Nirvana19 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 συμπαθησα τον Eastman , μου την σπαει πλεον ο Μorgan. ψοφος στον μαλλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 για τον μοργκαν λες? Ναι....και λογικά σε αυτή τη σεζόν (αν το ακολουθήσουν βέβαια...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Έχει πολύ γέλιο πάντως που μια ιστορία που την αφήσαμε στην 1η σεζόν και όλοι θέλαμε να ξετυλιχτεί κάτι γαμάτο από όλο αυτό, να καταλήγουμε με αυτό το morgan που εκνευρίζει τους περισσότερους. Θα μπορούσε να αφηγηθεί μια πολύ πιο γαμάτη ιστορία πάντως με αυτό το χαρακτήρα. Να κάνει ένα διπλανό σύμπαν δίπλα σε αυτό/αυτούς που ξέρουμε αλλα @@. Εγώ πάντως το βλέπω σα το ying yang με το Rick. Δύο ημίτρελοι πλέον από την κατάσταση. Σε ένα βγαίνει η επιθετικότητα και στον άλλο η αμυντικότητα. Βλέπω κάποια σημειολογία πίσω από το ρόλο που επέλεξαν αλλά δε με εξιτάρει μία. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 συμπαθησα τον Eastman , μου την σπαει πλεον ο Μorgan. ψοφος στον μαλλια. Μαζί σου! Πολύ ωραία ιστορία! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ο μαλλιας ποιος είναι; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ο μαλλιας ποιος είναι; Αιχμάλωτος από τους λύκους που επιτέθηκαν στην Αλεξάνδρεια. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 συμπαθησα τον Eastman , μου την σπαει πλεον ο Μorgan. ψοφος στον μαλλια. Κι εγώ τον συμπάθησα (τσάμπα πήγε και αυτός από βλακεία του Μόργκαν) . Όπως επίσης και την κατσικούλα :p Αυτό που έκανε στο τέλος με τον μαλλιά δεν θα τους βγει σε καλό....κάνει πολλές βλακείες και θα τους πάρει στο λαιμό του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Τι έγινε βρε παιδιά ? Δεν το είδε κανείς μέχρι τώρα το επεισόδιο ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Τι έγινε βρε παιδιά ? Δεν το είδε κανείς μέχρι τώρα το επεισόδιο ? Απ' ότι φαίνεται είναι νωρίς ακόμη. Το imdb δίνει 8.4 βαθμολογία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Απ' ότι φαίνεται είναι νωρίς ακόμη. Το imdb δίνει 8.4 βαθμολογία... εγώ μόλις το ΄΄αγόρασα΄΄, 10 ώρες ακόμα μέχρι την θέαση :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Απ' ότι φαίνεται είναι νωρίς ακόμη. Το imdb δίνει 8.4 βαθμολογία... και τωρα 8,3 δεν το εχω δει ακομα Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 εγώ μόλις το ΄΄αγόρασα΄΄, 10 ώρες ακόμα μέχρι την θέαση :) Μια χαρά. Εγώ λογικά μετά τις 7....δεν νομίζω να κρατηθώ παραπάνω :p Απ' ότι είδα δεν θα μάθουμε σήμερα τι έγινε στον Γκλεν. Γενικά διαδραματίζεται το όλο σκηνικό στην Αλεξάνδρια κυρίως. Αυτή η σεζόν φημολογείται ότι θα έχει πολλά φλαςμπακ και ότι τα πρώτα επεισόδια θα αφορούν αυτήν την συγκεκριμένη πρώτη μέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μια χαρά. Εγώ λογικά μετά τις 7....δεν νομίζω να κρατηθώ παραπάνω :p Απ' ότι είδα δεν θα μάθουμε σήμερα τι έγινε στον Γκλεν. Γενικά διαδραματίζεται το όλο σκηνικό στην Αλεξάνδρια κυρίως. Αυτή η σεζόν φημολογείται ότι θα έχει πολλά φλαςμπακ και ότι τα πρώτα επεισόδια θα αφορούν αυτήν την συγκεκριμένη πρώτη μέρα... μολις το ειδα. οντως δεν δειχνει καθολου γκλεν το επεισοδιο Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Στην τελευταία σκηνή προκύπτει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Μόλις το είδα κι εγώ. Δεν μου άρεσε. Πολύ χλιαρό επεισόδιο. Απ᾽ ότι φαίνεται και στο επὀμενο δεν θα μάθουμε τι έγινε...κάτι μου λέει ότι θα μας αφήσουν με την αγωνία μέχρι το τελευταίο επεισόδιο του 2015. Το μόνο που μάθαμε στο σημερινό και γενικά επιβεβαιωθήκαμε ορισμένοι, είναι ότι η Μάγκι είναι ἐγκυος. Επίσης, τον Ρον δεν τον πολυεμπιστεύομαι....πολύ ενδιαφέρον ξαφνικά για τον Καρλ κ τον Ρικ. Και όντως η τελευταία σκηνή δείχνει πρόβλημα....μου πήγε η άλλη η έξυπνη και χτυπούσε και τα σύρματα... Edited November 9, 2015 by dv85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μόλις το είδα κι εγώ. Δεν μου άρεσε. Πολύ χλιαρό επεισόδιο. Απ᾽ ότι φαίνεται και στο επὀμενο δεν θα μάθουμε τι έγινε...κάτι μου λέει ότι θα μας αφήσουν με την αγωνία μέχρι το τελευταίο επεισόδιο του 2015. Το μόνο που μάθαμε στο σημερινό και γενικά επιβεβαιωθήκαμε ορισμένοι, είναι ότι η Μάγκι είναι ἐγκυος. Επίσης, τον Ρον δεν τον πολυεμπιστεύομαι....πολύ ενδιαφέρον ξαφνικά για τον Καρλ κ τον Ρικ. Και όντως η τελευταία σκηνή δείχνει πρόβλημα....μου πήγε η άλλη η έξυπνη και χτυπούσε και τα σύρματα... Δεν το καταλαβα αυτο στην τελευταια σκηνη. Αιμα που εσταζε ητανε? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Δεν το καταλαβα αυτο στην τελευταια σκηνη. Αιμα που εσταζε ητανε? Όχι, ανοίγουν τα τείχη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Όχι, ανοίγουν τα τείχη.... Από πού προκύπτει αυτό; Και εγώ Σαν αιμα να κυλάει το είδα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 το meh επεισοδιο της σεζον , οκ οσον αφορα τα τελευταια δευτερολεπτα 1. αυτοκτονησε ο Σπενσερ 2. επεστρεψε ο Γκλεν καλυμενος με αιμα , αλλα ζωντανος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 το meh επεισοδιο της σεζον , οκ οσον αφορα τα τελευταια δευτερολεπτα 1. αυτοκτονησε ο Σπενσερ 2. επεστρεψε ο Γκλεν καλυμενος με αιμα , αλλα ζωντανος Η αλήθεια είναι ότι όταν το πρωτοείδα μου φάνηκε σαν αίμα. Με δεύτερη όμως ματιά φαίνεται ότι κάνει ρωγμή ο τοίχος. Εκτός και αν από την πίεση που κάνουν τα ζόμπια βγάζουν και αίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 πιστευω και γω πως ο gearbest την γλυτωσε. πολυ χαλαρο επεισοδιο,ηταν απλα για να υπαρχει.το επομενο φαινεται δυνατο παντως.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 θα ναι κουλό αν ανοίγει ο τοίχος. Δεν νομίζω ότι ασκούν τόσο μεγάλη πίεση τα ζομπια. Και πρακτικά δηλαδή, σκιζεται το μέταλλο από αυτούς? Εδώ δεν έπαθε τπτ όταν κοπαναγαν στον τοίχο σε αυτή τη στροφή όταν τα βγαζανε έξω... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 πως βαζουμε σποιλερ? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 θα ναι κουλό αν ανοίγει ο τοίχος. Δεν νομίζω ότι ασκούν τόσο μεγάλη πίεση τα ζομπια. Και πρακτικά δηλαδή, σκιζεται το μέταλλο από αυτούς? Εδώ δεν έπαθε τπτ όταν κοπαναγαν στον τοίχο σε αυτή τη στροφή όταν τα βγαζανε έξω... Εκτος αν προκειται για το σημειο του τοιχου που ειχε γκρεμιστει με την νταλικα στην επιθεση των λυκων, το οποιο ομως ειπε ο Ρικ πως ειχαν ενισχυσει. Τωρα αν οντως ανοιγει το συγκεκριμενο σημειο ειναι γιατι η Ντιανα χτυπησε τα συρματοπλεγματα και εδωσε κινητρο στα ζομπι να ασκησουν περισσοτερη πιεση σε σχεση με πριν που απλα βολταραν στο σημειο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 θα ναι κουλό αν ανοίγει ο τοίχος. Δεν νομίζω ότι ασκούν τόσο μεγάλη πίεση τα ζομπια. Και πρακτικά δηλαδή, σκιζεται το μέταλλο από αυτούς? Εδώ δεν έπαθε τπτ όταν κοπαναγαν στον τοίχο σε αυτή τη στροφή όταν τα βγαζανε έξω... Τι να σου πω...εγώ σαν ρωγμή το είδα. Επίσης το άλλο το κουφό είναι ότι δεν μας έδειξε πως o Ρικ ξέφυγε από τα ζόμπια....έκανε τόση απόσταση περπατώντας χωρίς να τον βρει ούτε ένα; Πολύ fake.....και πολύ φοβάμαι ότι και ο Γκλεν θα ζει και θα είναι τίποτα κουλό το πως την γλίτωσε (ΑΝ το δείξουν) πως βαζουμε σποιλερ? εδώ μέσα το κείμενο σου[/spoiler* οπου αντί για αστερίσκο βάζεις ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts