zerokill Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Αν έχεις ανοιχτά downloads ή η DSL σου δεν έχει τουλάχιστον 8mbps συγχρονισμό θα βλέπεις προβλήματα. Μια χαρα παιζει και κατω απο 8... εχω cyta και παιζω απο 6-7 και ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.(Και cosmote και vodafone συσκευη στο σπιτι) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Μια χαρα παιζει και κατω απο 8... εχω cyta και παιζω απο 6-7 και ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.(Και cosmote και vodafone συσκευη στο σπιτι) δεν είπε οτι δεν θα παίζεις κάτω από 8, είπε οτι αν κάνεις ταυτόχρονα μεγάλα downloads τη στιγμή που μιλάς κάνει διακοπές στη συνομιλία, κάτι που παρατήρησα και εγώ το περασμένο ΣΚ όταν προσπαθούσα να μιλήσω έχοντας jdownloader ανοικτό με 3 κανάλια download (υπολογίζω μου έτρωγε πάνω από 90% του bandwidth μου που είνια στα 6) και οι κλήσεις μου έγιναν με διακοπές. Κατά τα άλλα με έχει σώσει και από μπαταρία και σίγουρα και από καμπόση ακτινοβολία. Και επειδή είμαι και γεροπαράξενος, το έχω πριζώσει πάνω σε ένα κλασικό αναλογικό χρονοδιακόπτη και το κλείνει κάθε βράδυ 12-7 αυτομάτως, για να μην υπάρχει καθόλου επιπλέον ακτινοβολία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 δεν είπε οτι δεν θα παίζεις κάτω από 8, είπε οτι αν κάνεις ταυτόχρονα μεγάλα downloads τη στιγμή που μιλάς κάνει διακοπές στη συνομιλία, κάτι που παρατήρησα και εγώ το περασμένο ΣΚ όταν προσπαθούσα να μιλήσω έχοντας jdownloader ανοικτό με 3 κανάλια download (υπολογίζω μου έτρωγε πάνω από 90% του bandwidth μου που είνια στα 6) και οι κλήσεις μου έγιναν με διακοπές. Κατά τα άλλα με έχει σώσει και από μπαταρία και σίγουρα και από καμπόση ακτινοβολία. Και επειδή είμαι και γεροπαράξενος, το έχω πριζώσει πάνω σε ένα κλασικό αναλογικό χρονοδιακόπτη και το κλείνει κάθε βράδυ 12-7 αυτομάτως, για να μην υπάρχει καθόλου επιπλέον ακτινοβολία! Και πολυ καλα κανεις.Εφοσον δεν χρειαζεσαι το κινητο τα βραδια καλα το κανεις.Εγω δυστηχως πρεπει να ειναι το κινητο σε 24ωρη βαση διαθεσιμο αλλιως το ιδιο θα εκανα και γω. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ισχύει και εγώ το παρατήρησα.. Ειδικα στο upload οπου επιανε το μεγαλύτερο εύρος της σύνδεσης για τουλαχιστον 2 μέρες με άκουγαν με διακοπές. Το γύρισα το κινητο σε 2G και εβγαλα το full sima απο την πρίζα . Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ισχύει και εγώ το παρατήρησα.. Ειδικα στο upload οπου επιανε το μεγαλύτερο εύρος της σύνδεσης για τουλαχιστον 2 μέρες με άκουγαν με διακοπές. Το γύρισα το κινητο σε 2G και εβγαλα το full sima απο την πρίζα . εκανα το ιδιο γιατι και μενα με ακουγαν με διακοπες δεν δουλευε με τιποτα και το παρατησα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 εκανα το ιδιο γιατι και μενα με ακουγαν με διακοπες δεν δουλευε με τιποτα και το παρατησα Δουλεύει τέλεια και απροβληματιστα με έχει σωσει εμένα. Το μονο μείον είναι οτι όταν χρησιμοποιώ τεζα to upload με ακούνε με διακοπές. Το εβγαλα μέχρι να τελειώσει το upload και το ξανά σύνδεση. Ειδικα το καινούργιο είναι πολύ σταθερό. Το παλιο ολο αποσυνδεσεις Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Δουλεύει τέλεια και απροβληματιστα με έχει σωσει εμένα. Το μονο μείον είναι οτι όταν χρησιμοποιώ τεζα to upload με ακούνε με διακοπές. Το εβγαλα μέχρι να τελειώσει το upload και το ξανά σύνδεση. Ειδικα το καινούργιο είναι πολύ σταθερό. Το παλιο ολο αποσυνδεσεις εγω το δοκημσα χωρις να κατεβαζω/ανεβαζω τιποτα το παρατησα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Δουλεύει τέλεια και απροβληματιστα με έχει σωσει εμένα. Το μονο μείον είναι οτι όταν χρησιμοποιώ τεζα to upload με ακούνε με διακοπές. Το εβγαλα μέχρι να τελειώσει το upload και το ξανά σύνδεση. Ειδικα το καινούργιο είναι πολύ σταθερό. Το παλιο ολο αποσυνδεσεις Εγω εγω 2 συσκευες το Huawei της κοσμοτε και το καινουργιο Sagem της Vodafone.(λογο οτι στο σπιτι εχω θεμα με ολες) Με ιδιες συσκευες iphone η μια cosmote η αλλη vodafone το φουλ σημα της βονταφον εχει πολυ μεγαλυτερη εμβελεια στον χωρο του σπιτιου αλλα και εξω στην αυλη.Οπως βλεπεις και στην φωτογραφια ειναι στο ιδιο σημειο τοποθετημενα και οταν ειμαι εξω στην αυλη με την βονταφον εξακολουθω να εχω φουλ σημα ενω με την κοσμοτε η συσκευη εχει μολις 2 γραμμες. Το μονο μειον ισως ειναι οτι της vodafone αργει περισσοτερο να συγχρονισει αν σβησει απο το full sima της Cosmote.Για διακοπες δεν εχω παρατηρησει κατι http://s29.postimg.org/6w9u7e5xf/IMG_0159.jpg Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nspanos Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Εχω ενα περίεργο πρόβλημα και εγώ μα το Sagemcom της Vodafone αν και υποθέτω πώς το πρόβλημα είναι στο ρούτερ μου. Μιλάω για τη καινούρια συσκευή της Vodafone αυτή που μπαίνει κατευθείαν στη μπρίζα αλλ΄α το ίδο ισχύει και για την παλιά που την έχω και αυτή. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμήσω γιατι ταλαιπωρούμε 1 μήνα τώρα. Εχω ένα ρούτερ TP-Link το οποίο υποτίθεται ότι έιναι από τα πολύ καλά. Αρχικά όλα λειτουργούσαν εξαιρετικά αλλά ξαφνικά μία μέρα σταμάτησε να μπορεί να συνδέεται το sagem με το ρούτερ και δεν έπαiρνε σήμα. Οταν ΄μοως το συνδέω με ένα παλιό ρούτερ που έχω του ΟΤΕ δουλεύει κανονικά. Αλλα το ρούτερ αυτό δε μου κάνει αφού με πετάνε έξω άλλες συσκευές ειδικά όταν προσπαθώ να δώ ταινία με το apple tv και έχω συνδεδεμένες πολλές συσκευές (τρία κινητά, δύο κομπιούτερ, ένα printer και 2 apple tv). Οπότε η χρήση του παλιού ρούτερ αποκλείεται. Μού είπαν να ανοίξω κάποιες πόρτες, νομίζω ότι το έκανα σωστά αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Οταν τις προτοάνοιξα, το full simα μπήκε..... για μία μέρα όμως, μετά τίποτα. ΤΟ περίεργο είναι ότι και τν παλιά full sima συσκευή να χρησιμοποιήσω, ούτε αυτή συνδέεται!! Διάβασα ότι η παλιά συσκευή δεν έχει σχέσησ με πόρτες. Επίσης αν βάλω την παλιά συσκευή στο παλιό ρούτερ, δουλέυει και αυτή κανονικά. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω γιατί χρειάζομαι και το καλό μου ρούτερ και το full sima στο σπίτι αφού δεν έχω καθόλου σήμα. Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Εχω ενα περίεργο πρόβλημα και εγώ μα το Sagemcom της Vodafone αν και υποθέτω πώς το πρόβλημα είναι στο ρούτερ μου. Μιλάω για τη καινούρια συσκευή της Vodafone αυτή που μπαίνει κατευθείαν στη μπρίζα αλλ΄α το ίδο ισχύει και για την παλιά που την έχω και αυτή. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμήσω γιατι ταλαιπωρούμε 1 μήνα τώρα. Εχω ένα ρούτερ TP-Link το οποίο υποτίθεται ότι έιναι από τα πολύ καλά. Αρχικά όλα λειτουργούσαν εξαιρετικά αλλά ξαφνικά μία μέρα σταμάτησε να μπορεί να συνδέεται το sagem με το ρούτερ και δεν έπαiρνε σήμα. Οταν ΄μοως το συνδέω με ένα παλιό ρούτερ που έχω του ΟΤΕ δουλεύει κανονικά. Αλλα το ρούτερ αυτό δε μου κάνει αφού με πετάνε έξω άλλες συσκευές ειδικά όταν προσπαθώ να δώ ταινία με το apple tv και έχω συνδεδεμένες πολλές συσκευές (τρία κινητά, δύο κομπιούτερ, ένα printer και 2 apple tv). Οπότε η χρήση του παλιού ρούτερ αποκλείεται. Μού είπαν να ανοίξω κάποιες πόρτες, νομίζω ότι το έκανα σωστά αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Οταν τις προτοάνοιξα, το full simα μπήκε..... για μία μέρα όμως, μετά τίποτα. ΤΟ περίεργο είναι ότι και τν παλιά full sima συσκευή να χρησιμοποιήσω, ούτε αυτή συνδέεται!! Διάβασα ότι η παλιά συσκευή δεν έχει σχέσησ με πόρτες. Επίσης αν βάλω την παλιά συσκευή στο παλιό ρούτερ, δουλέυει και αυτή κανονικά. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω γιατί χρειάζομαι και το καλό μου ρούτερ και το full sima στο σπίτι αφού δεν έχω καθόλου σήμα. Καμία ιδέα? Οκ εφοσον η συσκευη λειτουργει με το παλιο μοντεμ σημαινει οτι τουλαχιστον η συσκευη δεν φαινεται να εχει καποιο προβλημα.Πιθανοτατα καποια ασυμβατοτητα παιζει μεταξυ του TP link και της συσκευης φουλ σημα.Δεν ξερω αν εχεις το firewall απο το TP Link disabled αν οχι δοκιμασε να το απενεργοποιησεις τελειως να δεις παιζει το φουλ σημα η οχι? Ισως κανει καποιο conflict με καποια συσκευη στο δικτυο και γιαυτο δεν παιζει σωστα.Πολλες οι επιλογες παρτες μια μια με υπομονη για να βγαλεις ακρη.Δευτερο πραγμα που θα εκανα ηταν να βγαλω τα 2 apple tv απο το δικτυο ... κλειστα τελειως και συνδεσε το full sima να δεις αν παιζει .. δοκιμασε διαφορα τετοια γιατι ολοι μας εχουμε αντιμετωπισει τετοια θεματακια και ως συνηθως οι αιτιες ειναι πολλες και θελει ψαξιμο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα όταν είναι υπό την κάλυψη του φουλ σήμα με τα location services? Καμιά φορά με δείχνει ότι είμαι 10 χιλιόμετρα μακριά σε άλλη περιοχή δηλαδή... Θέμα συσκευής δεν υπάρχει.. γιατί με wifi και με data όταν είμαι με κανονική κάλυψη δεν έχω θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μία ερώτηση : λένε να είναι μόνιμα σε 3g.. Δηλαδή αν έχω ανοικτό και το Wi-Fi θα υπάρχει πρόβλημα? Πως δουλεύει ακριβώς αυτή η συσκευή.. Με 3g ? Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 ειναι ανεξαρτητο απο το ρουτερ, απλα το συνδεεις σε μια εισοδο lan και εκπεμπει σημα που βλεπει το κινητο. internet κανονικα με wifi παιζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) ειναι ανεξαρτητο απο το ρουτερ, απλα το συνδεεις σε μια εισοδο lan και εκπεμπει σημα που βλεπει το κινητο. internet κανονικα με wifi παιζεις Ωραία γιατί όταν μπαίνω σπίτι ανοίγω Wi-Fi πάντα. Τελικά θα μου το δώσουν από 90 που έχει, θα το πάρω 10 ευρώ! Βαρέθηκα να βγαίνω στη βεράντα κάθε φορά που θέλω να μιλήσω. Edited December 1, 2014 by volcan20vt Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Ωραία γιατί όταν μπαίνω σπίτι ανοίγω Wi-Fi πάντα. Τελικά θα μου το δώσουν από 90 που έχει, θα το πάρω 10 ευρώ! Βαρέθηκα να βγαίνω στη βεράντα κάθε φορά που θέλω να μιλήσω. εγω το πλήρωσα 19,90 και αυτο το ποσο θα μου πιστωθει στον επομενο λογαριασμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 εγω το πλήρωσα 19,90 και αυτο το ποσο θα μου πιστωθει στον επομενο λογαριασμο Σε μενα και πολλους αλλους με καρτοκινητο που δηλωσαμε το προβλημα με το σημα σε social media μας το εστειλαν αμεσα χωρις καμια χρεωση.Σιγουρα επιλεκτικα στελνουν δωρεαν η οχι η με μικρη συμμετοχη την συσκευη.Παρατηρηση οτι ειδικα στο twitter η εξυπηρετηση πελατων και τα παιδια ειναι αψογοι. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Σε μενα και πολλους αλλους με καρτοκινητο που δηλωσαμε το προβλημα με το σημα σε social media μας το εστειλαν αμεσα χωρις καμια χρεωση.Σιγουρα επιλεκτικα στελνουν δωρεαν η οχι η με μικρη συμμετοχη την συσκευη.Παρατηρηση οτι ειδικα στο twitter η εξυπηρετηση πελατων και τα παιδια ειναι αψογοι. δηλαδη μπορουμε να παρουμε το φουλ σημα δωρεαν και να εχουμε καρτοκινητο βονταφον; , τελειο! τοσα χρονια που ειχε προβλημα στην κηφισια δεν μας το ελεγε νωριτερα να το παρουμε , τωρα που εχουνε κανενα 2 χρονια μπορει και παραπανω που εχουνε βαλει κεραιες το κανω.. Edited December 12, 2014 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 δηλαδη μπορουμε να παρουμε το φουλ σημα δωρεαν και να εχουμε καρτοκινητο βονταφον; , τελειο! τοσα χρονια που ειχε προβλημα στην κηφισια δεν μας το ελεγε νωριτερα να το παρουμε , τωρα που εχουνε κανενα 2 χρονια μπορει και παραπανω που εχουνε βαλει κεραιες τι να κανω.. Ναι εγω το πηρα εντελως δωρεαν.Απο οσο ειδα και παλαιοτερα και αλλοι συνδρομητες καρτοκινητου πηραν εντελως δωρεαν την συσκευη. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Πριν από 2-3 μέρες είχα μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είχαν πει ότι θα παραλάβω μετά τις 26 .. Παράξενο σήμερα ήρθε με courier η συσκευή. Τη σύνδεσα, και έχω αρχίσει τα τεστ.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Πριν από 2-3 μέρες είχα μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είχαν πει ότι θα παραλάβω μετά τις 26 .. Παράξενο σήμερα ήρθε με courier η συσκευή. Τη σύνδεσα, και έχω αρχίσει τα τεστ.. Μια χαρα.Εχε υποψην οτι αν κανεις upload απο το σπιτι πχ torrents η κατι αλλο (δηλαδη κατι που σου ρουφαει το bandwidth γενικοτερα) θα εχεις διακοπες στην ομιλια.Εσυ θα ακους μια χαρα αλλα οι αλλοι θα σε ακουνε με διακοπες.Στο κατεβασμα δεν εχεις θεμα κανενα λειτουργει μια χαρα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μετά από 25 χρόνια έχω παρατήσει τους υπολογιστές και έχω ένα tablet απλά να διαβάζω κάποια forums και κανένα απλό παιχνιδάκι. Οπότε το μόνο που μπορεί να κάνω είναι να βλέπω κανένα βίντεο στο YouTube και ως εκεί.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Ειναι δυνατον ρε παιδια σε Vodafone Full Σημα, ενω ειμαι περασμενος να εχω μονο δυο νταμακια; Εσβησα και ξαναπερασα τον αριθμο μου αλλα τιποτα. Παιζει να εχει προβλημα η συσκευη της vofafone; Σημερα παντως χαλασε το σημα και σε αλλο τηλεφωνο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Ειναι δυνατον ρε παιδια σε Vodafone Full Σημα, ενω ειμαι περασμενος να εχω μονο δυο νταμακια; Εσβησα και ξαναπερασα τον αριθμο μου αλλα τιποτα. Παιζει να εχει προβλημα η συσκευη της vofafone; Σημερα παντως χαλασε το σημα και σε αλλο τηλεφωνο. Εφοσον λειτουργουσε κανονικα πριν και τωρα δεν εχεις φουλ σημα σιγουρα ειναι το θεμα η συσκευη αλλιως θα ειχες φουλ.13840 και πες το προβλημα σου. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μία απορια : στις οδηγίες λεει να έχουμε μόνιμα 3g. Αν το αφήσω στό αυτοματο θα υπάρξει πρόβλημα. Η αποσταση από τη συσκευή είναι 3 ως 6 μέτρα.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Αν δεν εχεις την ρυθμιση 3G εννοειται οτι το κινητο σου δεν θα πιασει 3g. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts