Greek_man Δημοσιεύτηκε November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 8, 2010 Καλησπέρα! Εχω μια αρκετα καλη τηλεοραση sony η οποια υποστηριζει οτι παιζει μονο ταινιες απο usb σε mpeg1. Ολες οι ταινιες που εχω στο Pc,και εχω κατεβασει κτλ,ειναι σε αλλες μορφές.. Ειναι καλη αυτη η κωδικοποιηση? Ειδικα οταν το κανεις απο αρχεια mkv που ειναι και full hd? Επισης ειμαι ασχετος πως να μετατρέψω αυτα τα videos... Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 MPEG-1 είναι το πρώτο πρότυπο MPEG που βγήκε (αυτό των VCD) και η ποιότητα είναι πολύ κακή γενικά, εκτός κι αν αυξήσει κανείς πάρα πολύ το bitrate (μεγάλα αρχεία). Μου φαίνεται περίεργο που παίζει μόνο τέτοια αρχεία από το USB. Θες να μας πεις το μοντέλο που έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. November 12, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) Ναι,ειναι η sony Ζ5500,μερικα χαρακτηριστικα οπως full hd,και 200Hz!Ακριβη τηλεοραση..http://www.sony.gr/product/t46-z-series/kdl-52z5500#pageType=Overview Κριμα για το Mpeg1...Καλυτερα να παρω ενα Media player? Edited November 12, 2010 by Greek_man Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmcrec Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 καλά δεν παίζει το σενάριο mpeg1 δοκιμασε καλυτερα ενσ στικακι με διαγορα αρχεια για να δεις τι codecs υποστηριζονται που ειμαι σιγουρος οι περισσοτεροι και πιο καινουριοι. Ψαχτο λιγο καλύτερα γιατί το mpeg υποστηρίζεται παντού επειδή είναι απαρχαιωμένο Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 καλά δεν παίζει το σενάριο mpeg1 δοκιμασε καλυτερα ενσ στικακι με διαγορα αρχεια για να δεις τι codecs υποστηριζονται που ειμαι σιγουρος οι περισσοτεροι και πιο καινουριοι. Ψαχτο λιγο καλύτερα γιατί το mpeg υποστηρίζεται παντού επειδή είναι απαρχαιωμένο Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Όχι, μόνο το MPEG-1 υποστηρίζεται, έχει δίκιο ο φίλος. Δεν του μένει παρά να μετατρέπει τα βίντεό του σε MPEG-1 με υψηλό bitrate για να έχει αποδεκτή ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmcrec Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Λάθος αγορά λοιπόν. Σιγά μην έδινα τόσα λεφτά για τέτοια τηλεόραση για να έχει τόσο χαμηλή υποστήριξη Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. November 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Όχι, μόνο το MPEG-1 υποστηρίζεται, έχει δίκιο ο φίλος. Δεν του μένει παρά να μετατρέπει τα βίντεό του σε MPEG-1 με υψηλό bitrate για να έχει αποδεκτή ποιότητα. Καλυτερα να στραφώ προς καποιον καλό media player :-) Αληθεια γνωριζεις καποιο προγραμμα για μετατροπη σε mpeg-1 ? Λάθος αγορά λοιπόν. Σιγά μην έδινα τόσα λεφτά για τέτοια τηλεόραση για να έχει τόσο χαμηλή υποστήριξη Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Η τηλεοραση δεν κρινεται μονο απο τι παιζει απο τη θυρα usb. Για αγορα πριν ενα χρονο,με τα χαρακτηριστικα που εχει,200hz,bravia engine 3,και πολλα αλλα,δεν νομιζω να ειναι λαθος αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts