Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέχρι στιγμής πάει μια χαρά και είναι απρόβλεπτο

Λίγο στο προηγούμενο με γειωσε αλλά το τελευταίο φινάλε ήταν ανατρεπτικό. Περιμενα κάτι τέτοιο αλλά όχι αυτό ακριβώς

Στο flashback του κοκκινοτρίχη τι έγινε τελικά? Δεν το πολυκατάλαβα! Γιατί η γυναίκα και τα παιδιά του τον φοβήθηκαν και έφυγαν μακρυά? Πολύ καλό επεισόδιο και με καλή ανατροπή στο τέλος! Είχε και μια σκηνή με σεξ που νομίζω ήταν η πρώτη φορά σε όλες τις σαιζόν! :p

Σε αυτό το επεισόδιο και σεξ και βωμολοχια είχε. Δεν το περίμενα. Σκηνή σεξ δεν είχε και στην πρώτη με τον πρώην κολλητό του πρωταγωνιστή?

Aν και το προηγούμενο επεισόδιο ηταν ολίγον φόλα για εμένα ,το τελευταίο ηταν καλό. Πολύ ανατρεπτικό αυτο που εγινε με τον γιουτζίν σε βαθμό που δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω. Τι εξέλιξη ειναι αυτή ?

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Στο flashback του κοκκινοτρίχη τι έγινε τελικά? Δεν το πολυκατάλαβα! Γιατί η γυναίκα και τα παιδιά του τον φοβήθηκαν και έφυγαν μακρυά? Πολύ καλό επεισόδιο και με καλή ανατροπή στο τέλος! Είχε και μια σκηνή με σεξ που νομίζω ήταν η πρώτη φορά σε όλες τις σαιζόν! :p

αυτός πρέπει να είχε θέματα από το στρατό και έδερνε την γυναίκα του μην πω και τα παιδιά γιατί και αυτά έδειχναν να τον φοβούνται πολύ.. για αυτό προτίμησε αυτή να πάρει τα δύο ανήλικα παιδιά της και να βγούν έξω με τα ζόμπι παρά να κάτσουν με αυτόν.. για να δούμε τι θα γίνει με αυτόν, ψυχάκιας φαίνεται πολύ.. και η άλλη που πηδιόταν μαζί του φαίνεται να ξέρει τι τρέχει γιατί πρώτον ποτέ δεν του έφερνε αντίρρηση και όταν έδειρε τον άλλον πήγε να τραβήξει όπλο

Λίγο στο προηγούμενο με γειωσε αλλά το τελευταίο φινάλε ήταν ανατρεπτικό. Περιμενα κάτι τέτοιο αλλά όχι αυτό ακριβώς

Σε αυτό το επεισόδιο και σεξ και βωμολοχια είχε. Δεν το περίμενα. Σκηνή σεξ δεν είχε και στην πρώτη με τον πρώην κολλητό του πρωταγωνιστή?

Αν θυμάμαι καλά,

Το πρώτο σεξακι ήταν πρώτη σεζόν με Andrea.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Από ότι θυμάμαι όμως μόνο υπονοούμενα και όχι πλάνο. Δεν ξέρω πόση σημασία έχει βέβαια.

Από ότι θυμάμαι όμως μόνο υπονοούμενα και όχι πλάνο. Δεν ξέρω πόση σημασία έχει βέβαια.

Όλα έχουν σχέση σε αυτή την σειρά!!! :lol:

Προβλέπετε πάντως καλή συνέχεια! [[ Μικρά Spoilers παρακάτω ]] Τον "επιστήμονα" δεν τον βλέπω και πολύ καλά έτσι όπως έπεσε με τα μούτρα και μάλλον θα μας αποχαιρετήσει! Στο επόμενο θα μας δείξει ποιος θα ξεπηδήσει από το δάσος (σίγουρα αυτός που το έσκασε από το νοσοκομείο) , αλλά και πως η Κάρολ έφτασε με καροτσάκι στο νοσοκομείο και αυτή!

Όλα έχουν σχέση σε αυτή την σειρά!!! :lol:

Προβλέπετε πάντως καλή συνέχεια! [[ Μικρά Spoilers παρακάτω ]] Τον "επιστήμονα" δεν τον βλέπω και πολύ καλά έτσι όπως έπεσε με τα μούτρα και μάλλον θα μας αποχαιρετήσει! Στο επόμενο θα μας δείξει ποιος θα ξεπηδήσει από το δάσος (σίγουρα αυτός που το έσκασε από το νοσοκομείο) , αλλά και πως η Κάρολ έφτασε με καροτσάκι στο νοσοκομείο και αυτή!

Θα μας αποχαιρετήσει πολύ πιθανόν (μόνο εάν ο Κοκκινοτρίχης δεν κάνει αυτό που δεν έκανε στο φλασμπακ :X ). Πιο πολύ τείνω στο 2ο.:ninja:

Εκτός αυτού πιστεύω ότι και κάποιος κεντρικός ήρωας θα μας πει bye bye σύντομα. Ήδη έχουν αργήσει και ανησυχώ :p

Αναμενόμενο επεισόδιο.. Αλλα 2 για να κλείσει η μισή σεζόν. Ελπίζω να είναι δυνατά επεισόδια
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Αναμενόμενο επεισόδιο.. Αλλα 2 για να κλείσει η μισή σεζόν. Ελπίζω να είναι δυνατά επεισόδια

και πολύ ωραίο να συμπληρώσω.. πιστεύω αν όχι στο επόμενο. στο μεθεπόμενο θα έχουμε σφαγή με το νοσοκομείο και την ομάδα μας

ή στο τελευταιο...

λες να το τραβήξουν τόσο πολύ? μένουν άλλα 10 επεισόδια.. δεν νομίζω..

Ωστόσο τώρα παρατήρησα ότι έχουμε άλλα δύο επεισόδια, μετά ξαναρχίζουν 8 Φεβρουαρίου!!! καλύτερα για εμένα πάντως γιατί αρχίζω εξεταστική Δεκέμβριο και δεν θα ήθελα να μείνω πίσω.:p

Επεισόδιο αφιερωμένο στην Κάρολ λοιπόν.

Συνέδεσαν πολλά κομμάτια.

Ξέρουμε τι έγινε με κάτι καπνούς που κοιτούσε στην αρχή από το παράθυρο;

Amazon Fire stick 4k max

Επεισόδιο αφιερωμένο στην Κάρολ λοιπόν.

Συνέδεσαν πολλά κομμάτια.

Ξέρουμε τι έγινε με κάτι καπνούς που κοιτούσε στην αρχή από το παράθυρο;

είναι όταν επιτέθηκε ο governor στη φυλακή με το τανκς

και πολύ ωραίο να συμπληρώσω.. πιστεύω αν όχι στο επόμενο. στο μεθεπόμενο θα έχουμε σφαγή με το νοσοκομείο και την ομάδα μας

Προβλεπω στο mid-season finale να συναντιουνται ολοι στο νοσοκομειο και να γινεται της Ποπης....

Προβλεπω στο mid-season finale να συναντιουνται ολοι στο νοσοκομειο και να γινεται της Ποπης....

Κι εγώ αυτό βλέπω...στάνταρ θα γίνει κάτι στο νοσοκομείο. Το θέμα είναι ποιον θα πεθάνουν :p

Tσογλανι μεγαλο ο μπατσος!

Amazon Fire stick 4k max

Περίμενα πιο δυνατό επεισόδιο... Στο τελευταίο την άλλη βδομάδα, θα γίνει χαμός! ! !
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !