διαφορα οπλα μαχαιρια, βελη κ.τ.λ με το αιμα των ζομπις.

ετσι ωστε με ενα τραυμα να τους μολυνουν

Μα εδώ δε γίνονται μάχες με βέλη και μαχαίρια πλέον. Αλλά με κανονικά όπλα.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Επιτέλους, είχαμε εξελίξεις σήμερα. Καλό επεισόδιο.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Δηλαδή;;:worry:

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Δηλαδή;;:worry:

άσε να το δούμε και οι υπόλοιποι φιλαράκι και από αύριο μεθαύριο το συζητάμε ακόμα και χωρίς σποϊλερ

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μέχρι στιγμής καλά προχωράει το πράγμα. Έχουν ανοιχτεί πολλά μέτωπα. Το τέλος δεν το περίμενα...θα περάσει καλά

o Negan. Άντε να πείσει την σκουπιδιάρα ότι δεν ήταν διαταγή του να καθαρίσει όλους τους δικούς της ο μουστακαλής (λίγα τα ψωμιά του πλέον).

Η

Ντε Τζενέρις

τι φάση? :lol:

Ο "βιολογικός" πόλεμος δεν βλέπω πώς θα δουλέψει. Όλοι είναι ήδη μολυσμένοι (έτσι δικαιολογούν ότι γίνονται walkers όσοι πεθαίνουν χωρίς δάγκωμα) οπότε δεν μεταδίδεις τον ιό. Να υποθέσουμε ότι είναι κάτι σαν κανονική μόλυνση; Η σιγουριά ότι θα δουλέψει από που προκύπτει; Εκτός και αν αυτό έπαθε ο παπάς και δεν το κατάλαβα...

Η σκουπιδιάρα δεν νομίζω να κάνει κάτι μόνη της. Ίσως παίζει άλλη κοινότητα και τον πάει εκεί. Γιατί από το νυχτικό που φόραγε βρέθηκε ντυμένη, με αυτοκίνητο και με πιστόλι.

Ο "βιολογικός" πόλεμος δεν βλέπω πώς θα δουλέψει. Όλοι είναι ήδη μολυσμένοι (έτσι δικαιολογούν ότι γίνονται walkers όσοι πεθαίνουν χωρίς δάγκωμα) οπότε δεν μεταδίδεις τον ιό. Να υποθέσουμε ότι είναι κάτι σαν κανονική μόλυνση; Η σιγουριά ότι θα δουλέψει από που προκύπτει; Εκτός και αν αυτό έπαθε ο παπάς και δεν το κατάλαβα...

Η σκουπιδιάρα δεν νομίζω να κάνει κάτι μόνη της. Ίσως παίζει άλλη κοινότητα και τον πάει εκεί. Γιατί από το νυχτικό που φόραγε βρέθηκε ντυμένη, με αυτοκίνητο και με πιστόλι.

Η σκουπιδιάρα κρύβει πολλούς άσσους στο μανίκι της. Μη ξεχνάς το ελικοδρόμιο, τα πάνελ.

Όσον αφορά στον βιολογικό πόλεμο, το μόνο που θέλουν να επιτύχουν οι saviors είναι να τους κάνουν πιο γρήγορα ζόμπι. Όλοι έχουν προσβληθεί από τον ιό, αλλά αν απλά τους τραυματίσεις με μαχαίρι/όπλο, μπορεί και να μη πεθάνουν. Αν τους τραυματίσεις όμως με αίμα από ζόμπι, μολύνεται και γρήγορα θα μεταλλαχθούν. Αυτό είναι το σκεπτικό τους απ΄ότι κατάλαβα.

Επιτέλους ένα ενδιαφέρον επεισόδιο και με καινούριο αίμα.

Επίσης, πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο αδύναμο τον Νιγκαν που έχει γίνει κυνηγημένος, αντί να είναι ο κυνηγός .

Η σκουπιδιαρα θα κάνει τρελά κουμάντα τώρα.

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

μακαρι να αλλαξουνε τα κουμαντα, καιρος ηταν..

γιατι ικανους τους εχω να την κοπανησει και να παει να βρει τους αλλους και παλι απ την αρχη

Επιτέλους ένα ενδιαφέρον επεισόδιο και με καινούριο αίμα.

Επίσης, πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο αδύναμο τον Νιγκαν που έχει γίνει κυνηγημένος, αντί να είναι ο κυνηγός .

Η σκουπιδιαρα θα κάνει τρελά κουμάντα τώρα.

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

Και ποιος ξέρει τι άλλο μας κρύβει η συγκεκριμένη με τα ελικοδρόμια και τα φωτοβολταϊκά πάνελ που μάθαμε γι αυτά στο προ-προηγούμενο επεισόδιο.

Στο τέλος βλέπω να τον σώζει ο Ρικ τον Νιγκαν, μιας και του έχει γίνει έμμονη ιδέα πλέον, να τον σκοτώσει :D

Guest Bernadi7

Επειδή είδα τα επεισόδια μαζεμένα (δεν είχα τι άλλο να δω), ενώ είχα πει πως δε θα το ξαναδώ γιατί είχα βαρεθεί, έχω μαζέψει απορίες: ο Gabriel πως την "άκουσε" και μολύνθηκε? Το είχα αφήσει εκεί που είχε κλειστεί με τον John Winchester (sorry, αλλά για μένα θα είναι πάντα ο John) και καλύφθηκαν με ζομποαίμα για να βγούν. Πώς προκύπτει να κολλάς με το λούσιμο? Είχε κρύο και την άρπαξαν?!

Γιατί τόση στεναχώρια ο John Winchester με το θάνατο του Coral?! Κρίμα που δεν το πήγαν βάση comic πάντως, θεωρώ άκυρο το θάνατο του Coral.

Το ελικοδρόμιο και τα πάνελ που είναι, οέο? Είχε τόσα και παρέμενε στη χαβούζα ή έχει διασυνδέσεις? Η' μήπως συνδέει παλαιότερες seasons που είδαμε ελικόπτερο κι ένα "λαθάκι" πίσω απ' τον Rick να κόβει βόλτα ένα αεροπλάνο?

Τέσπα, ελπίζω κάποια στιγμή να δωθεί μια εξήγηση στη σειρά, γιατί ο γιατρός στο C.D.C. ήταν λίγο ήξεις,αφήξεις!

Επειδή είδα τα επεισόδια μαζεμένα (δεν είχα τι άλλο να δω), ενώ είχα πει πως δε θα το ξαναδώ γιατί είχα βαρεθεί, έχω μαζέψει απορίες: ο Gabriel πως την "άκουσε" και μολύνθηκε? Το είχα αφήσει εκεί που είχε κλειστεί με τον John Winchester (sorry, αλλά για μένα θα είναι πάντα ο John) και καλύφθηκαν με ζομποαίμα για να βγούν. Πώς προκύπτει να κολλάς με το λούσιμο? Είχε κρύο και την άρπαξαν?!

Γιατί τόση στεναχώρια ο John Winchester με το θάνατο του Coral?! Κρίμα που δεν το πήγαν βάση comic πάντως, θεωρώ άκυρο το θάνατο του Coral.

Το ελικοδρόμιο και τα πάνελ που είναι, οέο? Είχε τόσα και παρέμενε στη χαβούζα ή έχει διασυνδέσεις? Η' μήπως συνδέει παλαιότερες seasons που είδαμε ελικόπτερο κι ένα "λαθάκι" πίσω απ' τον Rick να κόβει βόλτα ένα αεροπλάνο?

Τέσπα, ελπίζω κάποια στιγμή να δωθεί μια εξήγηση στη σειρά, γιατί ο γιατρός στο C.D.C. ήταν λίγο ήξεις,αφήξεις!

Όσον αφορά στην πρώτη απορία σου, ο Gabriel έχει μολυνθεί μάλλον από κάποιο "τοξικό" ζόμπι. Αν θυμάσαι, κάποια στιγμή είχε δείξει κάποια χημικά εργοστάσια και κάποια τοξικά απόβλητα. Πολύ πιθανό τα ζόμπι που χρησιμοποίησαν να εκτέθηκαν σε κάποιο χημικό απόβλητο και προκάλεσε αυτό στον Gabriel.

Ο Νίγκαν λογικά συμπάθησε τον Καρλ, επειδή ήταν ένα παιδί και επειδή ήταν προπονητής σε σχολείο, πολύ πιθανόν να του ξύπνησε αυτή την πλευρά του.

Τώρα για την σκουπιδιάρα....είδωμεν. Λογικά έχει πολλούς άσσους στο μανίκι της. Για περαιτέρω εξηγήσεις περί ιού κτλ. δε νομίζω ότι θα ασχολούν ποτέ. Έχουν αναφέρει ήδη ότι εστιάζουν μόνο στην επιβίωση των ομάδων.

Ρε παιδιά αυτή η Georgie που εμφανίστηκε από το πουθενά τι ήταν ?

Εγώ βλέπω σύμπραξη τελικά του Νίγκαν με τους υπόλοιπους ( να βγει και το όνειρο αληθινό :) ) και τους Σωτήρες με αρχηγό πλέον τον Simon . Tέλος βλέπω τον Dwight να γίνεται ΄΄σάπιος΄΄ σχετικά σύντομα

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ελα ντε. Όλοι χτυπημένοι, απλητοι κλπ και η κυριούλα με το καρεδάκι της και το ταγεράκι της.

Mate 10 Pro & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest Bernadi7
Ελα ντε. Όλοι χτυπημένοι, απλητοι κλπ και η κυριούλα με το καρεδάκι της και το ταγεράκι της.

Σα μια παλιά ταινία, που είχαν ναυαγήσει σ' ένα έρημο νησί, αλλά απ' την άλλη πλευρά υπήρχε πολιτισμός! :lol:

Η κυρία θύμισε mrs Doubtfire :lol::lol:

Σα μια παλιά ταινία, που είχαν ναυαγήσει σ' ένα έρημο νησί, αλλά απ' την άλλη πλευρά υπήρχε πολιτισμός! :lol:

Η κυρία θύμισε mrs Doubtfire :lol::lol:

Εμένα μου θύμισε την Ντε Τζενέρις :p

Και στο HOC που έπαιζε την υπουργό εξωτερικών πολύ Κυρία τελικά ήταν :)

Βαθμολογία 8.2 (558) για το χτεσινό ..........

Τελικά ο πιτσιρικάς πέθανε η εγώ έχω αυτήν την εντύπωση; Μέτριο κατά εμέ το επεισόδιο. Αν δεν έχει νιγκαν, δεν λέει :D

Τελικά ο πιτσιρικάς πέθανε η εγώ έχω αυτήν την εντύπωση; Μέτριο κατά εμέ το επεισόδιο. Αν δεν έχει νιγκαν, δεν λέει :D

Βασικά δεν τον βρήκαν. Φαντάζομαι είτε κρύβεται για την βλακεία που έκανε είτε τον πήραν μαζί τους οι άλλοι που έφυγαν. Στο imdb για το επόμενο επεισόδιο λέει (μεταξύ άλλων)

"Carol searches for someone in the nearby forest"

.

Βασικά δεν τον βρήκαν. Φαντάζομαι είτε κρύβεται για την βλακεία που έκανε είτε τον πήραν μαζί τους οι άλλοι που έφυγαν. Στο imdb για το επόμενο επεισόδιο λέει (μεταξύ άλλων)

"Carol searches for someone in the nearby forest"

.

Πιστεύω ότι ακολούθησε τους άλλους γιατί έχει φάει κόλλημα με τον τύπο που έφαγε τον αδερφό του. Να σκοτώθηκε δε νομίζω.

Κατά τ' άλλα καλό και το χθεσινό. Είχε αρκετό ενδιαφέρον και είδαμε πως τελικά το σχέδιο με το αίμα ήταν έξυπνο και δημιούργησε πανικό. Ο τύπος που "έβλεπε" ο Μόργκαν μου έσπασε τα νεύρα όλη την ώρα "you know what it is και you know what it is". Αν είναι να μας σπάσει τα νεύρα πάλι ο Μόργκαν με τα τρελά του στείλτε τον στο FTWD να τελειώνουμε.

Τουλάχιστον μπήκε πιο δυναμικά το δεύτερο μισό αυτής τη σεζόν. Το πρώτο μισό ήταν απογοητευτικό για μένα.

Πιστεύω ότι ακολούθησε τους άλλους γιατί έχει φάει κόλλημα με τον τύπο που έφαγε τον αδερφό του. Να σκοτώθηκε δε νομίζω.

Κατά τ' άλλα καλό και το χθεσινό. Είχε αρκετό ενδιαφέρον και είδαμε πως τελικά το σχέδιο με το αίμα ήταν έξυπνο και δημιούργησε πανικό. Ο τύπος που "έβλεπε" ο Μόργκαν μου έσπασε τα νεύρα όλη την ώρα "you know what it is και you know what it is". Αν είναι να μας σπάσει τα νεύρα πάλι ο Μόργκαν με τα τρελά του στείλτε τον στο FTWD να τελειώνουμε.

Τουλάχιστον μπήκε πιο δυναμικά το δεύτερο μισό αυτής τη σεζόν. Το πρώτο μισό ήταν απογοητευτικό για μένα.

Ε κλασσικά προς το τέλος αποκτούν όλο το ενδιαφέρον και ξεκινάει ο χαμός.

Πολλές χαζομάρες πάντως. Ο πιτσιρικάς που βρήκε τα κλειδιά για το κλουβί; Και η άλλη βλακεία πάλι, ήταν ανάγκη να μπει μέσα; Δε μπορούσε να κάνει τις ερωτήσεις απ' έξω;

Καλά ο Μόργκαν κλασσικά σαλεμενος και έχει καταντήσει βαρετός. Έκανε ένα ωραίο kill στο προηγούμενο επεισόδιο, τώρα πάλι βλέπει νεκρούς να του μιλάνε.

Η Τάρα πάλι, άλλη αντιπαθεστατη. Άντε με την παλιολεσβια να πούμε :p Αν και θα σταθεί τυχερή μάλλον.

Ε κλασσικά προς το τέλος αποκτούν όλο το ενδιαφέρον και ξεκινάει ο χαμός.

Πολλές χαζομάρες πάντως. Ο πιτσιρικάς που βρήκε τα κλειδιά για το κλουβί; Και η άλλη βλακεία πάλι, ήταν ανάγκη να μπει μέσα; Δε μπορούσε να κάνει τις ερωτήσεις απ' έξω;

Καλά ο Μόργκαν κλασσικά σαλεμενος και έχει καταντήσει βαρετός. Έκανε ένα ωραίο kill στο προηγούμενο επεισόδιο, τώρα πάλι βλέπει νεκρούς να του μιλάνε.

Η Τάρα πάλι, άλλη αντιπαθεστατη. Άντε με την παλιολεσβια να πούμε :p Αν και θα σταθεί τυχερή μάλλον.

Ο πιτσιρικάς την είδε νίντζα μάλλον, σκότωσε εκεί έναν με το παλούκι και την είδε σούπερμαν. Συμφωνώ ότι γίνονται τέτοιες βλακείες αλλά προσπαθώ να τις προσπερνώ :p .

Η Τάρα λογικά θα τη γλιτώσει (ένας λόγος για να δεχτούν τον Ντουάιτ στο γκρουπ), αν και για μένα δεν έχει να δώσει κάτι στη σειρά. Καλύτερα να σκότωναν αυτή παρά την Σάσα για μένα.

Ο πιτσιρικάς την είδε νίντζα μάλλον, σκότωσε εκεί έναν με το παλούκι και την είδε σούπερμαν. Συμφωνώ ότι γίνονται τέτοιες βλακείες αλλά προσπαθώ να τις προσπερνώ :p .

Η Τάρα λογικά θα τη γλιτώσει (ένας λόγος για να δεχτούν τον Ντουάιτ στο γκρουπ), αν και για μένα δεν έχει να δώσει κάτι στη σειρά. Καλύτερα να σκότωναν αυτή παρά την Σάσα για μένα.

Γενικά όλοι αυτοί είναι χαρακτήρες του τυπου "έλα εσυ - φυγε εσύ". Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα σίγουρα. Υπάρχουν μόνο για να καλύψουν επιπλέον επεισόδια της σειράς.

Εχθές διάβασα και μια ωραία ας το πούμε θεωρία για το μοναχικό ζόμπι που βλέπουμε στο intro της σειράς (που προστέθηκε πολύ μετά στο intro της σειράς), το οποίο "μοναχικό ζόμπι" το είχε δει ο Shane σε ένα λιβαδι όταν ήταν σε ενα αυτοκίνητο μαζι με τον Rick, σε κάποιο επεισόδιο του 2ου κύκλου.