Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωστόσο όλο δεν ακούν τον Ρικ και όλο την πατανε.. Λογικά στο επόμενο επεισόδιο θα γίνει χαμός..

Συμφωνώ περί Ρικ. Πάντως φαινόταν ότι θα γίνει μ@$#%$% με την άλλη.

Εγώ έμεινα λίγο με τον τύπο στην εκκλησία....τι ρόλο βαράει ρε παιδιά αυτός τελικά; Τι να κρύβει...?:confused:

Συμφωνώ περί Ρικ. Πάντως φαινόταν ότι θα γίνει μ@$#%$% με την άλλη.

Εγώ έμεινα λίγο με τον τύπο στην εκκλησία....τι ρόλο βαράει ρε παιδιά αυτός τελικά; Τι να κρύβει...?:confused:

Λέτε να είναι τόσο αφελής τελικά;;; Πολύ περίεργα πράγματα!

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Λέτε να είναι τόσο αφελής τελικά;;; Πολύ περίεργα πράγματα!

Αυτό φάνηκε από την αντίδρασή της...μεγάλη βλακεία!

Εγώ με τον ιερέα απορώ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι "θέμα" έχει.

Έκανε μπαμ ότι θα της την κάνει.

Ήταν τόσο εμφανές το μπαμ που ο σεναριογράφος υποβαθμίζει κάπως την νοημοσύνη των τηλεθεατών! Δε νοείτε κάποιος που έχει επιζήσει τόσο καιρό, να την πατάει έτσι σαν μαλ ....κας! :lol: Η μικρή μου που είναι 2 χρονών ποτέ δεν μου γυρνάει την πλάτη μιας και ξέρει πως θα την γαργαλήσω! :p

Τέλος πάντως, το ξεχνάμε χθες και ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια! Ο ιερέας δεν φαίνεται πως πάει να κάνει κάποια π@υστιά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με την σειρά αυτή!

Ήταν τόσο εμφανές το μπαμ που ο σεναριογράφος υποβαθμίζει κάπως την νοημοσύνη των τηλεθεατών! Δε νοείτε κάποιος που έχει επιζήσει τόσο καιρό, να την πατάει έτσι σαν μαλ ....κας! :lol: Η μικρή μου που είναι 2 χρονών ποτέ δεν μου γυρνάει την πλάτη μιας και ξέρει πως θα την γαργαλήσω! :p

Τέλος πάντως, το ξεχνάμε χθες και ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια! Ο ιερέας δεν φαίνεται πως πάει να κάνει κάποια π@υστιά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με την σειρά αυτή!

Κάτι μου λέει ότι θα πει ότι την πάτησε λόγω του ονόματος του μπάτσου...είδατε πως έκανε όταν άκουσε το όνομά του :p

Ο ιερέας ίσως πάει να διορθώσει π@#$&ά που έκανε παλιότερα...φαίνεται ότι κάτι τον ᾽᾽τρώει᾽᾽.

Edited by dv85

........

Ο ιερέας ίσως πάει να διορθώσει π@#$&ά που έκανε παλιότερα...φαίνεται ότι κάτι τον ᾽᾽τρώει᾽᾽.

Ναι έχεις ένα δίκιο όπως το θέτεις! Όντως από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην σειρά, έχει ένα ύφος ότι έχει κάνει κάποια μεγάλη π@#$&ά ή έστω κάποιο λάθος που στοίχισε πολύ σε κάποιους! Θα μάθουμε την άλλη εβδομάδα... :D

Μα είπε ήδη τι έκανε ο παππάς ρε παιδιά. Τι να μάθουμε σε άλλο επεισόδιο. Την έχει λερωμένη την φωλιά του.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μα είπε ήδη τι έκανε ο παππάς ρε παιδιά. Τι να μάθουμε σε άλλο επεισόδιο. Την έχει λερωμένη την φωλιά του.

Δεν νομίζω ότι είναι μόνο αυτό που είπε....κάτι άλλο παίζει. Πολύ επιμένουν στον χαρακτήρα του και σίγουρα κάτι άλλο κρύβει!

Δεν νομίζω ότι είναι μόνο αυτό που είπε....κάτι άλλο παίζει. Πολύ επιμένουν στον χαρακτήρα του και σίγουρα κάτι άλλο κρύβει!

Ίσως δεν κρύβει κάτι αλλά η απόφαση του αλλάξει την ροή της ιστορίας με άλλο τροπο. Αυτό που σκέφτομαι είναι οτι θα τον βρει κάποια άλλη ομάδα και τον αναγκάσει να τους πει από που το έσκασε.

Όσο για τις εξελίξεις στο νοσοκομείο, χαίρομαι που έγινε αυτό στην τελευταία σκηνή για να ακολουθήσει ακόμα ένα δυνατό επεισόδιο. Άλλωστε, είναι και το τελευταίο και πρέπει να μας αποζημιώσει για την μεγάλη αναμονή που ακολουθεί.

Το πολύ πολύ να μη μας δείξουν τίποτα κι να περιμένουμε δυνατό επεισόδιο στην έναρξη της mid

Ίσως δεν κρύβει κάτι αλλά η απόφαση του αλλάξει την ροή της ιστορίας με άλλο τροπο. Αυτό που σκέφτομαι είναι οτι θα τον βρει κάποια άλλη ομάδα και τον αναγκάσει να τους πει από που το έσκασε.

Όσο για τις εξελίξεις στο νοσοκομείο, χαίρομαι που έγινε αυτό στην τελευταία σκηνή για να ακολουθήσει ακόμα ένα δυνατό επεισόδιο. Άλλωστε, είναι και το τελευταίο και πρέπει να μας αποζημιώσει για την μεγάλη αναμονή που ακολουθεί.

Μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά αν παρατήρησες στο τρέιλερ του επόμενου επ. κάτι έψαχνε σε συγκεκριμένο σημείο. Πάντως σίγουρα το επόμενο θα είναι δυνατό όπως και να χει...

Αυτος ο κινέζος θα ψοφήσει ποτε; Δεν τον μπορώ το τύπο καθόλου!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

ειναι απο τους δημοφιλεις της σειρας, εχει πολυ μικρες πιθανοτητες να γινει πραγματικοτητα η επιθυμια σου. εδω δεν τον εφαγαν

στο πρωτο επεισοδιο της σεζον, που ο αλλος τους εκοβε τα κεφαλια εναν εναν με την σειρα, και ο κινεζος που ηταν επομενος, την γλυτωσε

. :lol:

Edited by relentlessgeo
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Αυτος ο κινέζος θα ψοφήσει ποτε; Δεν τον μπορώ το τύπο καθόλου!

Ειμαι σιγουρος οτι ζηλευεις που εχει γκομενα τη Μαγκι! :p:lol:

Ρικ, Νταρυλ,Γκλεν και Μαγκυ ειναι οι δυνατοι-βασικοι χαρακτηρες της σειρας και δεν νομιζω να εχουν σκοπο να πεθανουν καποιον απο αυτους πριν το τελος της σειρας.Αν και ο κινεζος την εχει γλυτωσει φτηνα αρκετες φορες(π.χ. απο την χολερα που ειχε πεσει στην φυλακη στην 3η σεζον,απο παραλιγο αποκεφαλισμο, απο ζομπι).Ουτε κανεις αλλος απο την ομαδα με τον "επιστημονα" και τον κοκκινοτριχη δεν νομιζω να πεθανει.Αν ειναι να πεθανουν καποιον βασικο χαρακτηρα στο mid-season finale,πιστευω οτι οι πιο αδυναμοι κρικοι ειναι η Μπεθ, η Καρολ και o Ιερεας.Βεβαια ποτε δεν ξερεις τι γινετε(π.χ. ποιος περιμενε οτι θα πεθαινε ο Χερσελ στην μεση της 3ης σεζον?)

Η Carol βλέπω ανεβαίνει δυναμικά όσο περνάει ο καιρός. Δεν την βλέπω να πεθαίνει. Και σύντομα την βλέπω ζευγάρι με τον Daryl. Επίσης ούτε η σαμουράι μας, σκοπεύει να πεθάνει.

Η Carol βλέπω ανεβαίνει δυναμικά όσο περνάει ο καιρός. Δεν την βλέπω να πεθαίνει. Και σύντομα την βλέπω ζευγάρι με τον Daryl. Επίσης ούτε η σαμουράι μας, σκοπεύει να πεθάνει.

Συμφωνώ για Κάρολ, είναι ίσως η μόνη σαν χαρακτήρας που έγινε από τελείως αδύναμη σε πολύ δυνατή. Δεν νομίζω να την βγάλουν εύκολα από το σίριαλ. Και για Μισόν συμφωνώ, ίσως την προορίζουν για τον Ρικ :p

Ειμαι σιγουρος οτι ζηλευεις που εχει γκομενα τη Μαγκι! :p:lol:

:lol:πέραν από αυτό, μου είναι τελείως αντιπαθής!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εγω παλι εδω κα ιεναμιση χρονο περιπου που παρακολουθω αυτη την σειρα, εχω φτασει στο σημειο να την παρακολουθω απο συνηθεια και οχι επειδη εχει να δειξει κατι καινουριο. Ενας ακομα λογος ειναι πως θελω να συνεχισω να την βλεπω γιατι θελω να δω που θα καταληξει ολο αυτο, ποιοι θα επιβιωσουν, ποιοι θα φυγουν και ποιο θα ειναι το τελος.

Αν και ειχα διαβασει καποιες μερες πριν οτι εχουν σκοπο να την πανε μακρυα την σειρα (γυρω στους 12 κυκλους) νομιζω οτι θα κανει χοντρη κοιλια η φαση. Δεν λεω υπαρχουν και οι ωραιες πορωτικες σκηνες, αλλα σε γενικες γραμμες καποιες σεζον ειναι αρκετα βαρετες! Η 5 σεζον ας πουμε (αν και ειναι ακομα στα μισα της) δεν ειχε και κατι το ιδιαιτερο να μας δειξει.

Για μενα κορυφη στην σειρα ειναι ο Νταρυλ και ο Ρικ.

Ολοι οι υπολοιποι ας πανε να ψοφησουν:lol:

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ολοι οι υπολοιποι ας πανε να ψοφησουν:lol:

και τα παιδια του Ρικ?:)

γινεσαι κακος:p

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Της Κάρολ νομίζω της αφιερωνουν χρόνο για να την ξεπαστρεψουν

Εδώ έχεις ένα point. Συνήθως πριν ξεπαστρέψουν κάποιον αφιερώνουν χρόνο για τον χαρακτήρα του...λες να φάνε την Κάρολ; :worry:

Πάντως υπάρχει και περίπτωση να ζήσουν και όλοι :p