spiv4 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Αν θυμάμαι καλά κοντά στο 70; Κάπου εκεί. Αν και δεν συμβαδίζει πάντα η σειρά με τα κόμικς. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές ειδικά ως προς τους χαρακτήρες. Ακούγεται πάντως πολύ έντονα ένα σπόιλερ σχετικά με τον Άαρον (για όσους ξέρουν από τα κόμικς τι παίζει). 67 τευχος είναι η συνάντηση τους με τον Άαρον (137 είναι τώρα η σειρά των comics). Η 6η season λογικά θα είναι και η κορυφαιά στιγμή του TWD, όπως άλλωστε και στα comic που λογικά θα κρατήσει 2 season(το λιγότερο).Δυστυχώς στα τελευταία 15 επεισόδια στο comic έχει πάρει την κατιούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 67 τευχος είναι η συνάντηση τους με τον Άαρον (137 είναι τώρα η σειρά των comics). Η 6η season λογικά θα είναι και η κορυφαιά στιγμή του TWD, όπως άλλωστε και στα comic που λογικά θα κρατήσει 2 season(το λιγότερο).Δυστυχώς στα τελευταία 15 επεισόδια στο comic έχει πάρει την κατιούσα. Το σταμάτησα το comic για να συμβαδίζω με τη σειρά. Θέλω πρώτα να το δω στη σειρά :p Αλλά όπως ακούγεται μετά την εμφάνιση του Άαρον έχει πολύ ζουμί η υπόθεση:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 προσοχή όσοι διαβάζεται τα comics μην κάνετε κανένα spoiler!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) προσοχή όσοι διαβάζεται τα comics μην κάνετε κανένα spoiler!!!! Ναι μη φοβάσαι. Δεν πρόκειται να κάνουμε σπόιλερ. Άσε που εγώ το σταμάτησα εκεί που εμφανίζεται αυτός... Είδε κανείς το νέο επεισόδιο να μας πει εντυπώσεις; Edited February 23, 2015 by dv85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ενώ ξεκίνησε τόσο καλά το τελευταίο επεισόδιο και είχε τόσο δυνατή δράση, πώς το γύρισαν έτσι σε Gay story . Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ενώ ξεκίνησε τόσο καλά το τελευταίο επεισόδιο και είχε τόσο δυνατή δράση, πώς το γύρισαν έτσι σε Gay story . Και που να δεις τι έχει ακουστεί περί αυτού :p Αρκετά καλό επεισόδιο...αν και κάτι μου βρωμάει πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Αυτό ήταν το τελευταίο της σαιζόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Αυτό ήταν το τελευταίο της σαιζόν; οχι εχει αλλα 5 Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Α οκ γιατί έμεινα Λάκης πάλι χθες.. Το έβλεπα μαζί με την κόρη μου και στο τέλος μου την έδωσε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλό το τελευταίο επεισόδιο και σου δίνει την αίσθηση πως θα γίνει μακελειό στο επόμενο! Κάτι δεν μου κάθετε καλά στην ...ηρεμία αυτή. Όσο για το "άλλο", γίναμε μαλλιά κουβάρια με μεταξωτές κορδέλες και κόκκινα φτερά! :lol::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλό το τελευταίο επεισόδιο και σου δίνει την αίσθηση πως θα γίνει μακελειό στο επόμενο! Κάτι δεν μου κάθετε καλά στην ...ηρεμία αυτή. Όσο για το "άλλο", γίναμε μαλλιά κουβάρια με μεταξωτές κορδέλες και κόκκινα φτερά! :lol::cry: Εγώ ξέρω το άλλο: "Αδερφές και παλληκάρια, Γίνανε μαλλιά κουβάρια!!" Lol Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλό το τελευταίο επεισόδιο και σου δίνει την αίσθηση πως θα γίνει μακελειό στο επόμενο! Κάτι δεν μου κάθετε καλά στην ...ηρεμία αυτή. Όσο για το "άλλο", γίναμε μαλλιά κουβάρια με μεταξωτές κορδέλες και κόκκινα φτερά! :lol::cry: Από το λίγο που έδειξε στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου "κοινότητα" δεν το λες πάντως.....δεν είδα κανέναν άλλο εκτός από τους δικούς μας. Αυτό που τους παρακολουθούσαν όμως από καιρό δεν μου αρέσει. Μήπως πρόκειται για τίποτα επιστήμονες και τους χρησιμοποιήσουν για πειραματόζωα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλα, το οτι δεν δειχνει καποιον αλλον απο την "κοινοτητα", ισως το κανουν για να μην αποκαλυψουν πληροφοριες. Αυτο που ακουγεται οταν φτανουν στην πυλη και τελικα χαλαρωνει ο Ρικ και πειθετε να μπει μεσα, ειναι φωνες παιδιων που παιζουν ή μπερδευτηκα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλα, το οτι δεν δειχνει καποιον αλλον απο την "κοινοτητα", ισως το κανουν για να μην αποκαλυψουν πληροφοριες. Αυτο που ακουγεται οταν φτανουν στην πυλη και τελικα χαλαρωνει ο Ρικ και πειθετε να μπει μεσα, ειναι φωνες παιδιων που παιζουν ή μπερδευτηκα; Γι' αυτό ακριβώς έκανα το παραπάνω σχόλιο. Έχεις δίκιο, ακούγονται παιδιά αλλά μετά τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Γι' αυτό ακριβώς έκανα το παραπάνω σχόλιο. Έχεις δίκιο, ακούγονται παιδιά αλλά μετά τίποτα.... Ναι ρε παιδιά αλλά υπάρχει λόγος που ακούγονται τα παιδιά.Σε μια συζήτηση που έκανε η Μισόν με τον Ρικ έλεγε ο Ρικ και στο Τερμινους και στου Governor όταν φτάσαν από έξω δεν ακουγόταν τίποτα. Για αυτό και ο μορφασμος έκπληξης - ανακούφισης του Ρικ γιαυτό το χαμόγελο της Μισόν και για αυτό η ατάκα " Είχες άδικο τώρα αλλά γενικά είχες δίκιο " για την όλη φάση. Πάντως σε διάφορα forum γράφουν ότι κατά πασα πιθανότητα δεν θα ακολουθηθεί η πετατημενη " ελπίδα - τελικά κατι παίζει - γίνεται χαμός - τη γλυτώσαμε με κάποιον να πεθάνει - ξανά στους δροκους". Και το ελπίζω δλδ. Πάντως η σειρά πλέον μεταμορφωθηκε σε Δράμα στο οποίο υπάρχουν και τα ζόμπια. Πλέον το βλέπει και η γυναίκα μου άνετα δλδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ναι ρε παιδιά αλλά υπάρχει λόγος που ακούγονται τα παιδιά.Σε μια συζήτηση που έκανε η Μισόν με τον Ρικ έλεγε ο Ρικ και στο Τερμινους και στου Governor όταν φτάσαν από έξω δεν ακουγόταν τίποτα. Για αυτό και ο μορφασμος έκπληξης - ανακούφισης του Ρικ γιαυτό το χαμόγελο της Μισόν και για αυτό η ατάκα " Είχες άδικο τώρα αλλά γενικά είχες δίκιο " για την όλη φάση. Πάντως σε διάφορα forum γράφουν ότι κατά πασα πιθανότητα δεν θα ακολουθηθεί η πετατημενη " ελπίδα - τελικά κατι παίζει - γίνεται χαμός - τη γλυτώσαμε με κάποιον να πεθάνει - ξανά στους δροκους". Και το ελπίζω δλδ. Πάντως η σειρά πλέον μεταμορφωθηκε σε Δράμα στο οποίο υπάρχουν και τα ζόμπια. Πλέον το βλέπει και η γυναίκα μου άνετα δλδ Α, οκ. Τότε ήταν καθαρά συμβολικό. Λογικά δεν θα ακολουθήσουν κάτι αντίστοιχο με Γκόβερνορ-Τέρμινους. Εντάξει, πάντα ήταν χόρορ-δράμα η σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Α οκ γιατί έμεινα Λάκης πάλι χθες.. Το έβλεπα μαζί με την κόρη μου και στο τέλος μου την έδωσε.... ποιο ειναι το προβλημα? ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλουτσικο επεισοδιο γενικα,ισως το καλυτερο απο τα τελευταια.θα εχει ενδιαφερον το επομενο.λιγη ηρεμια καλο θα τους κανει Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ο Αaron και ο Eric υπάρχουν και στα comics. Δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις κάποιων εδώ μέσα. Κάνετε λες και δεν έχετε ξαναδεί αμερικανικη σειρά. Το Game of Thrones το έχει δει κανείς σας; Τους Sopranos έστω; Οι περισσότερες πλέον σειρές έχουν και gay χαρακτήρες - get used to it. Και ασχέτως αν εμάς δε μας "ανάβει" το θέμα, πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι δεν απευθύνονται ΟΛΑ όσα γίνονται σε μία σειρά σε εμάς. Εμένα προσωπικά θα με ενοχλούσε αν οι ήρωες δεν υπήρχαν στα comics και απλά τους έβαζαν για να τραβήξουν το gay κοινό και για να θεωρείται politically correct η σειρά. Υπήρχαν όμως. Και επίσης υπάρχει σκηνή στην οποία φιλιούνται όπως στη σειρά. Αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα να αηδιάζει με ό,τι θέλει. Αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί. Όπως για παράδειγμα εγώ μπορώ να αηδιαζω με το γεγονός πως κάποιος βλέπει μια σειρά, στην οποία δύο σκηνές πριν ένας από τους πρωταγωνιστές λιώνει το κεφάλι ενός ζωντανού-νεκρού χτυπώντας το αλύπητα σε μια πέτρα, αλλά αυτό που τον ενοχλεί είναι πως ένας άντρας φίλησε έναν άλλο άντρα με τον οποίο είναι ερωτευμένος. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ο Αaron και ο Eric υπάρχουν και στα comics. Δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις κάποιων εδώ μέσα. Κάνετε λες και δεν έχετε ξαναδεί αμερικανικη σειρά. Το Game of Thrones το έχει δει κανείς σας; Τους Sopranos έστω; Οι περισσότερες πλέον σειρές έχουν και gay χαρακτήρες - get used to it. Και ασχέτως αν εμάς δε μας "ανάβει" το θέμα, πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι δεν απευθύνονται ΟΛΑ όσα γίνονται σε μία σειρά σε εμάς. Εμένα προσωπικά θα με ενοχλούσε αν οι ήρωες δεν υπήρχαν στα comics και απλά τους έβαζαν για να τραβήξουν το gay κοινό και για να θεωρείται politically correct η σειρά. Υπήρχαν όμως. Και επίσης υπάρχει σκηνή στην οποία φιλιούνται όπως στη σειρά. Αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα να αηδιάζει με ό,τι θέλει. Αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί. Όπως για παράδειγμα εγώ μπορώ να αηδιαζω με το γεγονός πως κάποιος βλέπει μια σειρά, στην οποία δύο σκηνές πριν ένας από τους πρωταγωνιστές λιώνει το κεφάλι ενός ζωντανού-νεκρού χτυπώντας το αλύπητα σε μια πέτρα, αλλά αυτό που τον ενοχλεί είναι πως ένας άντρας φίλησε έναν άλλο άντρα με τον οποίο είναι ερωτευμένος. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. Και πάω ένα στοίχημα ότι αν ήταν δύο γυναίκες στη θέση των δύο αντρών δεν θα είχαμε "διαμαρτυρίες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 αν θυμάμαι καλά γιατί έχει περάσει και καιρός που τα διάβασα τα βιβλία, στο game of thrones δεν είναι gay χαρακτήρες που στην σειρά τους παρουσιάζει ως gay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) αν θυμάμαι καλά γιατί έχει περάσει και καιρός που τα διάβασα τα βιβλία, στο game of thrones δεν είναι gay χαρακτήρες που στην σειρά τους παρουσιάζει ως gay Είναι, απλά δεν είναι ξεκάθαρο. Υπάρχουν υποννοούμενα σε πολλά σημεία που εμμέσως πλην σαφώς λένε ότι είχαν σχέση. Για παράδειγμα, αν θυμάμαι καλά ο Stannis κάποια στιγμή σχολιάζει ότι η Margaery Tyrell στο κρεβάτι του Renly μάλλον θα πεθάνει παρθένα. Απλά η σειρά Game of Thrones είναι πιο... XXX από τα βιβλία - άλλωστε είναι HBO. Όπως και να'χει το έχει επιβεβαιώσει και ο Martin κάποια στιγμή. Αλλά δεν είναι καν το σχόλιό μου αυτό. Αν όντως δεν ήταν gay o Loras και τον έκαναν ντε και καλά gay για τους λόγους που ανέφερα και πιο πάνω θα με ενοχλούσε, ναι. Ήταν όμως και είχε σχέση με τον Renly. Και, αν και straight, η δική τους σχέση με "αηδιάζει" πολύ λιγότερο από κάποιες άλλες στα βιβλία και τη σειρά - π.χ. της Cersei και του αδερφού της. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. Και πάω ένα στοίχημα ότι αν ήταν δύο γυναίκες στη θέση των δύο αντρών δεν θα είχαμε "διαμαρτυρίες" Εννοείται. Και δεν κατηγορώ και κανέναν για αυτό. Και εμένα μου αρέσει περισσότερο να βλέπω δύο γυναίκες μαζί απ'ότι δύο άντρες. Αυτό όμως που με εκνευρίζει είναι ότι το ένα μας φτιάχνει και το άλλο αντί να μας αφήνει αδιάφορους απλά το κοροϊδεύουμε. Το βρίσκω παιδιάστικο. Edited February 25, 2015 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 το φινάλε ακούγεται ότι θα έχει διάρκεια 90 λεπτά!!!!!! θα το ευχαριστηθούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Διαγράφηκαν off topic ποστ. Συνεχίζουμε στο θέμα μας. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 το φινάλε ακούγεται ότι θα έχει διάρκεια 90 λεπτά!!!!!! θα το ευχαριστηθούμε! Η όλη ροή της ιστορίας θυμίζει ηρεμία πριν την καταιγίδα... Και η καταιγίδα θα είναι από τις γερές.. Ειδομεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 το φινάλε ακούγεται ότι θα έχει διάρκεια 90 λεπτά!!!!!! θα το ευχαριστηθούμε! 90? :shock::dance: Αυτά είναι! Μακάρι να αληθεύει και να το ευχαριστηθούμε. Ποιος λέτε να είναι ο επόμενος? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts