Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φοβερό επεισόδιο , πολύ δυνατό! Εντάξει την πάτησε σαν μ@λ@κας και φάνηκε τελείως άπειρος αλλά θα συμφωνήσω ότι ήταν λόγω ευαισθησίας, ειδικά με όλα όσα έχει περάσει! Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι η σειρά και ας μην μείνει κανείς ... δεν πειράζει!!:lol:

ισως ειναι καλο αυτο τωρα που εχουν μεινει λιγοι σχετικα..να τελειωνει..να δουμε κατι..το βαρεθηκα λιγο σημερα,10 λεπτα εφαγε με τα φαντασματα,ελεος

Vamos Aris

Εγώ δεν είδα τίποτα δυνατό.

Αυτό που πέρασε σε μένα το επεισόδιο ήταν:

"Τι comeback να κάνουμε; Δεν έχουμε κάτι της προκοπής στα σκαριά.. Πλησιάζει και το τέλος της σεζόν που θα τους έχουμε σε αγωνία για 2 επεισόδια που θα φτάσουν κάπου (κλασσικά)..

-Ρε σεις, δεν σκοτώσουμε κανένα; Όχι τίποτα τρελό, χαλαρά πράματα..

-Μας έμεινε κανένας μαύρος;

-Ναι!

-We have a winner"

:p

Βαρετό επεισόδιο. Σαν να μην παίχτηκε ποτέ. Εδώ τα είχε βάλει με ολόκληρη αγελη και τώρα την πάτησε από ένα παιδάκι; Δεν μου άρεσε. Πολύ πρόχειρο.

Και εμένα μου φάνηκε βαρετό..

Δεν μαρεσει επίσης που προσπαθεί το Walking Dead να περάσει και μηνύματα :-P να γίνει "ποιοτική" σειρά. Γιατί κάτι τέτοιο μου φάνηκε.. Είναι μια σειρά με ζόμπι :-P θέλουμε να δούμε δράση όχι τι σκέφτεται ο κάθε τυπάς πριν πεθάνει με τον πιο χαζό τρόπο :mad:

Δεν λέω.. Να γνωρίσουμε και τους χαρακτήρες καλύτερα μέσα από τις σκέψεις τους.. Αλλά όχι του μισοπεθαμενου

Δεν είχαν κανένα νόημα όλες αυτές οι σκηνές με τις παραισθησεις του

Edited by NickName98

Και εμένα μου φάνηκε βαρετό..

Δεν μαρεσει επίσης που προσπαθεί το Walking Dead να περάσει και μηνύματα :-P να γίνει "ποιοτική" σειρά. Γιατί κάτι τέτοιο μου φάνηκε.. Είναι μια σειρά με ζόμπι :-P θέλουμε να δούμε δράση όχι τι σκέφτεται ο κάθε τυπάς πριν πεθάνει με τον πιο χαζό τρόπο :mad:

Δεν λέω.. Να γνωρίσουμε και τους χαρακτήρες καλύτερα μέσα από τις σκέψεις τους.. Αλλά όχι του μισοπεθαμενου

Δεν είχαν κανένα νόημα όλες αυτές οι σκηνές με τις παραισθησεις του

Εγώ δεν είδα τίποτα δυνατό.

Αυτό που πέρασε σε μένα το επεισόδιο ήταν:

"Τι comeback να κάνουμε; Δεν έχουμε κάτι της προκοπής στα σκαριά.. Πλησιάζει και το τέλος της σεζόν που θα τους έχουμε σε αγωνία για 2 επεισόδια που θα φτάσουν κάπου (κλασσικά)..

-Ρε σεις, δεν σκοτώσουμε κανένα; Όχι τίποτα τρελό, χαλαρά πράματα..

-Μας έμεινε κανένας μαύρος;

-Ναι!

-We have a winner"

:p

Παίδες, μήπως έχετε μπερδέψει την σειρά με το Ζ nation;

Το WalKing ανέκαθεν είχε μηνύματα και όχι μόνο ξύλο.

Ποτέ δεν υπήρχε προχειραδα στο γύρισμα και ισα ίσα το συγκεκριμένο επεισόδιο είχε και λίγο ποιητική σκοπιά, κάτι που φαίνεται από την ξεχωριστή σκηνοθεσία του Nicotero.

Αν δεν πιάνετε το concept τότε μάλλον δεν είναι για εσάς, φιλικά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ποτέ δεν υπήρχε προχειραδα στο γύρισμα και ισα ίσα το συγκεκριμένο επεισόδιο είχε και λίγο ποιητική σκοπιά, κάτι που φαίνεται από την ξεχωριστή σκηνοθεσία του Nicotero.

δεν υπηρχαν παντα ολα αυτα.. αλλα τουλαχιστον ειχαν καποιο ενδιαφερον.

για παραδειγμα τοτε στην φυλακη με τον ρικ και το τηλεφωνο! πολλοι πιστεψαμε πως υπηρχε καποιος στην αλλη μερια αλλα τελικα ηταν στο μυαλο του.

ηταν πολυ ανουσιο ολο αυτο στο τελευταιο επεισοδιο..

ΕΠΙΣΗΣ με το "ποιοτικη σειρα" εννουσα κατι τετοια http://oi59.tinypic.com/2pzznmx.jpg

ξυλο ξυλο ξυλο σε ελαχιστους αρεσει! απλα μου φαινεται πως το πανε στο αλλο ακρο, πραγμα χαζο

Edited by NickName98

δεν υπηρχαν παντα ολα αυτα.. αλλα τουλαχιστον ειχαν καποιο ενδιαφερον.

για παραδειγμα τοτε στην φυλακη με τον ρικ και το τηλεφωνο! πολλοι πιστεψαμε πως υπηρχε καποιος στην αλλη μερια αλλα τελικα ηταν στο μυαλο του.

ηταν πολυ ανουσιο ολο αυτο στο τελευταιο επεισοδιο..

ΕΠΙΣΗΣ με το "ποιοτικη σειρα" εννουσα κατι τετοια http://oi59.tinypic.com/2pzznmx.jpg

ξυλο ξυλο ξυλο σε ελαχιστους αρεσει! απλα μου φαινεται πως το πανε στο αλλο ακρο, πραγμα χαζο

Εντάξει ρε παιδιά, δεν ήταν τόσο δυνατό αλλά ένα επεισόδιο ήταν! Δεν σημαίνει ότι αρχίζουν και το "χαλάνε". Λογικό είναι να μην έχει πάντα δράση και γενικά το walking πάντα αφιερώνει κάποια επεισόδια για τους χαρακτήρες. Εμένα αυτό που με χάλασε ήταν ότι το 1/3 του επεισοδίου ήταν αυτές οι ίδιες εικόνες και ο διάλογος με τους πεθαμένους. Το κούρασαν εκεί...αλλά οκ.

Πάντως για το Ζ-nation που αναφέρθηκε (το έχω ξαναποστάρει) είδα 2-3 επεισόδια και δεν άντεξα :p πιο πολύ γελούσα :D Δεν συγκρίνονται ΚΑΝ walking με z-nation.

Δηλαδή αυτή η σκηνή πέρασε ας πούμε τόσο δυνατό μήνυμα η ΕΣΤΩ το ένα δέκατο από τη σκηνή που έβγαινε η Σοφία από τον αχυρώνα σαν ζόμπι; (παράδειγμα)

Καλά είναι στο wd που δεν υπάρχει απλά το τρέξιμο και τα χλιαρά πράγματα που θα έκαναν την σειρά πολύ συνηθισμένη, αλλά ας μην ωραιοποιούμε ότι μας πασάρουν.

Φιλικά :)

Δηλαδή αυτή η σκηνή πέρασε ας πούμε τόσο δυνατό μήνυμα η ΕΣΤΩ το ένα δέκατο από τη σκηνή που έβγαινε η Σοφία από τον αχυρώνα σαν ζόμπι; (παράδειγμα)

Καλά είναι στο wd που δεν υπάρχει απλά το τρέξιμο και τα χλιαρά πράγματα που θα έκαναν την σειρά πολύ συνηθισμένη, αλλά ας μην ωραιοποιούμε ότι μας πασάρουν.

Φιλικά :)

Γενικά στο walking έχουμε δεί πολύ δυνατές σκηνές όσον αφορά στους θανάτους. Πήγαν να κάνουν κάτι διαφορετικό κι απλά δεν τους βγήκε και δεν "πέρασε" στο κοινό. Αυτό δεν σημαίνει ότι μας το πάσαραν...προσπάθησαν κάτι διαφορετικό και απλά δεν βγήκε. Και τι έγινε;

Τίποτα δεν έγινε, έχουμε δει και χειρότερα.

Αλλά ναι, ήταν ένα πολύ μέτριο επεισόδιο απλά. Όχι η επιτομή της κουλτούρας που δεν την καταλάβαμε κιόλας σύμφωνα με τον φίλο παραπάνω.. Ήμαρτον δηλαδή :lol:

Αλλά ναι, ήταν ένα πολύ μέτριο επεισόδιο απλά. Όχι η επιτομή της κουλτούρας που δεν την καταλάβαμε κιόλας σύμφωνα με τον φίλο παραπάνω.. Ήμαρτον δηλαδή :lol:

Χαχα...ε εντάξει, γούστα είναι αυτά :p

Σαφέστατα και δεν μπορούν να την καταλάβουν όλοι.

Δεν έχουμε όλοι τα ίδια βιώματα,ούτε καταλαβαίνουμε τα τα ίδια πράγματα.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να καταλάβει 2 πράγματα επιπλέον, ας ψάξει να βρει κάποιο review του συγκεκριμένου επεισοδίου και μετά ίσως δει το επεισόδιο με άλλο μάτι.

Amazon Fire stick 4k max

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να καταλάβει 2 πράγματα επιπλέον, ας ψάξει να βρει κάποιο review του συγκεκριμένου επεισοδίου και μετά ίσως δει το επεισόδιο με άλλο μάτι.

Μα φυσικά, δεν αντιλέγει κανείς ως προς αυτό. Είναι καθαρά υποκειμενικό με τι ματιά θα δει ο καθένας το επεισόδιο. Γι' αυτό υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις άλλωστε :)

Παμε σε φαση "βαθυ νοημα" και παλι σε μια σειρα με ζομπι..

Ναι οκ, ξερουμε πως προσπαθει να περασει γενικα την ψυχολογια της καταστασης η σειρα και οχι απλα "αααα ζομπι, τρεξτε ζομπια, ανοιξτε κεφαλια". "Ποιοτητα" ας πουμε εχει σε αυτο που κανει, οχι ομως να φτασουμε σε επιπεδο matrix 3.

Anyway αποτυχια για μενα, ισως επιτυχια για αλλους. Πολυ το φιλοσοφισαμε γενικα

Χαλαρο επεισοδιακι χωρις κατι το ιδιαιτερο. Απλα η ομαδα δειχνει να εχει χασει την δυναμη της και το κουραγιο της. Λογικο αν αναλογιστουμε τι εχουν περασει και ποσο καιρο ειναι περιπλανωμενοι. Τωρα ηρθε να προστεθει στην παρεα και αυτος ο περιεργος τυπος. Για να δουμε τι κουμασι ειναι κι αυτος!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Βαρετό πολύ το επεισόδιο σήμερα.. Περιμένουμε το επόμενο με νεα δεδομένα στην παρέα μας!
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Χαλαρο επεισοδιακι χωρις κατι το ιδιαιτερο. Απλα η ομαδα δειχνει να εχει χασει την δυναμη της και το κουραγιο της. Λογικο αν αναλογιστουμε τι εχουν περασει και ποσο καιρο ειναι περιπλανωμενοι. Τωρα ηρθε να προστεθει στην παρεα και αυτος ο περιεργος τυπος. Για να δουμε τι κουμασι ειναι κι αυτος!

Όντως χαλαρό κι αυτό το επεισόδιο. Καλύτερο από το προηγούμενο. Πάει εναλλάξ ο εχθρός. Ζόμπι-άνθρωπος-ζόμπι-άνθρωπος :p Μου έκανε εντύπωση πώς ήξερε το όνομα του Ρικ.

Νορμάλ το επεισόδιο για μένα.

Πλέον η ομάδα είναι εξαντλημένη και παίζουν ρόλο τα ψυχικά αποθέματα που δεν υπάρχουν.

Όλοι έχουν χάσει κάποιον ή δεν βρίσκουν νόημα στο να συνεχίζουν να αγωνίζονται. Αρχίζουν και κάνουν λάθη ή δεν υπακούουν στις εντολές (όπως η μαυρουλα), δημιουργούνται κόντρες (όπως μεταξύ των 2 μαυρουλων ή της μαυρουλας με τον κοκκινοτριχη) ή τους βγαίνει η πίεση και τους πιάνει το παράπονο (κλάμα από την αδερφή της Μπεθ και τον Νταρυλ).

Στο επόμενο προβλέπεται να ανέβει το ενδιαφέρον με αυτόν τον καλοσιδερωμενο τύπο που βρέθηκε στο δάσος με τα καθαρά ρουχαλάκια του. Μην παραπονιεστε.

Amazon Fire stick 4k max

Νορμάλ το επεισόδιο για μένα.

Πλέον η ομάδα είναι εξαντλημένη και παίζουν ρόλο τα ψυχικά αποθέματα που δεν υπάρχουν.

Όλοι έχουν χάσει κάποιον ή δεν βρίσκουν νόημα στο να συνεχίζουν να αγωνίζονται. Αρχίζουν και κάνουν λάθη ή δεν υπακούουν στις εντολές (όπως η μαυρουλα), δημιουργούνται κόντρες (όπως μεταξύ των 2 μαυρουλων ή της μαυρουλας με τον κοκκινοτριχη) ή τους βγαίνει η πίεση και τους πιάνει το παράπονο (κλάμα από την αδερφή της Μπεθ και τον Νταρυλ).

Στο επόμενο προβλέπεται να ανέβει το ενδιαφέρον με αυτόν τον καλοσιδερωμενο τύπο που βρέθηκε στο δάσος με τα καθαρά ρουχαλάκια του. Μην παραπονιεστε.

Συμφωνώ. Θέλουν απλά να δείξουν ότι όλοι έχουν κουραστεί πολύ και πως αρχίζουν σιγά σιγά να χάνουν τις ελπίδες τους και την πίστη τους. Αυτός o Άαρον κάτι μου λέει ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια.

Θα μπορούσε άνετα το τελευταίο επεισόδιο να ήταν σκηνοθετημένο από τον Θόδωρο Αγγελόπουλο! :lol: Ενδιαφέρον, αλλά πιο αργό και από κουτσή χελώνα! Αν θέλαμε να δούμε εικαστικό, κουλτουριάρικο έργο θα βλέπαμε κάποιο του παραπάνω αείμνηστου σκηνοθέτη!

Είμαι επίσης περίεργος να δω ποιος είναι αυτός ο φλώρος στο τέλος! Σε τέτοια κατάσταση που επικρατεί δε νοείτε να είναι κάποιος σε τόσο ατσαλάκωτη φάση, εκτός και αν είναι ο Κριστόφ από το Truman Show και όλο αυτό που βλέπουμε είναι κάτι ανάλογο .. :lol::p

Θα μπορούσε άνετα το τελευταίο επεισόδιο να ήταν σκηνοθετημένο από τον Θόδωρο Αγγελόπουλο! :lol: Ενδιαφέρον, αλλά πιο αργό και από κουτσή χελώνα! Αν θέλαμε να δούμε εικαστικό, κουλτουριάρικο έργο θα βλέπαμε κάποιο του παραπάνω αείμνηστου σκηνοθέτη!

Είμαι επίσης περίεργος να δω ποιος είναι αυτός ο φλώρος στο τέλος! Σε τέτοια κατάσταση που επικρατεί δε νοείτε να είναι κάποιος σε τόσο ατσαλάκωτη φάση, εκτός και αν είναι ο Κριστόφ από το Truman Show και όλο αυτό που βλέπουμε είναι κάτι ανάλογο .. :lol::p

Δεν ήταν τόσο αργό, μη γίνεσαι κ εσύ υπερβολικός :p Ήταν τόσο-όσο...αυτός ο ατσαλάκωτος αν είναι όπως ο χαρακτήρας των κόμικς...έχουμε πολυυυυυύ ψωμί.

Το επεισόδιο μπορεί να ήταν απίστευτα χαλαρό, αλλά σε σχέση με το προηγούμενο προσωπικά μου άρεσε αρκετά περισσότερο.

Δεν με κούρασε η σκηνοθεσία του για την ακρίβεια.

Το επεισόδιο μπορεί να ήταν απίστευτα χαλαρό, αλλά σε σχέση με το προηγούμενο προσωπικά μου άρεσε αρκετά περισσότερο.

Δεν με κούρασε η σκηνοθεσία του για την ακρίβεια.

Κι εγώ έτσι νομίζω. Σίγουρα ήταν καλύτερο από το προηγούμενο που προσωπικά με κούρασε αρκετά. Και στην τελική η σειρά μας έχει δείξει από την αρχή ότι είναι περισσότερο drama-oriented παρά horror-oriented.