Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για μένα το πιο ξενέρωτο ήταν το 9.....θα δείξει ένα καλό επεισόδιο στο τέλος της σεζόν κλασικά

Φιλικά Γιώργος

Και να το δείξει, εγώ δεν την συνεχίζω άλλο αυτή τη σειρά.

Ειλικρινά βαρέθηκα.

Τόσες καλές υπάρχουν. Καθόμαστε και βλέπουμε αυτό το υπνωτικό :P

Και να το δείξει, εγώ δεν την συνεχίζω άλλο αυτή τη σειρά.

Ειλικρινά βαρέθηκα.

Τόσες καλές υπάρχουν. Καθόμαστε και βλέπουμε αυτό το υπνωτικό :P

Έχει καταντήσει να βλέπουμε το μικρό σπίτι στο λιβάδι... Μου φαίνεται ότι δεν θα μάθουμε ποτέ τι είναι αυτό που τους κάνει ζόμπι, ούτε τίποτα σχετικό παρόλο που έβαλε και έναν επιστήμονα (στο χαρακτήρα του οποίου δεν έβρισκαν να βάλουν κανένα άλλο) στο παιχνίδι...

Το ότι είναι "απόρρητο" πάντως που είπε ο επιστήμονας, μόνο σε κάποια σειρά/ταινια θα το δεχόταν κάποιος :lol:

Λίγα τα βλέπω τα ψωμια του πάντως. Όπως φαίνεται μπήκε στη σειρα απλά για να ιντριγκαρει λίγο.

Έλα ντε, ξέρει λέει ο άλλος το μυστικό και οι υπόλοιποι σφυρίζουν αδιάφορα. Λίγα ποστ πιο πίσω έχω πει πως, ο "επιστήμονας" θα γίνει μεζεδάκι.

Καλυτερο απο το προηγουμενο με αρκετη δραση απο την αρχη μεχρι το τελος.

Επιτελους ξεκιναει να εχει παλι αγωνια.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σχετικά καλό επεισόδιο, το οποίο αρχίζει να σε βάζει σε αγωνία... Έχω την εντύπωση ότι η συμμορία που βρήκε τον Daryl πρέπει να είναι η ίδια που είχαν εισβάλει στο σπίτι που ήταν ο Rick...

Είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έλεγα σε αντίθεση με το προηγούμενο που σε έπαιρνε άνετα ο υπνος:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σχετικά καλό επεισόδιο, το οποίο αρχίζει να σε βάζει σε αγωνία... Έχω την εντύπωση ότι η συμμορία που βρήκε τον Daryl πρέπει να είναι η ίδια που είχαν εισβάλει στο σπίτι που ήταν ο Rick...

Συμφωνώ εκεί το πάει. Όσο για τα τελευταία επισόδεια πιο αργά σε εξέλιξη από άλλα, σίγουρα όμως έχουν ενδιαφέρον. Ειδικά αυτό το terminus ο σταθμός.

Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7!

Μόνο το τελευταίο επεισόδιο θα αξίζει λογικά.

Στην ουσία τιποτα καλό δεν είδαμε φέτος. 2 3 επεισόδια της προκοπής συνολικά σε μια σειρά που έχει 16 στη σεζόν..

Πολύ λυπηρό όντως, γιατί ξεκίνησε

με ελπίδα και τελείωσε με πίκρα.

Amazon Fire stick 4k max

δυνατο επεισόδιο ηταν πάντων. χωρις πολλα πολλα σκοτωματα αλλα ωραίο.και θα φτάσουν λεει στο terminus και θα ειναι ολοι ζομπια εκει και θα γελάμε

Για μένα τα τρία τελευταία ήταν πολύ χάλια! Βαρετά, χωρίς νόημα... με κούρασαν...

Λογικά από το επόμενο και όσα μένουν μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχουν περισσότερη δράση.. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον..

Κρίμα για τα 2 κορίτσια που η αλήθεια είναι ότι συγκινήθηκα με αυτήν την απρόσμενη κατάσταση που έγινε μεταξύ τους:cry:

Edited by impreza_sti

Κρίμα για τα 2 κορίτσια που η αλήθεια είναι ότι συγκινήθηκα με αυτήν την απρόσμενη κατάσταση που έγινε μεταξύ τους:cry:

Βάλε spoiler άνθρωπε!!

Δεν έχουν δει όλοι το τελευταίο!

Edited by impreza_sti

Amazon Fire stick 4k max

Απίστευτο επισόδειο, τρομερή η σκηνή η συγκεκριμένη. Είχε μια κοιλιά λίγο στα τελευταία 1-2 επισόδεια αλλά με την σκηνή αυτή με κέρδισε πάλι η σεζόν. :up:
Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7!

Boooooored...

Δεν είχαν καν ένταση οι σκοτωμοι.

Τελικά όντως όπως φαντάστηκα θα πάει η σεζόν. 3/16 επεισόδια της προκοπής και τα υπόλοιπα ίσα να βγαίνει η σεζόν. Κρίμα

Βάλε spoiler άνθρωπε!!

Δεν έχουν δει όλοι το τελευταίο!

Γιατί νομίζεις ότι όσοι το βλέπουν περιμένουν το my phone.gr να ενημερωθούν για την σειρα:rolleyes:

Σαν να μου λες επειδή δεν είδε ο οποιοσδήποτε ένα οποιοδήποτε αγώνα την προηγούμενη ημερα εμείς να μην σχολιάσουμε το αποτέλεσμα του αγώνα επειδή έχει προγραμματίσει για δικούς τους λόγους να το δει σε μαγνητοσκόπηση έτσι ;

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει θα έλεγα.

Σε τελική μην μπει να διαβασει το οτιδήποτε αφορά τη σειρά εφόσον δεν την έχει δει κι όχι μόνο στο my phone.gr.

Εγώ έτσι κάνω πάντα, αν δεν το κανει ο άλλος δικό του θέμα.

Η σχολιάζουμε ελεύθερα η καθόλου σε τελική.

Edited by alextrela